Post autor: Tomala »

Trochę się zawiodłem na tym finale, spodziewałem się dużo więcej akcji. Mimo to i tak to był dobry odcinek.

Największy szok, to, że Angie wysadziła Patricka :shock: To było po prostu genialne. A już tak bałem się o Gaby ::bojesie:: Będzie mi bardzo brakowało tej postaci.

Zaskakująco spokojnie rozwiązał się wątek Eddiego. Spodziewałem się, że coś zrobi dziecku kiedy Lynette miała zadzwonić na policję.

Orson to straszny egoista! Zawiodłem się na nim. Ogólnie mało go było w tym sezonie.

Szkoda, że Bree oddała firmę Samowi. Ciekawe czy jeszcze to jakoś rozwiążą.

Kiedy zaczęło się gadanie o tej położnej, od razu pomyślałem, że chodzi o podmienione dzieci. Nie mam pojęcia o kogo chodzi. Jedynie jestem pewien, że nie o żadną z córek Gaby, bo są bardzo podobne do siebie.

Z kolei kiedy zobaczyłem te nogi faceta, który się wprowadza od razu się zorientowałem, że to Paul. A nie znałem żadnych spoilerów. Ciekawe po co wrócił.

W ogóle teraz zostało już najmniej desperatek w historii serialu. Mamy już tylko Bree, Susan, Gaby i Lynette. Katherine wyjechała i nie wiadomo czy wróci. Mogliby wprowadzić jakąś nową w przyszłym sezonie. Nie wiem jak ja teraz wytrzymam 4 miesiące.

Post autor: Goku »

Tomala pisze:W ogóle teraz zostało już najmniej desperatek w historii serialu. Mamy już tylko Bree, Susan, Gaby i Lynette. Katherine wyjechała i nie wiadomo czy wróci. Mogliby wprowadzić jakąś nową w przyszłym sezonie. Nie wiem jak ja teraz wytrzymam 4 miesiące.
Wprowadzą. I już nawet wiadomo, kto ją zagra ;). Z tego co zauważyłem jesteś fanem "Ugly Betty", więc powinna cię ucieszyć ta informacja - http://ausiellofiles.ew.com/2010/05/18/ ... -williams/

Post autor: mailo »

Finał nie był taki zły, przynajmniej zachęca do obejrzenia kolejnej serii:) Odkopali stare wątki jak potrącanie matki Carlosa przez Andrew i ten mąż Mary-Alice.
Z tego co widzę po komentarzach np na playtube, to wiele osób nie pamięta kim on jest :lol: Ja pamiętam, ale już słabo. Wiem, że był mężem Mary Alice i ojcem Zacha i że chyba był w więzieniu (?) bo zabił kilka kobiet. Ale jakiś szczegółów to juz nie pamiętam. mam nadzieję, że w serialu przypomną co nieco.

Post autor: Adex-fan Brooke »

Ogólnie co się stało z Zachem? (jego ojcem jest Mike). Ciekawe czy przywrócą mściwą pełnoletnią Kaylę (córkę Toma). Mailo powinniśmy jeszcze raz uważnie od początku przypomnieć sobie ten serial :) Kto przypomni dokładnie na czym skończyła się 1,2,3 seria?
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city
Awatar użytkownika
B@r
Awatar użytkownika

Post autor: B@r »

Goku pisze:
Tomala pisze:W ogóle teraz zostało już najmniej desperatek w historii serialu. Mamy już tylko Bree, Susan, Gaby i Lynette. Katherine wyjechała i nie wiadomo czy wróci. Mogliby wprowadzić jakąś nową w przyszłym sezonie. Nie wiem jak ja teraz wytrzymam 4 miesiące.
Wprowadzą. I już nawet wiadomo, kto ją zagra ;). Z tego co zauważyłem jesteś fanem "Ugly Betty", więc powinna cię ucieszyć ta informacja - http://ausiellofiles.ew.com/2010/05/18/ ... -williams/
Mnie to info bardzo cieszy! :serce:
"Stephanie is not for here you anymore. She's gone now. Things are going to be very different around you right now. I'm going to find a way to stop you".

Adex-fan Brooke pisze:Ogólnie co się stało z Zachem? (jego ojcem jest Mike). Ciekawe czy przywrócą mściwą pełnoletnią Kaylę (córkę Toma). Mailo powinniśmy jeszcze raz uważnie od początku przypomnieć sobie ten serial :) Kto przypomni dokładnie na czym skończyła się 1,2,3 seria?
Zach odziedziczył ta cała fortunę i pojawił się kiedyś jako bogacz i chciał się umówic z Gaby :lol: Ale potem nie wiem co się z nim stało.

Post autor: Tomala »

Goku pisze:
To jest po prostu świetna wiadomość!!! :D :D :D Chyba nie zasnę dzisiaj w nocy xD
Adex-fan Brooke pisze:Kto przypomni dokładnie na czym skończyła się 1,2,3 seria?
Heh, ja oglądałem w wakacje 1, 2 i 3 sezon, a już dokładnie nie pamiętam :lol: W 3. było trochę inaczej, bo tajemnica została rozstrzygnięta jakoś w środku sezonu, bo Marcia Cross poszła na urlop macierzyński z tego co się orientuję.

Ktoś wie, kiedy dokladnie następna seria?

Post autor: Damians »

Od niedzieli o 23.00 na Polsacie powtórka zeszłego sezonu :D
I od września pewnie nowa seria :D
Awatar użytkownika
B@r
Awatar użytkownika

Damians pisze:Od niedzieli o 23.00 na Polsacie powtórka zeszłego sezonu :D
I od września pewnie nowa seria :D
A nie 3? Bo promo jest z 3. ::kwasny:: :roll:
"Stephanie is not for here you anymore. She's gone now. Things are going to be very different around you right now. I'm going to find a way to stop you".

O! Jeśli jednak będzie 3 sezon, to na pewno będę oglądać, bo to jedyny, którego nie widziałem w całości i najmniej z niego pamiętam.

[EDIT]

Tak! Będzie trzeci! :: bow :: :zeby: Szkoda tylko, że o tej samej porze co "Fringe", więc jeśli zacznę oglądać tamten serial, będę mógł oglądać tylko 1 odcinek DH :roll:.

Post autor: Damians »

A 3 sezon to który to, bo się nie orientuje? :P Tzn. który sezon ostatnio leciał na Polsacie?

Ostatnio na Polsacie leciał piąty. Trzeci to ten w którym tajemnica dotyczyła Orsona.
Awatar użytkownika
B@r
Awatar użytkownika

Ciekawa fotka Evy, z planu sesji promującej nowe odcinki.

Obrazek

Czekam na efekty. :)

Post autor: Adex-fan Brooke »

Super podsumowanie Desperatek nim we wrześniu zobaczymy nowy sezon
http://www.youtube.com/watch?v=KrlrOrDjVcc
A tu jeszcze odnośnie nowinek z Teri Hatcher:
http://www.dailymail.co.uk/tvshowbiz/ar ... -past.html
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city
ODPOWIEDZ