Barwy Szczęścia
- Marek Forrester
Na pewno nie będzie wielkim hitem. Większość ludzi moim zdaniem wybierze Tylko miłość, chociażby ze względu na lepszych aktorów i już rozpoczętą wielką kampanie reklamową...
Będzie miał taką zwykłą oglądalność, jakieś 4 mln, moim zdaniem takiej oglądalności jaką w swoim najlepszym okresie miło Mjm już nic nie powtórzy...
Będzie miał taką zwykłą oglądalność, jakieś 4 mln, moim zdaniem takiej oglądalności jaką w swoim najlepszym okresie miło Mjm już nic nie powtórzy...
W skrócie twoja opinia nie jest wogóle logiczna. Najpierw piszesz , że robią z tego hit choć jeszcze nikt nie oglądał , a później , że to konkurencja dla Tylko Miłośći , której też jeszcze nikt nie oglądał.Więc uważasz, że innym nie mogą się podobać Barwy chociaż nie leciały , a tobie może się podobać Tylko miłość chociaż też jeszcze nie leciała.Mareczek pisze:Ja napewno nie będę go oglądał ponieważ:
-napisała go Łepkowska
-robi konkurencje dla "Tylko ....
-już 2 razy przekładali termin emisji
-nowi aktorzy nie podobają mi się
-robią z niego hit chociaż jszcze nikt go nie oglądał
Uważam że ten serial na 100% nie będzie hitem.
Jak ci się nie podobają nowi aktorzy jak jeszcze ich nie widziałeś w rolach , oceniasz po wyglądzie?
Pierwszy termin emisji był zaplanowany na 27. września to znaczy , że zmienili.Chyba, że ci się pomyliło z Tylko Miłością tyle tych seriali....
Skąd ta 100% pewność , że nie odniesie sukcesu.Jakieś argumenty, bo poprzednie chyba nie potwierdzały tej tezy
A ja widziałęm bardzo ładną reklamówkę Barw ostatnio
Oglądam: Złotopolscy, Klan, Plebania, Barwy Szczęścia, Emmerdale, Samo Życie
Właśnie w tej reklamówce widziałem aktorów:Tkk_Bolly pisze:W skrócie twoja opinia nie jest wogóle logiczna. Najpierw piszesz , że robią z tego hit choć jeszcze nikt nie oglądał , a później , że to konkurencja dla Tylko Miłośći , której też jeszcze nikt nie oglądał.Więc uważasz, że innym nie mogą się podobać Barwy chociaż nie leciały , a tobie może się podobać Tylko miłość chociaż też jeszcze nie leciała.Mareczek pisze:Ja napewno nie będę go oglądał ponieważ:
-napisała go Łepkowska
-robi konkurencje dla "Tylko ....
-już 2 razy przekładali termin emisji
-nowi aktorzy nie podobają mi się
-robią z niego hit chociaż jszcze nikt go nie oglądał
Uważam że ten serial na 100% nie będzie hitem.
Jak ci się nie podobają nowi aktorzy jak jeszcze ich nie widziałeś w rolach , oceniasz po wyglądzie?
Pierwszy termin emisji był zaplanowany na 27. września to znaczy , że zmienili.Chyba, że ci się pomyliło z Tylko Miłością tyle tych seriali....
Skąd ta 100% pewność , że nie odniesie sukcesu.Jakieś argumenty, bo poprzednie chyba nie potwierdzały tej tezy
A ja widziałęm bardzo ładną reklamówkę Barw ostatnio
Ta blondyna - główna bohaterka wcale nie potrafi mówić, ten chłopak też zbytnio nie przypadł mi do gustu. Gra tam Dorota Kolak - nie lubię jej jeszcze od "Pensjonatu..."
Wcale nie mówie że "Tylko...." jest najlepsza tylko stwierdzam fakty. Najpierw Barwy szczęścia miałybyć w środę o 20.00 - już wiadomo było że Tylko Miłość będzie o tej samej porze
To nie wiem z jakich ty źródeł korzystasz .pudelek?
Od początku było wiadomo , że od ostatniego tygodnia wrzęsnia BS w czwartki o 20.00(2 odcinki), a od ostatniego tygodnia października BS w środy i czwartki o 20.00 (łaćznie 4 odcinki tygodniowo)
Natomiast TM miało być w środy o 20.00 , ale zostało przeniesione na czwartek na 20.00 z powodu M jak miłość
Od początku było wiadomo , że od ostatniego tygodnia wrzęsnia BS w czwartki o 20.00(2 odcinki), a od ostatniego tygodnia października BS w środy i czwartki o 20.00 (łaćznie 4 odcinki tygodniowo)
Natomiast TM miało być w środy o 20.00 , ale zostało przeniesione na czwartek na 20.00 z powodu M jak miłość
- Marek Forrester
Jak wrażenia po odcinku? Moim zdaniem znacznie lepiej od MJM ale... najbardziej i jedynie zainteresował mnie wątek Julii i Pawła. Zdaje się ,że w tym odcinku wogule nie pojawiła się Kasia Zielińska? Nie oglądałem całości tylko przelotnie, jeśli będę oglądał to tylko dla wątku Julki i Pawła. A czołówka... Wspaniała!
Nobody does it better
Jednak Tylko Miłość lepsza , ale Barwy nie są złe. Kasia Zielińska pojawiła się dwa razy , uwielbiam ją dzięki jej udziałowi w JOŚ, więc mam nadzieję , że bohaterkę jej też polubię.
Cięzko opisać serial jak się nie zna imion .Ta postać co gra Kasia Glinka jest ciekawa , ma swoją tejemnicę, że pracowała w klubie jako bodajże striptizerka w Londynie i teraz jej byly chłopak Adam ją szantażuje , a o dziwo rodzice Adama(albo sama matka , nie wiem czy to był jego ojciec) mieszkają na zacisznej.Więc będzie ciekawie jak Adam wróci z Londynu.Ale serial i tak troszkę za bardzo sielankowny
Cięzko opisać serial jak się nie zna imion .Ta postać co gra Kasia Glinka jest ciekawa , ma swoją tejemnicę, że pracowała w klubie jako bodajże striptizerka w Londynie i teraz jej byly chłopak Adam ją szantażuje , a o dziwo rodzice Adama(albo sama matka , nie wiem czy to był jego ojciec) mieszkają na zacisznej.Więc będzie ciekawie jak Adam wróci z Londynu.Ale serial i tak troszkę za bardzo sielankowny
Bi się pierwszy odcinek bardzo podobał. Kasia Zielińska się pojawiła ale tylko 2 razy na chwilę. Czołówką nie jestem taki zachwycony ale nienajgorsza.
[ Dodano: 2007-10-05, 19:45 ]
Jak się podobał drugi i trzeci odcinek Barw Szczęścia? Mi bardzo. Szczególnie do gustu przypadła mi rodzina Górków a szczególnie Jadwiga. Najlepszy był ten jej tekst: "Always. Jak te podpaski. Hahaha"
[ Dodano: 2007-10-05, 19:45 ]
Jak się podobał drugi i trzeci odcinek Barw Szczęścia? Mi bardzo. Szczególnie do gustu przypadła mi rodzina Górków a szczególnie Jadwiga. Najlepszy był ten jej tekst: "Always. Jak te podpaski. Hahaha"
Serial powoli zaczyna się rozkręcać, pierwsze odcinku były do bani, ale jest coraz lepiej .
Pokomentowałbym ale nie znam za bardzo imiom .Bardzo polubiłem postać tą matkę piątki dzieci , co gra żone Olafa Lubaszenki , przesympatyczna postać. Jak wiadomo strasznie denerwuje mnie ta jej matka. I ciekawi mnie kiedy wróci Adam , bo to będzie chyba ciekawa postać.
Pokomentowałbym ale nie znam za bardzo imiom .Bardzo polubiłem postać tą matkę piątki dzieci , co gra żone Olafa Lubaszenki , przesympatyczna postać. Jak wiadomo strasznie denerwuje mnie ta jej matka. I ciekawi mnie kiedy wróci Adam , bo to będzie chyba ciekawa postać.
- Marek Forrester
Barwy Szczęścia się rozkręcają zawsze oglądam powtórki . bardzo podoba mi się para Zenka z Basią . Basia wdowa ,której syn wyjechał do Anglii i Zenek rozwodnik . Pewnie między nimi coś zaiskrzy przecież to Barwy Szczęścia.Zresztą odrazu widać ,że są sobie przeznaczeni
W serialu jest trochę za dużo dzieci co mi się nie podoba.Ale i tak ujdzie
Co do wątku Julki i Pawła to chyba najgorszy Julia jest jakaś dziwna sztywna i z zachowania też nie bardzo , każe ukrywać się Pawłowi przed jej rodzicami tylko dlatego, że oni nie chcę aby ona z nim była ,żaby Paweł musiał przez balkon schodzić do Kaśki .Bez przesady .Dziwie się dlaczego Paweł nie pozwala Julii pracować
W serialu jest trochę za dużo dzieci co mi się nie podoba.Ale i tak ujdzie
Co do wątku Julki i Pawła to chyba najgorszy Julia jest jakaś dziwna sztywna i z zachowania też nie bardzo , każe ukrywać się Pawłowi przed jej rodzicami tylko dlatego, że oni nie chcę aby ona z nim była ,żaby Paweł musiał przez balkon schodzić do Kaśki .Bez przesady .Dziwie się dlaczego Paweł nie pozwala Julii pracować