Ktoś ogląda "Will i Grace"? Na Fox Life to chyba nowsze odcinki a na Pulsie starsze. Fajny sitcom, nawet w jednym z odcinków wystąpiła Madonna.
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city
A skąd masz wszystko? Można skądś ściągnąć cały serial? Ile ma odcinków?Liason-fanka pisze:Ja sie ciagle zabieram i zabieram za ten serial, ale jakos sie nie moge zabrac... Ale kiedys w koncu sobie zwloke i obejrze wszystko w spokoju
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city
Nigdy tego nie oglądałem, ale jak napisałeś to coś we mnie drgnęło i chyba na to kiedyś zerknę.Adex-fan Brooke pisze:Ktoś ogląda "Will i Grace"? Na Fox Life to chyba nowsze odcinki a na Pulsie starsze. Fajny sitcom, nawet w jednym z odcinków wystąpiła Madonna.
A jak już jesteśmy przy gwiazdach w serialach to prawda, że w "Sabrinie - nastoletniej czarownicy" kiedyś wystąpiła Britney Spears
Coś kojarzę że Britney wystąpiła, także ta aktorka wystąpiła w teledysku Britney "(You Drive Me) Crazy"
Także zespół N Sync z Justinem T. wystąpił
Bardzo podobał mi się wczorajszy odcinek "Seksu w wielkim mieście". Szok, że Miranda jest w ciąży!
I co więcej zdecydowała się urodzić dziecko. To trochę nietypowe dla tego serialu. Najlepszy był tekst Charlotte do Mirandy jak się dowiedziała o ciąży: "Jak mogłaś mi to zrobić?!"
Albo też tekst Charlotte: "Wiecie ile razy kochaliśmy się bez gumki: 74"
Tylko nie jestem pewien czy dobrze zacytowałem. Dowiedzieliśmy się też, że Carrie kiedyś usunęła ciążę, a Samantha nawet 2 razy. W odcinku wystąpiła też gościnnie Lucy Liu 
Nawet nie chcę myśleć jaki bym był poirytowany i jaki mój tata byłby poirytowany jakbym z nim oglądał "American Pie"
Ale na "Strasznym filmie 4" mój tata się śmiał, bo z nim to oglądałem. Moi rodzice raczej nie oglądają takich "zboczonych" filmów czy seriali. Ogólnie niewiele seriali, które ja oglądam podoba się moim rodzicom. Właściwie mój tata niczego nie lubi, a z mamą oglądam chyba tylko "M jak miłość" i czasem "Gotowe na wszystko".
To nie temat o filmach! Ale dodam już że ja byłem na "American Pie" w kinie z klasą w liceum i księdzem i religijną nauczycielkąTomala pisze:Nawet nie chcę myśleć jaki bym był poirytowany i jaki mój tata byłby poirytowany jakbym z nim oglądał "American Pie"Ale na "Strasznym filmie 4" mój tata się śmiał, bo z nim to oglądałem. Moi rodzice raczej nie oglądają takich "zboczonych" filmów czy seriali. Ogólnie niewiele seriali, które ja oglądam podoba się moim rodzicom. Właściwie mój tata niczego nie lubi, a z mamą oglądam chyba tylko "M jak miłość" i czasem "Gotowe na wszystko".
"Will i Grace" to świetny serial, kto ogląda?