Ogólnie o filmach

Dział poświęcony filmom i innym programom telewizyjnym.
ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
Oleg
Administrator

Post autor: Oleg »

Nie, no wiwi jesteś niezastąpiona ::ok:: Nie mam słów do Ciebie. Już działa. Dzięki :: bow ::
Awatar użytkownika
wiwi

Post autor: wiwi »

Bardzo się cieszę, że działa i nie ma za co :)
Awatar użytkownika
Oleg
Administrator

Post autor: Oleg »

Wiwi ::plask wczolo: ja też mam wersje dupłytową. Teraz to odkryłem ::ke:: no i kolejny problem, bo mi nie działa I część filmu (ona jest spakowana WinRarem) i do niej trzeba hasło. Znalazłem je na stronie, którą podałaś- crackX0(_0494, ale i tak nie działa
i wyskakuje np. wykonano próbę odwołania się to tokena, który nie istnieje ::kwasny:: Help :|
Awatar użytkownika
wiwi

O kurczę, tu Ci chyba nie będę potrafiła pomóc, bo nigdy się nie spotkałam z filmem w winrarze na hasło :( Nie wiem nawet co to są te tokeny... A inni nie pisali, że hasło nie działa? Może Ty napisz i ktoś Ci odpowie ;) Warto spróbować!
Awatar użytkownika
B@r

Post autor: B@r »

Ja sobie dzisiaj kupiłem na Dvd wspaniały film z Kevinem Spacey i Kate Winslet: "Życie za życie".
Oglądał ktoś? 8)
Awatar użytkownika
Monia

Post autor: Monia »

Ja już go dosyć dawno widziałam, nawet leciał ostatnio na TVP2. Film bardzo ciekawy , godny polecenia. Do końca nie wiadomo jaki będzie finał. Byłam i jestem pod wrażeniem tego filmu, poza tym Kevin Spacey to mój ulubiony aktor :serce:

[ Dodano: 2006-03-20, 23:01 ]
Lubię także oglądać filmy Pedro Almodovara, bo są niezwykle ciekawe, niekomercyjne, czasem trochę dziwne, czasem szokujące. Opowiadają o życiu, o zachowaniach ludzi i ich myślach(tych najmroczniejszych, skrywanych w głębi duszy). Ukazuje wszystko takim jakie jest.
Awatar użytkownika
B@r

Ja z kolei uwielbiam Kate Winslet :serce:
Pamiętam, że po "Rozważnej i romantycznej" bardzo wpadła mi w oko i tak zostało.
Później Titanic :serce: i inne ciekawe filmy.
Fenomenem dla mnie jest to, że bardzo spodobała mi się "Enigma" z Kate a to raczej nie jest mój gatunek filmowy. Piękna muzyka, czasy wojny...
Ja teraz biorę się za oglądanie Życia za życie :wink:
Awatar użytkownika
wiwi

B@r pisze:Ja sobie dzisiaj kupiłem na Dvd wspaniały film z Kevinem Spacey i Kate Winslet: "Życie za życie".
Oglądał ktoś? 8)
B@r, ale zbieg okoliczności! Moja koleżanka powiedziała mi dzisiaj to samo! Tzn. że sobie właśnie kupiła "Życie za życie" na dvd ::rad:: ::cojest:: ::rad::
Powiedziałam jej, żeby mi pożyczyła jak obejrzy, bo niedawno leciało w tv i miałam obejrzeć, ale jakoś mi nie wyszło ;)
Awatar użytkownika
B@r

::rad:: ::rad::
Koniecznie obejrzyj :mrgreen:
Ja nawet nie wiedziałem, że leciało to w tv.
W ogóle mam manię zbierania filmów na DVD :mrgreen:
Awatar użytkownika
Monia

Post autor: Monia »

Ja oglądałam Życie za życie chyba z 3 razy i za każdym razem mimo że już go widziałam był dla mnie interesujący.Gorąco polecam.
Awatar użytkownika
Ireth

Post autor: Ireth »

Żyzie za życie też mi się baaaardzo podobało,kupiłam specjalnie jakąś gazete jak był dołączony ten film na dvd ::jezyk:: :mrgreen: .Poza tym też bardzo lubie Kate Winslet.Oglądaliście z nią taki film-była wtedy bardzo młodziutka i to był chyba jej pierwszy taki poważniejszy film i rola-gdzie grała córke bogatych która zaprzyjaźnia się chorą przyjaźnią z inną dziewczyną i wspólnie zabijają jej matke?Niesamowity film,troche przerażający i świetna rola :shock: Za to nie podobał mi się bardzo jej film "Święty dym" :x
Awatar użytkownika
AdamST220

Post autor: AdamST220 »

Nie wiem co Wy widzicie w Kate Wislet.Jak dla mnie ma ona bardzo przeciętną pospolitą urodę.Takich jak ona na ulicy widzę codziennie,a nawet o wiele wiele lepsze :serce:
Wolę oglądać filmy z Kate niż z Renee Zelwegger i Julią Roberts.Te to dopiero są paskudy(lecę do WC puścić pawia,bo właśnie przypomniałem sobie jak wyglądają ::jezyk:: ).
Awatar użytkownika
Ireth

Post autor: Ireth »

AdamST220 pisze:Nie wiem co Wy widzicie w Kate Wislet.Jak dla mnie ma ona bardzo przeciętną pospolitą urodę.Takich jak ona na ulicy widzę codziennie,a nawet o wiele wiele lepsze :serce:
Wolę oglądać filmy z Kate niż z Renee Zelwegger i Julią Roberts.Te to dopiero są paskudy(lecę do WC puścić pawia,bo właśnie przypomniałem sobie jak wyglądają ::jezyk:: ).
To co ja widze w Kate Winslet Adamie to nie uroda, lecz umiejętności aktorskie i coś co przyciąga uwage i pozwala "wczuć" się w odbieranie filmu,postaci,przesałania,sensu itp.
Jest naprawde dobra i nie na darmo miała nominacje do Oscara.
Gdy oglądam film z nią "przeżywam" film bardziej niż gdy widzę na ekranie niejedną słodką i śliczniutką aktoreczkę.
Nie uważam urody aktorów za podstawę do ich lubienia lub nie a juz tym bardziej-do ich cenienia lub nie.
Awatar użytkownika
AdamST220

Post autor: AdamST220 »

Kate jest bardzo dobrą aktorką.Na pewno lepszą od Julii i Renee,które o dziwo dostały Oscary.Cenię też Kate jako aktorkę,ale nie podziwiam jej urody.Podobny stosunek mam do Nicole Kidman i kilku innych aktorek.
Najbardziej z aktorek lubię popatrzeć,a także cenię za grę Scarlet Johanson :serce: (tym bardziej,że jest w podobnym do mnie wieku).
Primok

Post autor: Primok »

AdamST220 pisze:Nie wiem co Wy widzicie w Kate Wislet.Jak dla mnie ma ona bardzo przeciętną pospolitą urodę.Takich jak ona na ulicy widzę codziennie,a nawet o wiele wiele lepsze :serce:
Rennee Zelwegger i Julia Roberts są w rzeczywistości bardzo ładne :serce: . Problem jest w tym, że do niektórych ról potrafią się tak zmienić, że są nie do poznania. Prawdopodobnie znasz je tylko z takich ról, np. Renee jako Bridget Jones ::chytry:: ::krzyw:: .
ODPOWIEDZ