Żar młodości (The Young and The Restless)

Dział poświęcony filmom i innym programom telewizyjnym.
Awatar użytkownika
Adex-fan Brooke

Post autor: Adex-fan Brooke »

Bartek pisze:jest aż osiem wersji openingu.
Nie wiem czym oni się kierują z tymi openningami, powinny być góra dwa. A są te różne konfiguracje.
Co do syna Lauren to podobał mi się poprzedni odtwórca, ciekawe jak teraz wygląda?
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city
Onyks

Post autor: Onyks »

Adex-fan Brooke pisze:
Bartek pisze:jest aż osiem wersji openingu.
Nie wiem czym oni się kierują z tymi openningami, powinny być góra dwa. A są te różne konfiguracje.
Co do syna Lauren to podobał mi się poprzedni odtwórca, ciekawe jak teraz wygląda?
http://www.imdb.com/name/nm1532807/
Też wolałem poprzedniego aktora. Piękna Lauren powinna mieć przystojnego syna.
Awatar użytkownika
DeaconFan

Post autor: DeaconFan »

Przykra wiadomość.

Greg Rikaart (Kevin) po 14 latach odchodzi z Y&R:

http://soapcentral.com/yr/news/2017/050 ... rt_out.php

Przeprowadzany jest natomiast casting na nową męską postać. Spekuluje się, że tak naprawdę twórcy poszukują nowego aktora do roli Adama.
Aktualnie oglądam: B&B (MnS), Pierwsza miłość, Na dobre i na złe, Barwy szczęścia, Stulecie Winnych, Zadzwoń do Saula. :D
Awatar użytkownika
Adex-fan Brooke

Powinni przywrócić starego Adama, ogólnie powrót tej postaci namieszałby bo odebrałby Nickowi dziecko i partnerkę plus pewnie odnowiłby konflikt z Victorem.
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city
Elmoo

Post autor: Elmoo »

https://www.youtube.com/watch?v=gFnT4YytS-E
Ktoś mi powie o co chodzi w tej scenie? :lol:
Awatar użytkownika
Adex-fan Brooke

Po pogrzebie Chloe Kevin został sam przy trumnie no i się otworzyła i wyszła żywa Chloe, okazało się, że z pomocą Victora i opłaconego doktorka, który ją ukrywał przed światem upozorowali jej samobójstwo gdy Chalsea z pomocą Nicka ją aby zaprowadzić pod wymiar sprawiedliwości za zabicie Adama jej męża w zeszłym roku.
Elmoo

Dzięki! Słyszałem, że Chloe odchodzi z serialu, więc pewnie będzie się gdzieś ukrywać.
Tkk_Bolly

Post autor: Tkk_Bolly »

Ponownie wróciłem do oglądania z początkiem czerwca, ale jest raczej nudno.

Ciekawi mnie jedynie co Dina ukrywa i kim jest tajemniczy mężczyzna u jej boku. Spekuluje się, że może mieć demencję, a Graham to lekarz. W każdym razie świetnie napisane dialogi, tak że widz niczego nie jest pewien.

Rzeczywiście nic nie wiadomo o rodzinnie Tessy, nawet ostatnio było to mocno podkreślone. Szokujące by było gdyby rzeczywiście okazała się Dianą.

Bardzo lubię Hilary. Taka intrygantka skoncentrowana na sobie przydałaby się w Modzie. Trochę ożywia akcję- nakłoniła Tesse aby złożyła pozew o "sexual harassment" i zostawiła ją sama sobie. Dodatkowo ciągłe konfrontacje Hilary z Lily czy Cane'em bardzo dobrze się ogląda.
Oglądam: Złotopolscy, Klan, Plebania, Barwy Szczęścia, Emmerdale, Samo Życie
Awatar użytkownika
Adex-fan Brooke

Tkk_Bolly pisze:nakłoniła Tesse
Juliet, pomyliłeś imię.
Hilary była bardzo wkurzającą wredną postacią, ale w ostatnim czasie zmieniła się na lepsze i po prostu jest intrygantką, ale taką, którą już można lubić, za to Mariah stała się bardzo irytująca i zarozumiała, tak samo wkurza mnie zgrywający świętoszka Cane, te jego zsorasowane dzieci z Lily to też jakaś porażka. Też mnie ciekawi co to za wielka tajemnica z Diną i Grahamem. Sharon natomiast nawiązała na całego romans z synem Lauren Scottem, co mi się nie podoba, szkoda, że Dylan odszedł bo do niego lepiej pasowała. Fajny wydaje się ten doktorek co ukrywa Chloe, ciekawe co dalej z tym wątkiem, ale podejrzewam, że po prostu Chloe ucieknie gdzieś z Kevinem i Bellą na zawsze bo oni podobno mają odejść z serialu, więc tu się raczej już nic ciekawego nie wyjaśni. Ciekawe jednak czy Adam też ożyje za jakiś czas, wtedy może wyszłaby wreszcie prawda na jaw, że on jest ojcem dziecka Nicka.
Tkk_Bolly

Adex-fan Brooke pisze:
Tkk_Bolly pisze:nakłoniła Tesse
Juliet, pomyliłeś imię.

Tak. Chodziło o Juliet. Dzięki za poprawkę. W ogóle odkad zmienili się scenarzyści jest (za) dużo nowych bohaterów., którzy dodatkowo powoli wychodzą na pierwszy plan zostawiając w cieniu weteranów. Zmieniła się dynamika serialu. Dobrze, że chociaż jest wątek Abbotów z Diną.
Zgadzam się co do Cane'a, jest irytujący gdy moralizuje zwłaszcza, że przecież spał z Juliet.
Lauren jako matka jest zbyt zaborcza, ale przynajmniej się pojawia i ma konfrontacje z Sharon. Akurat mi para Sharon i Scott się podoba, jeszcze Abby powinna dołączyć do trójkąta i rywalizować z Sharon o względy Scotta i wydaje się, że coś jest na rzeczy
Elmoo

Oglądałem trochę ten serial dwa lata temu i właśnie Hillary najbardziej mi się podobała. :D Wtedy jej partnerem był niewidomy Neil, a na boku romansowała z jego synem. Lubiłem też Summer, teraz chyba już nie występuje w serialu? No i jej mąż (albo narzeczony, nie pamiętam) zginął w jakimś wybuchu.
Awatar użytkownika
Adex-fan Brooke

Summer wyparowała obecnie i ogólnie bywała irytująca co większość widzów twierdziła. Dla mnie to chore, że ona jest już dorosła, ledwo w 2007 roku była niemowlakiem porwanym z Fenem przez niby Sheile z twarzą Phyllis. :roll:
Awatar użytkownika
B@r

Post autor: B@r »

A co tam u Sharon i Nikki? :)
"Stephanie is not for here you anymore. She's gone now. Things are going to be very different around you right now. I'm going to find a way to stop you".
Awatar użytkownika
Adex-fan Brooke

Sharon dostała już rozwód z Dylanem, który musiał opuścić rodzinę na zawsze bo ścigali go źli ludzie. Teraz Sharon ma romans z synem Lauren Scottym. Nikki jest poróżniona z Victorem po tym jak dowiedziała się, że to on wyciągał Chloe z psychiatryka aby mu pomogła ukarać Adama. Obecnie Victor wkopał Nikki w koncert charytatywny gdzie będzie musiała zagrać na pianinie i Nikki szkoli się z pomocą swojej asystentki Tessy, którą tak polubiła, że dała jej u siebie mieszkanie. Po koncercie Nikki zamierza zdecydować co dalej z jej małżeństwem z Victorem.
Tkk_Bolly

Ale nuda.Większość wątków stoi w miejscu. Na uwagę zasługuje jedynie szalony doktor od Chloe, którzy kazał jej udawać jego zmarłą córkę. Teraz Kevin i Chloe uciekli i chcą zacząć nowe życie ze swoją córką Bellą. Jednak myślę, że to nie koniec ich zmagań z doktorem.
Podoba mi się też flirt Grahama z Glorią i ciągle nierozwiązana tajemnica z Diną. I mieliśmy konfrontacje po latach dwóch legend, rywalek, byłych żon Johna Abbota czyli Diny i Jill.
ODPOWIEDZ