Taniec z gwiazdami

Dział poświęcony filmom i innym programom telewizyjnym.
ODPOWIEDZ

Czy będzie Ci brakowało Ewy Kasprzyk jako jurorki?

Czas głosowania minął 2026-07-01, 22:00

Tak
1
17%
Nie
3
50%
Obojętne mi to
2
33%

Liczba głosów: 6
Awatar użytkownika
Tęczowy

Post autor: Tęczowy »

Zgadza się. Chociaż uważam, że przy głosowaniu powinno patrzeć się na umiejętności, a nie na nazwisko. Aczkolwiek będę liczył na Liszowską i Rusin :)
Awatar użytkownika
Damians

Post autor: Damians »

Na Olę Kwaśniewską ludzie głosowali ponieważ lubili jej ojca i matkę ::jezyk::
A do tego Ola jest młoda, tajemnicza i przebojowa-nigdy wcześniej nie pokazywała się w TV a jak się pokazała to ludzie chcieli ją jak najdłużej oglądać aby napatrzyć się na jedyną córkę Jolanty Kwaśniewskiej.
A co do Wałęsówny to ona moim zdaniem szybko odpadnie, ponieważ:
- wcale nie jest gwiazdą i nie ma predyspozycji aby nią być,
-ludzie nie lubią ani jej ojca, ani jej matki(a jak Wałęsa usiądzie na widowni to tylko przyniesie jej wstyd swoim zachowaniem)
-jest brzydka
Podsumowując-jedna prezydentówna już tańczyła, więc ludzka ciekawość została zaspokojona...
Awatar użytkownika
Tęczowy

Polubiłem Olę Kwaśniewską. Nie podobały mi się tylko jej przemądrzalskie minki i dziwne, trochę szpanerskie zachowanie. Ale Aleksandra pokazała nam, że umie super tańczyć i chwała jej za to, bo przecież o to chodzi w tym programie! Ciekawy jestem tańca Olki z "Klanu" (Kai Paschalskiej) :P Zobaczymy co wymyśli. Ale chyba nie dorówna Kasi Cichopek czy Joasi Jabłczyńskiej (na którą liczyłem od samego poczatku i która jest kochana :serce: ).
Awatar użytkownika
LoLex

Post autor: LoLex »

Widziałem Olę Kwaśniewską na żywo i z nią rozmawiałem. Jest bardzo sympatyczna i szczuplutka - inaczej wygląda w telewizji, jest dużo ładniejsza na żywo. No i jest dosyć niska i w ogóle fajna z niej osoba, tak jak podejrzewałem.
SallyFan

Post autor: SallyFan »

LoLex pisze:Widziałem Olę Kwaśniewską na żywo i z nią rozmawiałem. Jest bardzo sympatyczna i szczuplutka - inaczej wygląda w telewizji, jest dużo ładniejsza na żywo. No i jest dosyć niska i w ogóle fajna z niej osoba, tak jak podejrzewałem.
Naprawde z nią rozmawiałeś? :shock: :shock: :shock:
Fajnie sie z nią gada? :mrgreen: I jesli mozna spytac - o czym gadaliscie? :mrgreen:
Awatar użytkownika
LoLex

SallyFan pisze: Naprawde z nią rozmawiałeś? :shock: :shock: :shock:
Fajnie sie z nią gada? :mrgreen: I jesli mozna spytac - o czym gadaliscie? :mrgreen:
O niczym interesującym - o tym, że ma za chwilę drugi pokaz, bo to było na "objazdówce" i że się nie wyrabia, ale próbuje dawać autografy. Ja jej powiedziałem, że fajnie tańczy lol. Rozmawiałem jeszcze z Marcinem Olszewskim i z Maserakiem, który otworzył okno na zaplecze. Olszewski tańczył z Rylik w II edycji, a potem z Dancewiczową i palił przy mnie takie dłuuuugie lighty. Strasznie się pośmialiśmy ze znajomymi, bo on i Maserak zgrywali takich ważniaków.
Awatar użytkownika
Monia

Post autor: Monia »

LoLex pisze:Widziałem Olę Kwaśniewską na żywo i z nią rozmawiałem. Jest bardzo sympatyczna i szczuplutka - inaczej wygląda w telewizji, jest dużo ładniejsza na żywo. No i jest dosyć niska i w ogóle fajna z niej osoba, tak jak podejrzewałem.
Gdy Ola była na "objazdówce" Tańca z Gwiazdami, to zarezerwowała z koleżankami lokal gdzie mój chłopak pracował i przygotowywał im jedzenie. Przyjechały 2 godziny po umówionej godzinie ( to było już po zamknięciu lokalu więc cały personel musiał czekać na panie po godzinach pracy aż się zjawią). Niestety nie było nawet słowa przepraszam, ale za to następnego dnia do lokalu ( to znaczy na maila lokalu) przyszedł list z podziękowaniem. ::ok::
Wszystko ma kiedyś swój koniec, ale nie "Moda na sukces"! :zeby:
Awatar użytkownika
LoLex

Monia pisze: Gdy Ola była na "objazdówce" Tańca z Gwiazdami, to zarezerwowała z koleżankami lokal gdzie mój chłopak pracował i przygotowywał im jedzenie. Przyjechały 2 godziny po umówionej godzinie ( to było już po zamknięciu lokalu więc cały personel musiał czekać na panie po godzinach pracy aż się zjawią). Niestety nie było nawet słowa przepraszam, ale za to następnego dnia do lokalu ( to znaczy na maila lokalu) przyszedł list z podziękowaniem. ::ok::
No ale list przyszedł. ;p
Awatar użytkownika
Marek Forrester

Post autor: Marek Forrester »

Już jutro "Finał Finałów Tańca z Gwiazdami". Finaliści 3 edycji programu zatańczą w operze leśnej! To będzie wydarzenie, program oczywiście w TVN o 20:15 i potrwa aż 195 minut! To ponad 3 godziny... Dzis w DDTVN gośmi w studiu Marcina Mellera i Kingi Russin pojawili się Kasia Cichopek i Marcin Hakiel, Ola Kwaśniewska oraz Olivier Janiak. Na plaży w Warszawie Ola Bajka rozmawiała z pozostałymi uczestnikami FF TzG Gosią Foremniak, Witkiem Pasztem i Rafałem Mroczkiem. Z tego co pamiętam Małgosia powiedziała ,że uczyła się 4 tańców więc gdyby każda para wykonała 4 tańce to aż 24 tańce łącznie! Ale znowu Witek powiedział ,że te 2 podstawowe tańce zatańczy napewno więc myśle ,że najpierw każdy zatańczy po 2 tańce a potem wybór 2 uczestników i 2 pary zatańczą po 2 tańce i potem wybór zwyciężcy! Stawiam na Oliviera, Olę i Kasię. Myśle ,że ta ostatnia ma największe szanse... Byle nie Mroczek! ::bojesie::
Nobody does it better
Awatar użytkownika
Tęczowy

Widziałem te dzisiejsze wywiady wlaśnie. Ja również liczę na Kasię i Olę. Nie chciałbym, aby wygrał Paszt lub Olivier, bo jakoś za nimi nie przepadam. A jutrzejszy finał na pewno bedę oglądał!
Awatar użytkownika
Marek Forrester

Olivier jest słaby w szybkich tańcach, ale w balladach i tańcach typu walc czy rumba sprawdza się znakomicie, a Ola będzie tańczyć z Michałem Skawińskim, bo Maserak zarezerwował sobie Foremniakową. Natomiast Michała znamy z tanca w drugiej edycji z doktor Basen czyli Hanną Śleszyńską.
Nobody does it better
Awatar użytkownika
LoLex

Będę głosował na Olę Kwaśniewską, ew. na Foremniakową.
Awatar użytkownika
Marek Forrester

To już lepiej na Olkę! 8)
Nobody does it better
Awatar użytkownika
Robi

Post autor: Robi »

A ja wogóle tego nie będę oglądał .

http://www.forummns.pl/viewtopic.php?t= ... c&start=90 sonda polityczna
Awatar użytkownika
Tęczowy

Oglądaliście wczorajszy finał finałów TzG ?? Brali w nim udział
- Olivier Janiak (swietnie prezentował się w tańcach standardowych, ale gorzej było z łaciną...),
- Witek Paszt (on niestety wypadl najsłabiej, ale przecież w końcu z wszystkich uczestników był tutaj najstarszy, a i tak prezentowal mocną i dobrą formę!),
- Małgosia Foremniak (tańczyła super, ale zachowywała się według mnie jak wariatka... nie lubię tych jej dziwnych zachowań a la trzynastolatka czy jej charakterystycznych stękań i trzymania za serce...),
- Kasia Cichopek (suuuuper!! to jest absolutna mistrzyni!!),
- Ola Kwaśniewska (lepiej szło jej z Rafałem Maserakiem, ale tańvzyła w porządku),
- Rafał Mroczek (bomba... gdyby on i Aneta nadal byli razem prywatnie, na pewno poszłoby im lepiej).

Po 1 etapie odpadli uczestnicy z I edycji to jest Janiak i Paszt. Szkoda mi Ani Głogowskiej, gdyż ona jest prawdziwą iskierką! Gratuluję jej skromności. Potem odpadli Gosia Foremniak i Ola Kwaśniewska. W finale byli więc aktorzy "M jak miłość": Mroczek i Cichopek. Obydwie pary zaprezentowały się super w tańcach freestyle'owych. Jednak ta Kasia Cichopek podbiła serca jury, spoockiej publiczności oraz widzów przed telewizorami. Nie wygrało nazwisko, lecz taniec, skromność i piękne uczucie Kasi i Marcina Hakiela. Na końcu tak bardzo się wzruszyła, że na oczach wszystkich wyznała Marcinowi, że jest kochany. Obydwoje są super! Niemiły incydent był z Rafałem Mroczkiem i Anetą Piotrowską. Gdy Kasia Skrzynecka zapytała Anetę "Zamroczona?", ona zrobiła dziwną minę i nic nie odpowiedziała. Szkoda mi było Rafała. Widać, że dawne uczucie między nim i Anetą teraz tylko przeszkadzało obojgu i nieco psuło atmosferę. Aneta zachowywała się jakby była obrażona i nie robiła już tych swoich kokietujących minek. A szkoda, bo bardzo je lubię. Przykre zdarzenie spotkało też Gosię Foremniak, której pod koniec romantycznej rumby wyszla spod gorsetu pierś...
ODPOWIEDZ