Taniec z gwiazdami
Tańce mają przydzielone, ale czego nie zatańczą dzisiaj będzie im dane zatańczyć za jakieś 3-4 tygonie, także każda para zaliczy wszystki tańce.
Będe dzisiaj oglądał, chciaż szkoda, że bez Weroniki Rosati.Będe kibicował szczególnie Grażynce Wolszczak i Michałowi Kwiatkowskiemu.Bo to, że Mucha, Natasza, Majdan i Otylia przejdą dalej uznaje za pewnik
Będe dzisiaj oglądał, chciaż szkoda, że bez Weroniki Rosati.Będe kibicował szczególnie Grażynce Wolszczak i Michałowi Kwiatkowskiemu.Bo to, że Mucha, Natasza, Majdan i Otylia przejdą dalej uznaje za pewnik
Oglądam: Złotopolscy, Klan, Plebania, Barwy Szczęścia, Emmerdale, Samo Życie
A ja liczyłem, że ze schodów zejdzie ten chórek w połowie piosenki, ale niestety...
Mucha jest niesamowita, Wolszczakwa dzisiaj była fenomenalna (
), a Natasza powinna dostać nagrodę - Fałszywość Roku! Normalnie nikt nigdy w TzG nie był tak fałszywy jak ona, kiedy oczekuje na noty i komentarze jury
Żenada.
Mucha jest niesamowita, Wolszczakwa dzisiaj była fenomenalna (
Żenada.
Dokładnie, jeszcze jak powiedziała na końcu, że jej mąż jest jej specjalnym jurorem i że powie jej w domu czy było dobrze czy nieDamians pisze:A ja liczyłem, że ze schodów zejdzie ten chórek w połowie piosenki, ale niestety...
Mucha jest niesamowita, Wolszczakwa dzisiaj była fenomenalna (), a Natasza powinna dostać nagrodę - Fałszywość Roku! Normalnie nikt nigdy w TzG nie był tak fałszywy jak ona, kiedy oczekuje na noty i komentarze jury
![]()
![]()
Żenada.
Mucha miała trochę gorszy występ ale głosy publiczności wyniosły ją na 2 miejsce ! Wolszczakowej sie w głowie zakręciło:D Zdziwiłem sie że Chajzer dostał aż 39pkt od jury a wcale nie był tak wysoko.
Miałam napisać to samo, ale pomyślałam, że wejdę na oficjalną stronę TzG i zobaczę, jak ludzie głosowali wczoraj. Jestem w szoku, bo Natasza miała o dwa procent więcej głosów niż Mucha! Ale myślę, że to tylko chwilowe i że Mucha z Nataszą będą w finale i Mucha wygra głosami widzów.mailo pisze:Moim zdaniem publiczność nie da jej wygrać.
Ja się strasznie śmiałam podczas jej tańca i kiedy z nimi rozmawiali po nim.mailo pisze:Wolszczakowej sie w głowie zakręciło:D
Chajzer miał wczoraj najmniej głosów od widzów, no ale obronił się tańcem.mailo pisze:Zdziwiłem sie że Chajzer dostał aż 39pkt od jury a wcale nie był tak wysoko.
Zelta mi nie szkoda, dziś faktycznie tańczył najsłabiej, co wyłapało nawet moje oko.
Za tydzień chyba odpadnie któryś ze sportowców, ale i tak cała trójka daleko zaszła.
Występ Rybaka cudowny, tylko szkoda, że nie zaśpiewał drugi raz na koniec...
- Pottermaniack
Wczoraj dokładnie o tym samym pomyślałem.mailo pisze:I my się śmialiśmy ze znajomymi, że Józefowicz w domu trenuje ją i stoi z jakimś batem i krzyczy : "Dawaj cyrkówka! Jeszcze raz ! Musisz dobrze ćwiczyć , żeby wygrać Porshe !"![]()
Pamiętam, że w poprzednich edycjach samba też była słabo oceniana, więc nie zdziwiłem się, że Mucha dostała 35 pkt. Popisała się strojem i tekstami, że od czasu sesji w Playboyu się tak ubiera.
Też się nad tym zastanawiam. Pewności nie mam, ale jest taki "podejrzany"mailo pisze:Co do Kwiatkowskiego, to nie chcę sie tutaj komus narazić ale czy on przypadkiem nie jest gejem? Może właśnie geje na niego głosuja bo im sie podoba?:) Taka tylko moja luźna myśl.Pottermaniack pisze:[dziwię się, że Urbaś i Kwiatkowski nadal się trzymają, powinni odpaść w najbliższych odcinkach.
Też wczoraj to samo pomyślałem o Nataszy i Józefowiczu. Ich związek jest bardzo dziwny.
Trochę mi szkoda, że Zelt odpadł. Poza Kwiatkowskim to wolałbym jeszcze żeby odpadł Chajzer.
Bardzo podobała mi się samba Muchy. Ale ja nadal pamiętam sambę Kasi Cichopek z 2. edycji i od tamtego czasu żadna samba mnie tak nie zachwyciła.
Mówiłem, że Grażyna Wolszczak to największy luzak tej edycji większy niż Ania Mucha
Wczoraj mieliśmy małą próbkę. Grażyna przekonała się, że nie warto być damą, bo się ma mało sms-ów od telewidzów. Teraz postawiła na show i proszę.
Szkoda, że nie ma mojej drugiej faworytki Weroniki, no ale kończę rozpamiętywanie jej odpadnięcia.
Cieszę się, że odpadł Zelt bo był najsłabszy.
Obok Grażynki kibicuje Kwiatkowskiemu, świetna osobowość. Świetny wokal,ostatnio zacząłem słuchać jego utworów i nie dziwię się, że został doceniony we Francji. A tańce są na prawdę spoko. Muszkę też bardzo lubię, ale ona zawsze w czołówce, więc się nie martwię.
Szkoda, że nie ma mojej drugiej faworytki Weroniki, no ale kończę rozpamiętywanie jej odpadnięcia.
Cieszę się, że odpadł Zelt bo był najsłabszy.
Obok Grażynki kibicuje Kwiatkowskiemu, świetna osobowość. Świetny wokal,ostatnio zacząłem słuchać jego utworów i nie dziwię się, że został doceniony we Francji. A tańce są na prawdę spoko. Muszkę też bardzo lubię, ale ona zawsze w czołówce, więc się nie martwię.
Oglądam: Złotopolscy, Klan, Plebania, Barwy Szczęścia, Emmerdale, Samo Życie
No dokładnie, jak pierwszy raz go zobaczyłem w TzG, to też taka była moja pierwsza myśl. Może to ocenianie ludzi po wyglądzie, a tego się nie powinno robic, ale normalny to on raczej nie jest.Tomala pisze:Też się nad tym zastanawiam. Pewności nie mam, ale jest taki "podejrzany"mailo pisze:Co do Kwiatkowskiego, to nie chcę sie tutaj komus narazić ale czy on przypadkiem nie jest gejem? Może właśnie geje na niego głosuja bo im sie podoba?:) Taka tylko moja luźna myśl.Pottermaniack pisze:[dziwię się, że Urbaś i Kwiatkowski nadal się trzymają, powinni odpaść w najbliższych odcinkach.![]()
Chciałbym, żeby on odpadł w następnym odcinku, bo wcale go nie znam.
Też pamiętam sambę Kasi Cichopek!
W ogóle są takie tańce, które się zapamiętuje, jak na przykład Oli Kwaśniewskiej i Maseraka to Upiora w Operze
Tamte 2 tańce dobrze pamiętam. Rusin miała bardzo seksowną czarną sukienkę. Pięknie wyglądała, a tańczyła chyba do piosenki "Goldeneye " Tiny Turner.Tomala pisze:Mi jeszcze w pamięć bardzo zapadła rumba Kingi Rusin. I ten walc chyba czy coś Rafała Mroczka, jak jego partnerka miała opaskę na oczach. Pewnie jeszcze coś by się znalazło, ale nie chce mi się teraz za dużo myśleć xD
Dr. House : "You want to make things right? Too bad. Nothing's ever right."