Teleturnieje

Dział poświęcony filmom i innym programom telewizyjnym.
ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
Tiril

Post autor: Tiril »

Damians pisze:
W specjalnych wydaniach Jakiej to melodii też jest zawsze ustawione, że gwiazdy znają piosenki, które będą grane
Albo mają odgadnąć posenki ze swojego własnego repertuaru, tak jak np ostatnio w odcinku w którym wystąpiła Urszula Dudziak z Michałem Urbaniakiem.
I’m your dream, make you real
I’m your eyes when you must steal
I’m your pain when you can’t feel
Sad but true
Awatar użytkownika
mailo

Post autor: mailo »

Jeśli to prawda, to w takim razie portale niesłusznie mieszają z błotem Julię Kamińską, że nie zna lektur szkolnych? (tzn to było ustawione, że miała nie znać odpowiedzi i wziąć koło?) Ale parodia heh. Gwiazdy wychodzą na niedouczonych:)
Goku

Post autor: Goku »

mailo pisze:Jeśli to prawda, to w takim razie portale niesłusznie mieszają z błotem Julię Kamińską, że nie zna lektur szkolnych?
Nie wiem, ale jeśli nie to portale i tak nie powinny się czepiać. Ciekaw jestem czy ci redaktorzy, którzy ją mieszają z błotem potrafiliby odpowiedzieć na to pytanie, bo nie sądzę, żeby po kilku latach od zakończenia szkoły pamiętali kto napisał którą książkę, a już w ogóle który bohater występował w której książce napisanej przez kogo? Najfajniejsze są te komentarze dwunastolatek na pudelku w stylu "Som po studjach a nie wiedzom!" ::jezyk::.
Awatar użytkownika
Damians

Post autor: Damians »

Goku pisze:"Som po studjach a nie wiedzom!" ::jezyk:: .
A moze to goral napisoł :?: :mrgreen:

A tak poważnie, jakie to było pytanie??
Tomala

Post autor: Tomala »

Ale żenująco śmieszna propaganda była dzisiaj w "Jakiej to melodii"! Śpiewają piosenkę, a tu nagle stop i ten mulat mówi, że teraz byłaby reklama, ale nie ma bo płacimy abonament ::loll:: ::plask wczolo:
Awatar użytkownika
Damians

Post autor: Damians »

A widziałem też to chyba w niedzielę, genialne to jest :mrgreen: Fajnie byłoby, jakby podczas MNS nagle pojawią się np. Schymalla i takie coś powiedziała, z pewnością wszystkie babki, które nie płacą pobiegłyby zapłacić abonament, nawet, jak nie muszą :lol:
Awatar użytkownika
mailo

Najsłynniejsza rockowa rodzinka, Osbourne`owie, powraca :lol: Widzowie będą mogli przypomnieć sobie zwariowane przygody klanu, jak również zobaczyć, jak wygląda na co dzień fascynujące życie "ojca heavy metalu", Ozzy`ego Osbourne`a. Okazuje się, ze odbiega ono znacznie od tego, jak wyobrażały je sobie miliony fanów artysty...oprócz Ozzy`ego, w rezydencji Osbourne`ów mieszkają żona artysty Sharon i ich dwójka dzieci - Jack i Kelly.

Warto przypomnieć, iż to właśnie Osbourne`owie byli pierwszymi celebrytami, którzy zdecydowali się upublicznić swoje życie prywatne i wystąpić w gatunku telewizyjnym, zwanym reality show. Na fali popularności programu, już wkrótce w ich ślady poszły kolejne znane osoby, a programy, pokazujące, jak wygląda ich życie prywatne do dzisiaj zajmując czołowe miejsca w rankingach oglądalności.

Oglądaliście to kiedyś? To było tak dawno heh. Juz słabo pamiętam.
Awatar użytkownika
Tiril

Post autor: Tiril »

Przypomnieć? Tzn, że to powtórki?
Gdzieś chyba mi się obiło o uszy, że Ozzy żałuje, bo dzięki temu stał się bardziej rozpoznawalny, i że nie powtórzyłby tego.
I’m your dream, make you real
I’m your eyes when you must steal
I’m your pain when you can’t feel
Sad but true
Awatar użytkownika
mailo

Własnie wydaje mi sie, ze to będzie powtórka. Bo w opsie na Cyfrze+ jest wyraźnie napisane, że to przypomnienie. To juz chyba leci więc można sprawdzić.
Goku

Post autor: Goku »

Tak, to powtórki, właśnie leci odcinek na MTV ;). Ale to chyba nie powinno być w temacie "Teleturnieje"?
Dawidek
Administrator

Post autor: Dawidek »

O ile mi wiadomo, to nie jest teleturniej. :wink:
Awatar użytkownika
mailo

Dawidek pomylilem tematy, sorry :lol: . Moglbys moje posty przeniesc do tematu <Programy MTV Polska> ???
Dawidek
Administrator

Post autor: Dawidek »

Nic się nie stało mailo, nie będę przecież taki wredny. Nie ma konieczności przenoszenia postów, niech one tu będą, ale dyskusję proszę prowadzić już we właściwym temacie. :wink:
Awatar użytkownika
Pottermaniack

Post autor: Pottermaniack »

Myślałem, że już nigdy do tego nie dojdzie - po raz pierwszy padł milion w polskiej edycji "Milionerów"! :D :

http://www.plotek.pl/plotek/1,78649,760 ... lion_.html
Tomala

Post autor: Tomala »

Ja też myślałem, że już nigdy do tego nie dojdzie :lol: Ale od razu przeszła przeze mnie myśl czy ta osoba nie jest podstawiona, skoro ponoć to ma być ostatni sezon "Milionerów". A tak w ogóle to już bardzo dawno tego programu nie oglądałem. Po tym powrocie jedynie pierwsze 2 sezony oglądałem, ale nudzi mnie to trochę - zastanawianie się pół godziny :ziewam:
ODPOWIEDZ