Wczoraj nie widziałem co było, ale coś czytałem że wróciłLoLex pisze:Warchoł wrócił do domu Wielkiego Brata. No nie mogę po prostu.![]()
Programy rozrywkowe
- Adex-fan Brooke
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city
Ta II część5. edycji BB to jedno wielkie dno . Uczestnicy są nudni i niektórz puści, że aż się nie da na nich patrzeć . oglądalnośc w tym tygodniu pobiła rekord i wyniosła 306. 266. Może powinni najpierw wpuścić zwykłych uczestników , a dopiero poznień VIP-y .Bo teraz jak zrobili odwrotnie to ta druga częęść wypada baldo.
Ciekawe ile zapłacili Warchołowi, myślą , że to podniesie oglądalność , ale nie tędy droga
Ciekawe ile zapłacili Warchołowi, myślą , że to podniesie oglądalność , ale nie tędy droga
Oglądam: Złotopolscy, Klan, Plebania, Barwy Szczęścia, Emmerdale, Samo Życie
Mam mieszane uczucia po dzisiejszym wydaniu BB o 20:30. Z jednej strony cieszę się z tego, że ta kretynka Daniela została automatycznie nominowana do opuszczenia domu Wielkiego Brata a z drugiej nadal przeraża mnie Józef. Obawiam się, że jego intencje w stosunku do Jaśka nie są do końca szczere. A tak w ogóle to zauważyłem, że on nawet nie potrafi nikogo należycie przeprosić. Śmiać mi się chciało jak to Jasiek jego musiał przepraszać a nie na odwrót. Józef widocznie widzi drzazgę w oczach innych, ale w swoim oku belki nie dostrzega, albo tę belkę bagatelizuje. Mam nadzieję, że Wielki Brat nie pozwoli Józefowi na spotkanie z innymi uczestnikami programu. Obawiam się, że niektórzy z nich już nie zareagowaliby na jego powrót tak spokojnie i dobrze jak Jasiek. No chyba, że baliby się Józefa tak jak Jasiek (zakładam, że Jasiek bał się po prostu Józefa i pojednał się z nim tylko dlatego żeby mieć spokój po opuszczeniu programu. Józef mógłby jakoś prześladować Jaśka, mścić się na nim. Niewiadomo co ten człowiek może wymyślić.). 
Aktualnie oglądam: B&B (MnS), Pierwsza miłość, Na dobre i na złe, Barwy szczęścia, Stulecie Winnych, Zadzwoń do Saula. 
Niech ten Ariel trzyma się lepiej na baczności. ;p Nie rozumiem. Wydawało mi się, że już toczy się jakaś sprawa karna przeciwko Warchołowi, a tu niespodzianka - wchodzi sobie do doumu jak gdyby nigdy nic. 
A Daniela wg mnie nie powinna być nominowana za karę, bo jak wszyscy stwierdzili, że nie przekazała tam żadnego info dla swojego chłopaka, to Wielki powinien im uwierzyć jednak. Inna sprawa, że już nie mogę jej znieść i to najlepiej jakby ona teraz wyleciała, ale w drodze normalnego głosowania.
A co do składu tej edycji, to dla mnie ci ludzie są tacy sobie, nawet w miarę umiejętnie ich dobrali. Można się z nich przynajmniej pośmiać. Chociaż jak na razie, to w ostatniej edycji było ciekawiej.
Pierwsze trzy edycje były zupełnie inne, bo bardziej przewidywalne. Były jaśniejsze zasady i nie było tyle mieszania w regułach itp. Zadania były dużo ciekawsze. Chociaż to ostatnie z tymi finansami jest naprawdę niezłe.
Poza tym ostatnio wzięli się bardziej za montaż i wreszcie jest trochę śmieszniej i dynamiczniej.
A Daniela wg mnie nie powinna być nominowana za karę, bo jak wszyscy stwierdzili, że nie przekazała tam żadnego info dla swojego chłopaka, to Wielki powinien im uwierzyć jednak. Inna sprawa, że już nie mogę jej znieść i to najlepiej jakby ona teraz wyleciała, ale w drodze normalnego głosowania.
A co do składu tej edycji, to dla mnie ci ludzie są tacy sobie, nawet w miarę umiejętnie ich dobrali. Można się z nich przynajmniej pośmiać. Chociaż jak na razie, to w ostatniej edycji było ciekawiej.
-
Gabra-Sheila
Kamila wygrala Gwiezdy Cyrk i bardzo dobrze
Po prostu była najlepsza
Program nie za bardzo mi się podobał ;/ JOŚ i GTNL lepsze
W JOŚ szkoda mi Darka
Bo ona ma naprawdę dobry głos, a to, że nie jest tak popularny jak Szapołowska... już trudno. W co była ubrana Jablczyńska w piosence ,,Czarne Oczy"?
Dawno już nie widziałam nic gorszego ;p Jej cienki głosik nie pasował mi do tej piosenki. Wogóle wszyscy te proste piosenki, że tak powiem zmaścili, prócz Olgi
Powiedz w jej wykonaniu było piękne
Zasłużyła sobie na Jokera.
I kolejny wspaniały odcinek JOŚ za nami
Zostały jeszcze tylko cztery odcinki. Nie wiem co pocznę potem, mój świat się chyba zawali! Żart w stylu Krzyśka
W połowie odcinka po raz pierwszy od dawien dawna powiało nudą ( Rudi za dożo się odzywał ), ale to, co później odstawiła Edytka zrekompensowało wszytko
Ktoś powie, że ona za to bierze pieniądze, że to wszystko jest na pokaz, ale mnie to sie tak podoba. Edytka po raz któryś powiedziała, że jest szczęśliwa, że może tam siedzieć, ja też jestem szczęśliwy, że mogę to oglądać i w ogóle jestem cały w tych motylkach z głowy Edytki
Grażyna zapomniała tekstu
Trochę szkoda, że takie faux pax się jej przytrafiło w ostatniej piosence. Graża wyglądała genialnie, może to się wyda dziwne i patologiczne, ale dla mnie różnica wieku nie jest przeszkodą. Co z tego, że Graża jest w wieku mojej babci, z chęcią bym ją....
Interpretacja piosenki genialna. I wielka szkoda, że to ona odpadła, a takie wielkie beztalencie jak Zającowa zostało ( jak widzę Krawczyka to robi mi się niedobrze
Czy naprawdę on jest taki fajny i tylko ja go nienawidzę?! ).
Ale i tak jestem dumny z Grażynki. Dotarła daleko, śpiewała pięknie, połknęła tę wspaniałą atmosferę i przeżyła fają przygodę. Figura czy Grażyna Wolszczak mogą jej tylko zazdrościć! O!
Ale mam też nadzieję, że teraz inne wielkie Gwiazdy zdecydują się przyjść do tego genialnego programu...
Kasieńka i Ibisz - ja ich kocham
A wyobraźcie sobie duet Ibisz - Tatiana
Tam już nie potrzebni byliby jacyś uczestnicy, oni sami by tańczyli, śpiewali, grali, jeździli i robili wszystko - dosłownie!!
Olga śpiewała super. Ona ma taki mocny głos, nie dziwię się, że Edytka jest zazdrosna. Ale Ibisz dał plamę. Aga Włodarczyk śpiewała "Aleją Gwiazd", a Olga ma śpiewać "Serca Gwiazd". Dla Krzyska to jest to samo
Jabłczyńska jest ogólnie piękna, jej głos bardzo się zmienił od pierwszego odcinka. Kibicuję jej i dalej uważam, że ona jako jedyna z uczestników jest w stanie zrobić coś na polskiej scenie muzycznej...
Kuszewski i Respondek mają świetne góry. Jak Kacper śpiewa, to zawsze na początku jakoś się boję, że coś nie wyjdzie ( jak zawsze miałem w przypadku Agi Włodarczyk ), ale po chwili się uspokajam, jego talent mnie uspokaja. Respondek, to w ogóle jest dla mnie fenomenem. Widziałbym go w ścisłym finale u boku Jabłczyńskiej...
A za tydzień wielki festiwal Krzysztofa Krawczyka
Mam nadzieję, że sam Krzysztof też wystąpi, Krzysiek coś mówił, ale nie dosłyszałem...
W ogóle jest po tym programie jakoś pozytywnie nastawiony, to działa na mnie lepiej niż wódka. Mam nadzieję, że to jeszcze nie jest niebezpieczne...

W połowie odcinka po raz pierwszy od dawien dawna powiało nudą ( Rudi za dożo się odzywał ), ale to, co później odstawiła Edytka zrekompensowało wszytko
Ktoś powie, że ona za to bierze pieniądze, że to wszystko jest na pokaz, ale mnie to sie tak podoba. Edytka po raz któryś powiedziała, że jest szczęśliwa, że może tam siedzieć, ja też jestem szczęśliwy, że mogę to oglądać i w ogóle jestem cały w tych motylkach z głowy Edytki
Grażyna zapomniała tekstu
Interpretacja piosenki genialna. I wielka szkoda, że to ona odpadła, a takie wielkie beztalencie jak Zającowa zostało ( jak widzę Krawczyka to robi mi się niedobrze
Ale i tak jestem dumny z Grażynki. Dotarła daleko, śpiewała pięknie, połknęła tę wspaniałą atmosferę i przeżyła fają przygodę. Figura czy Grażyna Wolszczak mogą jej tylko zazdrościć! O!
Ale mam też nadzieję, że teraz inne wielkie Gwiazdy zdecydują się przyjść do tego genialnego programu...
Kasieńka i Ibisz - ja ich kocham
Olga śpiewała super. Ona ma taki mocny głos, nie dziwię się, że Edytka jest zazdrosna. Ale Ibisz dał plamę. Aga Włodarczyk śpiewała "Aleją Gwiazd", a Olga ma śpiewać "Serca Gwiazd". Dla Krzyska to jest to samo
Jabłczyńska jest ogólnie piękna, jej głos bardzo się zmienił od pierwszego odcinka. Kibicuję jej i dalej uważam, że ona jako jedyna z uczestników jest w stanie zrobić coś na polskiej scenie muzycznej...
Kuszewski i Respondek mają świetne góry. Jak Kacper śpiewa, to zawsze na początku jakoś się boję, że coś nie wyjdzie ( jak zawsze miałem w przypadku Agi Włodarczyk ), ale po chwili się uspokajam, jego talent mnie uspokaja. Respondek, to w ogóle jest dla mnie fenomenem. Widziałbym go w ścisłym finale u boku Jabłczyńskiej...
A za tydzień wielki festiwal Krzysztofa Krawczyka
- Marek Forrester
Aneta bosko zaśpiewała "Baju baju"
Wyglądała tak cudnie... No i znów jest uratowana... Wspaniale ,że jeszcze będę mógł ją oglądać z mikrofonem w ręku. A ta stylizacja na ducha z zaświatów boska
Wyglądała i tak ślicznie i ładnie wykonała "O nic nie pytaj". Według wikipedii różnica między Grażyną a Anetą była tylko 4%. (52% do 48%). Już nie mogę doczekać się kolejnego show! ANETA pokona Kacpra! 
Nobody does it better
Zauważyliście co powiedziała Szapołowska jak dawała Jokere. "Anetko chciałabym ci go dać, ale nie dam bo nie mogę zaśpiewać Portofino". No i bardzo dobrze że tak powiedziała. To Zając powinna odpaść. Teraz mam drobne wyrzuty sumienia że nie wysłałem smsa na Grażynę. Ale szkoda mi kasy bo muszę wysłać kilka innych tego typu smsów.
-
Gabra-Sheila
Damians, Ibisz mówił, że Krawczyk bedzie im pomagał w treningach. xD Grażyna dała Krzysiowi jokera i moje 3.60zł poszło na marne
Trochę się martwię o Krzysia, czy wygra ten pogram, bo to jego 3 joker i czy widzowie będą na niego dlaej tak licznie głosować...
Och Karol było genialne
Olga też mi się podobała, taka rockowa
A Zając
Ja nie mogę xD Żenada xD Ta aranżacja ,,na wampira" paskudna
Mikołaj zrobił z siebie pajaca i ona znowu została.......
Już niedługo
Kacperek napewno wygra z nią!
Jablczyńska też ładnie zaśpiewała. Ale nie wydaje mi się, by to ona wygrałą ten program.
Ja uważam że powinna odpaść Zając
Przecież ona wcale nie potrafi śpiewać
Mam nadzieję że do finału dojdzie Kuszewski, Jabłczyńska i Respondek
Najbardziej kibicuję Kuszewskiemu
Olga mnie wkurza
Przecież ona potrafi śpiewać, więc nie potrzebnie jest w takim programie
Podobnie było z Urbańską
Nienaidziłem jej w tym programie
Ale jeszcze wracając do obecnych odcinków, to całkiem podoba mi się śpiew Respondka
Najgorszy z najgorszych to śpiew Zając
Najpiękniej śpiewa Kuszewski
A Jabłczyńska jest zbytnio przereklamowana
A jej występ z tą wstrętna Jadzią

Mam nadzieję że do finału dojdzie Kuszewski, Jabłczyńska i Respondek
Olga mnie wkurza
Podobnie było z Urbańską
Ale jeszcze wracając do obecnych odcinków, to całkiem podoba mi się śpiew Respondka
Najgorszy z najgorszych to śpiew Zając
Najpiękniej śpiewa Kuszewski
A Jabłczyńska jest zbytnio przereklamowana
A ja wczoraj po raz pierwszy nie obejrzałem tego show w całości.
Wolałem przypomnieć sobie wspaniały, genialny, jeden z moich ulubionych filmów czyli "Poszukiwacze zaginionej arki" z H. Fordem.
Z JOŚ widziałem tylko ostatni występ Krzysztofa i wyniki.
Ale wracając do tematu: uważam, że ta edycja jest najnudniejsza ze wszystkich. Wolałbym gdyby poziom uczestników był bardziej zróżnicowany, tak jak to było w edycji I i II. Teraz prawie wszyscy dostają tylko i wyłącznie szóstki (czasem zdarzy się jakaś piatka) i to jest już naprawdę nudne. W tej edycji właściwie nie mam już żadnego faworyta, no może ewentualnie Respondek, ale nie sądzę, żeby to on wygrał tę edycję (tutaj liczy się też popularność , a on niestety zbyt popularny nie jest).
Aneta Zając powinna już odpaść. Byłem bardzo zdziwiony jak zobaczyłem Grażynę w fotelu jurora. Myślę, że Aneta nie pokona Kacpra w kolejnym odcinku.
Ale wracając do tematu: uważam, że ta edycja jest najnudniejsza ze wszystkich. Wolałbym gdyby poziom uczestników był bardziej zróżnicowany, tak jak to było w edycji I i II. Teraz prawie wszyscy dostają tylko i wyłącznie szóstki (czasem zdarzy się jakaś piatka) i to jest już naprawdę nudne. W tej edycji właściwie nie mam już żadnego faworyta, no może ewentualnie Respondek, ale nie sądzę, żeby to on wygrał tę edycję (tutaj liczy się też popularność , a on niestety zbyt popularny nie jest).
Aneta Zając powinna już odpaść. Byłem bardzo zdziwiony jak zobaczyłem Grażynę w fotelu jurora. Myślę, że Aneta nie pokona Kacpra w kolejnym odcinku.
Aktualnie oglądam: B&B (MnS), Pierwsza miłość, Na dobre i na złe, Barwy szczęścia, Stulecie Winnych, Zadzwoń do Saula. 
Z jednej strony fajnie, że jest w programie takie beztalencie, przynajmniej podczas jej występu skacze ciśnienie i człowiek dostaje szału
A tak na serio, to ona kompletnie nie umie s.śpiewać. Już pomijając te wszystkie nieczystości i śpiewa pod dźwiękiem, to przede wszystkim ona ma bardzo drażniący głos - dla mnie taki sam, jak ma Mandaryna. No i jeszcze jej kochanek, który przebiera się za wszystko co tylko może, niech się jeszcze przebierze za gówno, to będzie przynajmniej śmiesznie
Kacper musi z nią wygrać - bez dwóch zdań.
I jeszcze trzeba pochwalić Grażynę za mądre komentarze w fotelu jurora, co już dawno się nie zdarzyło...
A tak na serio, to ona kompletnie nie umie s.śpiewać. Już pomijając te wszystkie nieczystości i śpiewa pod dźwiękiem, to przede wszystkim ona ma bardzo drażniący głos - dla mnie taki sam, jak ma Mandaryna. No i jeszcze jej kochanek, który przebiera się za wszystko co tylko może, niech się jeszcze przebierze za gówno, to będzie przynajmniej śmiesznie
Kacper musi z nią wygrać - bez dwóch zdań.
I jeszcze trzeba pochwalić Grażynę za mądre komentarze w fotelu jurora, co już dawno się nie zdarzyło...
- Marek Forrester