Deacon Sharpe
Ja tez od początku lubilam Deacona. Kiedy Briget mu wybaczyła myślałam, że juz bedzie spokój i , że ten watek poprostu na jakiś czas zostanie zakończony. Kiedy się przespal z Brook to moja sympatia do niego zmalala, chociaż myślę, że gdyby nie byl mężem Briget to bym kibicwala jemu i Brook z całego serca. Póki co zchowanie Deacona jest niesmaczne, ale musze przyznać, ze odkąd sie pojawil w filmie to odcinki stały sie o wiele ciekawsze.
"Myśl patrząc na niebo. Na gwiazdy. I nie pomyl ich z tymi, które odbijają się na powierzchni stawu"
Zgadzam się z tym,że Deacon od początku serialu przeszedł wielką metamorfozę.
Z człowieka dla którego liczyła się tylko kasa przeistoczył się w faceta poszukującego
miłości.Nie udało się z Amber,wplątał się w małżeństwo-pomyłkę z Bridget,a teraz
tak bardzo zbliżył się z Brooke.
Nie wiem,co mam myśleć o jego obecnej postawie,ale i tak go lubię
Odcinki z nim są naprawdę bardzo ciekawe i czekam na dalszy rozwój wydarzeń
Z człowieka dla którego liczyła się tylko kasa przeistoczył się w faceta poszukującego
miłości.Nie udało się z Amber,wplątał się w małżeństwo-pomyłkę z Bridget,a teraz
tak bardzo zbliżył się z Brooke.
Nie wiem,co mam myśleć o jego obecnej postawie,ale i tak go lubię
Odcinki z nim są naprawdę bardzo ciekawe i czekam na dalszy rozwój wydarzeń
Miłość nie potępia- miłość oczyszcza i dźwiga.
(Henrik Ibsen)
Właśnie napisałam 300 post!
(Henrik Ibsen)
Właśnie napisałam 300 post!
W ostatnich odcinkach Deacon Sharp wogóle mi się nie podoba. Z fajnego mężczyzny, który wniósł coś do serialu stał się zwykłą ślamazarą. Tylko Brook i Brook. Ja rozumiem, że ją kocha (chociaż nie mogę pojąć jak uczucia moga sie tak szybko zmieniać
) ale żeby miłosć go tak zmieniła. Uważam, że scenarzyści zrobili ogromny błąd. Nie powinni z tak fajnego czarnego charakteru robic takiej osoby. Moze jeszcze się zmieni ale póki co sceny z nim sa nie zaciekawe
. Nie zdziwie sie jeśli Whip zastąpi Deacona i to on bedzie takim czarnym charakterem.
"Myśl patrząc na niebo. Na gwiazdy. I nie pomyl ich z tymi, które odbijają się na powierzchni stawu"
Postać Deacona teraz mnie bardzo nudzi
Ciągle powtarza o swojej wielkiej miłości do Brooke, wzdycha do niej... Jak taka wspaniała czarna postać mogła przeinaczyć się w takie małe sikające w gacie dziecko które płacze jak coś jej nie wyjdzie
Jak scenarzyści mogli tak bardzo zepsuć tę postać? Mam nadzieję że Deacon Sharp jeszcze pokaże swoje prawdziwe oblicze 
- Adex-fan Brooke
To prawda! Z Deacona teraz taki beznadziejny typek, to okropne mieć takiego męża
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city
- PetroPython
Eee coś ci się pokręciło. Brooke nareszcie ma swoją miłość życia przecieżAdex-fan Brooke pisze:To prawda! Z Deacona teraz taki beznadziejny typek, to okropne mieć takiego męża
Także mi się nie chce patrzeć na te jego wyczyny, sztuki walki ileż można
Odnoszę wrażenie że Deacon ostatnio nie wie co ze sobą zrobić. Łazi tu i tam, dzwoni ciagle do Whipa albo do Brooke i tak w kółko. Do tego szaleje, nie panuje nad emocjami, bije wszystkich, krzyczy na wszystkich. Chyba mocny kopniak w tyłek od Bridget byłby dla niego tak dobry jak wiadro zimnej wody wylanej na głowę.
- Adex-fan Brooke
Deacon nie jest miłością życia Brooke i wcale nie jest nawet jej, tzn sercem obecnie jest jej, ale to zły związek, Deacon nie jest godzien Brooke, zahipnotyzował ją -jak kiedyś Bridget i Amber
Poza tym on coś ostatnio z wyglądu podupada, chyba przytył 
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city
- Adex-fan Brooke
Ja bym chciał aby ku zazdrości Bridget i Brooke zakochał się w Sheili
Byłaby ciekawa parka, jedno i drugie trochę dopiekło Forresterom
Byłoby super. Miłości z Amber,Bridget i Brooke nie toleruję, ale SheilaAdex-fan Brooke pisze:Ja bym chciał aby ku zazdrości Bridget i Brooke zakochał się w Sheili![]()
Byłaby ciekawa parka, jedno i drugie trochę dopiekło Forresterom
-
TayRid