Muszę przyznać, że Adrianna mi się podobała pod koniec tego odcinka, w momencie kiedy postawiła się temu managerowi Aczolwiek i tak nie podoba mi sięta cała jej kariera i wątek jest z deczka nudny Zdecydowanie bardziej lubiła Adriannę ćpającą albo zaciążoną xD Było ciekawiej
Akcja Naomi i Ivy super Oskarowi się należało
Podoba mi się pomysł na romantyczny wątek Silver i Navida! Faktycznie pasują do siebie; że też wcześniej nawe przez myśl mi nie przeszło, że coś mogłoby ich łączyć Mam nadzieję, że będą razem
Podejrzewałam, że Jen się zmyje, bo dziwnie sie zachowywała, kiedy Naomi ją odwiedziła przed tą imprezą Trzea przyznać, że matka z niej nie za dobra, ale jeszcze gorszą matką czyni ją porzucenie własnego dziecka
Minus tego odcinka o zdecydowanie brak gejowskiego wątku Teddy'ego i mało Liama
Zdecydowanie kibicuję parze Navid & Silver! A Ade niech sobie zostanie ze swoimi nowymi znajomymi, w końcu są tacy 'fabulous' . Chociaż ten cały wątek to niemal identyczna sytuacja jak z Naomi/Liam/Annie z poprzedniego sezonu...
Fajnie, że wątek Teddy'ego cały czas posuwa się do przodu. A z tego co wiem, w kolejnym odcinku nastąpi już spory przełom .
Ale wtopa Annie! Naprawdę zabawna była ta scena .
Debbie i Ryan? Hmm... Lubię ich obu, ale jako para mi raczej nie pasują. Chociaż ciekawie by było, gdyby oni zostali 'friends with benefits' .
Teraz w scenach z Ivy wszystkie pozostałe dziewczyny wyglądają na kretynki .
Czy był w tym tygodniu odcinek 90210? Ogólnie niepokoją plotki o zdjęciu serialu, przecież seria 3 jest najlepsza z dotychczasowych, cały czas coś ciekawego.
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city
Według mnie na pewno nie zdejmą serialu. Mozliwe jednak, że trzecia seria będzie już ostatnią. Zresztą to i tak już ostatni rok nauki dzieciaków w Beverly Możemy powoli się żegnać z serialem. Chociaż jestem pewien, że do zakończenia scenarzyści zaserwują nam niemało wrażeń.
Dla tworcow licza sie tylko numerki, wiec jak nie bedzie ogladalnosci to i serialu nie bedzie. No ale w polowie sezonu raczej nie zdejma, wiec do maja mozna byc spokojnym. No a czy bedzie kolejny sezon to sie okaze...
"90210" ma oglądalność podobną do większości innych seriali CW(od niektórych nawet lepszą), więc raczej jest bezpieczne. Decydujące będzie to jaką oglądalność będą miały odcinki w 2011, ale myślę, że bardziej prawdopodobne jest to, że powstanie 4 sezon.
A odcinka w tym tygodniu nie było, jak i też prawie wszystkich pozostałych seriali, bo jutro jest Święto Dziękczynienia .
Ade już mnie wkurza, naprawdę. Chwila sławy i zamieniła się w kolejną pustą lalę. Naomi i Annie fajnie się z niej nabijały! A Silver nie powinna być taką dobrą przyjaciółką i nie powinna prowadzić Navida w szpony Ade, bo Ade na to nie zasłużyła! Powinna jej go odbić i tyle!
Surfująca Naomi - . Ale nie wiem co ci scenarzyści znowu kombinują, nie chcę, żeby Naomi była z Oscarem!
Np. najlepszy, moim zdaniem, wątek, czyli gejowski wątek Teddy'ego W końcu do czegoś doszło, a Teddy przyznał się sam przed sobą (i w pewien sposób przed Silver), że czuje coś do tego kolesia
Adrianna mnie mega-wkurza Navid ma rację: jest samolubna i woda sobowa uderzyła jej do głowy Zawsze uważałam, że ona i Navid są super parą, ale biorąc pod uwagę fakt, jak Adrianna okropnie olewatorsko go teraz traktuje, wolałąbym, żeby Navid był z Silver Choć myślę, że to kwestia czasu, bo już i tak przyznał się Silver, że coś do niej czuje
Podoba mi się też pomysł na parę Debbie&Ryan
Pasują do siebie
Haha! Dobrze tak Adriannie! Ten pusty lachon naprawdę działa mi na nerwy. I naprawdę szkoda mi było Victora, gdy on próbował przeprosić i być dowcipny, a ona zachowała się tak sukowato .
Fajnie, że Ivy pogodziła się z matką . Jeszcze niedawno jej nie lubiłem, ale obecnie to zaraz za Naomi moja ulubiona postać w serialu .
Nie lubię pary Annie&Liam, ale zdecydowanie lubię 'grzeczną' Annie zdradzającą swojego chłopaka .
Fajnie, że Ian i Teddy są razem . Dixon musiał przeżyć szok .
Wow! Naprawdę mocny cliffhanger na koniec! Oby tylko Naomi nic się nie stało!
Przede wszystkim zaskakująca końcówka
Ciekawe, czy Cannon na razie będzie tylko obsewował i czaił się na Naomi, a potem zaatakuje, czy po prostu już w pierwszym odcinku po przerwie zobaczymy jakąś akcję (zwiasun na to nie wskazuje niestety)
Z Adrianny zrobił się taki mega-pustak, że aż boli
Super, że Navid w końcu pocałował Silver
Mam nadzieję, że teraz starczy mu dwag, żeby zerwać z Ade
Odcinek ciekawy - w zasadzie każdy wątek został zaprezentowany i "ruszył do przodu"
Najbardziej podobały mi się sceny z Naomi, Silver i Cannonem
Dużo emocji; świetny był moment, kiedy Naomi ujrzała Cannona w lustrze
Aktorce, która gra Naomi należą się wyrazy uznania (nie po raz pierwszy zresztą) za bardzo dobrą grę aktorską
Silver i Navid to chyba teraz moja ulubiona para
Mam nadzieję, że Navid będzie miał odwagę, żeby zerwać z Ade
Co do samej Ade, to dobrze jej tak - dobrze, że jej klamstwa wyszły na jaw.
Zaczynała mnie już wkurzać - zrobiła się kapryśna, woda sodowa uderzyła jej do głowy z powodu sławy
Teraz ma nauczkę
O dziwo, ogląjąc sceny trójkąta: Liam/Annie/Charlie, zaczęłam w tym odcinku kibicować Annie i Liamowi
Co prawda nadal mi do siebie nie pasują, ale z dwojga złego wolę ją z Liamem niż z Charliem (może jak Annie go rzuci, to w końcu zniknie z serialu )
No i zaintrygowała mnie ta kuzynka Annie i Dixona
Coś czuję, że ona okaże się jakaś "psycho" i będzie próbowała odebrać Annie wszystko
Mogli trochę bardziej się wysilić, jeśli chodzi o wątek Teddy'ego.
Liczyłam na to, że konfrontacja z Dixonem będzie trochę konkretniejsza niż tylko: "proszę, nie mów nikomu o tym, co widziałeś"
Odcinek bardzo dobry i też wolę Annie z Liamem, również nieco rozczarowała mnie rozmowa Dixona i Teddy'ego, ale może rozwiną to lepiej w kolejnym odcinku, super Neomi i Silver załatwiły wreszcie Cannona a pusta Adrianna zasłużenie dostała to na co zasłużyła, jeszcze Navid musi się uwolnić od tej spapranej toksycznej dziewczyny. Liczę też na więcej scen z mamą Dixona i Annie bardzo ją lubię. Sezon 3 90210 jest normalnie jak soap opera z młodymi, świetnie i oby tak dalej.
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city
Adex-fan Brooke pisze:Liczę też na więcej scen z mamą Dixona i Annie
Mam chyba smutną wiadomość w związku z mamą Dixona i Annie:
podobno aktorka ma odejść z serialu i nie zobaczymy jej niestety w następnym sezonie (to samo tyczy się aktora który gra Ryan'a)
Ale do końca 3.serii pewnie jeszcze będzie ^^
Jednocześnie jest to dobra wiadomość, bo niejako potwierdza, że BĘDZIE 4.SEZON!
Nie podpisze kontraktu, ale przecież może się pojawiać gościnnie. Bo co by niby miała robić na kontrakcie, skoro główni bohaterowie pójdą na studia? A postać Ryana w takim wypadku będzie już w ogóle zbędna.