Programy rozrywkowe

Dział poświęcony filmom i innym programom telewizyjnym.
Awatar użytkownika
DeaconFan

Post autor: DeaconFan »

Darek był super w ostatnim odcinku JOŚ. Fajnie, że znów nie jest zagrożony.
Mam nadzieję, że teraz wyleci Monika. Nie lubię jej. :evil: Jest taka pewna siebie. Coś jak Natasza Urbańska w I edycji.
Aktualnie oglądam: B&B (MnS), Pierwsza miłość, Na dobre i na złe, Barwy szczęścia, Stulecie Winnych, Zadzwoń do Saula. :D
Awatar użytkownika
Marek Forrester

Post autor: Marek Forrester »

Gdyby tak wszyscy myśleli jak DeaconFan :: bow :: :: bow :: Wtedy Anetka zostałaby dalej i zaśpiewała w duecie z Mikołajem... Ale sądze ,że widzowie będą kierować się głosem a Monika ma kawał głosu w przeciwiestwie do Anetki która za to świetnie wygląda, ma obycie sceniczne i dobrze się bawi, nie traktuje tego jak walki i nie zagryza innych.
Nobody does it better
Awatar użytkownika
Damians

Post autor: Damians »

Cieszę się, że w finale Cyrku jest Ania Powierza. Do Kamili czuję jakąś niechęć. Moim zdaniem powinien wygrać Marek Siudym.
Gabra, akurat nie zwróciłem uwagi na tę muzykę ::kwasny::

Mam nadzieję, że teraz w JOŚ odpadnie Aneta ( bo jej występ z Mikołajem będzie tylko porażką ), i znowu będzie zagrożona Monika Dryl z Kordkiem.
Tylko, żeby Grażyna znowu nie była zagrożona!!!
Ostatnio zmieniony 2008-04-18, 15:00 przez Damians, łącznie zmieniany 1 raz.
Awatar użytkownika
Marek Forrester

Mój finał się rozpadł sądziłem ,że zobacze Szymona, Piotrka i Kamile. Kibicuje Kamili pomimo ,że nie przepadam za nią to ona naprawde dobra jest w cyrku.
Nobody does it better
Awatar użytkownika
Damians

Gabra, już wiem o jaka muzykę Ci chodzi.
Ale niestety, nie znam tytułu ::ysz::

Już myślałem, że o raz pierwszy Doda będzie całkiem normalna, ale pod koniec musiała złapać się za swoje wielkie piersi. Za to Tatiana jakoś swoich dzisiaj nie wyeksponowała, przy Dodzie wyglądała marniutko... ::jezyk:: :mrgreen:
Podobało mi się wejście jury.

A co do samych uczestników, to kibicuję Janosowi i Anecie Florczyk. Kobieta jest dosyć sympatyczna, w przeciwieństwie do Kamili z Cyrku.
Ola bardzo ładnie jeździ, ale wciąż nie mogę się do niej przekonać ( cały czas mam przed oczami tę małą mądralę z Rodziny zastępczej ) ::jezyk::
Tkk_Bolly

Post autor: Tkk_Bolly »

Damians pisze: Już myślałem, że o raz pierwszy Doda będzie całkiem normalna, ale pod koniec musiała złapać się za swoje wielkie piersi. Za to Tatiana jakoś swoich dzisiaj nie wyeksponowała, przy Dodzie wyglądała marniutko... ::jezyk::
Tatiana nie musi eksponować piersi aby wyglądać pięknie :P Wogóe po co Doda zakłada te peruki. Mam nadzieję, że za tydzień już od nich odstapi. Tak właściwie to chyba Dody nie będzie na Eska Music Awards, bo przecież jest zobowiązana kontraktem siedzień w jury. :zmiesz:: A pewnie dostanie sporo nagród

Zszokowałem a jednocześnie ucieszyłem się , że odpadła Tomasz Iwan , bo myślałem, że on wygra ten prgoram a tu takie miłe zaskoczenie :mrgreen: Był zbyt pewny siebie, a w takich show trzeba być skromnym. Ola Szwed jest najlepsza od początku i to jej należy się główna nagroda
Oglądam: Złotopolscy, Klan, Plebania, Barwy Szczęścia, Emmerdale, Samo Życie
Awatar użytkownika
Marek Forrester

Kompletnie nie rozumiem odejścia Tomka! Przecież nie był najgorszy! Są zdecydowanie marniejsi... Szkoda wielka szkoda był jednym z faworytów show!
Nobody does it better
Gabra-Sheila

Post autor: Gabra-Sheila »

F*ck! :evil: Odpadł Tomek :cry: Przecież jeździł tak ładnie... a ten jego jednoobrotowy rittberger i axel były cudowne!! :( Pani Maria powiedziała, że czeka na dwa obroty w tych skokach, ja też już na to czekałam :( to był szósty odcinek, tak samo odpadł Przemek Babiarz w tamtej edycji =( :( Teraz nie będzie komu już kibicować. Tomek jeździł o wiele lepiej od tego Janosa, Karoliny, Roberta,a we wczorajszym odc nawet od Weroniki.. Ale w pamięci i tak mi pozostanie najlepszy taniec tej edycji-DESPERADO w wykonaniu Tomka i Agaty :twisted: :serce: :wink:

Wiecie może jak nazywa się tytuł tej piosneki??? Zerknijcie na to, plis http://pl.youtube.com/watch?v=fY0W6xBOmmc :)
Awatar użytkownika
Damians

Oglądaliście JOŚ?? I jak wrażenia?? Jak mama napisała mi SMS-a, ze Graza jest zagrożona, to wysłałem na nią natychmiast chyba z 5 SMS-ów ::cojest:: Ale ja jestem głupi ::cojest:: ::plask wczolo: ::loll::
Niech ktoś napisze jakieś szczegóły z JOŚ :wink:
Awatar użytkownika
Monia

Post autor: Monia »

Szkoda że odpadła Monika Dryl, ma bardzo ładny i oryginalny głos, no ale cóż Anetka jest bardziej popularna i na nią głosowali widzowie 8)
Ja nigdy nie wysyłam Sms'ów na jakieś tam głosowania i konkursy. Szkoda mi kasy na takie głupotki ;)
Wszystko ma kiedyś swój koniec, ale nie "Moda na sukces"! :zeby:
Awatar użytkownika
Marek Forrester

Aneta zaśpiewała z Mikołajem i ogólny występ był świetny! Fajnie się słuchało i oczywiście oglądało. Czy moge powiedzieć ,że to najsłodsza para show biznessu? :mrgreen:
Monika i Conrado śpiewali ślicznie ale melancholijnie. I wtedy Monika dowiedziała się ,że odpada, swoją drogą Aneta wygrała z Moniką stosunkiem głosów 55% do 45%. Duet Asi Jabłczyńska i Jadzia był zaje*****, mógłbym słuchać go non stop bez przerwy, to było najsłodsze wykonanie w tej edycji! Kacper i Jola Fraszyńska zrobili z piosenki shooow ale było śmiesznie i fajnie. Olga Bończyk i Robert Rozmus śpiewali profesjonalnie i Edyta zaprosiła Roberta do 4 edycji! Darek i Agnieszka Popielewicz śpiewali oboje katastroficznie i do tego jakoś mało tego włoskiego we włoskim. Grażyna i Dżianim jak to w piosenkach cygańskich hulali pomimo ,że u Grażyny słychać było chorobę... ::kwasny:: Edyta się biedaczka popłakała, przy okazji powiedziała ,że ma gdzieś co inni o tym mówią i nawet ja się wzruszyłem... I występ Krzysia i Dowbora męski wokal, uwierzcie Krzysiu w porównaniu do Dowbora to dwa światy. I co dziwne w rankingu sms najwięcej głosów otrzymali kolejno:
1. Asia
2. Aneta
3. Olga
4. Kacper
5. Krzysztof
6. Grażyna
7. Dariusz

Myśle ,że oczywiste jest to ,że to Dariusz odejdzie. A za tydzień piosenki łatwe i przyjemne. Kacper śpiewa "Jesteś szalona" a Grażyna "Daj mi tę noc"! :zeby: I czekam za wykonaniem "Umbrella" Joanny... Uwielbiam ten program... Jedynie Krzysiu Ibisz robi z siebie coraz większego luzaka i to nie jest fajne bo przy nim Kaśka Cichopek to drewienko.
Nobody does it better
Gabra-Sheila

Post autor: Gabra-Sheila »

A mi się występ Darka wczoraj bardzo podobał :serce: Choć Agnieszka śpiewała okropnie ::plask wczolo: Krzysiu i Maciek dali czadu :twisted: Świetny występ, najlepszy z tych wczorajszych ::ok:: Olga mi się podobała tak sobie, Robert, nasz Korczyniak dużo ładniej od niej :) Asia i głupia Jadzia nawet fajnie śpiewały ,,Być kobietą" ;p Kacperek wczoraj był śmieszny, ależ ta Fraszyńska ma piskliwy głos ::loll:: Szkoda, że Monika odpadła :( Aż sie biedna popłakała. Jej duet z Conrado był supcio 8) I na koniec Anetka... To był koszmar :!: :!: :!: :evil: Gorszego wykonanie I love rock and droll w życiu nie słyszałam! ::kwasny:: Oboje strasznie fałszowali, kaleczyli angielskim, Anetka to chyba wyglądem się uratowała :zmiesz:: I przypomniałam mi się 2 edycja jak Mikolaj śpiewał... :| A Edytka wzięła to dziecko z publiczności na kolana :lol: Pięknie wczoraj wogóle wyglądała :D Zapewne odpadnie Darek, ale to jest po prostu niesprawiedliwe, że odpadła tak ładnie śpiewająca dziewczyna, a została Zając............ ::plask wczolo: I teraz bedzie tak samo, albo Dareczek, albo Grażynka ::ysz::
Awatar użytkownika
Marek Forrester

Zauważ jak w głosowaniu widzów wysoko jest Aneta! Drugie miejsce a tydzień temu miała ostatnie miejsce w smsach. Show się opłaca, a Edyta miała rację, Aneta ma głos ale ona boi się go wykorzystać i chyba czuje ,że nie śpiewa dobrze i dlatego się poddaje.
Nobody does it better
Awatar użytkownika
Damians

Alex, a te informacje o głosach widzów wczoraj podali w programie??
Bo Polsat zawsze starał się ukrywać takie dane...
Awatar użytkownika
Marek Forrester

Wszystkie dane zawsze od początku programu (każdej edycji) są na wikipedii.
http://pl.wikipedia.org/wiki/Jak_Oni_%C ... _edycja%29
Nobody does it better
ODPOWIEDZ