Wprawdzie nie ma tam polskich aktorek, tylko zagraniczne, ale jednak myślę, że o polskich gwiazdach też można by tu pisać.
"Stephanie is not for here you anymore. She's gone now. Things are going to be very different around you right now. I'm going to find a way to stop you".
Ona jest już wszędzie. 'Atakuje' ludzi z telewizji, szkół tańca, kiosków, księgarń, teraz nawet teatru. Nie zdziwię się jak niedługo zobaczę ją w swojej lodówce .
No dokładnie. Ja mam przesyt Kasi szczególnie po reklamie szamponu "Head &.."
Wcześniej reklamowała lalki Barbie, widzialam na jakimś kanale dziecięcym. Ogolnie wszędzie jej pełno. No ale cóż, korzysta z popularności.
Co po poprzednich postów i fotek - fatalne spodnie Rinke i ta suknia Joanny masakra. Welon baaaardzo do takiej sukni pasuje. Ania Guzik bardziej zadbana na twarzy, ale figurę przedtem miala lepszą.
Co o niej sądzicie? Moim zdaniem zmiana teoretycznie na lepsze, ale przez to straciła swoja oryginalność, wygląda jakoś tak sztucznie, przypomina teraz celebrytkę zdjętą z pierwszej lepszej okładki brukowca .
Za chuda
Lubiłem Sonię właśnie za to, że nie była taka jak reszta tych aktoreczek z naszego show biznesu Oprócz tego, że jest dobrą aktorką to miała swój styl i wizerunek. Teraz przypomina swoja beznadziejną siostrzyczkę, której nie trawię
Wow! . Ona jak dla mnie bardzo wyładniała . Tylko faktycznie trochę za chuda, ale co tam . Ja jej nie trawiłem jak byłą właśnie taka grubsza, a teraz wygląda po prostu cudownie .