Bieżące odcinki cz. 1

Dział NIESPOILEROWY - nie wolno odwoływać się do wydarzeń nie pokazanych w Polsce.
Mikiks

Post autor: Mikiks »

Jeśli chodzi o Ricka, to rozumiem go. Mówcie co chcecie, ale Amber przesadziła. Ja jestem podobnie jak Rick racjonalnie myśląca i nie spontaniczna, więc nie zrozumiem roztrzepanej Amber i nie trzymam jej strony. Szkoda jej, ale sama sobie na to zasłużyła.
Co robi każdy normalny mąż i facet po tym jak wraca z żoną do domu i mają oddać dziecko innym ludziom? Pociesza żone, wyjaśnia sprawe dziecku itd. Co robi Dupa Wołowa? Wychodzi po cośtam załatwić do firmy i zostawia żone i dziecko samych. :/
Bic

Post autor: Bic »

Proszę nie pisać w szczegółach co będzie w następnych odcinkach. Ja czasem zajrzę na YouTube albo na Summary Index i dlatego wiedziałem, że będzie śmiesznie.
Wszystko w swoim czasie.
W tym temacie liczy się tylko teraźniejszość na TVP.
Tylko Chuck Norris wie ile jest odcinków "Mody na sukces".
Dawidek
Administrator

Post autor: Dawidek »

Bic, już obawiałem się, że zaczniesz spoilerować. ::ke:: :D

Agasb11, edytowałem Twoją wypowiedź i usunąłem spoiler.

Faktycznie, dzisiejsze odcinki były świetne! :serce: :serce: :serce: Bardzo się cieszę, że ostatnie odcinki były takie śmieszne. Oby więcej takich było. ::loll::
Pijane Sally i Stephanie wyglądały... śmiesznie. ::loll:: Ta scena była tak nieprawdopodobna!
Stephanie w nowej fryzurce może wyglądać bardzo fajnie, pod warunkiem, że zadba o swoje włoski. :zeby: Pucci był najlepszy. ::loll:: ::loll:: ::loll:: ::loll:: Czyżby seniorka rodu Forrester'ów wyglądała jak...demon? ::chytry::
CBS zaserwował nam scenę erotyczną. ::loll:: Dość odważnie podeszli do sceny w samolocie. Podejrzewam, żre to był tylko wyjątek, by nie gorszyć młodszej widowni.
Zgadzam się z Rick'iem. Amber całkowicie zepsuła sprawę. Gdyby nie porwała dziecka i nie wyjechała z nim, to miałaby o wiele większe szanse na adopcję. Zastanawiałbym się tylko, czy faktycznie na miejscu Rick'a definitywnie kończyłbym ten związek. Ostra reprymenda Amber się jednak należała. Naraziła dziecko i powodzenie walki o którą tak walczyła z mężem. ::krzyw::
Bridget faktycznie musiała sie na studiach, czy w szkole uczyć technik samoobrony. Wypadła świetnie. :D
k@tie

Post autor: k@tie »

Bridget nieźle się rozkręciła. Żal mi Nicka... a Brooke była najlepsza z tekstem: myślałam, że ten samolot spadł. :D
Awatar użytkownika
Damians

Post autor: Damians »

Bridget jest rewelacyjna ::rad:: Był okres, że jej nienawidziłem, ale teraz ją bardzo lubię. Powalić metalową tacką gangstera :D No, no...
Scena erotyczna faktycznie jakich mało. Dawidku, nie tylko może się zgorszyć młodsza widownia, ale i ta najstarsza ::jezyk:: Ale mnie się tam nawet podobało. Szczególnie, jak Ridge prawie włożył rękę do majtek Brooke :zeby:

Jeżeli w gabinecie Stephy zawsze będą się działy takie rzeczy to gratuluje ::rad::
DO tej pory ten gabinet był domem rozpusty, a teraz stał się domem libacji alkoholowych :zeby: Szkoda, że Stepha nie podcięła włosów Sally :zeby:

Co do Ricka i Amber to nie mam już dania. Amber bardzo go kocha i ona chyba ją też. Tylko na inny sposób. Jako Dupa Wołowa on ma inne priorytety niż żona, jak pisał Mikiks. A ona powinna już się do tego przyzwyczaić.
Kurde, tyle już przeżyli i szkoda byłoby, gdyby się teraz rozstali ::ysz:: Pokonali Kimberly, Brooke, CJ, Deacon'a, Sheile, a teraz miałaby ich pokonać Macy. Przykre...
Gabra-Sheila

Post autor: Gabra-Sheila »

Stephanie i Sally dały wczoraj czadu :zeby: Prześmieszna scena z jej udziałem, ach ta fryzura Steph... :mrgreen: ::loll:: Thorne, Sally jak wytrzeźwiała i Samantha mieli takie miny ::cojest:: ::loll::

Bridget wczoraj była świetna ::ok:: Dała sobie radę z tym bandziorem metalową tacką ::krzyw::

Ridge przystawił do balkonu Brooke drabinę ::loll:: Myślałam, że się popłaczę ze śmiechu :lol: I jak Brooke po niej schodziła w szpilkach :mrgreen: Ma chłopak wyobraźnię ::jezyk::
Awatar użytkownika
Joe

Post autor: Joe »

Fajnie jest widzieć Brooke szczęśliwą! :P

Powinna być z Ridgem i dobrze, że wreszcie są razem, ale jak widzę jak patrzyła na Nicka...

Najlepiej byłoby, gdyby teraz ten samolot jak w Zagubionych rozbił się, a Brooke i Ridge wylądowali tylko we dwoje ( pilot również powinien zginąć, żeby nie kusić Logan) na bezludnej wyspie i zostali tam razem na zawsze. :twisted: .

Polubiłem Oscara, scena walki była bardzo dobra.

Sally fryzjerką :D Szkoda, że libacja była taka krótka, ale zdecydowanie tego im było trzeba :D .
Awatar użytkownika
Kamil

Post autor: Kamil »

Stefa i Sally wymiotły wszystkich ::jezyk:: Scena z donicą z kwiatami niemal z kosmosu, ale cała Sally. Fajnie byłoby gdyby caryce pozostały już w takich dobrych stosunkach i sądzę, że razem stworzyłyby coś, co mogłoby być konkurencję dla Sypialni Brooke ::krzyw::
Awatar użytkownika
Damians

Post autor: Damians »

Nareszcie!!!!
Brooke i Ridge są małżeństwem :serce: :serce: :serce:

Cała ta otoczka była trochę kiczowata :P , ale piękna i niezwykła. Tak samo niezwykła, jak związek Brooke i Ridge'a :D
Awatar użytkownika
Adex-fan Brooke

Post autor: Adex-fan Brooke »

No właśnie wreszcie :D
Bardzo oryginalny ślub a małpki jak sie cieszyły :zeby:
Chyba raczej śmiały się z ich strojów ::jezyk:: głównie Ridge'a bo Brooke wygląda zawsze pięknie :serce:
Tymczasem w Los Angles Oscar kolejna naciągana postać, iż to bratanek Massima i Deacona zna i jeszcze ląduje w tej samej sali szpitalnej co Amber ::plask wczolo:
A widzieliście dziś Macy? :shock: Jaki podły wyraz twarzy, minutkę pozwoliła dziecku na odwiedziny Amber i zabrała go jak podła macocha ::plask wczolo:
A z Nickiem zaczął się jakby nowy wątek z tajemniczym niszczeniem loga Marone w zagrożonym Puerto Vista gdzie są Brooke i Ridge ::chytry:: ::bojesie:: (o czym wie obecnie tylko Catherine)
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city
Dawidek
Administrator

Post autor: Dawidek »

Adex, Oscar nie jest na razie jakąś naciąganą postacią. Moim zdaniem on zapowiada się ciekawie. :mrgreen: W jednym masz rację, wylądowanie Oscar'a w pokoju Amber jest już sporą przesadą. Czyżby szpitale w USA miały ten sam problem....co nasze? ::cojest::
Kolejny "modowy" zbieg okoliczności - znajomość Oscar'a z Deacon'em. W Newadzie jest tyle kasyn i innych przybytków, że lekko naciągana jest ta ich znajomość.
Slub Ridge'a i Brooke był oryginalny. Nawiązanie do lokalnej kultury jest dobrym posunięciem scenarzystów, to okłon w stronę innych krajów. Tylko nie wiemy, o jaki kraj chodzi. :wink:
Podejrzewam, że mały Eric wymusił na Macy to, by przyszli do szpitala. Tęsknił za matką i macocha musiała dać za wygraną.
Awatar użytkownika
Adex-fan Brooke

Post autor: Adex-fan Brooke »

W ogóle to biedne dziecko pyta kiedy wrócą do domu a prawda taka że nigdy ::kwasny:: że on ma nowy dom :( ::plask wczolo: i niby mu będzie lepiej, jakby do tej pory było źle? Wszystko wina Macy
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city
Awatar użytkownika
Szogunka

Post autor: Szogunka »

Niestety nie oglądałam dziś Mody :cry: .
Za to wczoraj:
- o mało mi serce nie pękło, że Brooke woli nietopera od Nicka
- płakalam razem z mężem ( :shock: ) ze śmiechu nad poczynaniami Sally i Stephy - donica wymiata :lol:
- przewijałam wątek Rickowo - Amberowy, juz po prostu nie mogę :zmiesz:: . Szkoda mi Amber, małego Erica czy D jak kto woli.
Chwila która trwa, może być najlepszą z wszystkich chwil...
Awatar użytkownika
Death

Post autor: Death »

Stephanie pięknie wyglada :mrgreen:

Troche dziwne, ze Brooke zaraz poszła pod prysznic xD jak mieli zamiar robić coś innego.
Ridge fajnie wyszedł na zdjęciu. Brooke szybko zmieniła zdanie o Massie.
Dziwne, że nagle wciagneli wątek z mafią mi i mojej siostrze odrazu sie skojarzyło z Tego imienia nie można wymawiać ::bojesie:: ::bojesie:: ::bojesie:: <miss_voldemort> ::bojesie:: ::bojesie:: ::bojesie::
GL Forever

Post autor: GL Forever »

No, nareszcie mamy siwą Stephanie. :serce: Lepiej jej z siwymi włosami. Tamte blond włosy już w ogóle nie pasowały do jej pomarszczonej twarzy. No może by jeszcze pasowały, gdyby miała inną fryzurę... twarz. :P
Zablokowany