Bieżące odcinki cz. 1
- Adex-fan Brooke
Amber postąpiła ta głupio jak nigdy, jej cały plan nie ma sensu, tylko się pogrążyła i jeszcze sobie tego nie uświadamia, Clarke niestety też nie wykazał się rozumem. Dziwnie przeciągali te poszukiwania Nicka a potem nagle ucięli i nie wiadomo jak ich wydobyli bo już ratownicy byli tak szybko. Przy okazji jeszcze Brooke i Hector nawiązali przyjaźń
Ale najśmieszniejsza seksowna siostra Logan ze Stephanie 
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city
Zdziwiło mnie nagłe zainteresowanie jakim Hector darzy Brooke
Tu śniadanko, tam pomoc przy dzieciach itp
Tylko żeby coś się z tego nie rozwinęło
I kiedy oni przeszli na "ty"
Pielęgniarka Logan była super, postaram się wrzucić tę scenę na You Tube
Sceny z Bridget i Nickiem pokazują, że pasują do siebie i (jak na razie) podobają mi się jako para
Tu śniadanko, tam pomoc przy dzieciach itp
I kiedy oni przeszli na "ty"
Pielęgniarka Logan była super, postaram się wrzucić tę scenę na You Tube
Sceny z Bridget i Nickiem pokazują, że pasują do siebie i (jak na razie) podobają mi się jako para
- Pottermaniack
Zgadzam sie...Co ta Amber zrobila? Jakby rodzinka sie dowiedziała to chyba musiała by wyemigrować. Naraziła życie Bridget i Ridgea przez swoją głupotę. Chyba nie ma na to usprawiedliwienia. Clarke też inteligencją nie zabłysnął, zamiast wziać sprawy w swoje ręce to on ze spokojem-"Bridget chyba nie żyje" i wyłączył ekranAdex-fan Brooke pisze:Amber postąpiła ta głupio jak nigdy, jej cały plan nie ma sensu, tylko się pogrążyła i jeszcze sobie tego nie uświadamia, Clarke niestety też nie wykazał się rozumem. Dziwnie przeciągali te poszukiwania Nicka a potem nagle ucięli i nie wiadomo jak ich wydobyli bo już ratownicy byli tak szybko. Przy okazji jeszcze Brooke i Hector nawiązali przyjaźńAle najśmieszniejsza seksowna siostra Logan ze Stephanie
Czy nie mieliście wrażenia, że Hector flirtuje z Brooke
Świetna scena z Brooke i Stephanie. Przypomniały mi się dawne czasy kiedy Brooke podrywała Ridge'a kiedy ten był mężem Taylor. Paradowała bo swoim biurze w FC w seksownej bieliźnie i miała zawiązane oczy a Stephanie "przyduszała" ją jakimś futerkiem, a Brooke najpierw myślała że to Ridge. Historia lubi się powtarzać
Brooke bardzo sexy wyglądała jako pielęgniarka. Do twarzy jej w takim stroju szpitalnym. Na pewno fajnie wyglądałaby w lekarskim kitlu. Szkoda że nie jest lekarką
Nick i Bridget wydają się być fajną parą. Dziwi mnie tylko że Eryk nie ma zupełnie nic przeciwko Nick'owi. Dziwne że nie przeszkadza mu, że jego najmłodsza córeczka spotyka się z 2 razy starszym facetem.
Świetna scena z Brooke i Stephanie. Przypomniały mi się dawne czasy kiedy Brooke podrywała Ridge'a kiedy ten był mężem Taylor. Paradowała bo swoim biurze w FC w seksownej bieliźnie i miała zawiązane oczy a Stephanie "przyduszała" ją jakimś futerkiem, a Brooke najpierw myślała że to Ridge. Historia lubi się powtarzać
Brooke bardzo sexy wyglądała jako pielęgniarka. Do twarzy jej w takim stroju szpitalnym. Na pewno fajnie wyglądałaby w lekarskim kitlu. Szkoda że nie jest lekarką
Nick i Bridget wydają się być fajną parą. Dziwi mnie tylko że Eryk nie ma zupełnie nic przeciwko Nick'owi. Dziwne że nie przeszkadza mu, że jego najmłodsza córeczka spotyka się z 2 razy starszym facetem.
Amber naprawdę nie ma rozumu
Przecież jeżeli wyskoczy ze zdjęciem , to Forresterowie mogą ją wpakować do więzienia ( już dawno powinni to zrobić )
Po prostu dziewczynie odbiło na całego i idzie w zaparte .
Scena Brooke i Stephanie świetna , choć sądziłem ,że będzie wyemitowana później.
Scena Brooke i Stephanie świetna , choć sądziłem ,że będzie wyemitowana później.
[scroll][you] Zapraszam na Forum Katherine Kelly Lang, serialowej Brooke Logan Forrester[/scroll]
Forum Brooke www.katherinekellylang.fora.pl
Forum Brooke www.katherinekellylang.fora.pl
- Pottermaniack
Sam przecież ożenił się z 2 x młodszą od siebie Brooke, to co ma mieć przeciwko?Tomala pisze:Dziwi mnie tylko że Eryk nie ma zupełnie nic przeciwko Nick'owi. Dziwne że nie przeszkadza mu, że jego najmłodsza córeczka spotyka się z 2 razy starszym facetem.
Gdyby zamknęli Amber, serial sporo by sporo widzów, przecież B&B nie da się ciągnąć wyłącznie na dawno przejedzonym Bridge'u. A tak coś się dzieje ^^
Chodzi ci o tą scenę? http://triton.imageshack.us/Himg160/sca ... &ysize=480
Ostatnio zmieniony 2009-03-25, 20:18 przez Pottermaniack, łącznie zmieniany 1 raz.
Widocznie jeszcze pamięta, jak sam był związany z dużo młodszą od siebie Brooke.Tomala pisze:Dziwi mnie tylko że Eryk nie ma zupełnie nic przeciwko Nick'owi. Dziwne że nie przeszkadza mu, że jego najmłodsza córeczka spotyka się z 2 razy starszym facetem.
Świetna scena z Brooke i Stephanie, strasznie się uśmiałam.
Amber powinna ruszyć tą swoją główką i pomyśleć, że Forresterowie jej tego nie wybaczą, jeśli pokaże im zdjęcie Ridge'a i Bridget, bo dowiedzą się, że to przez nią Bridget o mało nie zamarzła.
Bridget i Nick stanowią świetną parę, obecnie moją ulubioną.
-
Dawidek
- Administrator
Tomala, w temacie "Stare videa B&B" jest kilka filmików w których Brooke jest w kitlu. Pracowała wtedy jako chemiczka w FC.
Amber jest uparta jak osioł.
Ona chyba nie widzi konsekwencji własnych czynów. Jeśli się z tym ujawni, to chyba Ridge będzie ją gonił po całej galaktyce. Byłby to ciekawy widok.
Ona straciła poczucie rzeczywistości.
Podoba mi się para Bridget - Nick. Chyba coś z tego będzie, skoro oboję coś do siebie czują. Nawet Ridge zmienił zdanie.
Odnoszę wrażenie, że Bridget zbyt szybko wyszła z tej hipotermii. W "MnS" to jest akurat normalne.
Brooke - Stephanie, śmiałem się z tego, To było rewelacyjne, jak Stephanie obudzona przez Brooke otwierała te swoje oczęta, a szeroko otwarte oczy Brooke, jak wymacała, że to nie nogi jej męża
Miny były genialne!
Amber jest uparta jak osioł.
Podoba mi się para Bridget - Nick. Chyba coś z tego będzie, skoro oboję coś do siebie czują. Nawet Ridge zmienił zdanie.
Odnoszę wrażenie, że Bridget zbyt szybko wyszła z tej hipotermii. W "MnS" to jest akurat normalne.
Brooke - Stephanie, śmiałem się z tego, To było rewelacyjne, jak Stephanie obudzona przez Brooke otwierała te swoje oczęta, a szeroko otwarte oczy Brooke, jak wymacała, że to nie nogi jej męża
Scena z siostrą Logan boska!
Muszę ją mieć w swojej kolekcji. Nie wiedziałem nawet o niej. Ogólnie lubię gdy Stephanie i Brooke są w takich sytuacjach.
Dziwi mnie zachowanie Amber, która działa jak w amoku (który trwa bez końca) a jeszcze bardziej bierność Clarke'a.
Niezłe akcje zostały przepłacone większym brakiem logiki niż zazwyczaj. Podobnie z Hectorem. On spał u Brooke? I w ogóle to gdzie są Ridge i Bridget? W szpitalu czy w jakiejś jednostce "gopr"?
Dziwi mnie zachowanie Amber, która działa jak w amoku (który trwa bez końca) a jeszcze bardziej bierność Clarke'a.
Tak faktycznie cos w tym było. Nawet dawal jej do zrozumienia, że chciałby ją lepiej poznać itp.Tomala pisze:Czy nie mieliście wrażenia, że Hector flirtuje z Brooke![]()
.
Myślałem, że Amber da sobie spokój, ale ona już chyba nie wie co robi. To że zobaczyła Thomasa z inną jeszcze ją tylko zachęciło.
[ Dodano: 2009-03-26, 11:26 ]
No właśnie, dziwne, że nie zadaje sobie z tego sprawy. Przecież Brooke by ja chyba zabiła, jakby się dowiedziała, że naraziła jej męża i dziecko na śmierć.Robi pisze:Amber naprawdę nie ma rozumuPrzecież jeżeli wyskoczy ze zdjęciem , to Forresterowie mogą ją wpakować do więzienia .
Ale to była tylko wyobraźnia Amber:)Mareczek pisze:Ale Amber szybko pokazała Brooke to zdjęcie![]()
Normalnie jak nie Moda![]()
::
Ridge to dupek juz by odpuścił tej Amber a nie dalej sie nad nią znęca. Swoją drogą niezła kłótnia. Ridge nazwał Amber tradycyjnie śmieciem, a potem porównał ją nawet do Sheilii