Szkołę kończę zazwyczaj o 15 więc teraz z mody nici.. W internecie też bo za słabe łącze mam. Ogólnie to może oni chcą zdjąć MNS z anteny i wprowadzić ją tylko do internetu, albo podnieść oglądalność w internecie bo może nikt się nie kwapił i nie opłaca im się opłacać serwera, nie wiem naprawdę ale to paranoja !
"MnS" w Polsce
- MatizForrester
Oni oszaleli z tą godziną..
Wysłałem już list do TVP i podpisałem się pod petycją.
Szkołę kończę zazwyczaj o 15 więc teraz z mody nici.. W internecie też bo za słabe łącze mam. Ogólnie to może oni chcą zdjąć MNS z anteny i wprowadzić ją tylko do internetu, albo podnieść oglądalność w internecie bo może nikt się nie kwapił i nie opłaca im się opłacać serwera, nie wiem naprawdę ale to paranoja !
ONLY Moda na sukces
Niekończący się serial...
GÓRĄ !
Niekończący się serial...
GÓRĄ !
Niestety, chyba nic nie da się już zrobić
Ale mogło być tak, jak w 1996 czy 97 na początku, że Moda leciała wyłącznie o 8 rano. Czy ktoś z was to pamięta? Dość trochę czasu to trwało. Musiałam wtedy nagrywać na magnetowid, żeby być na bieżąco.
Teraz niestety mieszkam poza Polską i oglądanie na stronie TVP nie wchodzi w grę
Teraz niestety mieszkam poza Polską i oglądanie na stronie TVP nie wchodzi w grę
Mimo, że nie podoba mi się nowa godzina nadawania MNS to zrobiłem swoją reklamówkę informującą widzów o zmianie emisji
http://www.youtube.com/watch?v=FpOI2tTE39E
Najlepszy z twoich ostatnich filmów.
Wiele fajnych scen umieściłeś, takie różnorodne, trochę akcji (Nick/Brooke), dramatyzmu (Thorne) i erotyki (wiadomo kto
), nie to co TVP1 (tylko zadowolone twarze postaci
).
Zastanawiałem się kogo tam Nick rzuca na łóżko, to chyba Harry? No i rozbawił mnie komentarz o Ridge'u (Felicii) i Dante.
Wiele fajnych scen umieściłeś, takie różnorodne, trochę akcji (Nick/Brooke), dramatyzmu (Thorne) i erotyki (wiadomo kto
Zastanawiałem się kogo tam Nick rzuca na łóżko, to chyba Harry? No i rozbawił mnie komentarz o Ridge'u (Felicii) i Dante.
- Pottermaniack
- Sexi Ricky
Komentarze na youtube do filmiku z ostatnim wypadkiem Jackie:
asiunia1989 napiszmy petycje do tvp o przywrócenie emisji na godzine 16. 1 dzień temu
jakub10193 no to widzę że nie tylko ja mam ten problem ;/
Co za kretyn układa plan dnia dla TVP1 ... 2 dni temu
michalg1991 Kiedy to jest? We wtorek o 14.30.
Kiedy jestem w domu? O 15.20
2 dni temu
modanasukces888 (przesyłający) Tak o 14.30 - też nie obejrzę
No wiec zaczyna się. Dodam tylko , że ja sam tez nie ogladałem:) Mam polska telewizje, ale w Irlandii jest czas o godzinę do tyłu (np jak u was jest 20:00 to u mnie dopiero 19:00) Więc MNS wg mojego czasu jest emitowana o... 13:30
asiunia1989 napiszmy petycje do tvp o przywrócenie emisji na godzine 16. 1 dzień temu
jakub10193 no to widzę że nie tylko ja mam ten problem ;/
Co za kretyn układa plan dnia dla TVP1 ... 2 dni temu
michalg1991 Kiedy to jest? We wtorek o 14.30.
Kiedy jestem w domu? O 15.20
modanasukces888 (przesyłający) Tak o 14.30 - też nie obejrzę
No wiec zaczyna się. Dodam tylko , że ja sam tez nie ogladałem:) Mam polska telewizje, ale w Irlandii jest czas o godzinę do tyłu (np jak u was jest 20:00 to u mnie dopiero 19:00) Więc MNS wg mojego czasu jest emitowana o... 13:30
- Sexi Ricky