Gotowe na wszystko (Desperate Housewives)
- kimberly1990
- misiek12345
Szkoda... Niby jestem dopiero przy trzecim sezonie (chwała Wam za białą czcionkę), ale... wciągnąłem się. Co będę teraz oglądał? Zostanie tylko Glee (przynajmniej Kurt, Finn i Rachel jednak nie odchodzą w czwartym sezonie, więc jest sens oglądać dalej). Z drugiej strony, wszystko co dobre kiedyś się kończy... 8 sezonów to i tak jest dużo; z taką ilością odcinków, razem z kiepskimi efektami specjalnymi i wątkami naciąganymi jak guma od majtek, robiła się z tego wysokobudżetowa soapka 
'Diversi nihil a me alienum puto'
http://www.youtube.com/user/michalg1991 - mój kanał na YT
http://www.youtube.com/user/bbmocked - kanał poświęcony B&B
http://www.youtube.com/user/michalg1991 - mój kanał na YT
http://www.youtube.com/user/bbmocked - kanał poświęcony B&B
- Adex-fan Brooke
To szkoda że nawet nie dorówna Dynastii jeśli tylko 8 sezonów, ale kto wie? Może to reklama aby oglądalność była i zrobią jednak więcej? A jak nie to może potem film kinowy jak w przypadku Seksu w wielkim mieście, obecnie nie będę się martwić. Z resztą jeśli sezon 8 będzie naciągany pod względem scenariusza to może nie taka duża strata, chociaż to super serial i jego się zawsze fajnie ogląda.
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city
8 sezonów to i tak duża liczba, którą obecnie niewielu serialom udaje się osiągnąć.
Przechodzi więc do historii amerykańskiej telewizji kolejny hitowy serial, który oglądałem (właściwie to tylko pierwsze trzy serie regularnie na Polsacie, potem jakoś nie chciało mi się ściągać kolejnych, jednak planuję kiedyś nadrobić). Nie ma już Prison Break (4 sezony), 24 godzin (8 sezonów), Smallville (10 sezonów - bardzo duża liczba), Lost (6 sezonów)... Ech, wszystko się kiedyś kończy...
Przechodzi więc do historii amerykańskiej telewizji kolejny hitowy serial, który oglądałem (właściwie to tylko pierwsze trzy serie regularnie na Polsacie, potem jakoś nie chciało mi się ściągać kolejnych, jednak planuję kiedyś nadrobić). Nie ma już Prison Break (4 sezony), 24 godzin (8 sezonów), Smallville (10 sezonów - bardzo duża liczba), Lost (6 sezonów)... Ech, wszystko się kiedyś kończy...
Aktualnie oglądam: B&B (MnS), Pierwsza miłość, Na dobre i na złe, Barwy szczęścia, Stulecie Winnych, Zadzwoń do Saula. 
- Adex-fan Brooke
Zatrzymałeś się aż na 3 sezonie? Czyli marny z Ciebie fan, ja chyba sezon 4 i 6 najbardziej lubię z tego serialu.DeaconFan pisze:8 sezonów to i tak duża liczba, którą obecnie niewielu serialom udaje się osiągnąć.![]()
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city
Jak ktoś ogląda jakiś serial przez jakiś czas to od razu musi już być jego fanem?Adex-fan Brooke pisze:Zatrzymałeś się aż na 3 sezonie? Czyli marny z Ciebie fan,
Aktualnie oglądam: B&B (MnS), Pierwsza miłość, Na dobre i na złe, Barwy szczęścia, Stulecie Winnych, Zadzwoń do Saula. 
Zrobiłem sobie dzisiaj maraton i dokończyłem 7 sezon
.
Końcówka sezonu podobała mi się znacznie bardziej niż pierwsza połowa. Najbardziej rozśmieszył mnie ten odcinek w którym Gaby i Bree robiły 'razem' ciasto, a Lynette próbowała dostać się na konferencję
.
Rozwalił mnie też początek finału, gdy Susan tak się cieszyła ze spotkania z przyjaciółkami, a te wszystkie ją spławiły
.
Pijana Renee też była rozbrajająca, ten jej "romans" z barmanem
.
Sam finał jak dla mnie dosyć emocjonujący, pewnie dlatego, że Gaby to moja ulubiona bohaterka, a wątek z ojczymem-gwałcicielem był zdecydowanie ciekawszy niż ten z podmienioną córką, a przede wszystkim niż ten idiotyczny wątek z lalką.
Wiadomo, że Lynette i Tom w końcu i tak się zejdą, ale przyda im się ta separacja. I wcale się Tomowi nie dziwię, bo Lynette zaczęła się zachowywać jak jędza, od kiedy on zaczął odnosić sukcesy
.
I całkiem fajnie to moim zdaniem wyszło, że w ostatnim sezonie wszystkie bohaterki będą miały wspólną tajemnicę
.
Końcówka sezonu podobała mi się znacznie bardziej niż pierwsza połowa. Najbardziej rozśmieszył mnie ten odcinek w którym Gaby i Bree robiły 'razem' ciasto, a Lynette próbowała dostać się na konferencję
Rozwalił mnie też początek finału, gdy Susan tak się cieszyła ze spotkania z przyjaciółkami, a te wszystkie ją spławiły
Pijana Renee też była rozbrajająca, ten jej "romans" z barmanem
Sam finał jak dla mnie dosyć emocjonujący, pewnie dlatego, że Gaby to moja ulubiona bohaterka, a wątek z ojczymem-gwałcicielem był zdecydowanie ciekawszy niż ten z podmienioną córką, a przede wszystkim niż ten idiotyczny wątek z lalką.
Wiadomo, że Lynette i Tom w końcu i tak się zejdą, ale przyda im się ta separacja. I wcale się Tomowi nie dziwię, bo Lynette zaczęła się zachowywać jak jędza, od kiedy on zaczął odnosić sukcesy
I całkiem fajnie to moim zdaniem wyszło, że w ostatnim sezonie wszystkie bohaterki będą miały wspólną tajemnicę
Mi sie bardzo szkoda tego serialu ja przekonał sie do niego we wrześniu 2010. tak to uważałem a gówno jakieś duperele a spróbowałem jeden odcinek. I ten 1 był dla mnie cudowny. Tajemnica , intryga, o co chodzi z tym , zaczął się bardzo dobrze i polubiłem go naprawdę jest bliski mojemu sercu. Przez ten cały czas oglądałem wszystkie serie i jest z tym mi dobrze. Co do 8 sezonu myślę ze to będzie wydarzenie warte uwagi . DHW slędzilo średnio 11.8 mln widzów czyli to o 1 milion mniej niż poprzednio co uważam ze nie słusznie wycofanie emisji. ABC cały czas mi podpada od dziś to mój najgorszy program na liście ulubionych najpierw AMC i OLTL a teraz Desperatki. Myślę że fani w USA będą namiętnie śledzić losy desperatek
Grisza 
- Adex-fan Brooke
http://desperate-housewives.tripod.com/id3.html Odliczanie do premiery ostatniego już niestety sezonu 8 oraz spoilery a tutaj fajne, nowe podsumowujące promo: http://youtu.be/xAC99JPHJgs
- Adex-fan Brooke
Katherine jest przez moment jak Susan ją wkopuje do szafy
Faktycznie mogli jeszcze więcej fajnych scen dać.