Sunset Beach

Dział poświęcony filmom i innym programom telewizyjnym.
Awatar użytkownika
Mareczek

Post autor: Mareczek »

Dawidek pisze:
Adex-fan Brooke pisze:a dziwna niania Tess (Kristen nr1 z Mody na sukces)
Co? Zaskoczyłeś mnie. :D Oglądam stare odcinki "MnS" na kanale Marek Logan, ale nie przyszło mi do głowy, że ówczesną Kristen gra ta sama aktorka, co Tess z "SB". Ciężko doszukać się jakichś podobieństw. Jedynie trochę minika i uśmiech. Prawda jest taka też, że między odcinkami "MnS" i "SB" jest 10 lat różnicy.
Chyba pomyłka. Aktorka, która gra Tess to Tracy Lindsey Melchior, czyli Kristen numer 2 ::chytry::
Awatar użytkownika
Adex-fan Brooke

Post autor: Adex-fan Brooke »

Tak pomyłka, to jest Kristen nr 2
A co do Kam Heskin to bez pomyłki - to imię jest Kam a pierwszą Caitlin grała Vanessa Dorman.
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city
Dawidek
Administrator

Post autor: Dawidek »

Adex - dziękuję za nazwiska.

Kristen nr 2 - teraz bardziej pasuje, chociaż nie miałem także skojarzeń pomiędzy Kristen a Tess, mimo że podobieństwa są o wiele większe. Zawsze może być tak, że dwie różne osoby mogą być choć trochę do siebie podobne. :wink: Dobrze wiedzieć. :D
Dawidek
Administrator

Zgodnie z obietnicą złożoną kilka dni temu, rozpoczynamy kolejne głosowanie. Ankieta została zaproponowana przez Adexa - ja ją twórczo rozwijam. Głosowanie dotyczy bohaterki Caitlin. Głosowanie potrwa tydzień, macie do dyspozycji 1 głos. Zapraszam do udziału w ankiecie.
Dawidek
Administrator

Możecie jeszcze przez dwa dni głosować.

Mam pytanie dotyczące 558 i 561 odcinka. O czym to Bette mówiła sama do siebie? :zeby:

Ogólnie rzecz biorąc, ostatnio Cole zauważył, że Annie gada do siebie, on też. W serialu prawie wszyscy gadają głośno myślą tak, że inni mogą śmiało podsłuchiwać, o czym bohaterowie mają na myśli. :D

Zauważyliście, że Cole jest inaczej czesany. Nie wiem, czy ta nowa fryzurka jest lepsza. :wink:

Sen Annie, najlepsza dotychczas (do 561 odcinka) była reakcja Spike'a na jej widok. :zeby: Dobre było też to, jak Douglasowa kleiła się do Springera na wizji. ::loll::
Awatar użytkownika
mailo

Post autor: mailo »

Dawidek pisze: Zauważyliście, że Cole jest inaczej czesany. Nie wiem, czy ta nowa fryzurka jest lepsza. :
Ta fryzura przypomina mi trochę księdza Antonio:) Natomiast ten kto ubiera i czesze Emily to powinien się jak najszybciej zastrzelić. Okropny styl jakiejś podstarzałej pensjonarki-dziewicy, masakryczne sweterki i spineczki, co to ma być? Zapewne chodzi o to że ma być przeciwieństwem Amy, ale do niedawna biegała pół-naga po plaży jako ratowniczka a teraz to?

Wydaje mi się też że Meg ma już powiększony biust, chyba że to tylko moja wyobraźnia :lol: Zwróciłem jakoś uwagę jak rozmawiała z Caseyem na tarasie, ale było ciemno i kopia odcinka tragiczna.
Awatar użytkownika
Adex-fan Brooke

Każdy oglądał sen Annie? :twisted: Był rewelacyjny :) zwłąszcza wkroczenie Caitlin a potem Cole'a :lol: Co sądzicie? i co sądzicie o Tess?
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city
Dawidek
Administrator

O Tess nie mogę na razie nic powiedzieć. Jest mi obojętna - może przez to, że odcinki są po angielsku, bez polskiego lektora.

Do tego o czym pisałem na temat Annie wczoraj, dokładam jeszcze jeden moment - krzesło elektryczne w studiu telewizyjnym. ::loll::
Awatar użytkownika
mailo

Dawidek pisze:O Tess nie mogę na razie nic powiedzieć. Jest mi obojętna - może przez to, że odcinki są po angielsku, bez polskiego lektora.

:
Włąsnie Adex chyba troche za wcześnie żeby coś o niej mówić bo ona jest nijaka. ty zapewne wiesz o niej dużo więcej jako spoilerowiec, ale co mozna o niej powiedzieć? Tylko tyle, że mówiła prawdę odnośnie Bengiego, bo ben naprawdę okazał się jego ojcem. Rozumiem, że chcesz żebysmy się czegoś dopatrzyli ale na razie nie ma czego:)

Hymn Wesołej Rodzinki, toż to o Richardsach !!!:

https://www.youtube.com/watch?v=eDLqC23yYGg
Awatar użytkownika
Adex-fan Brooke

Sara jest nieufna co do Tess. Ogólnie ta aktorka na tle innych wydaje się mniej urodziwa, ale ucieszyłem się gdy po SB dołączyła do Mody na sukces jako Kristen nr2.
Jak po polsku leciał ten sen Annie to jak wyrywali sobie Olivię, Annie nazywała Olivię próchnem :lol:
Awatar użytkownika
mailo

Pewnie pomyślicie, że jestem szalony, ale Amy już 2 razy skorzystała na śmierci Franceski ::chytry:: :
1. Uratowała Treya i wszyscy jej byli wdzięczni
2. Dała Olivii alibi, co pozwoliło jej dalej żyć w dostatku i zbliżyć się do Seana.

Poza tym podsłuchałą kiedyś na tarasie jak Olivia mowi, że "chce pozbyć się Franceski" + kiedy Francesca wskazywała na kogoś palcem Amy i Brad też tam byli + Brad jest teraz przesłuchiwany na policji ::ysz::
Ogólnie mogłoby się wydać że Amy jest bardziej niezrównoważona niż myślimy i np leczyła się psychiatrycznie tylko to ukrywała.
Ten rewolwer mógł podrzucić wcale nie zabójca ale ktoś kto chce wrobić Olivię np Annie. Nie wiem tylko czemu Francesca przed śmiercią powiedziała że Gaby ją postrzeliła.
Awatar użytkownika
Adex-fan Brooke

Wreszcie jakieś analizy :) Francesca chyba ze złości wskazała Gabi bo Antonio najpierw nie chciał jej wybaczyć... Pistolet na pewno został podrzucony dokładnie ten z którego strzelano a więc mógł to zrobić tylko prawdziwy morderca, no chyba, że z kimś współpracuje ::chytry::
Awatar użytkownika
mailo

Adex-fan Brooke pisze: Pistolet na pewno został podrzucony dokładnie ten z którego strzelano a więc mógł to zrobić tylko prawdziwy morderca,
Niekoniecznie, morderca mógł chcieć się pozbyć broni i ktoś ją mógł znaleźć lub przechwycić a nawet wykraść. jest bardzo wiele możliwości, chyba za mało kryminałów czytacie XD
Awatar użytkownika
mailo

Bardzo fajny reportaż o tym jak fani i aktorzy żegnają się z serialem po zakończeniu emisji. Nie ma spoilerów a są wspomniane wątki utraty wzroku przez Emily i Annie w bitej śmietanie:D Okazuje się że sami aktorzy tak jak widzowie reagowali na niektóre wątki ---> ::ke::

https://www.youtube.com/watch?v=oKz4tEj97K8
Dawidek
Administrator

Ciekawe jest to podłożenie broni.

Ta cała sytuacja związana z ujawnieniem prawie wszystkich sekretów "wesołej rodzinki" przyczyniła się właściwie do rozpadu rodziny. Gdyby nie intrygi Annie, to nie byłoby tej pokręconej sytuacji. Czy mi się wydaje, że w 564 odcinku Gregory cieszył się z tego, że tak losy się potoczyły?
Sam nie wiem teraz, która z nich powinna być matką dla Trey'a. Naturalne wydaje sie być tutaj, że Olivia, ale Caitlin też ma swoje prawa. Najlepiej byłoby, gdyby obie się dogadały.

Czas na podsumowanie ankiety. Na pytanie, która aktorka grająca Caitlin jest lepsza, odpowiedziało 7 osób. Wyniki przedstawiają się następująco:

Caitlin nr 1 - Vanessa Dorman - 3 (42%)
Caitlin nr 2 - Kam Heskin - 0 (0%)
obie dobrze wcielają się w swoją rolę - 4 (57%)
obie źle odgrywają rolę Caitlin - 0 (0%)
trudno powiedzieć/nie mam zdania - 0 (0%)

Z ankiety wynika, że Vanessa Dorman cieszy się większą Waszą sympatią, a najwięcej głosów zdobyła opcja, że obie aktorki dobrze grają swoją rolę. Dziękuję za udział w głosowaniu.
ODPOWIEDZ