Chirurdzy (Grey's Anatomy)/Prywatna praktyka (Private...)

Dział poświęcony filmom i innym programom telewizyjnym.
ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
Adex-fan Brooke

Post autor: Adex-fan Brooke »

A no właśnie Alex! No ja też im kibicuje, ale czy dotrwają do 3 serii nawet jak sie zwiążą w 2? :roll: Kilka fotek:
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city
Awatar użytkownika
anka_

Post autor: anka_ »

wiwi pisze:Mówisz o Alexie? Bo ja właśnie bardzo im kibicuję :serce: W pierwszej serii Alex był bardziej chamski, teraz pokazują go z trochę lepszej strony ;)
O tak! Ja też :serce: Jak dla mnie w pierwszej serii i tak był wystarczająco uroczy :mrgreen:
Co złego, to nie ja ;)
Tkk_Bolly

Post autor: Tkk_Bolly »

Ten serial tak mnie tak wciągnął , że szok .
Oglądam dziennie przynajmniej jeden odcinek i jestem przy końcówce drugiego sezonu i od wtorku zaczynam trzeci .Serial jest o wiele lepszy od Er.Z seriali o lekarzach polecam jeszcze House M.D. Wogóle uwielbiam Addison :serce: oraz Cristinę i Burke . Na początku lubiłem Izzie , ale zepsuli jej postać w trakcie drugiego sezonu.A Cristina mi się podoba za to , że jest taką fanatyczką .
Oglądam: Złotopolscy, Klan, Plebania, Barwy Szczęścia, Emmerdale, Samo Życie
Awatar użytkownika
FanStefci

Post autor: FanStefci »

Ostatni odcinek był niesamowity. Bardzo wzruszająca ta akcja z nadzianymi na poręcz podróżnymi. :cry: Szkoda, że dziewczyny się nie udało uratować, ale z drugiej strony, gdyby przeżyła, autentyzm by znacznie ucierpiał.

Jeśli chodzi o bohaterów to najbardziej lubię Izzy i Alexa i mam nadzieję, że jednak będą parą. :serce: Co ciekawe, bardzo dużą sympatię czuję też do Dr Bailey :shock: 8) i do Addison (aka Satan :twisted: ). Preston jest też bardzo fajną postacią, chociaż grający go aktor jest ponoć potwornie arogancki. ::chytry:: Christiny nie znosiłem w 1 serii, a teraz coraz bardziej mi się podoba.

Nie przepadam za to za Meredith i Georgem. Jak dla mnie - dwie ciepłe kluchy. ::krzyw::
Steph is da gangsta!! 8) Spoiler: http://www.youtube.com/watch?v=YdSNyGA2Gn8 8)
Awatar użytkownika
LoLex

Post autor: LoLex »

Tkk_Bolly pisze:Serial jest o wiele lepszy od Er.
Pff... niby w czym? ::ke:: ::ke:: Po dwóch pierwszych sezonach jedna nagroda Emmy i kilka nominacji. ::plask wczolo:

Parodia "Chirurgów": http://www.youtube.com/watch?v=RS5KvBdP_NQ
Awatar użytkownika
Adex-fan Brooke

Ale po co porównywać koniecznie Chirurgów z ER? Poza tym nagrody niekoniecznie świadczą o tym co jest dobre.
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city
Awatar użytkownika
FanStefci

Post autor: FanStefci »

Fenomenalna ta parodia!! ::rad:: :lol: Zwłaszcza Christina i Bailey są kapitalnie zrobione. ::loll::
Steph is da gangsta!! 8) Spoiler: http://www.youtube.com/watch?v=YdSNyGA2Gn8 8)
Awatar użytkownika
wiwi

Post autor: wiwi »

Ja też bardzo lubię Bailey :mrgreen: [shadow=black]Izzie rzeczywiście popsuli trochę, ale to raczej przez związek z Dannym. Teraz jak umarł widzę szansę na jej ponowny związek z Alexem, bo widać, że jemu nadal zależy, a ona kiedyś się w końcu otrząśnie po śmierci narzeczonego ;) Czekam na koniec trzeciego sezonu, bo chyba już tylko jeden odcinek pozostał i ściągam cały pakiecik odcinków ;)[/shadow]
- cześć chłopaczki, jak leci?
- dobrze
- dla kogo dobrze, dla tego dobrze
- dla kogo kogo, dla tego kogo...
- celna riposta :D
Tkk_Bolly

Post autor: Tkk_Bolly »

wiwi pisze:Ja też bardzo lubię Bailey :mrgreen: [shadow=black]Izzie rzeczywiście popsuli trochę, ale to raczej przez związek z Dannym. Teraz jak umarł widzę szansę na jej ponowny związek z Alexem, bo widać, że jemu nadal zależy, a ona kiedyś się w końcu otrząśnie po śmierci narzeczonego ;) Czekam na koniec trzeciego sezonu, bo chyba już tylko jeden odcinek pozostał i ściągam cały pakiecik odcinków ;)[/shadow]
[shadow=black]Ja właśnie jestem teraz na związku Izzie z Dannym . Strasznie mnie ta para denerwuje więc dobrze , że zginie Danny . Tez uważam ,że Izzie powinna być z Alexem.A Maredith w końcu chyba nie zginęła pod koniec 3 sezonu?[/shadow]
Dr. Bailey ma w sobie to coś, co przyciąga 8)
Oglądam: Złotopolscy, Klan, Plebania, Barwy Szczęścia, Emmerdale, Samo Życie
Awatar użytkownika
Adex-fan Brooke

Bailey przypomina moją nauczycielkę od matmy ze szkoły średniej ::bojesie:: zabawna jest :zeby:
Goku

Post autor: Goku »

wiwi pisze:Mówisz o Alexie? Bo ja właśnie bardzo im kibicuję :serce: W pierwszej serii Alex był bardziej chamski, teraz pokazują go z trochę lepszej strony ;)
A ja lubię Alex'a, ale Izzie zrobiła się głupia, że szok!!!

Najbardziej lubię Cristinę i Meredith

Najmniej George'a i Addison :evil: :evil: :evil:

[shadow=black]Meredith jednak żyje ;)[/shadow]
Awatar użytkownika
Adex-fan Brooke

[shadow=black]Ale co się jej stało że była umierająca?[/shadow]
A jak wam sie podobają zdjęcia co dałem wyżej? Wg mnie Alex dziwacznie wygląda w tych okularach.
Awatar użytkownika
anka_

Post autor: anka_ »

Adex-fan Brooke pisze:A jak wam sie podobają zdjęcia co dałem wyżej? Wg mnie Alex dziwacznie wygląda w tych okularach.
Bardzo dziwacznie. Jak nie on :P No chyba, że teraz tak wygląda... ::ke::
Ale to zdjęcie poniżej jest przepiękne :serce:
Co złego, to nie ja ;)
Goku

Post autor: Goku »

Adex-fan Brooke pisze:[shadow=black]Ale co się jej stało że była umierająca?[/shadow]
[shadow=black]Wpadła do wody i jej organizm się wymroził... Przeżyła śmierć kliniczną... Była przez jakiś czas w "niebie" jednak udało się ją odratować :)[/shadow]
Awatar użytkownika
katarzynka

Post autor: katarzynka »

Aniu, dziś Chirurdzy o 23.45 , nie przegap :D
ODPOWIEDZ