Bieżące odcinki cz. 1

Dział NIESPOILEROWY - nie wolno odwoływać się do wydarzeń nie pokazanych w Polsce.
Awatar użytkownika
Adex-fan Brooke

Post autor: Adex-fan Brooke »

Amber postąpiła ta głupio jak nigdy, jej cały plan nie ma sensu, tylko się pogrążyła i jeszcze sobie tego nie uświadamia, Clarke niestety też nie wykazał się rozumem. Dziwnie przeciągali te poszukiwania Nicka a potem nagle ucięli i nie wiadomo jak ich wydobyli bo już ratownicy byli tak szybko. Przy okazji jeszcze Brooke i Hector nawiązali przyjaźń ::chytry:: Ale najśmieszniejsza seksowna siostra Logan ze Stephanie :mrgreen:
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city
Awatar użytkownika
Mareczek

Post autor: Mareczek »

Zdziwiło mnie nagłe zainteresowanie jakim Hector darzy Brooke :P
Tu śniadanko, tam pomoc przy dzieciach itp :twisted: Tylko żeby coś się z tego nie rozwinęło ::chytry::
I kiedy oni przeszli na "ty" ::jezyk::
Pielęgniarka Logan była super, postaram się wrzucić tę scenę na You Tube ::rad::
Sceny z Bridget i Nickiem pokazują, że pasują do siebie i (jak na razie) podobają mi się jako para :D
Awatar użytkownika
Pottermaniack

Post autor: Pottermaniack »

Mareczek pisze:Zdziwiło mnie nagłe zainteresowanie jakim Hector darzy Brooke :P
Tu śniadanko, tam pomoc przy dzieciach itp :twisted: Tylko żeby coś się z tego nie rozwinęło ::chytry::
Oj, uważaj, bo wykraczesz :D Po dzisiejszym odcinku widać, że Brooke jest zdolna do wszystkiego ^^
Primok

Post autor: Primok »

Susan Flannery napewno bardzo się podobało kręcenie tej sceny ::chytry:: , a Brooke-pielęgniarka :zeby: .
Awatar użytkownika
mailo

Post autor: mailo »

Adex-fan Brooke pisze:Amber postąpiła ta głupio jak nigdy, jej cały plan nie ma sensu, tylko się pogrążyła i jeszcze sobie tego nie uświadamia, Clarke niestety też nie wykazał się rozumem. Dziwnie przeciągali te poszukiwania Nicka a potem nagle ucięli i nie wiadomo jak ich wydobyli bo już ratownicy byli tak szybko. Przy okazji jeszcze Brooke i Hector nawiązali przyjaźń ::chytry:: Ale najśmieszniejsza seksowna siostra Logan ze Stephanie :mrgreen:
Zgadzam sie...Co ta Amber zrobila? Jakby rodzinka sie dowiedziała to chyba musiała by wyemigrować. Naraziła życie Bridget i Ridgea przez swoją głupotę. Chyba nie ma na to usprawiedliwienia. Clarke też inteligencją nie zabłysnął, zamiast wziać sprawy w swoje ręce to on ze spokojem-"Bridget chyba nie żyje" i wyłączył ekran :shock: Brooke i Stefa byly obie rewelacyjne we wpolnej scenie ::loll:: Sexy pielęgniarka :serce:
Tomala

Post autor: Tomala »

Czy nie mieliście wrażenia, że Hector flirtuje z Brooke ::rad::
Świetna scena z Brooke i Stephanie. Przypomniały mi się dawne czasy kiedy Brooke podrywała Ridge'a kiedy ten był mężem Taylor. Paradowała bo swoim biurze w FC w seksownej bieliźnie i miała zawiązane oczy a Stephanie "przyduszała" ją jakimś futerkiem, a Brooke najpierw myślała że to Ridge. Historia lubi się powtarzać :wink:
Brooke bardzo sexy wyglądała jako pielęgniarka. Do twarzy jej w takim stroju szpitalnym. Na pewno fajnie wyglądałaby w lekarskim kitlu. Szkoda że nie jest lekarką ::rad::
Nick i Bridget wydają się być fajną parą. Dziwi mnie tylko że Eryk nie ma zupełnie nic przeciwko Nick'owi. Dziwne że nie przeszkadza mu, że jego najmłodsza córeczka spotyka się z 2 razy starszym facetem.
Awatar użytkownika
Robi

Post autor: Robi »

Amber naprawdę nie ma rozumu ::plask wczolo: Przecież jeżeli wyskoczy ze zdjęciem , to Forresterowie mogą ją wpakować do więzienia ( już dawno powinni to zrobić ) ::krzyw:: Po prostu dziewczynie odbiło na całego i idzie w zaparte .
Scena Brooke i Stephanie świetna , choć sądziłem ,że będzie wyemitowana później.
Awatar użytkownika
Pottermaniack

Post autor: Pottermaniack »

Tomala pisze:Dziwi mnie tylko że Eryk nie ma zupełnie nic przeciwko Nick'owi. Dziwne że nie przeszkadza mu, że jego najmłodsza córeczka spotyka się z 2 razy starszym facetem.
Świetna scena z Brooke i Stephanie. Przypomniały mi się dawne czasy kiedy Brooke podrywała Ridge'a kiedy ten był mężem Taylor. Paradowała bo swoim biurze w FC w seksownej bieliźnie i miała zawiązane oczy a Stephanie "przyduszała" ją jakimś futerkiem, a Brooke najpierw myślała że to Ridge. Historia lubi się powtarzać
Sam przecież ożenił się z 2 x młodszą od siebie Brooke, to co ma mieć przeciwko? :)
Gdyby zamknęli Amber, serial sporo by sporo widzów, przecież B&B nie da się ciągnąć wyłącznie na dawno przejedzonym Bridge'u. A tak coś się dzieje ^^

Chodzi ci o tą scenę? http://triton.imageshack.us/Himg160/sca ... &ysize=480 :)
Ostatnio zmieniony 2009-03-25, 20:18 przez Pottermaniack, łącznie zmieniany 1 raz.
Awatar użytkownika
Beja

Post autor: Beja »

Tomala pisze:Dziwi mnie tylko że Eryk nie ma zupełnie nic przeciwko Nick'owi. Dziwne że nie przeszkadza mu, że jego najmłodsza córeczka spotyka się z 2 razy starszym facetem.
Widocznie jeszcze pamięta, jak sam był związany z dużo młodszą od siebie Brooke. :wink:
Świetna scena z Brooke i Stephanie, strasznie się uśmiałam. ::cojest::
Amber powinna ruszyć tą swoją główką i pomyśleć, że Forresterowie jej tego nie wybaczą, jeśli pokaże im zdjęcie Ridge'a i Bridget, bo dowiedzą się, że to przez nią Bridget o mało nie zamarzła.
Bridget i Nick stanowią świetną parę, obecnie moją ulubioną. :D
Dawidek
Administrator

Post autor: Dawidek »

Tomala, w temacie "Stare videa B&B" jest kilka filmików w których Brooke jest w kitlu. Pracowała wtedy jako chemiczka w FC. :wink:

Amber jest uparta jak osioł. ::plask wczolo: Ona chyba nie widzi konsekwencji własnych czynów. Jeśli się z tym ujawni, to chyba Ridge będzie ją gonił po całej galaktyce. Byłby to ciekawy widok. ::loll:: Ona straciła poczucie rzeczywistości.
Podoba mi się para Bridget - Nick. Chyba coś z tego będzie, skoro oboję coś do siebie czują. Nawet Ridge zmienił zdanie. :roll:
Odnoszę wrażenie, że Bridget zbyt szybko wyszła z tej hipotermii. W "MnS" to jest akurat normalne.
Brooke - Stephanie, śmiałem się z tego, To było rewelacyjne, jak Stephanie obudzona przez Brooke otwierała te swoje oczęta, a szeroko otwarte oczy Brooke, jak wymacała, że to nie nogi jej męża ::loll:: ::loll:: ::loll:: ::loll:: Miny były genialne!
Awatar użytkownika
Omar

Post autor: Omar »

Scena z siostrą Logan boska! :serce: :serce: Muszę ją mieć w swojej kolekcji. Nie wiedziałem nawet o niej. Ogólnie lubię gdy Stephanie i Brooke są w takich sytuacjach. :lol:

Dziwi mnie zachowanie Amber, która działa jak w amoku (który trwa bez końca) a jeszcze bardziej bierność Clarke'a. :| Niezłe akcje zostały przepłacone większym brakiem logiki niż zazwyczaj. Podobnie z Hectorem. On spał u Brooke? I w ogóle to gdzie są Ridge i Bridget? W szpitalu czy w jakiejś jednostce "gopr"?
Awatar użytkownika
mailo

Tomala pisze:Czy nie mieliście wrażenia, że Hector flirtuje z Brooke ::rad::
.
Tak faktycznie cos w tym było. Nawet dawal jej do zrozumienia, że chciałby ją lepiej poznać itp.
Myślałem, że Amber da sobie spokój, ale ona już chyba nie wie co robi. To że zobaczyła Thomasa z inną jeszcze ją tylko zachęciło.

[ Dodano: 2009-03-26, 11:26 ]
Robi pisze:Amber naprawdę nie ma rozumu ::plask wczolo: Przecież jeżeli wyskoczy ze zdjęciem , to Forresterowie mogą ją wpakować do więzienia .
No właśnie, dziwne, że nie zadaje sobie z tego sprawy. Przecież Brooke by ja chyba zabiła, jakby się dowiedziała, że naraziła jej męża i dziecko na śmierć.
Awatar użytkownika
Mareczek

Post autor: Mareczek »

Ale Amber szybko pokazała Brooke to zdjęcie :shock:
Normalnie jak nie Moda :P
Sally była dziś bardzo śmieszna :lol:
Ridge to świnia :evil: Zresztą czemu ja się dziwie ::jezyk:: Ridge był, jest i będzie największą świnią ::chytry::
Awatar użytkownika
mailo

Mareczek pisze:Ale Amber szybko pokazała Brooke to zdjęcie :shock:
Normalnie jak nie Moda :P
::
Ale to była tylko wyobraźnia Amber:)
Ridge to dupek juz by odpuścił tej Amber a nie dalej sie nad nią znęca. Swoją drogą niezła kłótnia. Ridge nazwał Amber tradycyjnie śmieciem, a potem porównał ją nawet do Sheilii :twisted: Nieźle. Brooke robi z niego bohatera , chyba trochę przesadza
Awatar użytkownika
Tiril

Post autor: Tiril »

mailo pisze: Ridge to dupek juz by odpuścił tej Amber a nie dalej sie nad nią znęca.
Niekoniecznie, Amber robi się już prawie tak samo denerwująca jak Księżniczka Brooke.
I’m your dream, make you real
I’m your eyes when you must steal
I’m your pain when you can’t feel
Sad but true
Zablokowany