Zmarła Darlene Conley
- Adex-fan Brooke
Re: Zmarła Darlene Conley
Darlene nie ma z nami już… 17 lat! Swoją drogą Sally grała 19 lat, więc niemal od śmierci przeżyliśmy prawie całe tyle, co była w naszym serialu. Wiadomo, że jej ostatnie lata w B&B to już niestety nie to, co wcześniej. Ale ten czas leci… 
"Stephanie is not for here you anymore. She's gone now. Things are going to be very different around you right now. I'm going to find a way to stop you".
Grała w latach 1989-2006, czyli 17 lat.
Pamiętam do dziś, jak czytałem w ŚS o jej chorobie i że ma wrócić w lutym 2007 na plan Mody. Szok, tyle lat już...
Pamiętam do dziś, jak czytałem w ŚS o jej chorobie i że ma wrócić w lutym 2007 na plan Mody. Szok, tyle lat już...
Aktualnie oglądam: B&B (MnS), Pierwsza miłość, Na dobre i na złe, Barwy szczęścia, Stulecie Winnych, Zadzwoń do Saula. 
-
MateuszH95
Bardzo lubiłem postać Sally i jej ogniste włosy, charakterna i zabawna. Czy na przełomie 2005/2006 aktorka dużo była na planie serialu?.
-
Dawidek
- Administrator
Brakuje jej, to była jedna z bardziej charakterystycznych aktorek w serialu. I postaci zarazem. Wiele scen z udziałem Sally jest kultowych. Pamiętam do dziś jej ostatnią scenę i ten moment, kiedy wychodzi z gabinetu w FC... Wyglądało to tak, jakby to było pożegnanie Darlene z serialem. Jak się potem okazało, to było pożegnanie z ziemskim życiem. W "MnS" czasem brakuje takich charyzmatycznych osób.
Kurczę, już 17 lat, jak ten czas leci... 
Po zamknięciu Spectra Couture i dołączeniu Sally do FC jej postać spadła na drugi-trzeci plan i pojawiała się rzadko raczej.MateuszH95 pisze: 2024-01-15, 14:40 Czy na przełomie 2005/2006 aktorka dużo była na planie serialu?.