Aktorzy i aktorki

Dział poświęcony filmom i innym programom telewizyjnym.
matti05

• Zaloguj się, by polubić ten post

Post autor: matti05 »

Moja Ulubiona Aktorka:
Anita Sokołowska :serce: :serce: :lol: !
Awatar użytkownika
Mareczek

Post autor: Mareczek »

Zmarła Anna Przybylska :cry: Informacja pojawiła się na oficjalnej stronie aktorki :( http://www.aniaprzybylska.com/
Awatar użytkownika
Marcin1
x 6

Post autor: Marcin1 »

[*] świeć Panie nad jej duszą :(

Łezka się w oku zakręciła.
Awatar użytkownika
DeaconFan
Moderator
x 30

Post autor: DeaconFan »

To jest chyba najsmutniejsza wiadomość jaką usłyszałem od bardzo dawna, jeśli chodzi o śmierć znanych aktorów i aktorek. Była taka młoda... Trudno cokolwiek powiedzieć... Nikt z nas nie zna dnia ani godziny. :(
Aktualnie oglądam: B&B (MnS), Pierwsza miłość, Na dobre i na złe, Barwy szczęścia, Stulecie Winnych, Zadzwoń do Saula. :D
Awatar użytkownika
BeLieF
x 81

Post autor: BeLieF »

To straszne :( :( :( Była taka młoda, niezwykle sympatyczna, miała talent do grania :cry: :cry: :cry:
Awatar użytkownika
Marcin1
x 6

Post autor: Marcin1 »

Jeszcze dzisiaj na Comedy Central Family oglądałem odcinek Niani z jej udziałem.
Awatar użytkownika
Mareczek

Post autor: Mareczek »

Ja praktycznie codziennie oglądam "Daleko od noszy" na ATM Rozrywka i widzę ją codziennie na ekranie, będzie mi jej bardzo brakowało :(
Awatar użytkownika
Adex-fan Brooke
x 74

Post autor: Adex-fan Brooke »

Straszne. Wszystkie problemy tracą na wartości w obliczu czegoś takiego dlatego trzeba cieszyć się każdą chwilą z kimś... :(
Ostatnio zmieniony 2014-10-05, 21:30 przez Adex-fan Brooke, łącznie zmieniany 1 raz.
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city
Elmoo
x 6

Post autor: Elmoo »

Wciąż nie mogę w to uwierzyć! :cry: Bardzo ją lubiłem, podobała mi się ta aktorka, jej uroda, jest postać w "Złotopolskich" tak samo. Ostatni raz byłem tak przygnębiony śmiercią Gabrieli Kownackiej. Ania była taka młoda... w wywiadzie wyznała, że chciałaby jeszcze trochę pożyć. Nie wiem, dlaczego odeszła tak młoda aktorka, w dodatku matka trójki dzieci...
sharkinator

Post autor: sharkinator »

I mnie jest strasznie smutno, taka młoda, skromna kobieta w dodatku te dzieci. Łezka się w oku zakręciła :cry:
Dawidek
Administrator
x 83

Post autor: Dawidek »

Zgadzam się z Wami. Gdy usłyszałem tę informację o 21 w radiowej Jedynce, to przeżyłem niemały szok. Przecież ona jest o 3 lata starsza ode mnie! Dobrze ją znałem ze "Złotopolskich", gdzie zagrała Marylkę. To jedna z najjaśniejszych twarzy tego serialu. Smutna informacja.... Współczuję całej jej rodzinie. :( Śpieszmy się kochać innych, tak szybko odchodzą. :(
Awatar użytkownika
mailo
x 27

Post autor: mailo »

Ja dzisiaj rano się dowiedziałem. To wielki szok zwłaszcza, że aktorka bardzo dbała o to żeby szczegóły o stanie jej zdrowia nie dostawały się do mediów. Wiedziałem, że zmaga się z chorobą ale nie zdawałem sobie sprawy, że to aż tak poważne.
kamilabuziaczek

Post autor: kamilabuziaczek »

Elmoo
x 6

Post autor: Elmoo »

Nie wiem gdzie o tym napisać, ale wybrałem ten wątek.
Pamiętacie Ewę Skibińską grającą Teresę z Pierwszej miłości? Obserwuję ją na facebooku (aktorka wspiera KOD) i jestem pod wrażeniem jej wyglądu. Ona w ogóle się nie starzeje, wygląda przepięknie. Jest mniej więcej w tym samym wieku co Katherine Kelly Lang i Hunter Tylko, a moim zdaniem wygląda z nich najlepiej. :)
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Awatar użytkownika
BeLieF
x 81

Post autor: BeLieF »

Zdecydowanie wygląda znacznie lepiej niż kiedyś!(czytaj. niz w NDiNZ) :) Długie włosy jej naprawdę służą, dodatkowo ma dość fajny kolor. Chociaż w rudym było jej jeszcze lepiej. ::rad::
ODPOWIEDZ