Taniec z gwiazdami

Dział poświęcony filmom i innym programom telewizyjnym.

Czy będzie Ci brakowało Ewy Kasprzyk jako jurorki?

Czas głosowania minął 2026-07-01, 22:00

Tak
1
17%
Nie
3
50%
Obojętne mi to
2
33%

Liczba głosów: 6
Goku

Post autor: Goku »

Zgadzam się z tobą! Lubiłem Nataszę w JoŚ, ale to co wyprawia tutaj to jakaś masakra! Wszystko takie fałszywe, sztuczne i na pokaz... ::plask wczolo:

Mucha naprawdę świetnie tańczy, a poza tym jest sympatyczna, inteligentna i prawdziwa! Zdecydowanie powinna wygrać! :mrgreen:
Tkk_Bolly

Post autor: Tkk_Bolly »

Zdecydowanie w tym programie Natasza jest fałszywa.

Najbardziej podobał mi się taniec Grażyny Wolszczak :!: Pokazała klasę, dobrze, że nie odpadła tydzień temu. :D Tango Anny Muchy było niesamowite i jeszcze ta muzyka.
Weronika Rosati słabiutko, nawet ja widziałem, że wypadała z rytmu, ale mimo wszystko ona z Krzyśkiem to moja ulubiona para.
Majdan, Kwiatkowski, Otylia wszyscy przyzwoicie. I to cała siódemka moich faworytów (włącznie z Nataszą-bo jeśli o taniec i dobytek jako gwiazda to nadal powinna tam zostac do finału)

Chciałem aby odpadł dziś Chajzer, bo wysoko mierzy i gra odważnego z tymi pretensjami do Nataszy i mógłby się przejechac (miałem rację, że powinien się martwic aby nie odpasc na początku niż wygrac w finale :P )

No, ale Iga Wyrwał odpadła, która jest mi całkowicie obojętna
Oglądam: Złotopolscy, Klan, Plebania, Barwy Szczęścia, Emmerdale, Samo Życie
Awatar użytkownika
Pottermaniack

Post autor: Pottermaniack »

Nie rozumiem, dlaczego w głosowaniu telewidzów zawsze prowadzi Natasza. :roll: Jak oni mogą nie widzieć, że wszystko robi na pokaz, jest równie sztuczna, co Skrzynecka.

Kiedy tańczyła Iga, mój brat powiedział, że jest bardzo ładna, a ja na to: "Iga, wyglądasz jak Wenus z Milo. Plus sto kilo" :P Biedna bała się oceny Iwonki, a tu Galiński dał jedynkę, nawet Beata tylko 5. :shock: A Zbyszek 7. ::kwasny:: Pobiła rekord najmniejszej ilości punktów. Na szczęście odpadła. :lol: .

Mucha zatańczyła świetnie. :mrgreen: A Gąsowski poprosił, żeby go pocałowała. :lol: Nie wiem czy zauważyliście, ale pół programu miał różowe usta. :P Śmieszne było zachowanie Muchy po jej tańcu.

Otylia nareszcie pokazała, na co ją stać. :wink: Weronika trochę słabo, była przedostatnia w rankingu, ale widzowie na szczęście ją lubią.
Tomala

Post autor: Tomala »

Super, że odpadła Iga Wyrwał. Jak narazie wszystko idzie po mojej myśli. Niech jeszcze w następnym odcinku odpadnie Kwiatkowski, który strasznie mnie irytuje.
Mucha jest super! Ona ma tyle energii w sobie, jest taka zabawna. Powinna wygrać. Ale Nataszę też lubię. Chociaż faktycznie jest sztuczna, ale bardzo lubię ją oglądać w tańcu.
Awatar użytkownika
Pottermaniack

We wtorek w amerykańskiej edycji "Tańca z Gwiazdami" zadebiutowała Joasia Krupa. Podobnie jak Iga Wyrwał, jest zagraniczną modelką polskiego pochodzenia, jednak poziom tańca zupełnie inny. Otrzymała całkiem niezły wynik - 34 punkty. Tutaj można zobaczyć jej taniec:

http://w631.wrzuta.pl/film/8ivbTa5v07c/ ... _the_stars

Śmieszne, że Amerykanie mają "tylko" 9 edycji, a Polacy 10. :lol:
Awatar użytkownika
Pottermaniack

Weronika odpadła. :shock: :( Jedna z moich ulubionych par.

Ogólnie odcinek był nudny, poprzednie o wiele lepszy. Cieszę się, że Mucha pokonała Nataszę, ciekawi mnie, czy w głosowaniu SMS też prowadziła. Nie lubię Grażyny, więc cieszyłem się, kiedy wg. jury miała 3 miejsce spadła na jedno z ostatnich. Super wypadła Otylia. Ostatnio w "TzG" do tańców dają moje ulubione piosenki, wcześniej było "Give it 2 me" Madonny, a teraz Evanescence - Bring Me To Life. :mrgreen:
Awatar użytkownika
DeaconFan

Post autor: DeaconFan »

Pottermaniack pisze:Weronika odpadła.
Szkoda, ja ją lubię. :( Ale mam wrażenie, że widzowie coś nie bardzo, w Rankingu Gwiazd nie radziła chyba sobie za bardzo, więc pewnie w innych show z gwiazdami jest/będzie podobnie. Może wszystko przez ten słynny romans z tym starym reżyserem... :roll:
Aktualnie oglądam: B&B (MnS), Pierwsza miłość, Na dobre i na złe, Barwy szczęścia, Stulecie Winnych, Zadzwoń do Saula. :D
Awatar użytkownika
Damians

Post autor: Damians »

Też ją lubię, szkoda, że odpadła. Przecież wcale tak brzydko nie tańczyła, niektórzy tańczą gorzej...

A ten pocałunek Iwonki i jej męża zaskoczył mnie :mrgreen: Przynajmniej coś się działo xD
Awatar użytkownika
Pottermaniack

Niekoniecznie jej nie lubią, w poprzednim odcinku też miała 20-kilka punktów, ale awansowała dzięki głosom widzów. :wink:
Szkoda, że Iwonka nie zaprosiła męża do loży jurorskiej, skoro był na sali. :lol:
Tkk_Bolly

Post autor: Tkk_Bolly »

Też żałuje Weroniki :( Mimo, że to była moja ulubiona para, muszę stwierdzić, że tańczyła najgorzej z tych co zostali. Nawet 50-letnia Grażyna lepiej sobie śmiga.

Puszczali urywki przebojów Kwiatkowskiego i bardzo mi się spodobały.Poszukuję dwóch jego płyt, znalazł ktoś je może?
Oglądam: Złotopolscy, Klan, Plebania, Barwy Szczęścia, Emmerdale, Samo Życie
Awatar użytkownika
Tim

Post autor: Tim »

Ja jakoś za Weroniką nie przepadam. Ucieszyła mnie wiadomość, że odpadła.
Dr. House : "You want to make things right? Too bad. Nothing's ever right."
Tomala

Post autor: Tomala »

Bardzo żałuję, że Weronika Rosati odpadła. Bardzo ją lubię. To była moja ulubiona gwiazda w tej edycji razem z Muchą. Ania jest świetna.
Awatar użytkownika
Pottermaniack

W ostatnim odcinku Iwona i Beata znowu się pokłóciły:

http://www.plotek.pl/plotek/1,78649,708 ... mac__.html
Awatar użytkownika
mailo

Post autor: mailo »

DeaconFan pisze:
Pottermaniack pisze:Weronika odpadła.
Szkoda, ja ją lubię. :( Ale mam wrażenie, że widzowie coś nie bardzo, w Rankingu Gwiazd nie radziła chyba sobie za bardzo, więc pewnie w innych show z gwiazdami jest/będzie podobnie. Może wszystko przez ten słynny romans z tym starym reżyserem... :roll:
Też mi sie wydaje , że to jeszcze za nia się ciągnie i w ogóle wszystko co tabloidy o niej wypisuja o jej toksycznym związku z matką itp.
Tkk_Bolly pisze:Też żałuje Weroniki :( Mimo, że to była moja ulubiona para, muszę stwierdzić, że tańczyła najgorzej z tych co zostali. Nawet 50-letnia Grażyna lepiej sobie śmiga.

Puszczali urywki przebojów Kwiatkowskiego i bardzo mi się spodobały.Poszukuję dwóch jego płyt, znalazł ktoś je może?
No Grażynka to sobie smiga lepiej niż niejedna młoda. Moimo to jestem za Muchą i myślę, że wygra. A Urbańskiej to na serio szczerze życzę jakiejś kontuzji - cyrkówka Józefowicza;/

PS. Widział może ktoś z was chłopaki (a może i dziewczyny:) tego Playboya z Muchą? Bo do polskich sklepów w Irlandii to pewnie dotrze za miesiąc dopiero:)
Awatar użytkownika
Damians

Post autor: Damians »

Obcykałem dzisiaj tego Playboya, a właściwie te dwa. Po są dwa różne numery, w każdym są inne sesje.
Pierwsza - czarno-biała, jak dla mnie za wulgarna. Mucha wyszła na niej jak zwykla dziwka, której faceci zdejmuja majtki. Pokazała wszystko, co mogła pokaza, a może i nawet jeszcze więcej xDDD
Druga, ta kolorowa bardziej mi się podoba, zdjęcia są lepiej zrobione, Mucha ma zakryte, to, co powinna mieć zakryte, mało, ale jednak, takie zdjęcia bardziej działają na wyobraźnie xD

Ogólnie jakoś inaczej sobie wyobrażałem te sesje, spodziewałem się czegoś lepszego. Wtedy może zapłaciłbym te 9,99, a tak było mi szkoda xD
ODPOWIEDZ