Najpiękniejsza, najprzystojniejszy w "MnS"

Dział NIESPOILEROWY - nie wolno odwoływać się do wydarzeń nie pokazanych w Polsce.
ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
anka_

Post autor: anka_ »

Misia pisze:Kazdy z nas będzie kiedyś stary :wink: To nie wada tylko naturalna kolej rzeczy...
Oj, Misiu, Misiu... No i po co nam o tym przypominasz? ;) Chociaż dzisiaj to nie problem - zawsze można się ponaciągać :mrgreen:

Jak dla mnie z obecnych postaci to zdecydowanie Deacon rządzi :zeby: Ma w oczach... jakby to posłanka B. określiła.... Wiecie co :twisted: :twisted:
No może mi się nie śni po nocach, ale nie pogardziłabym takim... :twisted: ::loll::
Co złego, to nie ja ;)
GL Forever

Post autor: GL Forever »

Deacon wyglądałby znacznie lepiej, gdyby zgolił te kłaki z twarzy ::jezyk:: teraz wygląda tak sobie, a jeśli zgoli kłaki, na pewno będzie wyglądał ładnie :) Taylor jest bardzo ładna, ale jakoś bardziej wolę ją z ża**** us**** :mrgreen: Stephanie rzeczywiście, jak była młoda, to wyglądała nieźle. Teraz wygląda nijak. Za jakiś czas jednak z******* i będzie wyglądać brzydko, ale bardziej klimatycznie :mrgreen: Rick czasem wygląda ładnie, ale więcej razy wygląda tak sobie, niż ładnie :mrgreen: Amber czasami wygląda seksownie, ale ogólnie to Adrienne Frantz jest strasznie blada ::jezyk:: tyle napiszę :mrgreen: czyli najpiękniejsza według mnie jest Taylor, a najprzystojniejszy... no, niech będzie Rick ::jezyk::
Ostatnio zmieniony 2007-06-16, 23:24 przez GL Forever, łącznie zmieniany 1 raz.
Awatar użytkownika
Adex-fan Brooke

Post autor: Adex-fan Brooke »

Spoilerujesz! ::chytry::
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city
GL Forever

Adex-fan Brooke pisze:Spoilerujesz! ::chytry::
No, gdzież ? Wszystkie spojlery są odpowiednio... hmm.... zakryte :mrgreen: choć chyba rzeczywiście troche spojleruję. Trzeba to trochę zmienić.
Awatar użytkownika
Adex-fan Brooke

Post autor: Adex-fan Brooke »

O Deaconie.
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city
GL Forever

Adex-fan Brooke pisze:O Deaconie.
No, właśnie już to zmieniłem ::jezyk:: Deacon it's cool.
Awatar użytkownika
Szogunka

Post autor: Szogunka »

Zdecydowanie Brooke, potem pewnie Macy. Z mężczyzn Pierce, no i teraz wspaniały Tony.
Stephanie nigy mi się zbytnio nie podobała, ale rzeczywiście, jak ostatnio oglądałam stare videa, aż zdumiona byłam jak dobrze i młodo wyglądała.
Chwila która trwa, może być najlepszą z wszystkich chwil...
bastet78

Post autor: bastet78 »

Oglądam MnS od 10 lat i jedynie takie wrażenie zrobił na mnie Deacon. Ma w sobie,to coś. Tony przystojny,ale cukerek-nie lubie tego typu. Brak mu szorstkości.
Co do zarostu,to jest fajny u facetów. Sama mężowi każę nosić. Nie lubie gładkich facetów :P ::rad:: ::jezyk::

[ Dodano: 2007-06-18, 13:14 ]
Caroline pisze:
***AmBeR94*** pisze:Najbrzydszi faceci: [...]Rick(mydlana pierdoła ::ke::)
Przecież Rick jest jednym z najprzystojniejszych mężczyzn! :wink: Ale oczywiście nie tak przystojnym jak Tony :serce: .
Dwa cukierki bez ikry :P:P ::jezyk:: ::jezyk::
Gabra-Sheila

Post autor: Gabra-Sheila »

Teraz z panów najładniejszy jest oczywiście pan Sharpe :serce: Dalej Tony, Thorne, Ridge i Rick razem na ostatnich miejscach :P

Z pań najpiękniejsza wg mnie jest pani dr Hayes <SerCa> :D Dalej razem Kristen i Brooke, Amber, Bridget, Sally i Steph ::jezyk::
Odzia

Post autor: Odzia »

Zastanawiam się, co Wy widzicie w tym Deaconie. Chyde to takie, kościste, z kolczykiem i tym szpetnym wąsem. Blee!

A co do moich typów, to jeżeli chodzi o kobiety, to bardziej wolę takie niedoskonałe, ale naturalne, niż te idealne. I dlatego choć muszę przyznać, że np. Taylor i Kimberley są nieskazitelnej urody, to mi osobiście się nie podobają. Są takie hmm... sztuczne, nieprawdziwe, nierzeczywiste, takie lale.
Natomiast podoba mi się uroda Kisten, choć ten jej nosek nie jest idealny i do uśmiechu też można by się przyczepić, ale ogólnie prezentuje się bardzo ładnie, naturalnie, wydaje się być taka sympatyczna i ciepła, pełna pozywytnej energii.
Podoba mi się też Amber, choć to taka chudzinka, do tego bladziutka i ma trzy piórka na głowie, ale jednak potrafi tak się ubrać i uczesać, że wygląda bardzo atrakcyjnie.
Brooke, jest dla mnie taka nijaka, Stephanie też, a Bridget i Sheila, choć też dość naturalne, to jednak brzydkie jak na moje oko. Morgan też brzydka, ale już nienaturalna.

Facetów celowo zostawiłam na koniec, bo z nimi mam większy problem. Większy o tyle, że tu nie mam jakiegoś ulubionego typu. I żaden z grających aktorów nie wydaje mi się jakiś superprzystojny, ale najbardziej to chyba Grant, Clarke, Tony i Connor. A na Forresterów mam wyjątkową alergię. I żaden z nich mi się nie podoba. A już zwłaszcza Rick i Ridge.
Awatar użytkownika
Irma

Post autor: Irma »

Odzia pisze:Zastanawiam się, co Wy widzicie w tym Deaconie. Chyde to takie, kościste, z kolczykiem i tym szpetnym wąsem. Blee!
Zgadzam się dla mnie Deacon to jeden z najohydniejszych i najbrzydszych facetów w Modzie ::kwasny:: Na dodatek jego zachowanie ::plask wczolo:
Co do kobiet to ładna jest Sofia chyba dlatego że nie jest blondynką mam dość blondynek których w Modzie jest dużo. Carmen też była ładna szkoda że zginęła :(
Awatar użytkownika
Olunia

Post autor: Olunia »

Najladniejsi:
Faceci:
1.Tony :serce:
2.Deacon
3.Thorne
Kobiety:
1.Taylor
2.Kimberly(jak jeszcze była)
3.Kristen
Awatar użytkownika
Taylor

Post autor: Taylor »

Kobiety:
1.Kimberly
2.Taylor
3.Macy
4.Brook
5.Sophia

Mężczyźni:
1.CJ
2.Deacon
3.Tony
4.Thorne
Kari :-)

Post autor: Kari :-) »

Najprzystojniejsi mężczyźni:
1. Deacon
2. CJ
3. Thorne

Najładniejsze kobiety:
1. Kimberly
2. Taylor
3. Macy
Awatar użytkownika
Taylor

Post autor: Taylor »

Kari mamy prawie takie same gusta :) Ale według mnie to uroda bohaterów Mody jest troche naciągnięta....To znaczy wiecie wizażyści, styliści, makijażyści i tak dalej :wink:
ODPOWIEDZ