Plebiscyty i konkursy
- Adex-fan Brooke
Kitujecie! 
Fanom Taylor się włacza, a fanom Brooke nie?
Sugerujecie, że serwer strony jest taki mądry, że wie kogo fan korzysta ze strony?
Przecież to bezsens.
Po prostu Taylor jest bardziej lubiana przed internautów i tyle.
Może mają na to wpływ teraźniejsze odcinki z TVP1?
Taylor rulezz

Fanom Taylor się włacza, a fanom Brooke nie?
Sugerujecie, że serwer strony jest taki mądry, że wie kogo fan korzysta ze strony?
Przecież to bezsens.
Po prostu Taylor jest bardziej lubiana przed internautów i tyle.
Może mają na to wpływ teraźniejsze odcinki z TVP1?
Taylor rulezz
Jeśli nie rozumiesz woni, esencja Cię nie zadowoli...
Tylor jest kochana, dobra i ogólnie ach i och tylko, że to przesłodzenie jak dla mnie działa na jej niekorzyść, bo niczym nie zaskakuje, nie ma emocji kiedy się na nią patrzy, bo od razu wiadomo, co zrobi, a czego nie...Poza tym dla mnie nie umie walczyc o swoje, poddaje się i idzie płakać w kąt, albo (co jeszcze bardziej żałosne leci do Stefki po pomoc)
Brooke z kolei jest nieobliczalna, spontaniczna i odważna. Często robi różne głupoty ale moim zdaniem nigdy nie zrobiła nikomu krzywdy z premedytacją (tak czasem w życiu bywa, że szukając i walcząc o uczucie ktoś inny na tym ucierpi)!
Poza tym kocha swoją rodzinę i walczy o nią jak lwica, ciekawe, czy święta Tylor, umiałaby tak walczyć z tą podłą oszusktą Amber, wiedząc, że jest w tej walce osamotniona, że wszyscy się poddali...To się nazywa miłość matki!!!
Brooke z kolei jest nieobliczalna, spontaniczna i odważna. Często robi różne głupoty ale moim zdaniem nigdy nie zrobiła nikomu krzywdy z premedytacją (tak czasem w życiu bywa, że szukając i walcząc o uczucie ktoś inny na tym ucierpi)!
Poza tym kocha swoją rodzinę i walczy o nią jak lwica, ciekawe, czy święta Tylor, umiałaby tak walczyć z tą podłą oszusktą Amber, wiedząc, że jest w tej walce osamotniona, że wszyscy się poddali...To się nazywa miłość matki!!!
Jasmine
Taylor (104) 50%
Brooke (98) 47%
Dylan (6) 3%
VS
Pytanie : Kto z w/w powinien pozostać w plebiscycie na "Najlepszą postać MNS"
Głosowanie trwa do czwartku do 12.30.
Ja głosuję oczywiście na Brooke
ponieważ uważam, że jest najlepsza postać w tym serialu
Szkoda, że nie udało się jej przejść od razu po głosowaniu na stronie (ale to pewnie przez tą intrygę fanów Taylor
), zabrakło zaledwie 7 głosów 
Brooke (98) 47%
Dylan (6) 3%
VS
Pytanie : Kto z w/w powinien pozostać w plebiscycie na "Najlepszą postać MNS"
Głosowanie trwa do czwartku do 12.30.
Ja głosuję oczywiście na Brooke
Ostatnio zmieniony 1970-01-01, 01:00 przez Oleg, łącznie zmieniany 1 raz.
Może pogodzicie się wreszcie, że więcej osób odwiedzających MNS site lubi Taylor?
Znają się na rzeczy ludzie! Ach...
Brawa dla Taylor!
Teraz oddaję głos na Dylana.
Znają się na rzeczy ludzie! Ach...
Teraz oddaję głos na Dylana.
"Stephanie is not for here you anymore. She's gone now. Things are going to be very different around you right now. I'm going to find a way to stop you".
BROOKE !!!!!!!
Jest to oczywiste i jasne jak słońce
Mam teraz przerwę w urlopie, ale nie zdążyłam głosować na stronie głównej
Chyba te ważne sondy nie powinny być robione w okresie urlopowym, bo wyniki mogą być trochę przypadkowe, uzależnione od tego kto teraz siedzi w domu.
Wydaje mi się, że tylko maniacy schodzą z plaży lub złażą z gór żeby lecieć do kafejki internetowej i głosować
Ja na urlopie robię zupełnie coś innego - odrywam się całkowicie od codziennych , miejskich spraw. A Wy?

Jest to oczywiste i jasne jak słońce
Mam teraz przerwę w urlopie, ale nie zdążyłam głosować na stronie głównej
Chyba te ważne sondy nie powinny być robione w okresie urlopowym, bo wyniki mogą być trochę przypadkowe, uzależnione od tego kto teraz siedzi w domu.
Wydaje mi się, że tylko maniacy schodzą z plaży lub złażą z gór żeby lecieć do kafejki internetowej i głosować
Ja na urlopie robię zupełnie coś innego - odrywam się całkowicie od codziennych , miejskich spraw. A Wy?
- Adex-fan Brooke
Brooke
7 głosów więcej to malutko (i padły podejrzenia o oszustwa
)
Mogą mieć na to też wpływ ostatnie odcinki z Taylor, gdzie była ona idealizowana na "świętą" a ludzie oglądaja często bez pomyślunku z doskoku, więc wyniki mnie absolutnie nie dziwią, wynik Brooke jest imponujący.
Poza tym w samym barometrze różnie bywa.
7 głosów więcej to malutko (i padły podejrzenia o oszustwa
Mogą mieć na to też wpływ ostatnie odcinki z Taylor, gdzie była ona idealizowana na "świętą" a ludzie oglądaja często bez pomyślunku z doskoku, więc wyniki mnie absolutnie nie dziwią, wynik Brooke jest imponujący.
Poza tym w samym barometrze różnie bywa.
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city
- Marek Forrester
Boldfanka pisze:Chyba te ważne sondy nie powinny być robione w okresie urlopowym, bo wyniki mogą być trochę przypadkowe, uzależnione od tego kto teraz siedzi w domu.
Zgadzam się z Boldfanką, poza tym B@r te wyniki wcale nie muszą świadczyć o większej sympatii do Taylor (zwłaszcza, że różnica była niewielka), ale o tym, że fani Brooke są właśnie na urlopie
No i oczywiście głosuje na BROOKE