Taniec z gwiazdami

Dział poświęcony filmom i innym programom telewizyjnym.

Czy będzie Ci brakowało Ewy Kasprzyk jako jurorki?

Czas głosowania minął 2026-07-01, 22:00

Tak
1
17%
Nie
3
50%
Obojętne mi to
2
33%

Liczba głosów: 6
Tomala

Post autor: Tomala »

Mnie ten program już tak niemiłosiernie nudzi, że prawie wcale nie oglądałem tej edycji.
Tkk_Bolly

Post autor: Tkk_Bolly »

Też tej edycji nie oglądałem raczej, nawet finału. Czasami zerkałem na tańce Richardson z Hulbojem. Para najlepsza zaraz po Arciuch & Czarnecki w TzG6.
Żadnych emocji, ciągle te same teksty jury. Nawet nikt przed telewizorem się nie cieszy jak jakaś para dostanie cztery dziesiątki. A co to był za szał jak np Cichopek dostawała.
Potrzebne są zmiany... duże zmiany, ale TVN nie chcę nic zmieniać i powoli, a konsekwentnie uśmierca show.
Ale kolejna edycja pewna. Mam nadzieję, że będzie taka sama sytuacja jak z szóstą, tamta też miała być ostatnią i TVN postarał się o wielkie nazwiska. Skoro będzie teraz druga ostatnia edycja to oby też się postarali o prawdziwe gwiazdy.
Oglądam: Złotopolscy, Klan, Plebania, Barwy Szczęścia, Emmerdale, Samo Życie
Awatar użytkownika
Damians

Post autor: Damians »

Nowy TzG już 6 września.
Jak obiecują producenci tanecznego show, na parkiecie pojawią się prawdziwe gwiazdy. Na razie nie zdradzają jednak żadnych nazwisk.

To w TVN-ie są jeszcze jakieś prawdziwe gwiazdy chętne do tańczenia?? :lol:
Tomala

Damians pisze:Nowy TzG już 6 września.
Jak obiecują producenci tanecznego show, na parkiecie pojawią się prawdziwe gwiazdy. Na razie nie zdradzają jednak żadnych nazwisk.

To w TVN-ie są jeszcze jakieś prawdziwe gwiazdy chętne do tańczenia??
Przed każdą edycją tak mówią :roll: ::plask wczolo: 9. to już było totalne dno i właściwie jej już nie oglądałem, teraz pewnie będzie podobnie.
Awatar użytkownika
Pottermaniack

Post autor: Pottermaniack »

Wg. Pudelka na 100% w następnej edycji TzG wystąpią: Ania Wyszkoni, Weronika Rosati, Dominika Figurska, Maciej Silski ( może mi ktoś powiedzieć, kim on jest? ) i Ela Romanowska :D . Nie jest tak źle, trzy pierwsze nazwiska dość znane, Ela na pewno podniesie poziom rozrywki. Prawdopodobnie wystąpi też Piotr Machalica.
Awatar użytkownika
Tiril

Post autor: Tiril »

Silski miał chyba coś wspólnego z Idolem kilka lat temu.
Pottermaniack pisze: może mi ktoś powiedzieć, kim on jest?
Ja sobie zadaję to pytanie przy 99% 'gwiazdek' w tych wszystkich reality show.
I’m your dream, make you real
I’m your eyes when you must steal
I’m your pain when you can’t feel
Sad but true
Awatar użytkownika
DeaconFan

Post autor: DeaconFan »

Maciej Silski to zwycięzca Idola IV. Jeszcze nie jest aż tak bardzo znany na polskim rynku muzycznym, ale nadal tworzy piosenki (ostatnio świetną "Póki jesteś", niestety chyba niedocenioną), występuje... :wink:
Aktualnie oglądam: B&B (MnS), Pierwsza miłość, Na dobre i na złe, Barwy szczęścia, Stulecie Winnych, Zadzwoń do Saula. :D
Awatar użytkownika
Damians

Tym listom nie ma co wierzyć. w zeszłym roku podali pełną listę pewną na 100%, a chyba żadne nazwisko nie okazało się prawdą.

Ale podejrzane są dwa nazwiska wymienione przez Fakt - Rosati i Tatiana Okupnik - gdyby to było kłamstwo, to natychmiast Plejada zrobiłaby sensacje, że tylko ona zna prawdę na ten temat, a skoro w tej chwili Plejada milczy, to może faktycznie coś w tym jest.

I to byłyby gwiazdy, może faktycznie teraz TVN-owi się uda!
Awatar użytkownika
Damians

Teraz niby już pewna informacja, że zatańczy Anna Mucha i to jeszcze z Maserakiem :lol:
Jeżeli się sprawdzi, to dla mnie będzie to mega szokiem, ale ja nie chce Muchy w TzG! Ona pokazała na co ją stać w JOŚ, jeżeli nie ma kasy, to znów poszłaby do JOŚ - jestem pewny, że wzięliby ją do specjalnej edycji z otwartymi ramionami, nie patrząc na jej wokal.

No i tak sobie myślę, że to już naprawdę ostatnia okazja do Piotra Cyrwusa, czyli Rysia z Klanu. Nie śpiewał, nie jeździł na lodzie, nigdzie go nie było, a jednak jest popularny i lubiany przez wszystkim, na pewno nie poniósłby w takim programie porażki.
Tomala

Damians pisze:No i tak sobie myślę, że to już naprawdę ostatnia okazja do Piotra Cyrwusa, czyli Rysia z Klanu. Nie śpiewał, nie jeździł na lodzie, nigdzie go nie było, a jednak jest popularny i lubiany przez wszystkim, na pewno nie poniósłby w takim programie porażki.
Czy taki lubiany to nie wiem, ale popularny na pewno. Wszyscy śmieją się przecież nie tylko z Maćka z "Klanu", ale także z Ryśka :lol:
Awatar użytkownika
Marek Forrester

Post autor: Marek Forrester »

A plejada twierdzi ,że w 10 edycji TZG wystąpi Grażyna Wolszczak. To chociaż jest prawdziwa gwiazda!
Nobody does it better
Awatar użytkownika
Damians

Boję się, że TVN-owi faktycznie uda się zgromadzić prawdziwe gwiazdy :lol:

Wolszczak chciałem zobaczyć w TzG od dawna.
A w poprzednich plotkach też coś jest. Menadżerka Tatiany przyznała, że negocjacje trwały od maja, ale ostatecznie nie doszły do porozumienia i Tatiana Okupnik w TzG nie wystąpi.
Tkk_Bolly

No to pierwsze uczestniczka potwierdzona. Już dziś o 18 plejada ujawni kolejna nazwisko
W sumie cieszę się, z Grażyny Wolszczak. Kibicowałem jej w Gwiezdnym Cyrku gdzie była największą gwiazdą, obawiam się, że tu też tak będzie i nikogo bardziej znanego nie zobaczymy. Przypominam, że w poprzedniej edycji tvn też zaczął od ujawniania największych gwiazd(Kasprzykowski i Książkiewicz) Bądź co bądź Grażyce będe kibicował :D
Tkk_Bolly

Zero innowacyjności druga gwiazda to Marek Kościkiewicz. Już tańczył na lodzie bez sukcesu. :ziewam: Ale wtedy w swojej edycji był jedną z trzech największych gwiazd( z Pieczyńską i Książkiewicz) Mimo, że zarówno Marek jak i Grażyna mają spory dorobek artystyczny, myślę, że będzie między nimi zacięta walka o to kto z nich odpadnie pierwszy. Po swoich edycjach w poprzednich reality-show powinni miec nauczkę :P
Awatar użytkownika
Damians

Wolszczak mogą lubić widzowie TVN-u, bo kojarzą ją z Na wspólnej.
No i teraz po roli w Zamianie jest kojarzona na pewno jako ta z większych gwiazd.
Moim zdaniem do połowy na pewno dojdzie.

A Kościkiewicz - dla mnie żadna gwiazda.

Czyli wg oficjalnych danych jest na razie 1:1 ( gwiazda-pseudo gwiazda ) :mrgreen:
ODPOWIEDZ