Co robi każdy normalny mąż i facet po tym jak wraca z żoną do domu i mają oddać dziecko innym ludziom? Pociesza żone, wyjaśnia sprawe dziecku itd. Co robi Dupa Wołowa? Wychodzi po cośtam załatwić do firmy i zostawia żone i dziecko samych.Jeśli chodzi o Ricka, to rozumiem go. Mówcie co chcecie, ale Amber przesadziła. Ja jestem podobnie jak Rick racjonalnie myśląca i nie spontaniczna, więc nie zrozumiem roztrzepanej Amber i nie trzymam jej strony. Szkoda jej, ale sama sobie na to zasłużyła.
Bieżące odcinki cz. 1
-
Dawidek
- Administrator
Bic, już obawiałem się, że zaczniesz spoilerować.
Agasb11, edytowałem Twoją wypowiedź i usunąłem spoiler.
Faktycznie, dzisiejsze odcinki były świetne!
Bardzo się cieszę, że ostatnie odcinki były takie śmieszne. Oby więcej takich było.
Pijane Sally i Stephanie wyglądały... śmiesznie.
Ta scena była tak nieprawdopodobna!
Stephanie w nowej fryzurce może wyglądać bardzo fajnie, pod warunkiem, że zadba o swoje włoski.
Pucci był najlepszy.
Czyżby seniorka rodu Forrester'ów wyglądała jak...demon?
CBS zaserwował nam scenę erotyczną.
Dość odważnie podeszli do sceny w samolocie. Podejrzewam, żre to był tylko wyjątek, by nie gorszyć młodszej widowni.
Zgadzam się z Rick'iem. Amber całkowicie zepsuła sprawę. Gdyby nie porwała dziecka i nie wyjechała z nim, to miałaby o wiele większe szanse na adopcję. Zastanawiałbym się tylko, czy faktycznie na miejscu Rick'a definitywnie kończyłbym ten związek. Ostra reprymenda Amber się jednak należała. Naraziła dziecko i powodzenie walki o którą tak walczyła z mężem.
Bridget faktycznie musiała sie na studiach, czy w szkole uczyć technik samoobrony. Wypadła świetnie.
Agasb11, edytowałem Twoją wypowiedź i usunąłem spoiler.
Faktycznie, dzisiejsze odcinki były świetne!
Pijane Sally i Stephanie wyglądały... śmiesznie.
Stephanie w nowej fryzurce może wyglądać bardzo fajnie, pod warunkiem, że zadba o swoje włoski.
CBS zaserwował nam scenę erotyczną.
Zgadzam się z Rick'iem. Amber całkowicie zepsuła sprawę. Gdyby nie porwała dziecka i nie wyjechała z nim, to miałaby o wiele większe szanse na adopcję. Zastanawiałbym się tylko, czy faktycznie na miejscu Rick'a definitywnie kończyłbym ten związek. Ostra reprymenda Amber się jednak należała. Naraziła dziecko i powodzenie walki o którą tak walczyła z mężem.
Bridget faktycznie musiała sie na studiach, czy w szkole uczyć technik samoobrony. Wypadła świetnie.
-
k@tie
Bridget jest rewelacyjna
Był okres, że jej nienawidziłem, ale teraz ją bardzo lubię. Powalić metalową tacką gangstera
No, no...
Scena erotyczna faktycznie jakich mało. Dawidku, nie tylko może się zgorszyć młodsza widownia, ale i ta najstarsza
Ale mnie się tam nawet podobało. Szczególnie, jak Ridge prawie włożył rękę do majtek Brooke
Jeżeli w gabinecie Stephy zawsze będą się działy takie rzeczy to gratuluje
DO tej pory ten gabinet był domem rozpusty, a teraz stał się domem libacji alkoholowych
Szkoda, że Stepha nie podcięła włosów Sally
Co do Ricka i Amber to nie mam już dania. Amber bardzo go kocha i ona chyba ją też. Tylko na inny sposób. Jako Dupa Wołowa on ma inne priorytety niż żona, jak pisał Mikiks. A ona powinna już się do tego przyzwyczaić.
Kurde, tyle już przeżyli i szkoda byłoby, gdyby się teraz rozstali
Pokonali Kimberly, Brooke, CJ, Deacon'a, Sheile, a teraz miałaby ich pokonać Macy. Przykre...
Scena erotyczna faktycznie jakich mało. Dawidku, nie tylko może się zgorszyć młodsza widownia, ale i ta najstarsza
Jeżeli w gabinecie Stephy zawsze będą się działy takie rzeczy to gratuluje
DO tej pory ten gabinet był domem rozpusty, a teraz stał się domem libacji alkoholowych
Co do Ricka i Amber to nie mam już dania. Amber bardzo go kocha i ona chyba ją też. Tylko na inny sposób. Jako Dupa Wołowa on ma inne priorytety niż żona, jak pisał Mikiks. A ona powinna już się do tego przyzwyczaić.
Kurde, tyle już przeżyli i szkoda byłoby, gdyby się teraz rozstali
-
Gabra-Sheila
Stephanie i Sally dały wczoraj czadu
Prześmieszna scena z jej udziałem, ach ta fryzura Steph...
Thorne, Sally jak wytrzeźwiała i Samantha mieli takie miny
Bridget wczoraj była świetna
Dała sobie radę z tym bandziorem metalową tacką
Ridge przystawił do balkonu Brooke drabinę
Myślałam, że się popłaczę ze śmiechu
I jak Brooke po niej schodziła w szpilkach
Ma chłopak wyobraźnię 
Bridget wczoraj była świetna
Ridge przystawił do balkonu Brooke drabinę
Fajnie jest widzieć Brooke szczęśliwą! 
Powinna być z Ridgem i dobrze, że wreszcie są razem, ale jak widzę jak patrzyła na Nicka...
Najlepiej byłoby, gdyby teraz ten samolot jak w Zagubionych rozbił się, a Brooke i Ridge wylądowali tylko we dwoje ( pilot również powinien zginąć, żeby nie kusić Logan) na bezludnej wyspie i zostali tam razem na zawsze.
.
Polubiłem Oscara, scena walki była bardzo dobra.
Sally fryzjerką
Szkoda, że libacja była taka krótka, ale zdecydowanie tego im było trzeba
.
Powinna być z Ridgem i dobrze, że wreszcie są razem, ale jak widzę jak patrzyła na Nicka...
Najlepiej byłoby, gdyby teraz ten samolot jak w Zagubionych rozbił się, a Brooke i Ridge wylądowali tylko we dwoje ( pilot również powinien zginąć, żeby nie kusić Logan) na bezludnej wyspie i zostali tam razem na zawsze.
Polubiłem Oscara, scena walki była bardzo dobra.
Sally fryzjerką
- Adex-fan Brooke
No właśnie wreszcie
Bardzo oryginalny ślub a małpki jak sie cieszyły
Chyba raczej śmiały się z ich strojów
głównie Ridge'a bo Brooke wygląda zawsze pięknie
Tymczasem w Los Angles Oscar kolejna naciągana postać, iż to bratanek Massima i Deacona zna i jeszcze ląduje w tej samej sali szpitalnej co Amber
A widzieliście dziś Macy?
Jaki podły wyraz twarzy, minutkę pozwoliła dziecku na odwiedziny Amber i zabrała go jak podła macocha
A z Nickiem zaczął się jakby nowy wątek z tajemniczym niszczeniem loga Marone w zagrożonym Puerto Vista gdzie są Brooke i Ridge
(o czym wie obecnie tylko Catherine)
Bardzo oryginalny ślub a małpki jak sie cieszyły
Chyba raczej śmiały się z ich strojów
Tymczasem w Los Angles Oscar kolejna naciągana postać, iż to bratanek Massima i Deacona zna i jeszcze ląduje w tej samej sali szpitalnej co Amber
A widzieliście dziś Macy?
A z Nickiem zaczął się jakby nowy wątek z tajemniczym niszczeniem loga Marone w zagrożonym Puerto Vista gdzie są Brooke i Ridge
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city
-
Dawidek
- Administrator
Adex, Oscar nie jest na razie jakąś naciąganą postacią. Moim zdaniem on zapowiada się ciekawie.
W jednym masz rację, wylądowanie Oscar'a w pokoju Amber jest już sporą przesadą. Czyżby szpitale w USA miały ten sam problem....co nasze?
Kolejny "modowy" zbieg okoliczności - znajomość Oscar'a z Deacon'em. W Newadzie jest tyle kasyn i innych przybytków, że lekko naciągana jest ta ich znajomość.
Slub Ridge'a i Brooke był oryginalny. Nawiązanie do lokalnej kultury jest dobrym posunięciem scenarzystów, to okłon w stronę innych krajów. Tylko nie wiemy, o jaki kraj chodzi.
Podejrzewam, że mały Eric wymusił na Macy to, by przyszli do szpitala. Tęsknił za matką i macocha musiała dać za wygraną.
Kolejny "modowy" zbieg okoliczności - znajomość Oscar'a z Deacon'em. W Newadzie jest tyle kasyn i innych przybytków, że lekko naciągana jest ta ich znajomość.
Slub Ridge'a i Brooke był oryginalny. Nawiązanie do lokalnej kultury jest dobrym posunięciem scenarzystów, to okłon w stronę innych krajów. Tylko nie wiemy, o jaki kraj chodzi.
Podejrzewam, że mały Eric wymusił na Macy to, by przyszli do szpitala. Tęsknił za matką i macocha musiała dać za wygraną.
- Adex-fan Brooke
W ogóle to biedne dziecko pyta kiedy wrócą do domu a prawda taka że nigdy
że on ma nowy dom
i niby mu będzie lepiej, jakby do tej pory było źle? Wszystko wina Macy
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city
Niestety nie oglądałam dziś Mody
.
Za to wczoraj:
- o mało mi serce nie pękło, że Brooke woli nietopera od Nicka
- płakalam razem z mężem (
) ze śmiechu nad poczynaniami Sally i Stephy - donica wymiata
- przewijałam wątek Rickowo - Amberowy, juz po prostu nie mogę
. Szkoda mi Amber, małego Erica czy D jak kto woli.
Za to wczoraj:
- o mało mi serce nie pękło, że Brooke woli nietopera od Nicka
- płakalam razem z mężem (
- przewijałam wątek Rickowo - Amberowy, juz po prostu nie mogę
Chwila która trwa, może być najlepszą z wszystkich chwil...
Stephanie pięknie wyglada
Troche dziwne, ze Brooke zaraz poszła pod prysznic xD jak mieli zamiar robić coś innego.
Ridge fajnie wyszedł na zdjęciu. Brooke szybko zmieniła zdanie o Massie.
Dziwne, że nagle wciagneli wątek z mafią mi i mojej siostrze odrazu sie skojarzyło z Tego imienia nie można wymawiać
<miss_voldemort>

Troche dziwne, ze Brooke zaraz poszła pod prysznic xD jak mieli zamiar robić coś innego.
Ridge fajnie wyszedł na zdjęciu. Brooke szybko zmieniła zdanie o Massie.
Dziwne, że nagle wciagneli wątek z mafią mi i mojej siostrze odrazu sie skojarzyło z Tego imienia nie można wymawiać
-
GL Forever