"MnS" w Polsce
- fandantego
Do Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji
Do TVN albo do Polsatu o wykupienie praw do emisji w odpowiednich godzinach... Opcji jest wiele... Nie będą nami pomiatać.
http://www.facebook.com/NajciekawszaPostac - oficjalny profil Plebiscytu Najciekawsza Postać "Mody na sukces"! Zapraszam!
- fandantego
Nie napisałem w tym mailu nic o KRRiT i stacjach prywatnych. Maila już wysłałem niestety...
http://www.facebook.com/NajciekawszaPostac - oficjalny profil Plebiscytu Najciekawsza Postać "Mody na sukces"! Zapraszam!
- fandantego
Też to widziałem
Miałem o tym napisać, ale wyprzedziłeś mnie Damians. Faktycznie reklama znośna, ale "logo" okropne
Jeżeli ktoś nie widział to jest to ostry, jaskrawy czerwony kwadrat z napisem drukowanym MODA NA (na górze) SUKCES (na dole). Czcionka jakaś taka prosta
Okropnie to wygląda. Może to nie wina grafików, ale był taki zamysł? Ogólnie TVP ma słabą oprawę graficzną to i logiem MNS się widać nie przejmują 
- Adex-fan Brooke
To dziwacznie brzmifandantego pisze:Wszyscy fani na wiadomość o zmianie godziny emisji MODY NA SUKCES ostro wzięli się do pracy.
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city
- fandantego
Ja już i tak straciłem wiarę w to, że zmienią godzinę emisji. Prosiłem Was o pomoc przy pisaniu maila, chętnych nie było. Także teraz bez pretensji i poprawek...
Możemy co najwyżej liczyć na to, że obudzą się (za przeproszeniem) z ręką w nocni**!
Też widziałem dzisiaj tę reklamę. Jeszcze dodatkowo się wkurzyłem z jakim entuzjazmem TVP1 nas informuje o tej fatalnej zmianie pory emisji.
A co do logo w reklamie, to teraz ci co byli za tym, żeby TVP1 przerobiło logo w czołówce na polskie "MnS", mogą się przekonać, że to raczej zły pomysł.
A co do logo w reklamie, to teraz ci co byli za tym, żeby TVP1 przerobiło logo w czołówce na polskie "MnS", mogą się przekonać, że to raczej zły pomysł.
Aktualnie oglądam: B&B (MnS), Pierwsza miłość, Na dobre i na złe, Barwy szczęścia, Stulecie Winnych, Zadzwoń do Saula. 
- Sexi Ricky
- PetroPython
Upokarzająca jest jeszcze jedna kwestia. Nawet gdybym codziennie był w domu między 14:30 a 16:00, to co z tego! Żeby zrobić tak okropnie długą (bo to aż 20 minut) przerwę między jednym odcinkiem a drugim w postaci wiadomości i pogody z tymi wszystkimi reklamami, to jest to cios poniżej pasa
Zero szacunku. Tak im zależy na tych głupich telekamerach, a przepraszam bardzo kto miał głosować na Modę? Babcie nie posiadające telefonu komórkowego, nie wspominając o internecie
Oni naprawdę liczyli na to trzecie miejsce przynajmniej?
Boję się tylko, co będzie za parę miesięcy. Oni gotowi są zdjąć Modę z anteny całkowicie 
A to logo wygląda strasznie, zgadzam się

A to logo wygląda strasznie, zgadzam się
-
Dawidek
- Administrator
Raczej nie przejmą się tą petycją, ale warto próbować. Miejmy nadzieję, że widzowie będą szturmować TVP, by przywrócili starą godzinę emisji. Szanse na lepszą godzinę moim zdaniem są, ale najwcześniej na początku kwietnia, po Wielkanocy.
Ta zapowiedź była całkiem znośna.
To logo było dziwne, jakieś nieprzemyślane, inne. Wystarczyło dać napis, albo zostawić to oryginalne. Zapomnieli wspomnieć o drugim odcinku o 15.20, odniosłem wrażenie, że zapowiadają tylko jeden odcinek.
Oczywiście, że lepiej byłoby, gdyby "MnS" nie była "przerywana" jakimś innym programem. To nietypowe rozwiązanie. Odnoszę wrażenie, ramówka by się nie zmieniła, gdyby nie wcisnęli programu "Z refleksem". Gdyby nie było tego programu o 16.40, nie musielibyśmy tego zamieszania.
FanDantego - ja i Pottermaniack (i jeszcze ktoś?) daliśmy Ci wskazówki z których skorzystałeś. Pismo jest w miarę ok, bardziej liczy się treść a nie forma, mogłoby być jednak trochę lepiej.
Ta zapowiedź była całkiem znośna.
Oczywiście, że lepiej byłoby, gdyby "MnS" nie była "przerywana" jakimś innym programem. To nietypowe rozwiązanie. Odnoszę wrażenie, ramówka by się nie zmieniła, gdyby nie wcisnęli programu "Z refleksem". Gdyby nie było tego programu o 16.40, nie musielibyśmy tego zamieszania.
FanDantego - ja i Pottermaniack (i jeszcze ktoś?) daliśmy Ci wskazówki z których skorzystałeś. Pismo jest w miarę ok, bardziej liczy się treść a nie forma, mogłoby być jednak trochę lepiej.
No właśnie mnie też to wkurzyło. Lektor to mówił, jakby to była jakaś wspaniała wiadomośćDeaconFan pisze:Jeszcze dodatkowo się wkurzyłem z jakim entuzjazmem TVP1 nas informuje o tej fatalnej zmianie pory emisji.
Ja liczę na to, że ten program "Z refleksem" będzie miał kiepską oglądalność i go szybko wywalą tak jak kilka miesięcy temu program publicystyczny "Temat dnia".