Żar młodości (The Young and The Restless)

Dział poświęcony filmom i innym programom telewizyjnym.
Awatar użytkownika
DeaconFan

Post autor: DeaconFan »

W Y&R cały czas są jakieś super sceny akcji, podczas gdy jak napisał Adex, w B&B wieje nudą. Bell chyba kiedyś powiedział, że jak ktoś chce sobie pooglądać zabójstwa, porwania itp. to niech się przerzuci na Y&R, bo tam tego jest pełno. :roll: Co za człowiek. W ogóle nie szanuje tego, co kiedyś tworzył jego ojciec. :roll:

W ogóle to jestem przekonany o tym, że gdyby u nas Y&R byłoby należycie promowane, to odniosłoby spory sukces. To jest świetna soap opera, o wiele lepsza od B&B.
Aktualnie oglądam: B&B (MnS), Pierwsza miłość, Na dobre i na złe, Barwy szczęścia, Stulecie Winnych, Zadzwoń do Saula. :D
Awatar użytkownika
mailo

Post autor: mailo »

No, ale ta scena to jak wyjęta z Mission Impossible XD Chyba przesadzili.
Ostatnio zmieniony 2015-11-04, 22:04 przez mailo, łącznie zmieniany 1 raz.
Awatar użytkownika
B@r

Post autor: B@r »

Jeżeli kogoś interesują dobre akcje w soap operach to polecam nowe odcinki Y&R od 30 października bo była masakra!!! Był bal z okazji Halloween i nagle zapaliło się Newman Towers! Akcja się zrobiła jak w tym filmie Płonący wieżowiec z Susan Flannery bo wszyscy na górze zostali odcięci. :twisted: A później wszyscy w tych sukniach i kreacjach znaleźli się w szpitalu i ciekawie się ich takich odświętnie wystrojonych oglądało w tragedii. Tu można już po wszystkim kawałek zobaczyć - https://www.youtube.com/watch?v=HlYADjiCj6E

Ogólnie to się ciągnie cały ostatni tydzień, więc jest co oglądać bo dokładnie krok po kroku pokazują.

Właśnie takich akcji brakuje w B&B by zebrać gdzieś wszystkich bohaterów i zrobić jakąś tragedię inną od zostawienia kogoś przed ołtarzem. :mrgreen:
"Stephanie is not for here you anymore. She's gone now. Things are going to be very different around you right now. I'm going to find a way to stop you".
Awatar użytkownika
Adex-fan Brooke

Post autor: Adex-fan Brooke »

B@r pisze:Właśnie takich akcji brakuje w B&B by zebrać gdzieś wszystkich bohaterów i zrobić jakąś tragedię inną od zostawienia kogoś przed ołtarzem.
Zgadzam się, dlatego kto tam ma jakieś korespondencje/spotkania z produkcją niech szepnie słowo, że fani B&B o tym marzą, proponowałbym mocne trzęsienie ziemi jak w Sunset Beach, ale jeszcze lepiej coś zbiorowego.
Ogólnie świetne te odcinki Y&R, oglądałem cały tydzień tych akcji i aż nabrałem ochotę dalej zerkać jak czas pozwoli, chociaż nie podobają mi się zmiany w obsadzie, ale grunt, że nadal jest Lauren i nadal jest z Michaelem małżeństwem, świetna para! W jakim wieku jest teraz ich syn Fen?
Jedyne zastrzeżenie jakie mam do tych akcji to duże naciągnięcie, że niby takie zagrożenie a jednak pożar nikomu nie zrobił krzywdy, wszyscy jakoś wyszli schodami prędzej czy później :lol: to było trochę żenujące, podczas kiedy animacja komputerowa palącego się wieżowca była coraz większa :lol: Dziwnie to rozegrali, może mi ktoś wyjaśni kim jest ten facet co spowodował pożar? Aktor idealnie pasował do tej roli bo to przecież czarny charakter z Miasteczka Twin Peaks oraz z Savannah, był też gościnnie w Dynastii Colbych.
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city
Awatar użytkownika
Despina

Post autor: Despina »

Adex-fan Brooke pisze: bo to przecież czarny charakter z Miasteczka Twin Peaks
Akurat w Twin Peaks nie był jednoznacznie czarnym charakterem bo był opętany przez demona Boba :twisted:
Awatar użytkownika
Adex-fan Brooke

Kto ogląda obecne odcinki i rozjaśni mi o co chodzi obecnie z Sharon?
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city
Awatar użytkownika
Adex-fan Brooke

Czyli chyba nikt nie ogląda? Ja w miarę możliwości czasowych wciągnąłem się od nowa w oglądanie bo jest nawet ciekawie w porównaniu do B&B... Nie wiem tylko jeszcze po co ta lekarka oddała dziecko Nicka Sharon i wmówiła jej że to jej, to Sharon była na prawdę w ciąży czy nie? Ile dzieci ma Sharon a ile Nick? Co się stało z synem Phillis Danielem? z synem Lauren Scottym? i czy to prawda, że zmienią znowu aktora grającego Billy'ego? Byłoby szkoda
Awatar użytkownika
BeLieF

Post autor: BeLieF »

Stacy Haiduk znana z roli Patty powraca do Y&R :twisted:
http://spr.ly/6180B5Yqa
Elmoo

Post autor: Elmoo »

Tę Patty grała też chyba kiedyś Andrea Evans czyli Tawny Moore z B&B?
Awatar użytkownika
Adex-fan Brooke

BeLieF pisze:Stacy Haiduk znana z roli Patty powraca do Y&R :twisted:
http://spr.ly/6180B5Yqa
Ona powraca co jakiś czas więc to nic takiego, obecnie Patty jest zamknięta w zakładzie po szokującym zwrocie akcji jak zabiła intrygantkę Doktor Anderson, mam nadzieję, że jak się pojawi wyjawi wszystkim, że Christopher żyje i jest dzieckiem Sharon i Dylana czyli w rzeczywistości dzieckiem Nicka i Sage, chociaż w zasadzie ojcem podobno jest Adam.
Czy tylko ja oglądam regularnie ten serial?
Jakoś się wciągnąłem od czasu pożaru jesiennego i ogląda się bardzo fajnie, chociaż niektóre postacie kiedyś były fajniejsze. Nowy Billy jest okropny przede wszystkim z wyglądu w porównaniu do przystojnych poprzedników, jak mogli wybrać kogoś tak mało podobnego? ale pasuje ze swoją szczurzą urodą do szczurzej Victorii, chociaż właśnie zerwała z nim zaręczyny. Dziwi mnie tez jak obecnie Newmanowie postawili się swojemu Victorowi i chcą go wpakować do więzienia, Phyllis to już w ogóle jak jakiś buldożer, ciągle wściekły wyraz twarzy, tęsknię za poprzednią aktorką w tej roli, ale ona ma się dobrze w innym serialu. Niektóre wątki w Y&R mnie zaskakują bo pojawiają się znikąd lub nagle stają się zamiast emocjonującego rozwoju jakimś tłem, tak jakby brakowało im czasu antenowego. Ashley jest chora śmiertelnie, ale taki doktorek szuka jej leku, więc pewnie będzie ok bo cuda są na porządku dziennym w tym serialu, ogólnie Ashley jest tam fajna w tych odcinkach, ale podła Hilary szantażem zmusiła ją do odejścia z pracy. Lauren jest jak na lekarstwo, szkoda, ale przynajmniej nadal jest z Michaelem i jest w czołówce.
Awatar użytkownika
BeLieF

Post autor: BeLieF »

Jill Farren Phelps została zwolniona ze swojego stanowiska.
http://www.soapoperadigest.com/content/ ... out-at-yr/

Co prawda ona zasłynęła z niezbyt trafionych recastów ale chociaż scenariusz był na poziomie dobrym. Nie to co Bell...
Awatar użytkownika
DeaconFan

Post autor: DeaconFan »

BeLieF pisze:Co prawda ona zasłynęła z niezbyt trafionych recastów ale chociaż scenariusz był na poziomie dobrym. Nie to co Bell...
Przyjdzie nowy producent/producentka i pewnie będą kolejne recasty. Moim zdaniem w Y&R stanowczo przesadzają z recastami. Billy'ego grało już chyba z sześciu dorosłych aktorów. A to, że scenariusz lepszy niż w B&B to wiadomo. Szkoda tylko, że ci od Daytime Emmy tego nie wiedzą...
Aktualnie oglądam: B&B (MnS), Pierwsza miłość, Na dobre i na złe, Barwy szczęścia, Stulecie Winnych, Zadzwoń do Saula. :D
Elmoo

Post autor: Elmoo »

Lee Phillip Bell, matka Bradleya według angielskiej wikipedii ma zagrać gościnnie 1 września.
Ponadto po trzech latach nieobecności do serialu wraca Daniel Romalotti, który był również mężem Amber za czasów, gdy była postacią Y&R.
Awatar użytkownika
Mareczek

Post autor: Mareczek »

Elmoo pisze:wraca Daniel Romalotti, który był również mężem Amber
No to tylko czekać, aż Y&R sprowadzi Amber do serialu i znów dadzą jej ciekawe rzeczy do grania :P
Onyks

Post autor: Onyks »

Mareczek pisze:
Elmoo pisze:wraca Daniel Romalotti, który był również mężem Amber
No to tylko czekać, aż Y&R sprowadzi Amber do serialu i znów dadzą jej ciekawe rzeczy do grania :P
Amber chyba nie była lubianą postacią w tym serialu.
ODPOWIEDZ