Albo mają odgadnąć posenki ze swojego własnego repertuaru, tak jak np ostatnio w odcinku w którym wystąpiła Urszula Dudziak z Michałem Urbaniakiem.Damians pisze:
W specjalnych wydaniach Jakiej to melodii też jest zawsze ustawione, że gwiazdy znają piosenki, które będą grane
Teleturnieje
I’m your dream, make you real
I’m your eyes when you must steal
I’m your pain when you can’t feel
Sad but true
I’m your eyes when you must steal
I’m your pain when you can’t feel
Sad but true
Nie wiem, ale jeśli nie to portale i tak nie powinny się czepiać. Ciekaw jestem czy ci redaktorzy, którzy ją mieszają z błotem potrafiliby odpowiedzieć na to pytanie, bo nie sądzę, żeby po kilku latach od zakończenia szkoły pamiętali kto napisał którą książkę, a już w ogóle który bohater występował w której książce napisanej przez kogo? Najfajniejsze są te komentarze dwunastolatek na pudelku w stylu "Som po studjach a nie wiedzom!"mailo pisze:Jeśli to prawda, to w takim razie portale niesłusznie mieszają z błotem Julię Kamińską, że nie zna lektur szkolnych?
Najsłynniejsza rockowa rodzinka, Osbourne`owie, powraca
Widzowie będą mogli przypomnieć sobie zwariowane przygody klanu, jak również zobaczyć, jak wygląda na co dzień fascynujące życie "ojca heavy metalu", Ozzy`ego Osbourne`a. Okazuje się, ze odbiega ono znacznie od tego, jak wyobrażały je sobie miliony fanów artysty...oprócz Ozzy`ego, w rezydencji Osbourne`ów mieszkają żona artysty Sharon i ich dwójka dzieci - Jack i Kelly.
Warto przypomnieć, iż to właśnie Osbourne`owie byli pierwszymi celebrytami, którzy zdecydowali się upublicznić swoje życie prywatne i wystąpić w gatunku telewizyjnym, zwanym reality show. Na fali popularności programu, już wkrótce w ich ślady poszły kolejne znane osoby, a programy, pokazujące, jak wygląda ich życie prywatne do dzisiaj zajmując czołowe miejsca w rankingach oglądalności.
Oglądaliście to kiedyś? To było tak dawno heh. Juz słabo pamiętam.
Warto przypomnieć, iż to właśnie Osbourne`owie byli pierwszymi celebrytami, którzy zdecydowali się upublicznić swoje życie prywatne i wystąpić w gatunku telewizyjnym, zwanym reality show. Na fali popularności programu, już wkrótce w ich ślady poszły kolejne znane osoby, a programy, pokazujące, jak wygląda ich życie prywatne do dzisiaj zajmując czołowe miejsca w rankingach oglądalności.
Oglądaliście to kiedyś? To było tak dawno heh. Juz słabo pamiętam.
- Pottermaniack
Myślałem, że już nigdy do tego nie dojdzie - po raz pierwszy padł milion w polskiej edycji "Milionerów"!
:
http://www.plotek.pl/plotek/1,78649,760 ... lion_.html
http://www.plotek.pl/plotek/1,78649,760 ... lion_.html
Ja też myślałem, że już nigdy do tego nie dojdzie
Ale od razu przeszła przeze mnie myśl czy ta osoba nie jest podstawiona, skoro ponoć to ma być ostatni sezon "Milionerów". A tak w ogóle to już bardzo dawno tego programu nie oglądałem. Po tym powrocie jedynie pierwsze 2 sezony oglądałem, ale nudzi mnie to trochę - zastanawianie się pół godziny