To jest chyba najsmutniejsza wiadomość jaką usłyszałem od bardzo dawna, jeśli chodzi o śmierć znanych aktorów i aktorek. Była taka młoda... Trudno cokolwiek powiedzieć... Nikt z nas nie zna dnia ani godziny.
Aktualnie oglądam: B&B (MnS), Pierwsza miłość, Na dobre i na złe, Barwy szczęścia, Stulecie Winnych, Zadzwoń do Saula.
Straszne. Wszystkie problemy tracą na wartości w obliczu czegoś takiego dlatego trzeba cieszyć się każdą chwilą z kimś...
Ostatnio zmieniony 2014-10-05, 21:30 przez Adex-fan Brooke, łącznie zmieniany 1 raz.
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city
Wciąż nie mogę w to uwierzyć! Bardzo ją lubiłem, podobała mi się ta aktorka, jej uroda, jest postać w "Złotopolskich" tak samo. Ostatni raz byłem tak przygnębiony śmiercią Gabrieli Kownackiej. Ania była taka młoda... w wywiadzie wyznała, że chciałaby jeszcze trochę pożyć. Nie wiem, dlaczego odeszła tak młoda aktorka, w dodatku matka trójki dzieci...
Zgadzam się z Wami. Gdy usłyszałem tę informację o 21 w radiowej Jedynce, to przeżyłem niemały szok. Przecież ona jest o 3 lata starsza ode mnie! Dobrze ją znałem ze "Złotopolskich", gdzie zagrała Marylkę. To jedna z najjaśniejszych twarzy tego serialu. Smutna informacja.... Współczuję całej jej rodzinie. Śpieszmy się kochać innych, tak szybko odchodzą.
Ja dzisiaj rano się dowiedziałem. To wielki szok zwłaszcza, że aktorka bardzo dbała o to żeby szczegóły o stanie jej zdrowia nie dostawały się do mediów. Wiedziałem, że zmaga się z chorobą ale nie zdawałem sobie sprawy, że to aż tak poważne.
Nie wiem gdzie o tym napisać, ale wybrałem ten wątek.
Pamiętacie Ewę Skibińską grającą Teresę z Pierwszej miłości? Obserwuję ją na facebooku (aktorka wspiera KOD) i jestem pod wrażeniem jej wyglądu. Ona w ogóle się nie starzeje, wygląda przepięknie. Jest mniej więcej w tym samym wieku co Katherine Kelly Lang i Hunter Tylko, a moim zdaniem wygląda z nich najlepiej.
Zdecydowanie wygląda znacznie lepiej niż kiedyś!(czytaj. niz w NDiNZ) Długie włosy jej naprawdę służą, dodatkowo ma dość fajny kolor. Chociaż w rudym było jej jeszcze lepiej.