Nie rozumiem tej decyzji szczerze powiedziawszy. "Wielkanocy" serial mogli puścić w godzinach powtórek a nie w godzinach premier. Zgadzam się z Skisly, że dla TVP każdy powód jest dobry. I tak przepadnie Nam na pewno 12 odcinków... 
http://www.facebook.com/NajciekawszaPostac - oficjalny profil Plebiscytu Najciekawsza Postać "Mody na sukces"! Zapraszam!
Administrator
Nie przepadnie, tylko się przesunie, gwoli ścisłości. Też jestem tym zdziwiony, że miniserial o tematyce religijnej wrzucili na czas emisji "MnS", mogliby dla tej produkcji znaleźć inną porę. "MnS" mogłaby spokojnie zostać, w Wielki Piątek ewentualnie mogłoby serialu nie być.
Z publicystycznego "Celownika" nie zrezygnują, chyba, że w czasie wakacji.
Z publicystycznego "Celownika" nie zrezygnują, chyba, że w czasie wakacji.
Administrator
Zajrzałem do programu dla prasy na stronie TVP i jest tak, jak piszesz Skisły. Ten dokument, o którym piszesz to "Pielgrzym miłości". Jestem prawie pewien, że to dokument z okazji zbliżającej się beatyfikacji Jana Pawła II, bo cóż innego może to być.
Myślę, że po majowym weekendzie wszystko wróci do normy.
Administrator
Zajrzałem dziś do programu dla prasy na stronie TVP by zobaczyć, jak będzie wyglądała emisja "MnS" w długi majowy weekend. I tak, jeśli się nic nie zmieni, to w poniedziałek 2 maja serialu nie będzie (zamiast tego jakiś film fabularny), we wtorek 3 maja też nie będzie (święto Konstytucji 3 Maja), od środy 4 maja będą kolejne odcinki o stałych porach.
Ja akurat teraz pamiętałem, że nie ma MNS, ale jak odcinki wypadają np. przez skoki narciarskie to mi się często zdarza zrobić sobie herbatę jak zawsze na MNS, a tu dupafanka mns pisze:Wiedzialam o tym, bo bylo juz wczesniej tu napisane i zgadnijcie co wczoraj zrobilam? zaparzylam kawe i o 15.50 odpalilam TV....stara skleroza ze mnie... nie wspomne o tym rozczarowaniu.....
Administrator
Ja wczoraj też się rozpędziłem odpaliłem tv a tam jakiś chyba nikogo nie ciekawiący film
ale nie zmartwiłem się, zawsze to czas na nadrobienie innych rzeczy a więc zastąpiłem B&B ściągniętym nowym odcinkiem desperatek a dziś zastąpię może Dynastią bo oglądam teraz sezon 2 z zakupionego dvd. 
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city
Wakacje bez "Mody na sukces"!
W wakacje człowiek ma więcej czasu, wiadomo nie siedzi się non stop przed tv, ale w okresie letnim częściej śledziłem MNS i to była taka tradycja... 
Super!...Powodem tej decyzji może być fakt nieustannie spadającej widowni serialu. Przez okres wakacji - kiedy mniej ludzi spędza czas przed telewizorem - oglądalność "Mody na sukces" mogłaby oscylować w granicach niecałego miliona widzów, a to niezadowala władz TVP.
Oto odpowiedź ze strony TVP1 na nasze pytanie dotyczące emisji "Mody na sukces" w wakacje:
Niestety. Przez okres wakacji nie będziemy emitowć "Mody na sukces". Wróci na antenę we wrześniu.
http://www.facebook.com/NajciekawszaPostac - oficjalny profil Plebiscytu Najciekawsza Postać "Mody na sukces"! Zapraszam!
A wiecie czego obawiam się najbardziej? Że jak wrzucą jakieś badziewie na miejsce "Mody..." i to coś będzie miało wysoką oglądalność to po wakacjach nie wróci już "Moda...". Albo robią tak, aby widzów "odzwyczaić" żeby nie było protestów w razie ewentualnego zdjęcia "MNS" np. za kilka miesięcy...