Post autor: Cichy »

Oglądał ktoś na Polsacie Pracującą dziewczyne? Wiem że to staroc i ogulnie tragedia (te natapirowane fryzury) ale fajnie zobaczyc Sandre Bullock z początków jej kariery prawie nic się nie zmieniła no może jest teraz o niebo lepszą aktorką niż wtedy ale wygląd ten sam

Post autor: Tomala »

Ja widziałem raz fragment. Ogólnie to nie zagłębiałem się w serial, tylko chciałem zobaczyć Sandrę Bullock. Zdziwiłem się, że ona (jak wielu innych aktorów) zaczynała w serialu :wink:

Post autor: Cichy »

Ogląda ktoś może Zwariowany Świat Malcolma? Uwialbiam ten serial a rodzinka jest obłędna :D :D :D

Post autor: Adex-fan Brooke »

Ktoś ogląda "Will i Grace"? Na Fox Life to chyba nowsze odcinki a na Pulsie starsze. Fajny sitcom, nawet w jednym z odcinków wystąpiła Madonna.
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city

Post autor: Marek Forrester »

Genialny serial, oglądam jak tylko mam okazje, fajnie pokazują ,że gej wcale nie musi być taki stereotypowy czyli Will i na odwrót gejowski gej jak ten ich kumpel.
Nobody does it better

Post autor: Liason-fanka »

Ja sie ciagle zabieram i zabieram za ten serial, ale jakos sie nie moge zabrac... Ale kiedys w koncu sobie zwloke i obejrze wszystko w spokoju :)

Liason-fanka pisze:Ja sie ciagle zabieram i zabieram za ten serial, ale jakos sie nie moge zabrac... Ale kiedys w koncu sobie zwloke i obejrze wszystko w spokoju :)
A skąd masz wszystko? Można skądś ściągnąć cały serial? Ile ma odcinków?
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city

Adex-fan Brooke pisze:Ktoś ogląda "Will i Grace"? Na Fox Life to chyba nowsze odcinki a na Pulsie starsze. Fajny sitcom, nawet w jednym z odcinków wystąpiła Madonna.
Nigdy tego nie oglądałem, ale jak napisałeś to coś we mnie drgnęło i chyba na to kiedyś zerknę.
A jak już jesteśmy przy gwiazdach w serialach to prawda, że w "Sabrinie - nastoletniej czarownicy" kiedyś wystąpiła Britney Spears :?: :serce: Bo ja nie widziałem tego odcinka :?

Coś kojarzę że Britney wystąpiła, także ta aktorka wystąpiła w teledysku Britney "(You Drive Me) Crazy" :) Także zespół N Sync z Justinem T. wystąpił

Post autor: Tiril »

Britney była też w serialu "Jak poznałem waszą matkę".
I’m your dream, make you real
I’m your eyes when you must steal
I’m your pain when you can’t feel
Sad but true

Bardzo podobał mi się wczorajszy odcinek "Seksu w wielkim mieście". Szok, że Miranda jest w ciąży! :shock: I co więcej zdecydowała się urodzić dziecko. To trochę nietypowe dla tego serialu. Najlepszy był tekst Charlotte do Mirandy jak się dowiedziała o ciąży: "Jak mogłaś mi to zrobić?!" ::loll:: Albo też tekst Charlotte: "Wiecie ile razy kochaliśmy się bez gumki: 74" :lol: Tylko nie jestem pewien czy dobrze zacytowałem. Dowiedzieliśmy się też, że Carrie kiedyś usunęła ciążę, a Samantha nawet 2 razy. W odcinku wystąpiła też gościnnie Lucy Liu :)

Post autor: DeaconFan »

Mnie w ogóle mało śmieszą amerykańskie seriale komediowe... :roll:
Aktualnie oglądam: B&B (MnS), Pierwsza miłość, Na dobre i na złe, Barwy szczęścia, Stulecie Winnych, Zadzwoń do Saula. :D

Post autor: Damians »

A mnie jakoś w ogóle te seriale nie wciągają.
Jedynie oglądałem Pomoc domową, chyba nic poza tym.

Nawet nie chcę myśleć jaki bym był poirytowany i jaki mój tata byłby poirytowany jakbym z nim oglądał "American Pie" ::loll:: Ale na "Strasznym filmie 4" mój tata się śmiał, bo z nim to oglądałem. Moi rodzice raczej nie oglądają takich "zboczonych" filmów czy seriali. Ogólnie niewiele seriali, które ja oglądam podoba się moim rodzicom. Właściwie mój tata niczego nie lubi, a z mamą oglądam chyba tylko "M jak miłość" i czasem "Gotowe na wszystko".

Tomala pisze:Nawet nie chcę myśleć jaki bym był poirytowany i jaki mój tata byłby poirytowany jakbym z nim oglądał "American Pie" ::loll:: Ale na "Strasznym filmie 4" mój tata się śmiał, bo z nim to oglądałem. Moi rodzice raczej nie oglądają takich "zboczonych" filmów czy seriali. Ogólnie niewiele seriali, które ja oglądam podoba się moim rodzicom. Właściwie mój tata niczego nie lubi, a z mamą oglądam chyba tylko "M jak miłość" i czasem "Gotowe na wszystko".
To nie temat o filmach! Ale dodam już że ja byłem na "American Pie" w kinie z klasą w liceum i księdzem i religijną nauczycielką :lol:
"Will i Grace" to świetny serial, kto ogląda?
ODPOWIEDZ