Żar młodości (The Young and The Restless)

Dział poświęcony filmom i innym programom telewizyjnym.
Awatar użytkownika
pixiequeen

Post autor: pixiequeen »

Torrenty już nie działają a na stronie od cmk są tylko najnowsze ale dzięki za pomoc! :)

Przeglądam zapowiedzi odcinków na YT i widać ,że nic się nie zmieniło a serial nadal wydaje się równie dobry i ciekawy.
ZAPRASZAM na fan page serialu KLAN: https://www.facebook.com/lubiczowie
bartosz34

Post autor: bartosz34 »

Adex-fan Brooke pisze:Na torrentach są.

Na polskich torrentach?
Fan SB.
Awatar użytkownika
Adex-fan Brooke

Post autor: Adex-fan Brooke »

Nie a gdzie są polskie? Bo tak na marginesie mówiąc fajnie jakby ktoś zamieszczał Sunset Beach...
Ja znowu niezbyt wiem co w Y&R, ale widziałem, że Sharon się wydaje, że jej córka za oknem chodziła...czyżby jakaś sobowtórka ją straszyła? Ciekawe czy będzie recast Phyllis? Wydało się w jakich okolicznościach spadła ze schodów? A Lauren chyba wpakowała drugiego (po sorasie już) syna w jakieś kłopoty... Kto ogląda i objaśni co tam w Genoa City? Podobno Rick Forrester z żoną Caroline ma gościnnie tam wpaść?
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city
bartosz34

To na jakich?
Fan SB.
Awatar użytkownika
DeaconFan

Post autor: DeaconFan »

Adex-fan Brooke pisze:.czyżby jakaś sobowtórka ją straszyła?
Tak, to sobowtórka zmarłej Cassie wynajęta chyba przez Victora, by straszyć Sharon. Gra ją ta sama aktorka, co kiedyś grała Cassie. Ogólnie najpierw myślano, że to duch Cassie, ale potem okazało się, że nie, bo Sharon może jej dotykać.
Adex-fan Brooke pisze:Podobno Rick Forrester z żoną Caroline ma gościnnie tam wpaść?
Przyjadą gościnnie na pokaz mody firmy Jabot. Projektantką kolekcji będzie Chelsea.
Aktualnie oglądam: B&B (MnS), Pierwsza miłość, Na dobre i na złe, Barwy szczęścia, Stulecie Winnych, Zadzwoń do Saula. :D
Awatar użytkownika
Adex-fan Brooke

Post autor: Adex-fan Brooke »

A dlaczego Victor straszy Sharon? i co z Lauren?
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city
bartosz34

Oglądam odcinki z początku lutego 2014 i widać że sporo się dzieje.
Bill miał wypadek razem z Adamem synem Victora. Teraz prawdopodobnie Adam nie żyje oczywiście wszyscy są zaskoczeni tym obrotem sprawy. Ciekawe czy faktycznie umarł bo jeszcze nie znaleźli ciała chyba że spłonął w samochodzie. Albo wypadł tez jak Billy i leży w krzakach. Może ktoś mi napisać czy znaleźli jego szczątki i był pogrzeb.
Widziałem tez jak Sharon zobaczyła swoją zmarłą córkę Cassie. :shock:
Czemu ona się pojawia Sharon bardzo mnie to intryguje. :?

Jill matka Billyego wzięła ślub ale w dziwny sposób co oczywiście rodzina nie jest przekonana żę to z miłości.

Jak na razie to tyle zaobserwowałem. :shock:

Szkoda że nie leci u nas dalej w Polsce.
Może napisać petycje do CBS DRAMA. :?:
Fan SB.
Awatar użytkownika
DeaconFan

Y&R jak zwykle sporo ciekawsze od B&B i słusznie to soap opera nr 1 w USA.

Adama ciała chyba nie znaleziono. Jest niemal pewne, że wróci za parę miesięcy grany niestety przez nowego aktora. :?

Ogólnie to Adama chyba już z raz lub ze 2 razy uśmiercano i przywracano. To postać z wielkim potencjałem, która w przyszłości z Nickiem, czy Billy'm może zdominować serial, gdy starsi czołowi bohaterowie np. Victor czy Jack odejdą.
Aktualnie oglądam: B&B (MnS), Pierwsza miłość, Na dobre i na złe, Barwy szczęścia, Stulecie Winnych, Zadzwoń do Saula. :D
Awatar użytkownika
Despina

Post autor: Despina »

Nie wyobrażam sobie Y&R bez Victora i Jacka i tych ich ciągłych, czasem zabawnych przepychanek. :lol: Ogólnie to złote czasy Y&R minęły już gdzieś w 2009 roku :/
Awatar użytkownika
DeaconFan

Despina pisze:Ogólnie to złote czasy Y&R minęły już gdzieś w 2009 roku
Może i tak, ale nadal jest dobry poziom. Są wypadki, intrygi, przestępstwa, romanse, wątki biznesowe, czyli różnorodność, podczas gdy fabuła B&B to obecnie w 90% tylko romanse. :roll:

Co do Lauren, to niestety zbytnio teraz nie śledzę jej wątku. Może jak wkrótce nadrobię, to napiszę tutaj co u niej. :wink:
bartosz34

Dlatego bardzo mnie cieszy taka różnorodna fabuła choć tutaj też każdy już spał z każdym :roll: Może dlatego że opera ta ma tyle tysięcy odcinków-ktoś może wie który już jest emitowany :?:
Fan SB.
Awatar użytkownika
DeaconFan

Dziś wyemitowano odcinek 10 364. :P
bartosz34

To prawie raz tyle co MNS :D
Fan SB.
Awatar użytkownika
PetroPython

Post autor: PetroPython »

Kiedyś marzyłem, że może TVP2 będzie emitować Y&R, no ale dzisiaj to już niemożliwe :lol: A czy tam też jest ta główna para przeznaczona sobie coś jak Bridge? xD
Awatar użytkownika
DeaconFan

Taką główną parą trochę są Victor i Nikki, ale nie od początku (1973), a dopiero od 1980, bo wtedy pojawił się Victor (Nikki rok wcześniej).
ODPOWIEDZ