Plebiscyty i konkursy

Dział NIESPOILEROWY - nie wolno odwoływać się do wydarzeń nie pokazanych w Polsce.
ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
Adex-fan Brooke

Post autor: Adex-fan Brooke »

Albo jakieś oszustwo ::chytry:: ale Brooke nie zbyt daleko w tyle.
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city
Awatar użytkownika
Belleza

Post autor: Belleza »

Fani Brooke podpowiedzcie mi, tylko na Was mogę liczyć :!: :: bow :: Wydaje mi się, że te sondy to jedno wielkie oszustwo !
Awatar użytkownika
Thorne

Post autor: Thorne »

Zagłosowałem na kobietę o sercu złotego gołębia-Taylor!! :mrgreen:
Awatar użytkownika
wiwi

Post autor: wiwi »

Belleza pisze:Powiedzcie proszę co mam zrobić :?: :: bow :: U mnie w komputerze sonda zatrzymała się na IV nominacji i ani drgnie, - a ja muszę zagłosować na Brooke :!: :serce: :serce:
Jak mogło się zatrzymać? Pewnie fani Taylor chcą zniszczyć konkurencję i coś zepsuli ::loll:: Bez sensu...
Awatar użytkownika
Kokoszka

Post autor: Kokoszka »

Kitujecie! :P
Fanom Taylor się włacza, a fanom Brooke nie?
Sugerujecie, że serwer strony jest taki mądry, że wie kogo fan korzysta ze strony?
Przecież to bezsens. ::loll::

Po prostu Taylor jest bardziej lubiana przed internautów i tyle.
Może mają na to wpływ teraźniejsze odcinki z TVP1?
Taylor rulezz :!: 8)
Jeśli nie rozumiesz woni, esencja Cię nie zadowoli...
Awatar użytkownika
Bartex

Post autor: Bartex »

Ja też zagłosowałem rzecz jasna na uroczą Taylor, choć to nie było takie proste... Brooke o wiele bardziej jest "wciągajaca" swoimi zachowaniami i w ogóle... :roll: :D
Kiedy zapadnie ciemność, każdy z nas potrzebuje jakiegoś światła... nawet tego najmniejszego.
Mary Alice Young.
Awatar użytkownika
Jasmine

Post autor: Jasmine »

Tylor jest kochana, dobra i ogólnie ach i och tylko, że to przesłodzenie jak dla mnie działa na jej niekorzyść, bo niczym nie zaskakuje, nie ma emocji kiedy się na nią patrzy, bo od razu wiadomo, co zrobi, a czego nie...Poza tym dla mnie nie umie walczyc o swoje, poddaje się i idzie płakać w kąt, albo (co jeszcze bardziej żałosne leci do Stefki po pomoc) :nie:

Brooke z kolei jest nieobliczalna, spontaniczna i odważna. Często robi różne głupoty ale moim zdaniem nigdy nie zrobiła nikomu krzywdy z premedytacją (tak czasem w życiu bywa, że szukając i walcząc o uczucie ktoś inny na tym ucierpi)!
Poza tym kocha swoją rodzinę i walczy o nią jak lwica, ciekawe, czy święta Tylor, umiałaby tak walczyć z tą podłą oszusktą Amber, wiedząc, że jest w tej walce osamotniona, że wszyscy się poddali...To się nazywa miłość matki!!! :serce:
Jasmine
Awatar użytkownika
Oleg
Administrator

Post autor: Oleg »

Taylor (104) 50%
Brooke (98) 47%
Dylan (6) 3%

Obrazek VS Obrazek

Pytanie : Kto z w/w powinien pozostać w plebiscycie na "Najlepszą postać MNS"
Głosowanie trwa do czwartku do 12.30.

Ja głosuję oczywiście na Brooke :serce: ponieważ uważam, że jest najlepsza postać w tym serialu :serce: Szkoda, że nie udało się jej przejść od razu po głosowaniu na stronie (ale to pewnie przez tą intrygę fanów Taylor :P :wink: ), zabrakło zaledwie 7 głosów ::kwasny::
Ostatnio zmieniony 1970-01-01, 01:00 przez Oleg, łącznie zmieniany 1 raz.
Awatar użytkownika
B@r

Post autor: B@r »

Może pogodzicie się wreszcie, że więcej osób odwiedzających MNS site lubi Taylor? :serce:
Znają się na rzeczy ludzie! Ach... :serce: :serce: Brawa dla Taylor! 8)

Teraz oddaję głos na Dylana.
"Stephanie is not for here you anymore. She's gone now. Things are going to be very different around you right now. I'm going to find a way to stop you".
Awatar użytkownika
Boldfanka

Post autor: Boldfanka »

BROOKE !!!!!!!
Jest to oczywiste i jasne jak słońce :idea:

Mam teraz przerwę w urlopie, ale nie zdążyłam głosować na stronie głównej :cry:

Chyba te ważne sondy nie powinny być robione w okresie urlopowym, bo wyniki mogą być trochę przypadkowe, uzależnione od tego kto teraz siedzi w domu.
Wydaje mi się, że tylko maniacy schodzą z plaży lub złażą z gór żeby lecieć do kafejki internetowej i głosować :?:
Ja na urlopie robię zupełnie coś innego - odrywam się całkowicie od codziennych , miejskich spraw. A Wy? :wink: 8)
Awatar użytkownika
Adex-fan Brooke

Post autor: Adex-fan Brooke »

Brooke :!:
7 głosów więcej to malutko (i padły podejrzenia o oszustwa :roll: :zeby: )
Mogą mieć na to też wpływ ostatnie odcinki z Taylor, gdzie była ona idealizowana na "świętą" a ludzie oglądaja często bez pomyślunku z doskoku, więc wyniki mnie absolutnie nie dziwią, wynik Brooke jest imponujący.
Poza tym w samym barometrze różnie bywa.
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city
Awatar użytkownika
Belleza

Post autor: Belleza »

Chociaż tutaj mogę zagłosować na moją ulubienicę BROOKE.

Ciekawe i bardzo dziwne, że dopiero teraz jak już nie można głosować, sonda w moim komputerze zmieniła się na tę właściwą. Możecie śmiać się do woli, ale taka jest prawda i do głowy by mi nie przyszło żeby kłamać.
Awatar użytkownika
Marek Forrester

Post autor: Marek Forrester »

Polak dlaczego ty wciąż głosujesz na przeciw reszcie!? Niemam zamiaru podważać twojego wyboru ale z ciekawości jak większość Amber to ty Margo, jak większość Becky to ty Taylor....
Nobody does it better
Awatar użytkownika
wiwi

Post autor: wiwi »

Brooke! :) Zgadzam się z tym co napisał Adex!
Awatar użytkownika
start

Post autor: start »

Boldfanka pisze:Chyba te ważne sondy nie powinny być robione w okresie urlopowym, bo wyniki mogą być trochę przypadkowe, uzależnione od tego kto teraz siedzi w domu.

Zgadzam się z Boldfanką, poza tym B@r te wyniki wcale nie muszą świadczyć o większej sympatii do Taylor (zwłaszcza, że różnica była niewielka), ale o tym, że fani Brooke są właśnie na urlopie :lol:

No i oczywiście głosuje na BROOKE
ODPOWIEDZ