Gra aktorska

Dział NIESPOILEROWY - nie wolno odwoływać się do wydarzeń nie pokazanych w Polsce.
ODPOWIEDZ
Dawidek
Administrator

Post autor: Dawidek »

Katherine jest jedną z najlepszych aktorek w serialu, to fakt. Ona i Susan Flannery potrafią grać znakomicie, co udowodniły dzisiejsze odcinki. :serce: Do czołówki świetnie grających aktorek dołączam jeszcze Adrienne Frantz, Darlene Conley, Kim Brown i ewentualnie Sarah Buxton. :serce: To na przestrzeni całej dotychczasowej "MnS". W przypadku facetów, sprawa jest bardziej skomplikowana. :D
Pewne jest na pewno, jak spotkają się KKL i SF to można liczyć na świetne sceny. :D
Awatar użytkownika
Tim

Post autor: Tim »

Dla mnie najlepsza była Darlene Conley. Może nie miała najlepszych umiejętności aktorskich, ale jej charyzma, zdolność do rozbawienia człowieka sprawia, że uważałem ją za najlepszą aktorkę. Po prostu miała to "coś". :)
Muszę przyznać , że KKL i SF stanęły dziś na wysokości zadania i bdb odegrały tę scenę.
Mikiks

Post autor: Mikiks »

Ja bym wymienił te co Dawidek + zdecydowanie Jennifer Finnigan, nie wiem co ta kobita ma w sobie, ale każda scena z jej udziałem jest niesamowita! :: bow :: A najlepsze jej sceny to wg mnie jak przyszła z Deaconem na ślub Ricka i Amber i była wieeeelka haja :D I jak dowiaduje się, że Brooke ma dziecko z jej mężem i też później ta wielka haja :)
Najlepsze wg mnie: SF, Darlene Conley, Adrienne Frantz, Kimberlin Brown,.Jennifer Finnigan, Sarah Buxton, a faceci w "Modzie..." są nudni i żaden grą aktorską jakoś mnie nie zaciekawił.
Awatar użytkownika
Tiril

Post autor: Tiril »

Z kobiet w Modzie faktycznie A. Frantz jest niezła, choć tylko w wybranych momentach.
A z mężczyzn myślę, że W. Harmon i Ronn Moss to najgorsi. Już D. McVicar jest lepszy :roll:
I’m your dream, make you real
I’m your eyes when you must steal
I’m your pain when you can’t feel
Sad but true
anita42

Post autor: anita42 »

A ciekawa jestem co myślicie o aktorstwie Hunter Tylo? ::loll:: Moim zdaniem do pięt nie dorasta KKL, której za ostatnie odcinki dałabym Oscara :: bow ::
Awatar użytkownika
mailo

Post autor: mailo »

anita42 pisze:A ciekawa jestem co myślicie o aktorstwie Hunter Tylo? ::loll:: Moim zdaniem do pięt nie dorasta KKL, której za ostatnie odcinki dałabym Oscara :: bow ::
Hunter kiedyś grała nawet dobrze. Chociaż czasem zbyt przesadzała z gestykulacją to na twarzy było widać prowdziwe emocje. Niestety po tych operacjach i botoksach aktorka ma problemy z mimiką, jej oczy sie jakoś zmniejszyły i zapuchły, nie widać w nich emocji a twarz jest zbyt naciągnięta, żeby mogła np zmarszczyć czoło czy brwi. To jakby oglądać zupełnie inną grę aktorską niż kiedyś.
Awatar użytkownika
Marek Forrester

Post autor: Marek Forrester »

Ja zawsze uważałem ,że najlepsze aktorki w tym serialu to Susan i Katherine i Darlene, nie zmienie swojego zdania, może inne nie mogą wykazać się bo nie mają tak emocjonalnych scen jakie przypisywane są Brooke i Stephanie i takich humorystycznych scen jakie ma Sally.
Nobody does it better
Tomala

Post autor: Tomala »

A dla mnie zawsze najlepszą aktorką w MNS była Kimberlin Brown :twisted:
Z facetów to chyba Sean Kanan.
Awatar użytkownika
Pottermaniack

Post autor: Pottermaniack »

Dla mnie najlepiej grała Adrienne Frantz :D Podobnie Susan i Kimberly, Hunter nieźle, KKL czasem ma fajne sceny, choć przez większość czasu wyje z powodu entego porzucenia albo wzdycha do Ryża :roll: A z panów-Ronn Moss. Gra tak przekonująco, że Forrestera aż trzeba znienawidzieć :twisted:
Ostatnio zmieniony 2009-05-24, 18:52 przez Pottermaniack, łącznie zmieniany 1 raz.
Awatar użytkownika
Damians

Post autor: Damians »

Pottermaniack pisze:choć przez większość czasu wyje
Wyć też trzeba umieć :wink:
Awatar użytkownika
Pottermaniack

Post autor: Pottermaniack »

Damians pisze:
Pottermaniack pisze:choć przez większość czasu wyje
Wyć też trzeba umieć :wink:
Po pierwszych 10 razach zaczyna się to robić irytujące i nudne :lol:
Awatar użytkownika
Mareczek

Post autor: Mareczek »

Dzisiejsza gra aktorska Katherine Kelly Lang i Susan Flannery była fenomenalna :D
Szczególnie jak Brooke wychodziła z domku i mówiła sama do siebie :serce:
Jeśli chodzi o Johna McCooka'a i Ronna Mossa to jakoś nie zachwycili mnie ::jezyk::
Awatar użytkownika
Adex-fan Brooke

Post autor: Adex-fan Brooke »

Tak! W 5000 odcinku KKL i SF wypadły znakomicie, KKL miała okazję pokazać że ma talent komediowy i spokojnie mogłaby grać jakąś główną postać w sitcomie. :)
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city
Tomala

Post autor: Tomala »

Zgadzam się ::ok:: Obie panie były niesamowite.
Adex-fan Brooke pisze:KKL miała okazję pokazać że ma talent komediowy i spokojnie mogłaby grać jakąś główną postać w sitcomie. :)
Nie spodziewałem się, że jest z niej taka dobra aktorka komediowa. Nawet powinna zagrać w jakimś sitcomie.
Awatar użytkownika
Joe

Post autor: Joe »

A ja bardzo lubię jak gra sceny rozpaczy. Takie jak ta, w której myślała, że Ridge został zabity przez Sheile.
ODPOWIEDZ