Postacie drugoplanowe
- Adex-fan Brooke
- x 74
Johnatan był w dzisiejszym odcinku "Statku miłości", nie wiem czy wiecie, ale on tez grał w 1 sezonie "Dynastii Colbych".
Z postaci drugoplanowych szkoda mi Lance'a że Sheila go tak szybko zabiła
Z postaci drugoplanowych szkoda mi Lance'a że Sheila go tak szybko zabiła
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city
Oczywiście, to były jedne z moich ulubionych postaci.
Tym "złym" był Tony alias Rush, a tym "dobrym" Johnny - jego brat bliźniak. Ale jak dla mnie były to postacie pierwszoplanowe. Mimo iż nie było ich w czołówce, byli pośród głównej obsady w napisach końcowych i mieli własny wątek, nie to co np. taka Helen, czy Catherine (to są przykłady postaci drugoplanowych). 

Aktualnie oglądam: B&B (MnS), Pierwsza miłość, Na dobre i na złe, Barwy szczęścia, Stulecie Winnych, Zadzwoń do Saula. 

- Sexy Secret
Fajnymi postaciami drugoplanowymi były Anna , Amur i Jeff Talon a także te z żaru młodości jak Bradley , Jack i Victor
[ Dodano: 2008-10-24, 23:37 ]
aha i jeszcze Vince
[ Dodano: 2008-10-24, 23:37 ]
aha i jeszcze Vince
Jezioro ma Twój zapach i Twój smak - nawet nie wiesz jak bardzo mi Cię brak - wspomnienia palą mnie jak słońce - wspomnienia jak lawa gorące - uciekam przed nimi tak co noc.
Dzisiaj w czasie przesłuchania Massima i Nick'a nic nie wspominali o Mai ,a to chyba głównie o nią chodziło ,czy się mylę 

[scroll][you] Zapraszam na Forum Katherine Kelly Lang, serialowej Brooke Logan Forrester[/scroll]
Forum Brooke www.katherinekellylang.fora.pl
- Sexy Secret
- Pottermaniack
- x 2
Ostatniego czasu w końcu Cartine dali wątek
śledziła Brooke i Nicka
Widać aktorka nie ma predyspozycji do odgrywania poważniejszych ról , ponieważ te ostatnie sceny wyszły dość sztucznie. Więcej mówili Bridget i Nick niż ona.

[scroll][you] Zapraszam na Forum Katherine Kelly Lang, serialowej Brooke Logan Forrester[/scroll]
Przypomniało mi się ostatnio, że z takich stałych drugoplanowych postaci już od dłuższego czasu nie widzieliśmy prawnika Forresterów - Jonathana. Chyba ostatni raz pojawił się w roku 2005 jak przeprowadzał rozwód Erica i Stephanie bez wiedzy Królowej. Najwidoczniej w serialu przeszedł na emeryturę, skoro Forresterowie korzystają już z innych prawników. Loganowie i Nick mają teraz Storma.
Warto też wspomnieć jako drugoplanową postać Gladys, która niestety też już od dawna się nie pojawia, a nawet nie ma po co skoro odeszła także Sally.
Aha i jeszcze Catherine chyba dawno nie widzieliśmy, chociaż chyba ciągle jest wspominana jako niania.
A z takich nowszych postaci drugoplanowych to warto wspomnieć przezabawnego wg mnie Carla.
Szkoda, że jego wątek już się raczej zakończył.
Warto też wspomnieć jako drugoplanową postać Gladys, która niestety też już od dawna się nie pojawia, a nawet nie ma po co skoro odeszła także Sally.

Aha i jeszcze Catherine chyba dawno nie widzieliśmy, chociaż chyba ciągle jest wspominana jako niania.
A z takich nowszych postaci drugoplanowych to warto wspomnieć przezabawnego wg mnie Carla.

Aktualnie oglądam: B&B (MnS), Pierwsza miłość, Na dobre i na złe, Barwy szczęścia, Stulecie Winnych, Zadzwoń do Saula.