Bieżące odcinki "Mody na sukces"
- Adex-fan Brooke
Niezbyt ciekawe, brakowało mi Brooke. Stephanie dziś pokazała jak mało dla niej znaczy Taylor gdy ma ważniejsze rzeczy do ochrony.
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city
-
Dawidek
- Administrator
Ciekawe odcinki, zastanawia mnie tylko, po co Baker zbiera całą rodzinkę w willi Forresterów i przedstawia swoją teorię. Doświadczony funkcjonariusz policji, moim zdaniem powinien mówić jak najmniej, by nie zdradzać swoich podejrzeń. Mogą one zostać wykorzystane w niecnym celu. Baker wykazał się brakiem profesjonalizmu.
Potwierdziła się moja teza postawiona w piątek - Stephanie znowu wykorzystała Taylor do swoich celów.
Ashley się nie dziwię, nie będzie ona przecież wiecznie czekać na Ricka. Z młodym Forresterem się jednak zgadzam, Ridge nie jest dobrym partnerem dla niej.
Ona sama musi się o tym przekonać.
Bridget jest bardzo zainteresowana tym, czy jej były mąż zostanie ojcem.
Dobrze, że nie ma Brooke - przyda nam się odpoczynek od niej.
Potwierdziła się moja teza postawiona w piątek - Stephanie znowu wykorzystała Taylor do swoich celów.
Ashley się nie dziwię, nie będzie ona przecież wiecznie czekać na Ricka. Z młodym Forresterem się jednak zgadzam, Ridge nie jest dobrym partnerem dla niej.
Bridget jest bardzo zainteresowana tym, czy jej były mąż zostanie ojcem.
Dobrze, że nie ma Brooke - przyda nam się odpoczynek od niej.
Fajna piosenka dzisiaj leciała do scen z Nickiem w więzieniu i Taylor w szpitalu. Nick podle mścił się na Forresterach zabierając im FC i kupując sieci butików, ale i tak nie zasłużył na to, żeby pójść siedzieć za coś, czego nie zrobił. Stephanie jest naprawdę bezwzględna i zdolna do wszystkiego. Faktycznie nie myśli o tym jak się czuje Taylor w związku z aresztowaniem Nicka. Może sądzi, że lepiej jej będzie z kimś innym, albo z Ridge'm. Ale dla niego za to chyba upatrzyła już sobie Ashley.
Fajny także był moment jak Ridge upuścił szklankę. Niestety Ashley jeszcze nie podejrzewa, że Ridge mógł mieć coś wspólnego ze śmiercią Shane'a.
Ponadto znów wspomniano sprawę postrzelenia Granta, co może mieć znaczenie w tym wątku zważywszy na trudne położenie Ridge'a.
Zabieg in vitro oczywiście przeprowadził nie kto inny jak Bridget.
Plusem scen w Insomnii było oczywiście pojawienie się C.J.'a, który zaproponował Rickowi i Phoebe regularne występy w swoim lokalu.
Fajny także był moment jak Ridge upuścił szklankę. Niestety Ashley jeszcze nie podejrzewa, że Ridge mógł mieć coś wspólnego ze śmiercią Shane'a.
Ponadto znów wspomniano sprawę postrzelenia Granta, co może mieć znaczenie w tym wątku zważywszy na trudne położenie Ridge'a.
Zabieg in vitro oczywiście przeprowadził nie kto inny jak Bridget.
Plusem scen w Insomnii było oczywiście pojawienie się C.J.'a, który zaproponował Rickowi i Phoebe regularne występy w swoim lokalu.
Aktualnie oglądam: B&B (MnS), Pierwsza miłość, Na dobre i na złe, Barwy szczęścia, Stulecie Winnych, Zadzwoń do Saula. 
-
Dawidek
- Administrator
Chciałbym, by CJ powrócił na stałe.
Mogliby odnowić przyjaźń między nim a Rickiem, byłby to idealny powrót do przeszłości.
Baker aresztował nicka na podstawie zebranego materiału dowodowego i tego, co mówili Forresterowie. Zawsze, w miarę uzupełniania materiału dowodowego policja może zmienić obiekt podejrzeń. Ta koszula jest najpoważniejszym materiałem dowodowym, więc nie powinno dziwić, że Nick został zatrzymany.
Nick nie zasługuje na to, żeby siedzieć za coś, czego nie zrobił. Argumentacja, którą używa Stephanie jest po prostu dziecinna - byle chronić swego syneczka. Rozumiem, że rodzice chcą chronić dzieci przed złem, ale czemu kosztem innych, w tym przypadku Nicka? I jeszcze ona bezczelnie gada, że on sobie na to zasłużył? Stephanie już raz siedziała w areszcie (to dawne czasy - przyjęła na siebie przestępstwo popełnione przez Thorne'a, o ile dobrze pamiętam), więc zapomniała, jak "przyjemnie" jest w takim miejscu. Chciałbym, by policją ją kiedyś aresztowała. Nabrałaby pokory i przestała pleść od rzeczy.
Piosenka w pierwszym odcinku była fajna, taka odskocznia od rozmów bohaterów.
Baker aresztował nicka na podstawie zebranego materiału dowodowego i tego, co mówili Forresterowie. Zawsze, w miarę uzupełniania materiału dowodowego policja może zmienić obiekt podejrzeń. Ta koszula jest najpoważniejszym materiałem dowodowym, więc nie powinno dziwić, że Nick został zatrzymany.
Nick nie zasługuje na to, żeby siedzieć za coś, czego nie zrobił. Argumentacja, którą używa Stephanie jest po prostu dziecinna - byle chronić swego syneczka. Rozumiem, że rodzice chcą chronić dzieci przed złem, ale czemu kosztem innych, w tym przypadku Nicka? I jeszcze ona bezczelnie gada, że on sobie na to zasłużył? Stephanie już raz siedziała w areszcie (to dawne czasy - przyjęła na siebie przestępstwo popełnione przez Thorne'a, o ile dobrze pamiętam), więc zapomniała, jak "przyjemnie" jest w takim miejscu. Chciałbym, by policją ją kiedyś aresztowała. Nabrałaby pokory i przestała pleść od rzeczy.
Piosenka w pierwszym odcinku była fajna, taka odskocznia od rozmów bohaterów.
Ja mam wrażenie, że scenarzyści wysłali Bridget na medycynę tylko po to, żeby w przyszłości mieć lekarza w głównej obsadzie i nie wprowadzać takich postaci jak Mark czy ChristianDeaconFan pisze:Zabieg in vitro oczywiście przeprowadził nie kto inny jak Bridget.
Nie podoba mi się ten wątek ze śmiercią Shane'a. To prawie to samo co było ze śmiercią Darli, tylko tutaj dodatkowo siedzi ktoś niewinny. Niby lubię wątki kryminalne w B&B, ale wolę jak jest jakiś prawdziwy czarny charakter, a nie jak któraś z głównych (pozytywnych) postaci robi raz coś głupiego, potem tego żałuje itp.
To w takim razie ktoś z rodziny Forresterów powinien zostać jeszcze pastorem, żeby mógł im udzielać ślubów itp.Tomala pisze:Ja mam wrażenie, że scenarzyści wysłali Bridget na medycynę tylko po to, żeby w przyszłości mieć lekarza w głównej obsadzie i nie wprowadzać takich postaci jak Mark czy Christian
Aktualnie oglądam: B&B (MnS), Pierwsza miłość, Na dobre i na złe, Barwy szczęścia, Stulecie Winnych, Zadzwoń do Saula. 
- Adex-fan Brooke
To były świetne sceny jak Nick wywalił krzesłem okno i wdar się wkurzony do Stephanie o to że zepchnęła jego matkę przez balustradę, Stephanie kazała mu wyjść, poszedł za nią na górę złapał za fraki i przechylił wystraszoną przez balustradę, ale darował jej zrzucenie i ona pobiegła do pokoju a on za nią, wywalił drzwi a wtedy Stephanie już obróciła sie z bronią, gdy do domu wpadli Brooke,Eric,Ridge na pomoc Stephanie padł strzał, pobiegli na górę - Stephanie strzeliła tylko obok Nicka i oddała broń potem.
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city
- Adex-fan Brooke
Dobrze sobie zapamiętajcie fani Taylor jak Stephanie ją traktuje lekceważąco, Stephanie zawsze kieruje się egoistycznymi motywami. Phoebe wyszła dziś na trochę głupią jak opowiadała wszystko Nickowi i nie skapnęła się że on chce coś na Ridge'a wyciągnąć. Randka Ashley i Ridge'a trochę nietypowa w jej domu gdzie jej córka Abby. Ogólnie nie podoba mi się to dziecko. Brooke ładnie wspiera Nicka i Taylor, mogliby tworzyć grupę vs. Stephanie.
Dzisiejsze odcinki interesujące.
Nick jest już na właściwym tropie, nie wie jedynie, że Ridge nie zabił Shane'a, a nawet chciał go ratować. Marone jako detektyw jest lepszy niż porucznik Baker.
Ciekawe czy Ashley przypomni sobie, że słyszała strzał w budynku FO.
Ridge się cały czas podejrzanie zachowuje, jak np. dzisiaj na konferencji prasowej. Ciekawe czy Baker nabrał co do niego większych podejrzeń.
Inne plusy odcinka to świetne wykonanie Ricka i Phoebe oraz podstęp C.J.'a.
Nick jest już na właściwym tropie, nie wie jedynie, że Ridge nie zabił Shane'a, a nawet chciał go ratować. Marone jako detektyw jest lepszy niż porucznik Baker.
Ridge się cały czas podejrzanie zachowuje, jak np. dzisiaj na konferencji prasowej. Ciekawe czy Baker nabrał co do niego większych podejrzeń.
Inne plusy odcinka to świetne wykonanie Ricka i Phoebe oraz podstęp C.J.'a.
- Pottermaniack
W przekonaniu Stephanie Nick to łajdak, który kocha Brooke i może przez to unieszczęśliwić Taylor, poza tym ma Marone za " tego złego", więc w swoim mniemaniu może wyświadczać Doc dużą przysługę. Poza tym, kiedy liczy się Ridge, to wszystko inne nie istnieje - pozostałe dzieci, mąż, synowa. Stephanie w większości przypadków występuje w obronie, słusznej czy niesłusznej, interesów swoich dzieci, więc nie można powiedzieć, że jest egoistką.Adex-fan Brooke pisze:Dobrze sobie zapamiętajcie fani Taylor jak Stephanie ją traktuje lekceważąco, Stephanie zawsze kieruje się egoistycznymi motywami.
Ridge totalnie poddał się manipulacjom swojej matki, jak może tak bezczelnie znieważać Nicka i pozwolić, by mógł trafić za kratki?
-
Dawidek
- Administrator
Podstęp CJ'owi się udało.
Piosenka mi się podobała.
Oboje potrafią śpiewać.
Dochodzę do takiego samego wniosku, że to Nick jest lepszym detektywem niż porucznik Baker. Potrafi rozgryzać sprawę, szczególnie, jeśli dotyczą jego samego lub osób blisko z nim związanych.
Warta odnotowania jest wizyta Bakera w siedzibie FO, Baker przysłuchiwał się konferencji. To może oznaczać, że coś mu jeszcze nie gra, bo niby po co by odwiedzał firmę.
Widać wyraźnie, że Ridge'owi jest źle z tą sprawą. Popełnia ten sam błąd, co jego była żona - Taylor, kiedy ukrywała prawdę o przejechaniu Darli. Choć on ma więcej do stracenia. Mimo wszystko, dla jego spokoju, powinien wydusić to z siebie i się przyznać. Ostatnie odcinki pokazują jeszcze jedno - Ridge jest pod ogromnym wpływem swojej matki, nie pierwszy raz zresztą.
Dochodzę do takiego samego wniosku, że to Nick jest lepszym detektywem niż porucznik Baker. Potrafi rozgryzać sprawę, szczególnie, jeśli dotyczą jego samego lub osób blisko z nim związanych.
Widać wyraźnie, że Ridge'owi jest źle z tą sprawą. Popełnia ten sam błąd, co jego była żona - Taylor, kiedy ukrywała prawdę o przejechaniu Darli. Choć on ma więcej do stracenia. Mimo wszystko, dla jego spokoju, powinien wydusić to z siebie i się przyznać. Ostatnie odcinki pokazują jeszcze jedno - Ridge jest pod ogromnym wpływem swojej matki, nie pierwszy raz zresztą.
- Adex-fan Brooke
No właśnie Ridge jest teraz pod wpływem matki a czy wszystko co ona mu mówi jest dobre dla niego? W ogóle czy powinien z Ashley być? Stephanie jest egoistką w tej chwili bo robi co uważa za słuszne dla niej (nie chce stracić Ridge'a).
- Adex-fan Brooke
Dobrze Taylor postawiła się Stephanie a dziwnie że jest gotowa posłać Ridge'a do więzienia. Stephanie była przekomiczna jak kłamała Ashley o odgłosie wystrzału.