Post autor: Primok »

Fakt, super odcinek :!: Trzyma w napięciu do końca :wink: .
[shadow=red]Tylko nie wiadomo, czy Locke'owi nic się nie stało. Henry wg mnie nie jest Innym. A ta mapa w ultrafiolecie niesamowita. A więc pewne już jest, że bunkrów jest siedem. Czekam już do czwartku..hehe.[/shadow]

Post autor: Antares »

Zgadzam się. Jak dla mnie to ten odcinek był jednym z najciekawszych, jak nie najciekawszy :P

Teraz z niecierpliwością czekam na kolejny :P Ciekawe jak się wytłumaczy ten "obcy" ? :lol:
Ryan Lavery
Ryan Lavery

Post autor: Ryan Lavery »

Zauwazyłem, że jeden gość z obsady "Zagubionych" gra w trzeciej serii "Smallvilla". Fajną ma rolę... Ale jakoś za nim nie przepadam... :P

Post autor: wiwi »

Martin, powiedz jak się nazywa?
Ryan Lavery
Ryan Lavery

Nie mam pojęcia.. W "Smallville" gra chyba Adama...

Kurczę, nie oglądam tego serialu a jestem ciekawa który zagubiony tam gra. A może opiszesz jak on wygląda? :)
Ryan Lavery
Ryan Lavery

Hmm.. jest taki krótko ścięty i szczupły, z tego co czytałem w gazetach to jego postać w Zagubionych chyba uśmiercili....

Aha! To chodzi o gościa, który grał Boone'a. Bardzo przystojny :) :serce:
Ryan Lavery
Ryan Lavery

Ale temu aktorowi co gra Clarke'a nie dorównuje urodą.. Hehe... Clarke jest bardziej umięśniony i fajnie wygląda... :mrgreen:
Awatar użytkownika
B@r
Awatar użytkownika

Post autor: B@r »

Martin, oglądasz Zagubionych? :D
Ryan Lavery
Ryan Lavery

B@r pisze:Martin, oglądasz Zagubionych? :D
Niestety nie, B@r. Ale kuzynka ma cały serial na DVD więc kiedyś na pewno od niej pożyczę... Hehe... A sam oglądam nałogowo "Smallville".

Post autor: Primok »

Podano informację, że wszystkie odcinki "Zagubionych" będzie można oglądać zupełnie za darmo w sieci na stronach producenta :wink: .
Najnowsze odcnki będą dostępne w sieci już następnego dnia po emisji w telewizji!!

Też to czytałam ;) Z Desperate Housewives ma być tak samo. Jednak będą one pewnie gorszej jakości ;) Ja się przyzwyczaiłam do torrentów :) I całkiem sprawnie się ściągają, więc nie narzekam :)
Awatar użytkownika
B@r
Awatar użytkownika

Post autor: B@r »

Hihihi... Ja tak lubię "Zagubionych", że oglądam od niedawna znowu od pierwszego odcinka, bo uzbierałem :D

Od pierwszego odcinka pierwszej serii? Mnie to czekanie na nowe odcinki dobija. Podobno trzecia seria ma być kręcona tak jakby w trzech fazach, aby nie było zbyt wiele czekania, tak więc będzie kilka odcinków co tydzień - przerwa - kilka odcinków co tydzień - przerwa - kilka odcinków co tydzień :)
ODPOWIEDZ