"MnS" w Polsce

Dział NIESPOILEROWY - nie wolno odwoływać się do wydarzeń nie pokazanych w Polsce.

Gdzie oglądasz nowsze, niż na RedGO odcinki "MnS"?

Czas głosowania minął 2026-07-10, 22:30

na YouTube
2
14%
w serwisie streamingowym "B&B"
4
29%
gdzie indziej
3
21%
nigdzie, czekam na kontynuację w polskim serwisie lub telewizji
5
36%

Liczba głosów: 14
Awatar użytkownika
fandantego

Post autor: fandantego »

Do Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji ;) Do TVN albo do Polsatu o wykupienie praw do emisji w odpowiednich godzinach... Opcji jest wiele... Nie będą nami pomiatać.
http://www.facebook.com/NajciekawszaPostac - oficjalny profil Plebiscytu Najciekawsza Postać "Mody na sukces"! Zapraszam!
Dawidek
Administrator

Post autor: Dawidek »

Z tymi "władzami" to był zły pomysł, Jeśli tego nie wysłałeś jeszcze, to usuń to zdanie - brzmi bardzo niepoważnie...Bo tak naprawdę kwestia "MnS" jest tylko w rękach TVP i nas widzów, a nie KKRiT czy stacji prywatnych.
Awatar użytkownika
fandantego

Nie napisałem w tym mailu nic o KRRiT i stacjach prywatnych. Maila już wysłałem niestety...
http://www.facebook.com/NajciekawszaPostac - oficjalny profil Plebiscytu Najciekawsza Postać "Mody na sukces"! Zapraszam!
Awatar użytkownika
Damians

Post autor: Damians »

To TVP poszła już o dwa kroki do przodu, oprócz napisów stworzyła "reklamę" MNS informującą o zmianie pory. Reklama znośna, ale ten napis na końcu "Moda na sukces" więcej, niż tragiczny :lol:
Oni chyba tych "grafików" biorą z ulicy ::plask wczolo:
Awatar użytkownika
fandantego

Też to widziałem :D Miałem o tym napisać, ale wyprzedziłeś mnie Damians. Faktycznie reklama znośna, ale "logo" okropne :) Jeżeli ktoś nie widział to jest to ostry, jaskrawy czerwony kwadrat z napisem drukowanym MODA NA (na górze) SUKCES (na dole). Czcionka jakaś taka prosta :D Okropnie to wygląda. Może to nie wina grafików, ale był taki zamysł? Ogólnie TVP ma słabą oprawę graficzną to i logiem MNS się widać nie przejmują :D
Awatar użytkownika
Adex-fan Brooke

Post autor: Adex-fan Brooke »

fandantego pisze:Wszyscy fani na wiadomość o zmianie godziny emisji MODY NA SUKCES ostro wzięli się do pracy.
To dziwacznie brzmi ::kwasny:: Trochę za długi ten mail jakby ktoś ich ściemniał, nie przejmą się raczej.
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city
Awatar użytkownika
fandantego

Ja już i tak straciłem wiarę w to, że zmienią godzinę emisji. Prosiłem Was o pomoc przy pisaniu maila, chętnych nie było. Także teraz bez pretensji i poprawek... ::kwasny:: Możemy co najwyżej liczyć na to, że obudzą się (za przeproszeniem) z ręką w nocni**!
Awatar użytkownika
DeaconFan

Post autor: DeaconFan »

Też widziałem dzisiaj tę reklamę. Jeszcze dodatkowo się wkurzyłem z jakim entuzjazmem TVP1 nas informuje o tej fatalnej zmianie pory emisji. ::kwasny::
A co do logo w reklamie, to teraz ci co byli za tym, żeby TVP1 przerobiło logo w czołówce na polskie "MnS", mogą się przekonać, że to raczej zły pomysł. :lol:
Aktualnie oglądam: B&B (MnS), Pierwsza miłość, Na dobre i na złe, Barwy szczęścia, Stulecie Winnych, Zadzwoń do Saula. :D
Awatar użytkownika
Sexi Ricky

Post autor: Sexi Ricky »

Ej ludziska powiedzcie mi jak wyglądała ta reklama mody 8) Nie widziałem jej jeszcze i znając życie nie zobaczę w telewizji tak jak to było z ta rok temu. :lol: Opiszcie jakie sceny w niej wykorzystane i ogólnie. Byłbym przeszczesliwy jak ktoś wrzuciłby ją do internetu.
Awatar użytkownika
Mareczek

Post autor: Mareczek »

Nie ma co opisywać, w tej reklamie są same nudne sceny, gdzie wszyscy się tylko śmieją :roll: A logo - nawet jak pierwszy raz się w to bawiłem, to robiłem lepsze :lol:
Awatar użytkownika
PetroPython

Post autor: PetroPython »

Upokarzająca jest jeszcze jedna kwestia. Nawet gdybym codziennie był w domu między 14:30 a 16:00, to co z tego! Żeby zrobić tak okropnie długą (bo to aż 20 minut) przerwę między jednym odcinkiem a drugim w postaci wiadomości i pogody z tymi wszystkimi reklamami, to jest to cios poniżej pasa ::kwasny:: Zero szacunku. Tak im zależy na tych głupich telekamerach, a przepraszam bardzo kto miał głosować na Modę? Babcie nie posiadające telefonu komórkowego, nie wspominając o internecie :?: :roll: Oni naprawdę liczyli na to trzecie miejsce przynajmniej? ::plask wczolo: Boję się tylko, co będzie za parę miesięcy. Oni gotowi są zdjąć Modę z anteny całkowicie :?
A to logo wygląda strasznie, zgadzam się ::ok:: ::cojest::
Dawidek
Administrator

Raczej nie przejmą się tą petycją, ale warto próbować. Miejmy nadzieję, że widzowie będą szturmować TVP, by przywrócili starą godzinę emisji. Szanse na lepszą godzinę moim zdaniem są, ale najwcześniej na początku kwietnia, po Wielkanocy.

Ta zapowiedź była całkiem znośna. :wink: To logo było dziwne, jakieś nieprzemyślane, inne. Wystarczyło dać napis, albo zostawić to oryginalne. Zapomnieli wspomnieć o drugim odcinku o 15.20, odniosłem wrażenie, że zapowiadają tylko jeden odcinek.

Oczywiście, że lepiej byłoby, gdyby "MnS" nie była "przerywana" jakimś innym programem. To nietypowe rozwiązanie. Odnoszę wrażenie, ramówka by się nie zmieniła, gdyby nie wcisnęli programu "Z refleksem". Gdyby nie było tego programu o 16.40, nie musielibyśmy tego zamieszania.

FanDantego - ja i Pottermaniack (i jeszcze ktoś?) daliśmy Ci wskazówki z których skorzystałeś. Pismo jest w miarę ok, bardziej liczy się treść a nie forma, mogłoby być jednak trochę lepiej. :wink:
Tomala

Post autor: Tomala »

DeaconFan pisze:Jeszcze dodatkowo się wkurzyłem z jakim entuzjazmem TVP1 nas informuje o tej fatalnej zmianie pory emisji. ::kwasny::
No właśnie mnie też to wkurzyło. Lektor to mówił, jakby to była jakaś wspaniała wiadomość ::plask wczolo:
Ja liczę na to, że ten program "Z refleksem" będzie miał kiepską oglądalność i go szybko wywalą tak jak kilka miesięcy temu program publicystyczny "Temat dnia".
Dawidek
Administrator

Z tego pamiętam "Temat dnia" miał bardzo dobre wyniki oglądalności. To polityczne rozgrywki skasowały ten program z anteny. ::loll::
Tomala

Post autor: Tomala »

A to się zdziwiłem. Myślałem, że skoro tak szybko go zdjęli, to znaczyło, że miał słabą oglądalność :wink:
ODPOWIEDZ