Bieżące odcinki cz. 1

Dział NIESPOILEROWY - nie wolno odwoływać się do wydarzeń nie pokazanych w Polsce.
Awatar użytkownika
Stranger

Post autor: Stranger »

( oczywiście z aparatem cyfrowym pod ręką )
Co do tego, to akurat nie dziwne, bo też najczęśćiej mam ze sobą.
Awatar użytkownika
Robi

Post autor: Robi »

Amber w końcu będzie mogła się zrehabilitować , oczywiście jeżeli ruszy głową ( a to jest wątpliwe ) i dojdzie do tego ,że Ridge nic nie pamięta ,a Morgan wykorzystała sytuacje aby go wywieźć.
Dawidek
Administrator

Post autor: Dawidek »

No, może Amber do Wenecji wiodły wspomnienia? Również ona w miarę dobrze zna to miasto. Modowy zbieg okoliczności jest oczywisty - równie prawdopodobnie dziewczyna mogłaby się znaleźć w Warszawie. :D :D
Rozmowa w strugach deszczu bywa romantyczna (ja jej nie widzę, ale inni chyba tak), Nick i Bridget tak to może potraktowali i dlatego nie uciekali przed ulewą.
Jestem ciekaw jutrzejszej konfrontacji Amber z Ridge'em. :D
Primok

Post autor: Primok »

Dawidek pisze:Jestem ciekaw jutrzejszej konfrontacji Amber z Ridge'em. :D
Również - dawno nie czekałem tak na następny odcinek :P .
Awatar użytkownika
Adex-fan Brooke

Post autor: Adex-fan Brooke »

Oczywiście że z tym deszczem chodziło o to aby było romantycznie a zbieg okoliczności z Amber oczywiście przesada. Z drugiej strony, jakaś tam szansa że spotkaliby się w Wenecji w hotelu jest :roll: Teraz może być ciekawiej w tym wątku
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city
Awatar użytkownika
Tim

Post autor: Tim »

Tak deszcz miał sprawić , że będzie romantycznie a niebo było bezchmurne :wink: Co to przypadku z Amber to mnie spotkał jeszcze większy przypadek ale to historia nie należy do tego tematu.
Awatar użytkownika
Damians

Post autor: Damians »

tim pisze:Tak deszcz miał sprawić , że będzie romantycznie a niebo było bezchmurne :wink:
Wcale nie! Na końcu odcinka było zdjęcie domu Brooke i nad nim wręcz granatowa chmura :mrgreen:
I nawet jak Stefa z Brooke rozmawiała przy oknie, to na dworze też padał deszcz :P
Awatar użytkownika
Tim

Post autor: Tim »

Na to już nie zwróciłem uwagi . No cóż każdemu się może zdarzyć ::jezyk::
Awatar użytkownika
B@r

Post autor: B@r »

Fajny dzisiejszy drugi odcinek, szczególnie scena gdy Amber zadzwoniła do Brooke i dała Ridge'a do słuchawki i ten zaczął odzyskiwać pamięć. Jego tekst: "Jesteś Logan" bezcenny! :mrgreen: ::cojest::
"Stephanie is not for here you anymore. She's gone now. Things are going to be very different around you right now. I'm going to find a way to stop you".
Awatar użytkownika
Pottermaniack

Post autor: Pottermaniack »

Robi pisze:Amber w końcu będzie mogła się zrehabilitować , oczywiście jeżeli ruszy głową ( a to jest wątpliwe ) i dojdzie do tego ,że Ridge nic nie pamięta ,a Morgan wykorzystała sytuacje aby go wywieźć.
Jak widać zrehabilitowała się :mrgreen: I znowu może wszystko zacząć z czystym kontem. Na dodatek wyrosła na najmądrzejszą blondynkę serialu, bo w ostatnich odcinkach Bridget i Brooke inteligencją nie grzeszyły :roll:

Te teksty o psychiatryku były boskie :D I to, jak tłumaczyła Brooke całą sytuację ^^

Może Ridge spojrzy teraz na Amber przychylniej, zaakceptuje ją, może pozwoli jej wrócić do Thomasa... Pomożyć można :roll:

Czekam na kolejny kryzys u Brooke i Ridge'a, bo kolejnych scen sielankowego i arcynudnego Bridge'a nie zniosę...
Awatar użytkownika
Adex-fan Brooke

Post autor: Adex-fan Brooke »

To jak Ridge w rozmowie z Brooke zaczął sobie przypominać było piękne, potwierdziło ich wielką miłość i więż(coś jak gdy kiedyś Brooke brakowało tchu co on rozpaczał), nazwanie ej Logan jest oczywiście jak zawsze czułym zwrotem.
Nudnawe sceny Nicka i napalonej Bridget nie były takie złe bo dzięki temu mamy naturalne budowanie ich miłości a nie że niektórzy tak nagle się zakochują.
Wielka szkoda że nie było żadnej akcji z Morgan, najlepsza byłaby bójka z Brooke lub chociaż z Amber lub gdyby Natalie wparowała z pistoletem, niestety lub stety zakończyło się wszystko dobrze i to dzięki Amber, która ostatecznie udowodniła że nie jest taka zła jaką się już z niej zaczęło robić. Odkupiła swoje winy. A zabawne że Jackie i Massimo lecą i lecą i samolot przechyla się na różne strony a Jackie nadal sztywno stoi w płaszczu. ::rad::
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city
Awatar użytkownika
Pottermaniack

Post autor: Pottermaniack »

Adex-fan Brooke pisze:Wielka szkoda że nie było żadnej akcji z Morgan, najlepsza byłaby bójka z Brooke lub chociaż z Amber lub gdyby Natalie wparowała z pistoletem, niestety lub stety zakończyło się wszystko dobrze i to dzięki Amber, która ostatecznie udowodniła że nie jest taka zła jaką się już z niej zaczęło robić. Odkupiła swoje winy. A zabawne że Jackie i Massimo lecą i lecą i samolot przechyla się na różne strony a Jackie nadal sztywno stoi w płaszczu. ::rad::
Naprawdę szkoda, myślałem, że chociaż mama Morgan postraszy Amber i Ridge'a pistoletem, a tu nic. A Morgan naprawdę mogłaby rozgrzać atmosferę, np. zamykając Amber w piwnicy z Patsy2 ( oczywiście Amber by przeżyła :) )

Dokładnie o tym samym pomyślałem, samolot porusza się niczym odrzutowiec, a oni nic. Podczas lotu nie ma nawet żadnych turbulencji ::plask wczolo: Sceny w samolocie są prawie tak samo nierealistyczne, jak te w samochodzie.
Awatar użytkownika
Damians

Post autor: Damians »

Jaka Amber jest głupia :lol: :lol: :lol: "Brooke, mam Ridge'a! Jestem w Wenecji!" ::loll:: ::loll:: ::loll::
Teraz wszyscy w L.A. myślą o niej, jak o porywaczce i chcą ją wsadzić do więzienia :lol: :mrgreen:

Ale jak się dowiedzą, że Amber w ostateczności uratowała Ridge'a, to powinni wybaczyć jej dawne krzywdy.
Za to jestem ciekaw, czy dowiedzą się, że to wszystko, to wina Nick'a, który go uderzył. Ale pewnie nie i pseudo marynarzyk dalej będzie kreowany na bohatera ::plask wczolo: Jak ja go nie lubię :evil:

I wielka szkoda, że tak wybielili Morgan. Zawsze była uważana za czarny charakter, a teraz została przedstawiona jako biedna, skrzywdzona w dzieciństwie dziewczyna ::kwasny:: Szczerze mówiąc zawiodłem się na tym powrocie Morgan ::kwasny::
Awatar użytkownika
Robi

Post autor: Robi »

Amber i jej dzisiejsze teksty ::loll:: mimo braku racjonalnego myślenia dała radę i ocaliła Ridge'a. Teraz znów zapewne będzie chciała wrócić do Forresterów jako wielka ,,bohaterka'' ::krzyw::
No i w końcu Brooke się uśmiechnie , jej chyba płacą za wylewanie łez przed kamerą .
Tomala

Post autor: Tomala »

Adex-fan Brooke pisze: A zabawne że Jackie i Massimo lecą i lecą i samolot przechyla się na różne strony a Jackie nadal sztywno stoi w płaszczu.
Też to pomyślałem. Wogóle z USA do Włoch chyba leci się pewnie jakoś tak jak z Poznania do Warszawy, że nawet nie opłacało się zdjąć płaszczu ::loll::
Zawiodłem się na dzisiejszej scenie kiedy weszła matka Morgan. Najpierw ten tekst, że nie robiłaby tak czy coś takiego, więc liczyłem, że spróbuje zaatakować Ridge'a i Amber albo wyjmie broń a tu nic. Po prostu ich puścili. Szkoda tylko, że początkowo uważano Amber za porywaczkę. Nie mogła powiedzieć, że "znalazła Ridge'a" tylko musiała powiedzieć tak jak napisał Damians :roll:
Zablokowany