Post autor: fandantego »

Nie rozumiem tej decyzji szczerze powiedziawszy. "Wielkanocy" serial mogli puścić w godzinach powtórek a nie w godzinach premier. Zgadzam się z Skisly, że dla TVP każdy powód jest dobry. I tak przepadnie Nam na pewno 12 odcinków... ::kwasny::
http://www.facebook.com/NajciekawszaPostac - oficjalny profil Plebiscytu Najciekawsza Postać "Mody na sukces"! Zapraszam!
Administrator
Administrator

Post autor: Dawidek »

Nie przepadnie, tylko się przesunie, gwoli ścisłości. Też jestem tym zdziwiony, że miniserial o tematyce religijnej wrzucili na czas emisji "MnS", mogliby dla tej produkcji znaleźć inną porę. "MnS" mogłaby spokojnie zostać, w Wielki Piątek ewentualnie mogłoby serialu nie być.

Z publicystycznego "Celownika" nie zrezygnują, chyba, że w czasie wakacji. :lol:

Post autor: BeLieF »

Emisja MnS w tygodniu 25.04 - 01.05

25.04 nie ma MnS gdyż to Poniedziałek Wielkanocny :wink:
26 - 27.04 jest normalnie MnS o 15:50 i 16:15 :wink:
28 - 29.04 znowu nie ma MnS :evil:
Tym razem przez jakś serial dokumentalny :evil:
Czyli wychodzi na to że będą 4 odcinki w tygodniu... :roll: :evil:
Dobrze że chociaż tyle :twisted:
Administrator
Administrator

Zajrzałem do programu dla prasy na stronie TVP i jest tak, jak piszesz Skisły. Ten dokument, o którym piszesz to "Pielgrzym miłości". Jestem prawie pewien, że to dokument z okazji zbliżającej się beatyfikacji Jana Pawła II, bo cóż innego może to być. :P Myślę, że po majowym weekendzie wszystko wróci do normy.

Post autor: BeLieF »

Zajrzałem właśnie do programu dla prasy na stronie TVP i 28.04 MnS będzie jednak normalnie 2 odcinki o 15:50 i 16:15 :wink: ::rad::

Czyli jednak będzie 6 odcinków w tygodniu ::rad::
Administrator
Administrator

Zajrzałem dziś do programu dla prasy na stronie TVP by zobaczyć, jak będzie wyglądała emisja "MnS" w długi majowy weekend. I tak, jeśli się nic nie zmieni, to w poniedziałek 2 maja serialu nie będzie (zamiast tego jakiś film fabularny), we wtorek 3 maja też nie będzie (święto Konstytucji 3 Maja), od środy 4 maja będą kolejne odcinki o stałych porach.

Post autor: fanka mns »

Skisły pisze:W tygodniu 18 - 22.04 nie ma MNS :roll: :twisted: :evil: ::kwasny:: :cry: .
Zamiast niej jakiś serial "Św. Augustyn" :evil:
Wiedzialam o tym, bo bylo juz wczesniej tu napisane i zgadnijcie co wczoraj zrobilam? zaparzylam kawe i o 15.50 odpalilam TV....stara skleroza ze mnie... ::plask wczolo: nie wspomne o tym rozczarowaniu.....

Post autor: Tomala »

fanka mns pisze:Wiedzialam o tym, bo bylo juz wczesniej tu napisane i zgadnijcie co wczoraj zrobilam? zaparzylam kawe i o 15.50 odpalilam TV....stara skleroza ze mnie... nie wspomne o tym rozczarowaniu.....
Ja akurat teraz pamiętałem, że nie ma MNS, ale jak odcinki wypadają np. przez skoki narciarskie to mi się często zdarza zrobić sobie herbatę jak zawsze na MNS, a tu dupa :lol:
Administrator
Administrator

A u mnie akurat teraz dobrze, że nie ma "MnS", bo przez prace sieciowe przez 12 godzin na dobę nie mam prądu.... ::plask wczolo: A tak swoją drogą czasem taki tygodniowy odwyk się przydaje. :wink:

Post autor: anita42 »

Przez brak MnS spadnie spożycie kawy i herbaty ::rad::

Post autor: Adex-fan Brooke »

Ja wczoraj też się rozpędziłem odpaliłem tv a tam jakiś chyba nikogo nie ciekawiący film :lol: ale nie zmartwiłem się, zawsze to czas na nadrobienie innych rzeczy a więc zastąpiłem B&B ściągniętym nowym odcinkiem desperatek a dziś zastąpię może Dynastią bo oglądam teraz sezon 2 z zakupionego dvd. :)
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city

Wakacje bez "Mody na sukces"!
Powodem tej decyzji może być fakt nieustannie spadającej widowni serialu. Przez okres wakacji - kiedy mniej ludzi spędza czas przed telewizorem - oglądalność "Mody na sukces" mogłaby oscylować w granicach niecałego miliona widzów, a to niezadowala władz TVP.

Oto odpowiedź ze strony TVP1 na nasze pytanie dotyczące emisji "Mody na sukces" w wakacje:
Niestety. Przez okres wakacji nie będziemy emitowć "Mody na sukces". Wróci na antenę we wrześniu.
Super!... :roll: W wakacje człowiek ma więcej czasu, wiadomo nie siedzi się non stop przed tv, ale w okresie letnim częściej śledziłem MNS i to była taka tradycja... :(
http://www.facebook.com/NajciekawszaPostac - oficjalny profil Plebiscytu Najciekawsza Postać "Mody na sukces"! Zapraszam!
Moderator
Awatar użytkownika
Moderator

Post autor: DeaconFan »

:shock: ::ke:: :shock: ::ke:: :shock: ::ke::

No to teraz przegięli totalnie. Fajnie, no to na pewne postacie, wydarzenia z przyszłości sobie jeszcze dłużej poczekamy...
Aktualnie oglądam: B&B (MnS), Pierwsza miłość, Na dobre i na złe, Barwy szczęścia, Stulecie Winnych, Zadzwoń do Saula. :D

Post autor: Mareczek »

Nie mam pytań ::kwasny::
I dajmy na to, że przerwą jakiś wątek i po dwóch miesiącach znów będzie to samo :roll:
I jak znam życie to pewnie jeszcze żadnej reklamówki nie zrobią przed powrotem MNS :evil:
Albo wogóle zapomną jej później dać na antenę :(

A wiecie czego obawiam się najbardziej? Że jak wrzucą jakieś badziewie na miejsce "Mody..." i to coś będzie miało wysoką oglądalność to po wakacjach nie wróci już "Moda...". Albo robią tak, aby widzów "odzwyczaić" żeby nie było protestów w razie ewentualnego zdjęcia "MNS" np. za kilka miesięcy... :?
ODPOWIEDZ