Jak dla mnie to najładniejsza w MnS jest Sofia zarówno w prostych włosach jak i w lokach.
Po Sofii również ładna jest Brooke dobrze sie trzyma jak na swoje lata. A najbrzydszą jest niezmiennie Amber
Ja uważam,że Amber jest całkiem całkiem.Chociaż czasami ma wstrętny makijaż Zęby ma duże ale uważam,że najważniejsze jest aby były one zdrowe,zadbane i białe.No i czasami po prostu nie trzeba się aż tak bardzo 'strzeżyć'
Ja sądzę, że Amber jest piękną kobietą, lecz do celów filmu zrobioną niekorzystnie. Jak widzę jak ją niekiedy pomalują to serce mi pęka ale za to jak kiedyś Gladys zrobiła jej naturalny makijaż i była ładnie ubrana ( na kolacji w restauracji kiedy Rick ją zaprosił pierwszy raz ) to wyglądała bosko!
Dokładnie!Też uważam,że ten ostry makijaż to po to aby kiedyś niekorzystnie wypadała przy Kimberly a teraz żeby lepiej do Deacona pasowała ...Hmm tylko ją tak brzydko malują ,wyobrażacie sobie żeby tak pomalowali Brooke?
Taylor wygląda ostatnio ślicznie Nawet jak płakała..
Za to Brook wygląda bardzo nieciekawie i jakoś staro.... Może dlatego że jest bez makijażu, ale wydaje mi się, że aktorka jakoś zmieniła się na niekorzyść, choć zawsze uważałam że jest bardzo ładna, tak teraz wyglada nieciekawie...włosy też ma jakieś nijakie super wygladała jak miała krótkie natapirowane
Amber za to przesadza z ostrym makijażem Jakoś postarza ją to i wygląda nienaturalnie
Dziwnie ostatnio czeszą Brooke Tak niedbale,wczoraj naprzykład miała kucyk ale włosy niebyły dokładnie ściągnięte tylko takie kosmyki jej wisiały jakby w tym kucyku spała Niewiem może chcą tym podkreślić,że Brooke jest teraz zaabsorbowana dziećmi albo,że cierpi po stracie Ridza...