Ogólnie o filmach
Wiwi
ja też mam wersje dupłytową. Teraz to odkryłem
no i kolejny problem, bo mi nie działa I część filmu (ona jest spakowana WinRarem) i do niej trzeba hasło. Znalazłem je na stronie, którą podałaś- crackX0(_0494, ale i tak nie działa
i wyskakuje np. wykonano próbę odwołania się to tokena, który nie istnieje
Help 
i wyskakuje np. wykonano próbę odwołania się to tokena, który nie istnieje
Ja już go dosyć dawno widziałam, nawet leciał ostatnio na TVP2. Film bardzo ciekawy , godny polecenia. Do końca nie wiadomo jaki będzie finał. Byłam i jestem pod wrażeniem tego filmu, poza tym Kevin Spacey to mój ulubiony aktor
[ Dodano: 2006-03-20, 23:01 ]
Lubię także oglądać filmy Pedro Almodovara, bo są niezwykle ciekawe, niekomercyjne, czasem trochę dziwne, czasem szokujące. Opowiadają o życiu, o zachowaniach ludzi i ich myślach(tych najmroczniejszych, skrywanych w głębi duszy). Ukazuje wszystko takim jakie jest.
[ Dodano: 2006-03-20, 23:01 ]
Lubię także oglądać filmy Pedro Almodovara, bo są niezwykle ciekawe, niekomercyjne, czasem trochę dziwne, czasem szokujące. Opowiadają o życiu, o zachowaniach ludzi i ich myślach(tych najmroczniejszych, skrywanych w głębi duszy). Ukazuje wszystko takim jakie jest.
Ja z kolei uwielbiam Kate Winslet
Pamiętam, że po "Rozważnej i romantycznej" bardzo wpadła mi w oko i tak zostało.
Później Titanic
i inne ciekawe filmy.
Fenomenem dla mnie jest to, że bardzo spodobała mi się "Enigma" z Kate a to raczej nie jest mój gatunek filmowy. Piękna muzyka, czasy wojny...
Ja teraz biorę się za oglądanie Życia za życie
Pamiętam, że po "Rozważnej i romantycznej" bardzo wpadła mi w oko i tak zostało.
Później Titanic
Fenomenem dla mnie jest to, że bardzo spodobała mi się "Enigma" z Kate a to raczej nie jest mój gatunek filmowy. Piękna muzyka, czasy wojny...
Ja teraz biorę się za oglądanie Życia za życie
B@r, ale zbieg okoliczności! Moja koleżanka powiedziała mi dzisiaj to samo! Tzn. że sobie właśnie kupiła "Życie za życie" na dvdB@r pisze:Ja sobie dzisiaj kupiłem na Dvd wspaniały film z Kevinem Spacey i Kate Winslet: "Życie za życie".
Oglądał ktoś?
Powiedziałam jej, żeby mi pożyczyła jak obejrzy, bo niedawno leciało w tv i miałam obejrzeć, ale jakoś mi nie wyszło
Żyzie za życie też mi się baaaardzo podobało,kupiłam specjalnie jakąś gazete jak był dołączony ten film na dvd
.Poza tym też bardzo lubie Kate Winslet.Oglądaliście z nią taki film-była wtedy bardzo młodziutka i to był chyba jej pierwszy taki poważniejszy film i rola-gdzie grała córke bogatych która zaprzyjaźnia się chorą przyjaźnią z inną dziewczyną i wspólnie zabijają jej matke?Niesamowity film,troche przerażający i świetna rola
Za to nie podobał mi się bardzo jej film "Święty dym" 
Nie wiem co Wy widzicie w Kate Wislet.Jak dla mnie ma ona bardzo przeciętną pospolitą urodę.Takich jak ona na ulicy widzę codziennie,a nawet o wiele wiele lepsze
Wolę oglądać filmy z Kate niż z Renee Zelwegger i Julią Roberts.Te to dopiero są paskudy(lecę do WC puścić pawia,bo właśnie przypomniałem sobie jak wyglądają
).
Wolę oglądać filmy z Kate niż z Renee Zelwegger i Julią Roberts.Te to dopiero są paskudy(lecę do WC puścić pawia,bo właśnie przypomniałem sobie jak wyglądają
To co ja widze w Kate Winslet Adamie to nie uroda, lecz umiejętności aktorskie i coś co przyciąga uwage i pozwala "wczuć" się w odbieranie filmu,postaci,przesałania,sensu itp.AdamST220 pisze:Nie wiem co Wy widzicie w Kate Wislet.Jak dla mnie ma ona bardzo przeciętną pospolitą urodę.Takich jak ona na ulicy widzę codziennie,a nawet o wiele wiele lepsze![]()
Wolę oglądać filmy z Kate niż z Renee Zelwegger i Julią Roberts.Te to dopiero są paskudy(lecę do WC puścić pawia,bo właśnie przypomniałem sobie jak wyglądają).
Jest naprawde dobra i nie na darmo miała nominacje do Oscara.
Gdy oglądam film z nią "przeżywam" film bardziej niż gdy widzę na ekranie niejedną słodką i śliczniutką aktoreczkę.
Nie uważam urody aktorów za podstawę do ich lubienia lub nie a juz tym bardziej-do ich cenienia lub nie.
Kate jest bardzo dobrą aktorką.Na pewno lepszą od Julii i Renee,które o dziwo dostały Oscary.Cenię też Kate jako aktorkę,ale nie podziwiam jej urody.Podobny stosunek mam do Nicole Kidman i kilku innych aktorek.
Najbardziej z aktorek lubię popatrzeć,a także cenię za grę Scarlet Johanson
(tym bardziej,że jest w podobnym do mnie wieku).
Najbardziej z aktorek lubię popatrzeć,a także cenię za grę Scarlet Johanson
Rennee Zelwegger i Julia Roberts są w rzeczywistości bardzo ładneAdamST220 pisze:Nie wiem co Wy widzicie w Kate Wislet.Jak dla mnie ma ona bardzo przeciętną pospolitą urodę.Takich jak ona na ulicy widzę codziennie,a nawet o wiele wiele lepsze![]()
Wolę oglądać filmy z Kate niż z Renee Zelwegger i Julią Roberts.Te to dopiero są paskudy(lecę do WC puścić pawia,bo właśnie przypomniałem sobie jak wyglądają).