Przeszłość

Dział NIESPOILEROWY - nie wolno odwoływać się do wydarzeń nie pokazanych w Polsce.
ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
Damians

Post autor: Damians »

Też to pamiętam ::cojest:: :mrgreen: ::jezyk::

[ Dodano: 2006-08-19, 19:09 ]
A pamiętacie taką scenę gdy było -chyba- przyjęcie zaręczynowe Brooke i Granta,to był bal maskowy.Grant był Napoleonem a Brooke Józefiną :serce: ::jezyk:: ::loll::.
Wtedy Ridge ukrywał się przed policją i przebrał się za Zorra bo musiał coś(nie pamiętam co) powiedzieć Taylor-ona była Kleopatrą ::loll:: ::jezyk:: .Ridge zrobił taką spektakularną akcję-wskoczył przez szybę ::kwasny:: chwycił się lampy......pamiętacie to dokładnie ::jezyk:: :mrgreen: ??????
Jimena

Post autor: Jimena »

Ja bylam zainteresowana watkiem poparzonej Angeli bo pamietam ze jak bylam mala zrobilo to na mnie duze wrazenie.Na tej stronce jest jak charakteryzowali aktorke

http://llwyd.tripod.com/disfigured/bandb.htm
karolciaQ

Post autor: karolciaQ »

Pamiętam Angele wyglądała okropnie ale dokładnie nie umie sobie przypomnieć tych odcinków bo byłam wtedy jeszcze mała :P
Awatar użytkownika
LoLex

Post autor: LoLex »

Ja też to bardzo słabo pamiętam. Jak przez mgłę.
Awatar użytkownika
Adex-fan Brooke

Post autor: Adex-fan Brooke »

Jimena pisze:Ja bylam zainteresowana watkiem poparzonej Angeli bo pamietam ze jak bylam mala zrobilo to na mnie duze wrazenie.Na tej stronce jest jak charakteryzowali aktorke

http://llwyd.tripod.com/disfigured/bandb.htm
Fajne fotki! :) To m.in. dzięki fałszywej Angeli wciągnąłem się w świat Forresterów. :zeby:
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city
karolciaQ

Post autor: karolciaQ »

A czy ktoś może posiada nagrany pierwszy odcinek mody ? Albo pamięta co w nim było ?
Dawidek
Administrator

Post autor: Dawidek »

Ja pamiętam wątek Angeli, oczywiście nie szczegółowo, ale przypominam sobie jak Stephanie w tajemnicy co jakiś czas jechała do córki, a póżniej więlką intrygę Deweney, która w istocie była Angelą. To była niezła mistyfikacja.
Awatar użytkownika
Damians

Post autor: Damians »

A kto pamięta ten bal maskowy, który opisałem????? ::chytry:: ::chytry:: ::jezyk:: :mrgreen:
Awatar użytkownika
Kamil

Post autor: Kamil »

A pamiętacie akcję jak Stephanie pojechała gdzieś samochodem, po drodze straciła pamięć i wylądowała na jakichś slamsach? :mrgreen: Do dzis pamiętam, że gdy się ocknęła na około niej było pełno jakichś wieśniaków, którzy ją potem okradli, a ona tam z miesiąc co najmniej mieszkała. ::krzyw::
Abec

Post autor: Abec »

Co do balu pamiętam, że mnie wkurzyły te przebrania - bo Napoleno był niski, a Józefina miała czarne włosy, więc Grant i Brooke nie pasowali w ogóle. Na tym balu Eric (Henryk VIII) oświadczył się Stefie (Anna Boleyn). No i scena z Ridge'm - Zorro... :P

karolciaQ pisze:A czy ktoś może posiada nagrany pierwszy odcinek mody ? Albo pamięta co w nim było ?
KarolciaQ, sprawa była już omawiana na forum - pierwszy odcinke nie był nigdy nadany przez TVP i nawet nie był nigdy przed nią kupiony. A był w nim - niespodzianka wielka - pokaz mody FC.
Dwudziesty sezon "Klanu" wystartował, bynajmniej nie jest źle :) Zapraszam do dyskusji w temacie poświęconym temu serialowi :D
Awatar użytkownika
LoLex

Post autor: LoLex »

O jaa... Damians, przypomniałeś mi tą scenę z tego balu maskowego! Kiedy Ridge skoczył z piętra, a potem wyskoczył przez okno, rozbijając szybę.
Dawidek
Administrator

Pamiętam wszystkie omawiane tu sceny emitowane w Polsce. Ridge w masce Zorro był dobry, Sceny bezdomności Stephanie dobrze pamiętam, szkoda, że nie ma już Ruth w serialu.
SallyFan

Post autor: SallyFan »

A co się stało z prawdziwą i fałszywą Angelą? :mrgreen:
Dawidek
Administrator

Nie pamiętam dokładnie, prawdziwa umarła, ale to była mistyfikacja, ponieważ znalazła się o ile sobie dobrze przypominam w zakładzie psychiatrycznym. I tam dochodziła do tego by się zemścić. Charakter podobny do Sheili. A po mistyfikacji Angela została zdemaskowana. I teraz nie pamiętam czy została zabita, czy popełniła samobójstwo. Może ktoś inny lepiej pamięta.
Goku

Post autor: Goku »

Nie wiem czy nie pomyliłem Mody z jakąś inną telenowelą (no co byłem jeszcze mały :mrgreen: ) ale wydaje mi się że kiedyś jeszcze był pokazywany lot Brooke i Ericka Balonem... :mrgreen:
ODPOWIEDZ