Żar młodości (The Young and The Restless)

Dział poświęcony filmom i innym programom telewizyjnym.
Awatar użytkownika
Mareczek

Post autor: Mareczek »

Czy ktoś może mi opisać co się działo z Sheilą po tym jak wróciła z twarzą tej innej aktorki? Wiem, że ją Lauren zastrzeliła, ale czy na pewno? Co miała z tym wspólnego Sugar? I czemu twarz innej postaci z Y&R? Ciekawi mnie to :P
Elmoo

Post autor: Elmoo »

Ostatnio zacząłem oglądać, mam pytanie do tych, co się orientują w wątkach. Dlaczego ten mąż Summer (zapomniałem imienia) może iść do więzienia? Dlaczego jest on nielubiany min. przez Jacka?
Awatar użytkownika
BeLieF

Post autor: BeLieF »

Do Y&R powraca gościnnie pierwotny odtwórca roli Malcolma - Shemar Moore.
http://www.soapoperadigest.com/content/ ... re-back-yr
Awatar użytkownika
DeaconFan

Post autor: DeaconFan »

To świetnie, bo był super w tej roli. Lubię sytuacje, gdy do roli powraca po latach pierwotny aktor. :)
Aktualnie oglądam: B&B (MnS), Pierwsza miłość, Na dobre i na złe, Barwy szczęścia, Stulecie Winnych, Zadzwoń do Saula. :D
Awatar użytkownika
BeLieF

Jennifer Gareis powraca do Y&R gościnnie w roli Grace Turner. Zobaczymy ją w jutrzejszym odcinku. W sumie mogłaby tam wrócić na stałe, w B&B i tak chyba wyparowała. :roll:
http://www.soapoperadigest.com/content/ ... eturn-yr-0
Awatar użytkownika
Adex-fan Brooke

Post autor: Adex-fan Brooke »

:shock: Głupio. ::kwasny:: Ja chcę aby była w B&B jako Donna.
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city
Awatar użytkownika
BeLieF

Na szczęście wraca na jeden odcinek do Y&R. Chociaż pewnie że to głupie. Mogliby się zdecydować czy seriale połączone postaciami czy nie.
Awatar użytkownika
Mareczek

Post autor: Mareczek »

Właśnie chciałem o tym napisać już wcześniej, ale nie było 100% pewności czy to na pewno Jennifer Gareis :| W zwiastunie z zeszłego tygodnia, widać tylko blondynkę od tyłu, która łudząco przypominała Jennifer, fani Y&R na Twitterze zaczęli dużo pisać na ten temat. Tutaj ten zwiastun :arrow: https://www.youtube.com/watch?v=5EOkM4qaLec

Tutaj jeszcze bardzo trafny komentarz fana na temat dawnych postaci w Y&R i B&B, nie sposób się z tym nie zgodzić ::chytry::
Funny how the notion that Grace is making a cameo has fans going crazy. Bill Bell knew how to create characters we'll never forget...
Awatar użytkownika
DeaconFan

BeLieF pisze:Na szczęście wraca na jeden odcinek do Y&R. Chociaż pewnie że to głupie. Mogliby się zdecydować czy seriale połączone postaciami czy nie.
Wiele było takich dziwnych przypadków, np. Jim Storm grał najpierw w Y&R Neila - ojca Lauren, a potem w B&B Billa Spencera. Z kolei Andrea Evans w latach 80-tych występowała w Y&R jako Patty Williams, by w 2010 pojawić się gościnnie na 1 odcinek w Y&R jako Tawny Moore. Cóż, pozostaje przymykać na to oko i tyle. :wink:
Aktualnie oglądam: B&B (MnS), Pierwsza miłość, Na dobre i na złe, Barwy szczęścia, Stulecie Winnych, Zadzwoń do Saula. :D
Awatar użytkownika
Adex-fan Brooke

Tak samo Darlene Conley (Sally) grała kiedyś w Y&R kogoś innego... Porąbane to :)
Oglądałem ostatnio jakiś nowy odcinek i większość nowych twarzy...albo nowych w starych rolach, ciężko aż się połapać i zniechęca do oglądania bo brak mi starych fajnych twarzy. Najgorsze, że teraz zadebiutowała inna aktorka w roli Phyllis, ale może to akurat dobrze bo to istotna, fajna postać, dobrze więc, że budzi się ze śpiączki po tym jak spadła ze schodów w wyniku kłótni z Sharon.
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city
Awatar użytkownika
DeaconFan

No i kolejny, spodziewany recast jednej z czołowych postaci.

Justin Hartley (znany m.in. z roli Olivera w "Tajemnice Smallville") dołącza do obsady jako Adam Newman.

http://www.cbs.com/shows/the_young_and_ ... s/1002992/

Billy, Phyllis, Adam... Trochę przegięcie, tyle zmian aktorów w bliskim odstępie czasu.

Znam i bardzo lubię Justina Hartley'a, ale nie będzie lepszy w tej roli niż świetny Michael Muhney. On był najlepszym, niesamowitym Adamem. :(

Poprzedni odtwórca roli Adama (Michael Muhney):

Obrazek

Nowy odtwórca roli Adama (Justin Hartley):

Obrazek
Awatar użytkownika
Adex-fan Brooke

Może ktoś mi opowie życiorys Billy'ego (przynajmniej z kilku ostatnich miesięcy) ? :) A Adam chyba wyjechał? Ciekawe czy wrócą kiedyś do jego wątku biseksualności? I czy wszyscy już wiedzą o udziale Sharon w upadku Phyllis ze schodów? Lauren nadal z Michaelem? Czy Nikki i Victor są teraz razem? Liczę na czyjeś odpowiedzi bo mam luki :)
Elmoo

Adex-fan Brooke pisze:Może ktoś mi opowie życiorys Billy'ego (przynajmniej z kilku ostatnich miesięcy) ?
Billy i Victoria spodziewają się dziecka, ale nie są razem. Billy obecnie ma romans z Chelsea.
Adex-fan Brooke pisze:I czy wszyscy już wiedzą o udziale Sharon w upadku Phyllis ze schodów?
W odcinkach, które oglądałem, Sharon dręczyły wyrzuty sumienia i ciągle myślała o tym, co się wydarzyło. Bardzo polubiły się z Summer, dziewczyna ufa jej. Nie wiem czy w końcu prawda wyszła na jaw, dopiero będę oglądać. :)
Adex-fan Brooke pisze:Lauren nadal z Michaelem?
Tak, Laura i Michael są razem. Ogólnie Lauren moim zdaniem ma teraz nudne wątki, takie flaki z olejem. :P
Adex-fan Brooke pisze:Czy Nikki i Victor są teraz razem?
Są razem, choć Nikki przeżyła ponowne zauroczenie Paulem, podczas gdy leżał on w szpitalu.
Awatar użytkownika
Adex-fan Brooke

Wielkie dzięki za odpowiedzi! :) i mam kolejne pytania: Co u Jill? Czy ona czasem nie ma na pieńku z Nikki z jakiegoś powodu? i kim jest ta baba z którą jest teraz Jack? :roll: Widzę, też że gra tam ten aktor znany z Miasteczka Twin Peaks i Savannah, kim on i jego córka są? :roll:
Elmoo

Adex-fan Brooke pisze:Co u Jill? Czy ona czasem nie ma na pieńku z Nikki z jakiegoś powodu?
Jill teraz jest mało i mało też o niej wiem. Nie lubi się z tą gosposią Estere, a z Nikki nie bardzo ma do czynienia aktualnie.
Adex-fan Brooke pisze:kim jest ta baba z którą jest teraz Jack?
Kelly Andrews, siostra Stitcha, z którym teraz kręci Victoria.
Adex-fan Brooke pisze:Widzę, też że gra tam ten aktor znany z Miasteczka Twin Peaks i Savannah, kim on i jego córka są?
Chyba chodzi Ci o Iana, ale on nie ma żadnej córki, albo mi o tym nie wiadomo. :roll: On wcześniej był uznawany za ojca Dylana, syna Nikki. Potem jednak okazało się, że ojcem Dylana jest Paul. Teraz panoszy się i zatruwa wszystkim życie. :D

Sam dopiero od niedawna oglądam Y&R i poznaję jeszcze bohaterów, bo jest ich baaardzo dużo, dużo więcej niż w B&B, do tego ciągłe recasty, powroty, debiuty.
ODPOWIEDZ