Co do tego, to akurat nie dziwne, bo też najczęśćiej mam ze sobą.( oczywiście z aparatem cyfrowym pod ręką )
Bieżące odcinki cz. 1
Amber w końcu będzie mogła się zrehabilitować , oczywiście jeżeli ruszy głową ( a to jest wątpliwe ) i dojdzie do tego ,że Ridge nic nie pamięta ,a Morgan wykorzystała sytuacje aby go wywieźć.
[scroll][you] Zapraszam na Forum Katherine Kelly Lang, serialowej Brooke Logan Forrester[/scroll]
Forum Brooke www.katherinekellylang.fora.pl
-
Dawidek
- Administrator
No, może Amber do Wenecji wiodły wspomnienia? Również ona w miarę dobrze zna to miasto. Modowy zbieg okoliczności jest oczywisty - równie prawdopodobnie dziewczyna mogłaby się znaleźć w Warszawie.
Rozmowa w strugach deszczu bywa romantyczna (ja jej nie widzę, ale inni chyba tak), Nick i Bridget tak to może potraktowali i dlatego nie uciekali przed ulewą.
Jestem ciekaw jutrzejszej konfrontacji Amber z Ridge'em.
Rozmowa w strugach deszczu bywa romantyczna (ja jej nie widzę, ale inni chyba tak), Nick i Bridget tak to może potraktowali i dlatego nie uciekali przed ulewą.
Jestem ciekaw jutrzejszej konfrontacji Amber z Ridge'em.
- Adex-fan Brooke
Oczywiście że z tym deszczem chodziło o to aby było romantycznie a zbieg okoliczności z Amber oczywiście przesada. Z drugiej strony, jakaś tam szansa że spotkaliby się w Wenecji w hotelu jest
Teraz może być ciekawiej w tym wątku
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city
Fajny dzisiejszy drugi odcinek, szczególnie scena gdy Amber zadzwoniła do Brooke i dała Ridge'a do słuchawki i ten zaczął odzyskiwać pamięć. Jego tekst: "Jesteś Logan" bezcenny!

"Stephanie is not for here you anymore. She's gone now. Things are going to be very different around you right now. I'm going to find a way to stop you".
- Pottermaniack
Jak widać zrehabilitowała sięRobi pisze:Amber w końcu będzie mogła się zrehabilitować , oczywiście jeżeli ruszy głową ( a to jest wątpliwe ) i dojdzie do tego ,że Ridge nic nie pamięta ,a Morgan wykorzystała sytuacje aby go wywieźć.
Te teksty o psychiatryku były boskie
Może Ridge spojrzy teraz na Amber przychylniej, zaakceptuje ją, może pozwoli jej wrócić do Thomasa... Pomożyć można
Czekam na kolejny kryzys u Brooke i Ridge'a, bo kolejnych scen sielankowego i arcynudnego Bridge'a nie zniosę...
- Adex-fan Brooke
To jak Ridge w rozmowie z Brooke zaczął sobie przypominać było piękne, potwierdziło ich wielką miłość i więż(coś jak gdy kiedyś Brooke brakowało tchu co on rozpaczał), nazwanie ej Logan jest oczywiście jak zawsze czułym zwrotem.
Nudnawe sceny Nicka i napalonej Bridget nie były takie złe bo dzięki temu mamy naturalne budowanie ich miłości a nie że niektórzy tak nagle się zakochują.
Wielka szkoda że nie było żadnej akcji z Morgan, najlepsza byłaby bójka z Brooke lub chociaż z Amber lub gdyby Natalie wparowała z pistoletem, niestety lub stety zakończyło się wszystko dobrze i to dzięki Amber, która ostatecznie udowodniła że nie jest taka zła jaką się już z niej zaczęło robić. Odkupiła swoje winy. A zabawne że Jackie i Massimo lecą i lecą i samolot przechyla się na różne strony a Jackie nadal sztywno stoi w płaszczu.
Nudnawe sceny Nicka i napalonej Bridget nie były takie złe bo dzięki temu mamy naturalne budowanie ich miłości a nie że niektórzy tak nagle się zakochują.
Wielka szkoda że nie było żadnej akcji z Morgan, najlepsza byłaby bójka z Brooke lub chociaż z Amber lub gdyby Natalie wparowała z pistoletem, niestety lub stety zakończyło się wszystko dobrze i to dzięki Amber, która ostatecznie udowodniła że nie jest taka zła jaką się już z niej zaczęło robić. Odkupiła swoje winy. A zabawne że Jackie i Massimo lecą i lecą i samolot przechyla się na różne strony a Jackie nadal sztywno stoi w płaszczu.
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city
- Pottermaniack
Naprawdę szkoda, myślałem, że chociaż mama Morgan postraszy Amber i Ridge'a pistoletem, a tu nic. A Morgan naprawdę mogłaby rozgrzać atmosferę, np. zamykając Amber w piwnicy z Patsy2 ( oczywiście Amber by przeżyłaAdex-fan Brooke pisze:Wielka szkoda że nie było żadnej akcji z Morgan, najlepsza byłaby bójka z Brooke lub chociaż z Amber lub gdyby Natalie wparowała z pistoletem, niestety lub stety zakończyło się wszystko dobrze i to dzięki Amber, która ostatecznie udowodniła że nie jest taka zła jaką się już z niej zaczęło robić. Odkupiła swoje winy. A zabawne że Jackie i Massimo lecą i lecą i samolot przechyla się na różne strony a Jackie nadal sztywno stoi w płaszczu.
Dokładnie o tym samym pomyślałem, samolot porusza się niczym odrzutowiec, a oni nic. Podczas lotu nie ma nawet żadnych turbulencji
Jaka Amber jest głupia
"Brooke, mam Ridge'a! Jestem w Wenecji!"
Teraz wszyscy w L.A. myślą o niej, jak o porywaczce i chcą ją wsadzić do więzienia
Ale jak się dowiedzą, że Amber w ostateczności uratowała Ridge'a, to powinni wybaczyć jej dawne krzywdy.
Za to jestem ciekaw, czy dowiedzą się, że to wszystko, to wina Nick'a, który go uderzył. Ale pewnie nie i pseudo marynarzyk dalej będzie kreowany na bohatera
Jak ja go nie lubię
I wielka szkoda, że tak wybielili Morgan. Zawsze była uważana za czarny charakter, a teraz została przedstawiona jako biedna, skrzywdzona w dzieciństwie dziewczyna
Szczerze mówiąc zawiodłem się na tym powrocie Morgan 
Teraz wszyscy w L.A. myślą o niej, jak o porywaczce i chcą ją wsadzić do więzienia
Ale jak się dowiedzą, że Amber w ostateczności uratowała Ridge'a, to powinni wybaczyć jej dawne krzywdy.
Za to jestem ciekaw, czy dowiedzą się, że to wszystko, to wina Nick'a, który go uderzył. Ale pewnie nie i pseudo marynarzyk dalej będzie kreowany na bohatera
I wielka szkoda, że tak wybielili Morgan. Zawsze była uważana za czarny charakter, a teraz została przedstawiona jako biedna, skrzywdzona w dzieciństwie dziewczyna
Amber i jej dzisiejsze teksty
mimo braku racjonalnego myślenia dała radę i ocaliła Ridge'a. Teraz znów zapewne będzie chciała wrócić do Forresterów jako wielka ,,bohaterka''
No i w końcu Brooke się uśmiechnie , jej chyba płacą za wylewanie łez przed kamerą .
No i w końcu Brooke się uśmiechnie , jej chyba płacą za wylewanie łez przed kamerą .
[scroll][you] Zapraszam na Forum Katherine Kelly Lang, serialowej Brooke Logan Forrester[/scroll]
Też to pomyślałem. Wogóle z USA do Włoch chyba leci się pewnie jakoś tak jak z Poznania do Warszawy, że nawet nie opłacało się zdjąć płaszczuAdex-fan Brooke pisze: A zabawne że Jackie i Massimo lecą i lecą i samolot przechyla się na różne strony a Jackie nadal sztywno stoi w płaszczu.
Zawiodłem się na dzisiejszej scenie kiedy weszła matka Morgan. Najpierw ten tekst, że nie robiłaby tak czy coś takiego, więc liczyłem, że spróbuje zaatakować Ridge'a i Amber albo wyjmie broń a tu nic. Po prostu ich puścili. Szkoda tylko, że początkowo uważano Amber za porywaczkę. Nie mogła powiedzieć, że "znalazła Ridge'a" tylko musiała powiedzieć tak jak napisał Damians