Przeglądam zapowiedzi odcinków na YT i widać ,że nic się nie zmieniło a serial nadal wydaje się równie dobry i ciekawy.
Żar młodości (The Young and The Restless)
- pixiequeen
Torrenty już nie działają a na stronie od cmk są tylko najnowsze ale dzięki za pomoc!
Przeglądam zapowiedzi odcinków na YT i widać ,że nic się nie zmieniło a serial nadal wydaje się równie dobry i ciekawy.
ZAPRASZAM na fan page serialu KLAN: https://www.facebook.com/lubiczowie
- Adex-fan Brooke
Nie a gdzie są polskie? Bo tak na marginesie mówiąc fajnie jakby ktoś zamieszczał Sunset Beach...
Ja znowu niezbyt wiem co w Y&R, ale widziałem, że Sharon się wydaje, że jej córka za oknem chodziła...czyżby jakaś sobowtórka ją straszyła? Ciekawe czy będzie recast Phyllis? Wydało się w jakich okolicznościach spadła ze schodów? A Lauren chyba wpakowała drugiego (po sorasie już) syna w jakieś kłopoty... Kto ogląda i objaśni co tam w Genoa City? Podobno Rick Forrester z żoną Caroline ma gościnnie tam wpaść?
Ja znowu niezbyt wiem co w Y&R, ale widziałem, że Sharon się wydaje, że jej córka za oknem chodziła...czyżby jakaś sobowtórka ją straszyła? Ciekawe czy będzie recast Phyllis? Wydało się w jakich okolicznościach spadła ze schodów? A Lauren chyba wpakowała drugiego (po sorasie już) syna w jakieś kłopoty... Kto ogląda i objaśni co tam w Genoa City? Podobno Rick Forrester z żoną Caroline ma gościnnie tam wpaść?
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city
Tak, to sobowtórka zmarłej Cassie wynajęta chyba przez Victora, by straszyć Sharon. Gra ją ta sama aktorka, co kiedyś grała Cassie. Ogólnie najpierw myślano, że to duch Cassie, ale potem okazało się, że nie, bo Sharon może jej dotykać.Adex-fan Brooke pisze:.czyżby jakaś sobowtórka ją straszyła?
Przyjadą gościnnie na pokaz mody firmy Jabot. Projektantką kolekcji będzie Chelsea.Adex-fan Brooke pisze:Podobno Rick Forrester z żoną Caroline ma gościnnie tam wpaść?
Aktualnie oglądam: B&B (MnS), Pierwsza miłość, Na dobre i na złe, Barwy szczęścia, Stulecie Winnych, Zadzwoń do Saula. 
- Adex-fan Brooke
Oglądam odcinki z początku lutego 2014 i widać że sporo się dzieje.
Bill miał wypadek razem z Adamem synem Victora. Teraz prawdopodobnie Adam nie żyje oczywiście wszyscy są zaskoczeni tym obrotem sprawy. Ciekawe czy faktycznie umarł bo jeszcze nie znaleźli ciała chyba że spłonął w samochodzie. Albo wypadł tez jak Billy i leży w krzakach. Może ktoś mi napisać czy znaleźli jego szczątki i był pogrzeb.
Widziałem tez jak Sharon zobaczyła swoją zmarłą córkę Cassie.
Czemu ona się pojawia Sharon bardzo mnie to intryguje.
Jill matka Billyego wzięła ślub ale w dziwny sposób co oczywiście rodzina nie jest przekonana żę to z miłości.
Jak na razie to tyle zaobserwowałem.
Szkoda że nie leci u nas dalej w Polsce.
Może napisać petycje do CBS DRAMA.
Bill miał wypadek razem z Adamem synem Victora. Teraz prawdopodobnie Adam nie żyje oczywiście wszyscy są zaskoczeni tym obrotem sprawy. Ciekawe czy faktycznie umarł bo jeszcze nie znaleźli ciała chyba że spłonął w samochodzie. Albo wypadł tez jak Billy i leży w krzakach. Może ktoś mi napisać czy znaleźli jego szczątki i był pogrzeb.
Widziałem tez jak Sharon zobaczyła swoją zmarłą córkę Cassie.
Czemu ona się pojawia Sharon bardzo mnie to intryguje.
Jill matka Billyego wzięła ślub ale w dziwny sposób co oczywiście rodzina nie jest przekonana żę to z miłości.
Jak na razie to tyle zaobserwowałem.
Szkoda że nie leci u nas dalej w Polsce.
Może napisać petycje do CBS DRAMA.
Fan SB.
Y&R jak zwykle sporo ciekawsze od B&B i słusznie to soap opera nr 1 w USA.
Adama ciała chyba nie znaleziono. Jest niemal pewne, że wróci za parę miesięcy grany niestety przez nowego aktora.
Ogólnie to Adama chyba już z raz lub ze 2 razy uśmiercano i przywracano. To postać z wielkim potencjałem, która w przyszłości z Nickiem, czy Billy'm może zdominować serial, gdy starsi czołowi bohaterowie np. Victor czy Jack odejdą.
Adama ciała chyba nie znaleziono. Jest niemal pewne, że wróci za parę miesięcy grany niestety przez nowego aktora.
Ogólnie to Adama chyba już z raz lub ze 2 razy uśmiercano i przywracano. To postać z wielkim potencjałem, która w przyszłości z Nickiem, czy Billy'm może zdominować serial, gdy starsi czołowi bohaterowie np. Victor czy Jack odejdą.
Aktualnie oglądam: B&B (MnS), Pierwsza miłość, Na dobre i na złe, Barwy szczęścia, Stulecie Winnych, Zadzwoń do Saula. 
Nie wyobrażam sobie Y&R bez Victora i Jacka i tych ich ciągłych, czasem zabawnych przepychanek.
Ogólnie to złote czasy Y&R minęły już gdzieś w 2009 roku 
R.I.P Quentin Elias (1974-2014) 
http://www.youtube.com/watch?v=rbJ2BPX1roc
http://www.youtube.com/watch?v=eZqq08jD5vE
http://www.youtube.com/watch?v=rbJ2BPX1roc
http://www.youtube.com/watch?v=eZqq08jD5vE
Może i tak, ale nadal jest dobry poziom. Są wypadki, intrygi, przestępstwa, romanse, wątki biznesowe, czyli różnorodność, podczas gdy fabuła B&B to obecnie w 90% tylko romanse.Despina pisze:Ogólnie to złote czasy Y&R minęły już gdzieś w 2009 roku
Co do Lauren, to niestety zbytnio teraz nie śledzę jej wątku. Może jak wkrótce nadrobię, to napiszę tutaj co u niej.
- PetroPython