Kreskówki

Dział poświęcony filmom i innym programom telewizyjnym.
ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
Marek Forrester

Post autor: Marek Forrester »

Też niedawno zajrzałem do "Pokemonów" i zauważyłem ,że Ash ma nową czapkę :D
Już teraz nie łapie się w Pokemonach, nie pamiętam ich nazw pozatym jest ich tyle nowych.
Nobody does it better
Goku

Post autor: Goku »

Martin - fan Bree pisze:Ja też zerkałem na Pokemony. Nawet dziś "złapałem" jakiś odcinek na TV4 i byłem zdziwiony jakimiś nowymi postaciami. Nie ma już chyba Misty ani Tracey'a.
Tracey'a?? ::ke:: Jak ja oglądałem(miałem chyba ze 3-5 latek :P...Wtedy nawet w Lays'ach Jakieś głupie żetony były :P...) to był Brock...Przez jakiś czas był zastąpiony przez jakiegoś głupiego lalusia z przepaską ale to tylko przez jakiś czas...
Ryan Lavery

Post autor: Ryan Lavery »

No to właśnie ten "laluś" to był Tracey. :) Ja lubiłem go bardziej niż Brocka. Brock to taki niedojrzały szczeniaczek, który ślini się na widok każdej dojrzałej dziewczyny.. :nie: ::plask wczolo:
Awatar użytkownika
wiwi

Post autor: wiwi »

Hehehe, mój brat oglądał Pokemona i ja też musiałam znać nazwy wszystkich pokemonów i każde ich formy :) Ale łatwo poszło, bo grałam w pokemona na gameboy'u ;)
Ryan Lavery

A ja właśnie nigdy nie grałem w Pokemona a przecież to właśnie na podstawie gry powstała kreskówka... Na czym polegała gra, Wiwi? :)
SallyFan

Post autor: SallyFan »

Ja grałem w pokemony :zeby:
Ale tak mnie wciągneły, że zacząłem przez nie przechodzić faze "chrząkania" ::jezyk::
Tzn. co chwile chrząkałem i dopiero po 8 miesiącach od przestania grać przestałem :mrgreen:

Ja pamietam tego kolesia ze Skyter'em czy cos takiego :idea:
Oglądałem odcinek jak Brock został w jakimś centrum z siostrą Joe :mrgreen:
I potem do nich doszedł ten ze Skyter'em..
Awatar użytkownika
wiwi

Post autor: wiwi »

Chodziło się Ashem z miasta do miasta i walczyło z innymi trenerami pokemonów. W każdym mieście był jakiś mistrz do pokonania i każde z miast charakteryzowało się tym, że specjalizowali się w danym rodzaju pokemonów (ogniste, wodne, psychiczne itd.). Można było też łapać dzikie pokemony i potem nimi walczyć, wraz z walką zwiększały się levele pokemonów a co za tym szło dochodziły nowe techniki ;) Oczywiście w każdym kolejnym mieście levele pokemonów, z którymi się walczyło też były wyższe ;) Całkiem fajna gierka :mrgreen:
Mieliście jakiegoś ulubionego pokemona? Moim był Psyduck :)
Ostatnio zmieniony 2006-10-18, 20:02 przez wiwi, łącznie zmieniany 1 raz.
Ryan Lavery

Dzięki za info. Szkoda, że nigdy nie załapałem się na grę. :( Ja też najbardziej lubiłem Psyduck'a. :D
Awatar użytkownika
Marek Forrester

Post autor: Marek Forrester »

Ja mam taką zabawkę Psyducka :lol: Ale najbardziej lubiłem Bulbasaura! :) "Bulba, bulba"
Nobody does it better
Awatar użytkownika
kimberly1990

Post autor: kimberly1990 »

Hmmm, a ja lubię "Odlotowe Agentki" i "Scooby Doo" :zeby:
Goku

wiwi pisze:Hehehe, mój brat oglądał Pokemona i ja też musiałam znać nazwy wszystkich pokemonów i każde ich formy :) Ale łatwo poszło, bo grałam w pokemona na gameboy'u ;)
Ja mam gdzieś na płycie 16 części(z 2 emulatorami :P)
SallyFan

Charmander :serce: :serce: :serce:
Kochałem tego Pokemona :mrgreen:
Psyduck był zaraz na drugim.

Ahh ja sie kiedys bawiłem w pokemony :roll: :mrgreen:
Goku

SallyFan pisze:Charmander :serce: :serce: :serce:
Kochałem tego Pokemona :mrgreen:
Psyduck był zaraz na drugim.

Ahh ja sie kiedys bawiłem w pokemony :roll: :mrgreen:
Ja uwielbiałem Bulbasaur'a ale może zmienimy temat??

Booshe...Ja nie mogę ze śmiechu jak czasami jak przez przypadek w czwartek wieczorem przełączę na TVP1 a tam słychać jakieś "Ale wkrótce będę duża bo tak mówi babcia róża" ::loll:: ::kwasny::...

P.S.A kto pamięta Ulicę Sezamkową...Ja jak byłem mały oglądałem każdy odcinek (chyba na TVP2 było...) a nawet teraz jak czasami przeglądając kanały przełączę na MINIMINI i akurat leci jakaś inna bajka z bohaterami Ulicy sezamkowej(Chyba z trzy czy cztery są...) to obejrzę... :P
Gabra-Sheila

Post autor: Gabra-Sheila »

A ja lubiłam Pikachu :D Super był też Lizing i tajemniczy Mewtwo :)) A Charmandera nie dało się nie lubieć ::jezyk:: Ash i Misty :serce: hehe
SallyFan

Goku!
Co ty chcesz od "Babcia Róża i Gryzelka" ? :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Najbardziej odjechana bajeczka jaką widziałem :mrgreen:

Ha! Przyznam się, że oglądam Muminki :P Buka jest the best :mrgreen: :serce:
ODPOWIEDZ