Brzydula Betty (Ugly Betty)

Dział poświęcony filmom i innym programom telewizyjnym.
Awatar użytkownika
Marek Forrester

• Zaloguj się, by polubić ten post

Post autor: Marek Forrester »

Obrazek

Dietetyczna cola w stylu Betty :)
Fajne opakowanie, w pierwszej chwili pomyślałem ,że u nas sprzedałyby się jako butelki Dody z takim różem.
Nobody does it better
Gabra-Sheila

Post autor: Gabra-Sheila »

Marek Forrester pisze:Obrazek

Dietetyczna cola w stylu Betty :)
Fajne opakowanie, w pierwszej chwili pomyślałem ,że u nas sprzedałyby się jako butelki Dody z takim różem.
Też od razu pomyślałam o Dodzie xD Bardzo fajne butelki :)
Czy ktoś oprócz Tomali ogląda Betty na Fox Life :?:
Awatar użytkownika
Beja

Post autor: Beja »

Ja oglądam. Tak jakby, bo widziałam to, co na FoxLife plus resztę trzeciego sezonu.
Awatar użytkownika
B@r
x 62

Post autor: B@r »

Ja nie oglądam, bo widziałem już 3 sezon.
"Stephanie is not for here you anymore. She's gone now. Things are going to be very different around you right now. I'm going to find a way to stop you".
Tomala

Post autor: Tomala »

Od 7 sierpnia, czyli od najbliższego piątku "Brzydula Betty" będzie na FOXlife emitowana po 2 odcinki :) :) :)

Dzisiaj obejrzałem odcinek 3x10. Fajnie, że Daniel kręci z dziewczyną Connora, bo Wilhelmina będzie miała większe szanse u Connora, czyli szykuje się intryga w związku z firmą. To dobrze, bo Willy ostatnio stała się zbyt dobra, ale miło się też taką ją oglądało. Podobała mi się jeszcze taka przyjacielka rozmowa jej z Christiną.
Ciekawa jest też przyjaźń Betty i Amandy. Chociaż trochę brakuje mi uszczypliwych komentarzy Amandy na temat Betty.
Tomala

Wreszcie skończyłem 3. sezon :)
Szkoda, że Molly umarła. Niby to było wiadome, ale jednak liczyłem na to, że przeżyje.

Żałuję też jak się potoczył związek Betty i Matta. On jest najfajniejszy z tych jej wszystkich dotychczasowych facetów, a tu sprowadzili Henry'ego, którego nie znoszę i na dodatek wszystko popsuł.

Jestem w szoku, po tym jak Matt powiedział, że jest szefem Betty :shock: Czyli, że co, ojciec mianował go naczelnym? :shock: ::ke::

Podobało mi się jak Claire udaremniła zamiary Wilhelminy. Ciekawe co teraz z nią będzie, bo wygląda na to, że Connor wrócił. A może to był ktoś inny?

A już jutro w USA startuje 4. sezon :D :mrgreen:
Awatar użytkownika
B@r
x 62

I nie wystartował. ::kwasny:: Dlaczego ciągle przesuwają premierę 4 sezonu? Czyżby ten serial miał się ku końcowi? ::kwasny::
"Stephanie is not for here you anymore. She's gone now. Things are going to be very different around you right now. I'm going to find a way to stop you".
Tomala

No właśnie co się dzieje? Najpierw ja sobie coś uroiłem, że premiera jest 5. a była zaplanowana na 9. Potem przesunęli na 16. A teraz kiedy ma być? Ja mam nadzieję, że serial nie zmierza ku końcowi, bo go po prostu kocham, a poza tym były dopiero 3 sezony.
Awatar użytkownika
Beja

Już była premiera - wyemitowali od razu dwa odcinki czwartego sezonu - już oglądałam. :mrgreen:
Odcinki nawet niezły, jednak mam wrażenie, że serial się wypala, że to już trochę przedłużanie na siłę i dla pieniędzy.
Oglądając scenę pod koniec, kiedy Betty wychodzi z windy odmieniona i najpierw pokazują jej nogi, a potem kamera idzie w górę, miałam deja vu - w naszej BrzydUli taka scena będzie w poniedziałek! ::jezyk:: Fajnie się zgrało, choć oczywiście Betty zmieniła się tylko nieznacznie.
Awatar użytkownika
B@r
x 62

Czy ktoś ma może pojęcie, czy ten blog Marca gdzie zamieszcza codziennie zdjęcia Betty istnieje naprawdę?
Co do 4 sezonu to właśnie nadrobiłem wszystkie odcinki jakie były i bardzo mi się podoba, nawet chyba te odcinki wydają mi się ciekawsze niż ostatnie z 3 sezonu.
Awatar użytkownika
B@r
x 62

Kiedy po przerwie wraca Betty? Bo na razie z 4 sezonu było 9 odcinków, prawda?
Tomala

Wreszcie obejrzałem 4x09.
Szok, że Hilda jest w ciąży! :shock: Ale bardzo żałuję, że nie z Archiem ::kwasny:: Bobby to też fajny facet, ale z Archiem była już dość długo, myślałem, że to będzie coś trwałego. Nadal liczę na to, że jednak okaże się, że to dziecko Archiego. Ale ogólnie jak Betty i Hilda robiły testy, to chyba jednak wolałem, żeby Betty była w ciąży ::rad:: Właśnie ze względu na to zamieszanie z ojcostwem u Hildy.
Wilhelmina jest znów tak podła jak dawniej, bo ostatnio miała trochę lepszy okres. Bardzo mnie ciekawi jak się potoczą sprawy z "Mode" i Connorem.
A jeszcze bardziej od odcinka 9. podobał mi się odcinek 8. Był taki egzotyczny :mrgreen: Wkońcu na Bahamach :D Bardzo się zdziwiłem (i to bardzo pozytywnie) kiedy zobaczyłem w nim Shakirę :D
Śmieszna była scena z Markiem i Danielem, kiedy Mark do każdego słowa dodawał przedrostek "gej" ::loll:: Podobała mi się też scena kiedy Betty i Amanda zjeżdżały na tych ogromnych zjeżdżalniach. Przypomniały mi się ostatnie wakacje :)
Ogólnie to chyba najbardziej zaskakujący serial (obok "Gotowych na wszystko") jaki kiedykolwiek oglądałem! :D Cały czas myślę, że już nic mnie w nim nie może zdziwić, bo wydaje mi się, że widziałem tam już wszystko i ciągle jednak mnie zaskakuje :D
Ostatnio zmieniony 2009-12-25, 23:02 przez Tomala, łącznie zmieniany 1 raz.
Awatar użytkownika
Beja

Tomala, ten odcinek 4x09 był rzeczywiście świetny, ale nowy (4x10) znowu mnie zawiódł.
Problem, jaki mieli Betty i Matt był dla mnie żenujący. Na szczęście Amanda i Marc uratowali odcinek. :mrgreen:

Znalazłam taki spoilerowy news: http://www.popcorner.pl/popcorner/1,815 ... etty_.html
No cóż, gdyby to się potwierdziło, to byłby to obrót sprawy, którego się spodziewałam w razie spadku oglądalności.
Gabra-Sheila

Post autor: Gabra-Sheila »

Wow, Wy już oglądacie 4 sezon! Nieźle ::jezyk:: . A ja zaczęłam powtarzać rewelacyjny sezon 1 . :D Potem drugi, a potem może gdzieś w necie wyszukam 3 :zeby: :zeby: . Dziś będę oglądać 21 odcinek, czyli niedługo do końca ; ) . Betty jest świetna , a jej teksty wprost kapitalne =] .
Tomala

Gabra, a gdzie oglądasz 1. i 2. sezon? Leci teraz gdzieś w telewizji czy na kompie? 3. i 4. sezon też gorąco Ci polecam. Moim zdaniem serial cały czas trzyma poziom.
Beja pisze:ale nowy (4x10) znowu mnie zawiódł
A mnie nie :D W tym odcinku wydarzyło się tak niesamowicie dużo, że nie wiem jak to wszystko skomentować ::rad::
Zgadzam się z Tobą Beja, że problem Betty i Matta był głupi, ale wszystko się dobrze skończyło.
Cieszę się, że Hildzie się zaczyna znowu układać. Bobby do niej dobrze pasuje. Chyba lepiej niż Archie.
Najciekawszy jest chyba dla mnie wątek firmowy. Niesamowite jest, że Wilhelmina już tyle razy wracała i odchodziła i znów jest w firmie z połową udziałów! Wkurza mnie czasami tą swoją podłością, ale kiedy jest w "Mode" w serialu jest o wiele ciekawiej.
Bardzo ciekawi mnie też jak dalej potoczy się wątek z synem Claire i Cala. Mam nadzieję, że on będzie w serialu na stałe, bo po tym 1 odcinku z nim czuję duży niedosyt.
Zabawny jest Marc z tym swoim chłopakiem. Cały odcinek go nie chciał, a jak się okazało, że wygrał w totolotka to od razu zmienił zdanie :lol: Ale mam nadzieję, że będą razem najdłużej. On pasuje do Marc'a sto razy bardziej niż ten grubas, z którym był kiedyś :lol:

A jeszcze odnośnie tego spoileru, co zapodałaś Beju. to mam nadzieję, że on się nie sprawdzi. Przynajmniej narazie, nie w tym sezonie, ani nie w następnym o ile będzie :? Nie mogę pojąć dlaczego taki świetny serial, nie ma wystarczającej oglądalności, aby być pewnym kolejnego sezonu. Jak dla mnie może być tych sezonów z 10.
W tym artykule pisze, że ma się jeszcze pojawić Henry ::plask wczolo: Nienawidzę go :evil:
ODPOWIEDZ