Zmarła Darlene Conley

Dział NIESPOILEROWY - nie wolno odwoływać się do wydarzeń nie pokazanych w Polsce.
Dawidek
Administrator

Post autor: Dawidek »

O dziwo, o śmierci Darlene Conley wspomniały także "Fakty i Mity". Było to w artykule poświęconym serialom emitowanym w polskiej telewizji. Andrzej Rodan - autor felietonu napisał: "[...] niezniszczalna "Moda na sukces". Niestety [...] nie zobaczymy już Sally Spectry czyli Darlene Conley, która przez 19 lat zagrała blisko w 5 tysiącach odcinków. Kilkanaście dni temu 73-letnia Conley zmarła. " Felieton znajduje się na 4 stronie najnowszego numeru tygodnika.
Awatar użytkownika
Damians

Post autor: Damians »

W Twoim Imperium ukazał się artykuł (na całą stronę) poświęcony Darlenie i postaci Sally. Wspomnieli także o dwudziestoleciu serialu. Są też zdjęcia z przeszłości i z przyszłości :wink:
Ambrossia Moore

Post autor: Ambrossia Moore »

Damians pisze:W Twoim Imperium ukazał się artykuł (na całą stronę) poświęcony Darlenie i postaci Sally. Wspomnieli także o dwudziestoleciu serialu. Są też zdjęcia z przeszłości i z przyszłości :wink:
Twoje Imperium zdecydowanie bardziej postarało się od Świata Seriali. :ziewam:
Awatar użytkownika
Adex-fan Brooke

Post autor: Adex-fan Brooke »

Widziałem wszystkie ostatnie wydania "Twojego Imperium" i nic takiego nie było -chyba mylisz tytuły? Gdzie więc taki artykuł z tyloma fotkami? I czy nadal można kupić?
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city
karolina999-89

Post autor: karolina999-89 »

artykuł o tej aktorce ukazał się też w życiu na gorąco.
Awatar użytkownika
Damians

karolina999-89 pisze:artykuł o tej aktorce ukazał się też w życiu na gorąco.
Tak to chyba było Życie na gorąco ::jezyk:: Zawsze mylę tytuły tych gazet, a jak byłem u babci to oglądałem takich całą stertę ::jezyk::
To była gazeta z tego tygodnia, więc na pewno jest jeszcze do kupienia :wink:
Awatar użytkownika
Baritza

Post autor: Baritza »

Uwielbiałam Sally. Najwspanialszy był ten jej sposób mówienia, niezastąpiony irlandzki akcent. Mozna sie było przy tym poprawnej wymowy uczyć. Nie to co u innych postaci - takie plenie ozorem i połykanie sylab...
MUNDO LATINO ES MI DESTINO
compek

Post autor: compek »

Baritza pisze:Uwielbiałam Sally.
Pamiętaj, że Sally dla Polaków nadal żyje i nie zmieni się to przed odcinkami z 2007.
Nie piszcie w czasie przeszłym bo to takie smutne, jakbyśmy już mieli nigdy jej nie zobaczyć...
Awatar użytkownika
Tiril

Post autor: Tiril »

W B&B najbardziej ceniłam w niej to, jak bardzo wyrazistą postać potrafiła stworzyć, jej wizja i wykreowanie Sally było świetne!
I’m your dream, make you real
I’m your eyes when you must steal
I’m your pain when you can’t feel
Sad but true
piotrek11

Post autor: piotrek11 »

Darlene lub Sally , jak kto woli wprowadzała niesamowitą energię do serialu i przez to aż chciało sie go oglądać . Tak jak już kiedyś ktoś wspomniał . W USA nie ma już nikogo ze słynnej bandy Spectry. Darlene była ostatnia :( . Można tylko liczyć na powrót na stałe CJ i zmartwychwsatnie Darli ale to już mało prawdopodobne . Także żegnaj Darlene :(
Arjen Robben
Awatar użytkownika
Brooke

Post autor: Brooke »

W końcu zobaczyłam odcinek "pożegnalny" a w zasadzie końcówkę pożegnalną odcinka. Aż łezka zakręciła się w oku. Szkoda że tylko Eric się wypowiedział.
[you] Jesteś fanem B&B zajrzyj tutaj =>
http://modanasukces.boo.pl/Forum/
Tomala

Post autor: Tomala »

Podajcie link pod który można obejrzeć lub ściągnąc ten odcinek pożegnalny. Dzięki :: bow ::
Awatar użytkownika
mailo

Post autor: mailo »

Tez obejrzalem niedawno to pozegnanie Sally. Nawet niezle sceny wybrali. Zeby fani zapamietali ja jako wesola, barwna postac ktora byla. Podobalo mi sie ze zawsze potrafila dokopac "rodzinie królewskiej". Byla niepowtarzalna.
rodmanek

Post autor: rodmanek »

Szkoda że już jej nie będzie :( bo tak naprawde tylko ona głównie potrafiła się przeciwstawić Foresterom
Awatar użytkownika
Damians

Tego chyba jeszcze tutaj nie dawaliśmy: http://spiner.pl/2007/01/15/sally-spectra-nie-zyje/#comments

Poczytajcie sobie komenty ::jezyk:: ::plask wczolo:
ODPOWIEDZ