Post autor: Pottermaniack »

Moderator
Awatar użytkownika
Moderator

Post autor: DeaconFan »

Teraz interesuje mnie tylko Keemo, bo reszta wątków to nic ciekawego. Adam to fajna postać, ale denerwuje mnie traktowanie Sally w tej soapce (w B&B było z czasem podobnie) jak taniej intrygantki i dodatku do facetów.
Aktualnie oglądam: B&B (MnS), Pierwsza miłość, Na dobre i na złe, Barwy szczęścia, Stulecie Winnych, Zadzwoń do Saula. :D

Może Sally skorzysta na nowej Summer? :)
Moderator
Awatar użytkownika
Moderator

Sally byłaby ciekawa tylko wtedy, gdyby no nie wiem... przejęła całkowicie czyjąś firmę, wzięła z kimś ślub albo sprowadziła swoją rodzinę do Genoa City. Bo w przeciwnym razie cały czas stanowi tylko seksowny dodatek...
Aktualnie oglądam: B&B (MnS), Pierwsza miłość, Na dobre i na złe, Barwy szczęścia, Stulecie Winnych, Zadzwoń do Saula. :D

Mogłaby rywalizować ze swoją sobowtórką, siostrzenicownuczką Rose DeVille, która by prowadziła rodzinny biznes. :D
Moderator
Awatar użytkownika
Moderator

Pottermaniack pisze:Mogłaby rywalizować ze swoją sobowtórką, siostrzenicownuczką Rose DeVille, która by prowadziła rodzinny biznes.
No, to byłoby ciekawe hah.

W Y&R pojawił się niegdyś starszy Eric/Mały D Sharpe. Mógłby tam powrócić jako dorosły facet i kręcić z Sally. Skoro B&B nie jest zainteresowane powrotem tej postaci, to mogłaby się pojawiać w Y&R.

W serialu zobaczymy Kelsey Wang w roli Allie. Nie napisano kogo konkretnie miałaby zagrać, ale w tym przypadku to oczywista oczywistość.
Moderator
Awatar użytkownika
Moderator

Dajcie spokój... ::kwasny:: Y&R już totalnie przemienia się w B&B. Po co sprowadzić po latach legacy character, czyli starszego syna Jacka, lepiej uśmiercić go poza ekranem jak Caroline Soencer Jr., czy ojca Theo jakiś czas temu w Y&R. ::kwasny:: Żenada... Co im szkodziło zrobić recast Keemo. Do tamtego aktora raczej nikt się jakoś specjalnie nie przywiązał.

Post autor: Adex-fan Brooke »

Podobno ma zmartwychwstać Diane matka Kyle'a :shock: Przez wypadek zabita przed laty przez Nikki :P A już myślałem, że to Paty smsuje do Jacka... Ogólnie to jedyny ciekawy wątek bo jest coś tajemniczego, reszta nudy straszne... No może jeszcze zniknięcie Michaela tajemnicze... Czy Ashland maczał w tym palce? Niby zdemaskowany, że udawał chorobę, ale on tak jakby się do tego nie przyznaje i być może jest jakieś drugie dno... Myślę też, że szczęscie Sharon i Raya jest policzone bo Chelsea interesuje się Rayem a wtedy Sharon na bank wróci do Nicka :)
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city
Awatar użytkownika
B@r
Awatar użytkownika

Post autor: B@r »

W sumie z okazji 35-lecia B&B dla promocji serialu siostrzanego, Brooke, Ridge albo Eric mogliby pojawić się gościnnie w Genoa City i spotkać się np. z Lauren... :)
"Stephanie is not for here you anymore. She's gone now. Things are going to be very different around you right now. I'm going to find a way to stop you".

Taki powrót i nikt nie komentuje? :) Po powrocie JT, który nie miał pulsu i się odkopał w Chancellor Parku żaden powrót nie powinien dziwić, ale Diane znalazł mąż Katherine na rybach, jak to więc możliwe, że jest cała i zdrowa? Dlaczego dopiero teraz wróciła? Zniknęła z serialu w efektowny sposób, ale równocześnie ten ruch był słaby z punktu widzenia fabularnego, bo pozbyli się bohaterki, która ma skomplikowane relacje z największymi w mieście, jak Jack, Nikki, Victor i Phyllis. Skoro będzie nowa Summer, to tym bardziej w serialu powinien z powrotem zagościć Kyle. :)
Moderator
Awatar użytkownika
Moderator

I Kyle zagości. I to ma dłużej.

Źródło: https://www.soapoperanetwork.com/2022/0 ... n-contract

Post autor: Tkk_Bolly »

Bardzo cieszy powrót Diane! Za to kocham soapki :: bow :: Wraca kultowa postać i aktorka.
Okazuje się, że to Deacon Sharpe pomógł upozorować jej śmierć :!:
Fajnie rozwija się ten wątek. Podobała mi się już pierwsza konfrontacja Diane z Phyllis. Docinki Diane są w punkt i zgrywa niewinną jak Sheila. :twisted: Nie mogę się doczekać na jej spotkanie z Nikki.

Michael był uwięziony w areszcie w Peru. Wszystko zaaranżowane przez Ashlanda. Ale udało mu się uciec, bo przekupił strażnika poradą prawdą :roll: :lol: Oczywiście rola Lauren ostatnio ogranicza się do zamartwiania o męża, który znowu po latach jest aktywnym prawnikiem Victora do zadań specjalnych, czyli obecnie do szukania haków na Locke'a. Wolę go w tym wątku niż jako dawnego prokuratora.

Sally już nie jest wrogiem nr 1.w Genoa City. Ostatnio zakopała topór wojenny z Chelseą. Wciąż ma fajne stosunki z Chloe - wspominały ostatnio dawną współpracę. Miała też fajne sceny z Sharon - oczywiście rozmowa o Adamie. Rozumiem Wasze argumenty, że Sally jest w cieniu Adama, ale dla mnie to nadal wyrazista postać, która jednak dba o własne interesy. :wink:
Oglądam: Złotopolscy, Klan, Plebania, Barwy Szczęścia, Emmerdale, Samo Życie

Post autor: Adex-fan Brooke »

Victoria miała wypadek samochodowy, Ashland ją cudem uratował a potem okazało się, że kierowcą z którym się zderzyła i nie przezył tego był Rey... Głupio to pokazali oczywiście bo jego w ogóle nie pokazali... Do tego Ashland od razu zaniósł Victorie do jakiejś chaty, skąd w serialach zawsze jakieś chaty pod rękę? :lol: Szkoda Rey'a, miał bardzo udane małżeństwo z Sharon, teraz bankowo Sharon wróci do Nicka, niby dobrze by było może, ale Nick średnio budzi moją sympatię, jak i jego siostrzyczka Victoria, która wszystkimi pomiatała a teraz sama się doigrała gdy okazało się, że mąż ją oszukiwał. Adam jest fajny i Sally nawet pasuje do niego, ale mam przeczucia, że ten związek prędzej czy później rozleci się. Phyllis ma wreszcie rywalkę i to z przeszłości czyli Diane, mam nadzieję, że ten wątek się jakoś rozkręci.
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city
ODPOWIEDZ