Postacie drugoplanowe

Dział NIESPOILEROWY - nie wolno odwoływać się do wydarzeń nie pokazanych w Polsce.
Awatar użytkownika
Adex-fan Brooke
x 74

• Zaloguj się, by polubić ten post

Post autor: Adex-fan Brooke »

Johnatan był w dzisiejszym odcinku "Statku miłości", nie wiem czy wiecie, ale on tez grał w 1 sezonie "Dynastii Colbych".
Z postaci drugoplanowych szkoda mi Lance'a że Sheila go tak szybko zabiła
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city
Awatar użytkownika
Marcus
x 17

Post autor: Marcus »

A pamiętacie Johny'ego i Tony'ego Carrera :?: Niestety nie pamiętam, który z nich był ten dobry, a który zły ::jezyk::
Moje ulubione seriale: Moda na sukces, M jak miłość, Barwy szczęścia, Na dobre i na złe, Smiley, Sex Education, Królowa
Awatar użytkownika
DeaconFan
Moderator
x 30

Post autor: DeaconFan »

Oczywiście, to były jedne z moich ulubionych postaci. :D Tym "złym" był Tony alias Rush, a tym "dobrym" Johnny - jego brat bliźniak. Ale jak dla mnie były to postacie pierwszoplanowe. Mimo iż nie było ich w czołówce, byli pośród głównej obsady w napisach końcowych i mieli własny wątek, nie to co np. taka Helen, czy Catherine (to są przykłady postaci drugoplanowych). :wink:
Aktualnie oglądam: B&B (MnS), Pierwsza miłość, Na dobre i na złe, Barwy szczęścia, Stulecie Winnych, Zadzwoń do Saula. :D
Awatar użytkownika
Damians

Post autor: Damians »

No właśnie, nawet mieli swój dosyć rozbudowany wątek, czyli to nie były postacie drugoplanowe...

Przez wszystkie lata Darla była za to taką postacią, która pojawiała się raz na jakiś czas ::chytry::
Dopiero teraz dostała własny wątek ::rad::
Awatar użytkownika
Sexy Secret

Post autor: Sexy Secret »

Fajnymi postaciami drugoplanowymi były Anna , Amur i Jeff Talon a także te z żaru młodości jak Bradley , Jack i Victor

[ Dodano: 2008-10-24, 23:37 ]
aha i jeszcze Vince
Jezioro ma Twój zapach i Twój smak - nawet nie wiesz jak bardzo mi Cię brak - wspomnienia palą mnie jak słońce - wspomnienia jak lawa gorące - uciekam przed nimi tak co noc.
Awatar użytkownika
Robi
x 2

Post autor: Robi »

Dzisiaj w czasie przesłuchania Massima i Nick'a nic nie wspominali o Mai ,a to chyba głównie o nią chodziło ,czy się mylę :?:
Awatar użytkownika
DeaconFan
Moderator
x 30

Sexy Secrets, a kto to był Vince, bo coś go nie kojarzę :?: :roll:
Aktualnie oglądam: B&B (MnS), Pierwsza miłość, Na dobre i na złe, Barwy szczęścia, Stulecie Winnych, Zadzwoń do Saula. :D
Awatar użytkownika
Sexy Secret

Post autor: Sexy Secret »

Model u Spectry lata 1996-1997
Jezioro ma Twój zapach i Twój smak - nawet nie wiesz jak bardzo mi Cię brak - wspomnienia palą mnie jak słońce - wspomnienia jak lawa gorące - uciekam przed nimi tak co noc.
Awatar użytkownika
mailo
x 27

Post autor: mailo »

Heather jest teraz super wg mnie jako czarny charakter. Paige też ale już mniej. A Hector ma chyba jakiegos adoptowanego syna nie? Co sie z nim dzieje i po co go w ogóle wprowadzali do serialu? Dziwne to dla mnie było.
Awatar użytkownika
Pottermaniack
x 2

Post autor: Pottermaniack »

Tak, ma czarnoskórego syna, chyba uratował go z pożaru, w którym zginęli jego rodzice. Występuje od czasu do czasu. A został dodany pewnie dlatego, żeby pokazać, jakim superhero i ojcem jest Hector :roll:
Awatar użytkownika
Robi
x 2

Post autor: Robi »

Ostatniego czasu w końcu Cartine dali wątek :wink: śledziła Brooke i Nicka :lol: Widać aktorka nie ma predyspozycji do odgrywania poważniejszych ról , ponieważ te ostatnie sceny wyszły dość sztucznie. Więcej mówili Bridget i Nick niż ona.
Awatar użytkownika
DeaconFan
Moderator
x 30

Bo ona właściwie chyba nie jest aktorką, pracuje w ekipie realizacyjnej, chyba nawet pisze scenariusze też, a Catherine gra tak "dorywczo".
Awatar użytkownika
DeaconFan
Moderator
x 30

Przypomniało mi się ostatnio, że z takich stałych drugoplanowych postaci już od dłuższego czasu nie widzieliśmy prawnika Forresterów - Jonathana. Chyba ostatni raz pojawił się w roku 2005 jak przeprowadzał rozwód Erica i Stephanie bez wiedzy Królowej. Najwidoczniej w serialu przeszedł na emeryturę, skoro Forresterowie korzystają już z innych prawników. Loganowie i Nick mają teraz Storma.

Warto też wspomnieć jako drugoplanową postać Gladys, która niestety też już od dawna się nie pojawia, a nawet nie ma po co skoro odeszła także Sally. :(

Aha i jeszcze Catherine chyba dawno nie widzieliśmy, chociaż chyba ciągle jest wspominana jako niania.

A z takich nowszych postaci drugoplanowych to warto wspomnieć przezabawnego wg mnie Carla. :lol: Szkoda, że jego wątek już się raczej zakończył.
Awatar użytkownika
mailo
x 27

Mi z postaci drugoplanowych najbardziej brakuje Megan. Ale wątpię, żeby się pojawiła.
Awatar użytkownika
mailo
x 27

Ostatnio sporo postaci drugoplanowych sie pojawiło. Ten dziennikarz Jared od dawna związany z Forresterami - zawsze się pojawiał na konferencjach itp. Niania Catherine (chyba ciągle ja gra ta sama aktorka), no i Hope - tak dawno jej nie było, że wydaje mi się, że sporo urosła.
ODPOWIEDZ