Stephanie kontra Sheila

Dział NIESPOILEROWY - nie wolno odwoływać się do wydarzeń nie pokazanych w Polsce.
Awatar użytkownika
Adex-fan Brooke
x 70

• Zaloguj się, by polubić ten post

Post autor: Adex-fan Brooke »

Właśnie podkład muzyczny! wreszcie jak kiedyś zapowiadałem mieliśmy po raz pierwszy kawałek nowego dynamicznego podkładu, który będzie towarzyszył we wszystkich ciekawych scenach z dalszych lat - nastała nowa era - warto podgłaśniać tv :wink:
Teraz szczególnie warto oglądać każdy odcinek -zaskakujące jak James ucałował Stephanie prawda?
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city
Martin Rode

Post autor: Martin Rode »

Dla mnie to trochę naciągane ( wątek miłości James-Stephanie ) Niby James tak kochał Sheille, nawet zrezygnował dla niej z Maggie, a tu patrz, nagle pała uczuciem do Stefy. Według mnie Sheilla ma racje, że chce się zemścić na Stephanie. Tylko nie powinna grozić Thomasowi, ale to już inna para kaloszy......Gdyby nie groźby na Thomasa, tzrymałbym całkiowicie stronę Sheilli.
Alice

Post autor: Alice »

Dla mnie to też bardzo naciągane. Stefcia i Eryk mieli jeszcze niedawno się pobrać, rozpocząć nowe życie i być już do końca życia razem, bla bla bla. Erykowi to ja się nie dziwię, bo cóż faceci tak mają, że czasem sobie mózg przyporkiem przytrzasną. Dziwne jest, że Stefcia tak szybko o nim zapomniała i zakręciła się koło Jamesa. :shock:
Psy mają właścicieli, koty służących...
Boldfanka

Post autor: Boldfanka »

Oni wszyscy bardzo szybko się zakochują i odkochują he,he,he jak na przyspieszonym filmie.
Tylko biedna Brooke wiecznie kocha słodkiego Ridżunia. Jakoś nie pasuje do tych ekspressowych zakochiwaczy. Moja kochana, biedna, piękna Męczenica :cry:
Bartex

Post autor: Bartex »

Fajny dziś był sen Stephanie :wink: Szczególnie początek:"mały pingwinek szedł do wody, był bardzo zmęczony..." :lol:
ach, ta Steph - wzorowa babcia - czyta dziecku 20 minut dziennnie :wink:
pa

[ Dodano: 2005-10-19, 19:40 ]
oo, to mój setny post!!! - wypijmy lampkę szampana!! :)
Kiedy zapadnie ciemność, każdy z nas potrzebuje jakiegoś światła... nawet tego najmniejszego.
Mary Alice Young.
Awatar użytkownika
Adex-fan Brooke
x 70

Tak ten sen był fajny, Sheila rzuciła Stephanie i uciekła z Thomasem :twisted:
a jak ogólnie podoba się wam ten wątek? wg mnie ciekawy i Stephanie jaka grzeczna po groźbach Sheili :wink:
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city
wiwi

Post autor: wiwi »

Taaak, Sheili to się boi... Szkoda, że nie czuje takiego respektu przed Brooke ;)
Bartex

Właśnie wysłałem list do "Świata seriali" o obecnych wydarzeń w B&B - ma na myśli wątek Stephanie i Sheili.
a oto krótkie uzupełnienie fotograficzne ostatnich odcinków - obecnie jest spokój ale to dopiero cisza przed wielką burzą....

Obrazek
pozdrawiam
Kiedy zapadnie ciemność, każdy z nas potrzebuje jakiegoś światła... nawet tego najmniejszego.
Mary Alice Young.
HarryAngel

Post autor: HarryAngel »

Suuuuper zdjęcia! Zwłaszcza te, gdzie Stefka jest przytopiona :oops:
Dzięki Bartex, akurat nie widziałam tego odcinka, musiało być strasznie emocjonująco :twisted:
Awatar użytkownika
Adex-fan Brooke
x 70

Wspaniałe zdjęcie z zdjęć, dzięki Bartex! A co właściwie napisałeś im do gazety?
Bartex

W liście pisałem o wątku Stephanie - Sheila. List zatytułowałem "Powtórka z przeszłości".
Opisałem wojnę miedzy nimi, że jest nowy podkład mużyczny, że sceny ze Steph i Sheilą sa perfekcyjnie zagrane i że warto ogladać MNS.
podpisałem się: wierny fan Forresterów.... :lol:
Tak sobie myśłałem, że warto pisać, bo pokazujemy innym, że fani B&B też są w Polsce i zeby oglądali MNS.

[ Dodano: 2005-11-18, 20:31 ]
Stephanie chyba zamierza startować do olimpiady w dziedzinie:"odbieranie praw rodzicielskich zagubionym matkom i własnym wrogom od lat".
Tym razem jest Mary. Wcześniej byli Rick i Bridget(rok 1996).
troche mnie to się nie podoba, przeciez sama widziała, jak bardzo Sheila kocha małą Mary, czego potwierdzenie mogła dostać na koniec rozprawy.
Co o tym sadzicie??? Teraz Steph powinna mieć się na baczności, bo Sheila nie podda się
A z Jamesem to do cholery............................
pa
Mary Alice Young.
Awatar użytkownika
Adex-fan Brooke
x 70

Masz rację Bartex, ogólnie jak to iż Stephanie nie obawia się że jak Sheila wyszłaby za te 5 lat to zabije ją?! Lauren zna najlepiej możliwości Sheili.
Martin Rode

Post autor: Martin Rode »

Pamiętacie jeszcze scenę, jak to Sheila topiła Lauren w Jacuzzi.
Była Super!!
Kingsajz

Post autor: Kingsajz »

Pamietam te scene. Mam gdzies ja na video z initernetu. Co prawda w slabej jakosci, ale zawsze cos. Stephanie zawsze wtyka nos w nie sowje sprawy, zawsze!!!Ale jeszcze troche i zpalaci za swoje czyny!!
http://www.bb-magazinie.webpark.pl/
B&B Magazinie Nr 4 jest gotowy do ściągnięcia!! B&B Magazinie Nr 4 jest gotowy do ściągnięcia!! B&B Magazinie Nr 4 jest gotowy do ściągnięcia!!
Bartex

Ale Steph i tak przeżyje, więc trzeba tylko przeczekać złe chwile, aby z powrotem wrócić do pałacu Stephanki, jej tryumfów i rządów, prawda mili sympatycy Królowej??? :D
Ogólnie chyba specjalnie kazali Susan otworzyć drzwi nie patrząc komu, nie??
Bo gdyby otworzyła normalnie, to zobaczyłaby Sheilę i może by zdążyła zatrzasnąć.
Nie zwróciliście uwagi na ten szczegół??
Steph otwiera i dopiero jak drzwi są wystarczająco otwarte, żeby przeszedł przez nie słoń, to dopiero podnosi wzrok i patrzy kogo to tym razem "diabli niosą". Sprytne. :D
Mary Alice Young.
ODPOWIEDZ