Bieżące odcinki cz. 1

Dział NIESPOILEROWY - nie wolno odwoływać się do wydarzeń nie pokazanych w Polsce.
delll

Post autor: delll »

Ojej, nie oglądałam drugiego odcinka - co to za oko ? Pali mnie ciekawośc.
Tkk_Bolly

Post autor: Tkk_Bolly »

Brooklyn pisze: Jeszcze bardziej wkurzył mnie CJ. Po tym wszystkim co zrobił Kim, miał jeszcze do niej wyrzuty. ::cojest:: :roll: On nie rozumie, że nie można zmusić kogoś do miłości. ::kwasny::
A co niby zrobił CJ Kimberly??odpowiedź nic :!: On tylko podłożył haki dla modelki ,która będzie prezentowała suknię ślubną ,ale nie kim!Kimberley pcha się tam gdzie jej nie chcą ,gdyby była choć troszkę inteligentna zorientowała by się ,że Brooke przyjęła ją tylko dlatego ,że chce aby Eric się rozwiódł z Amber
CJ ma słusze pretensje do KIm bo mogła by się zdecydować czy chce być z CJ czy nie .A ona raz go całuje raz jak jakaś oposledzona

Kolacja CJ Becky :serce: może coś między nimi zaiskrzy
i podła Kim rozumie ,że nikt jej nie chce
Oglądam: Złotopolscy, Klan, Plebania, Barwy Szczęścia, Emmerdale, Samo Życie
Awatar użytkownika
Brooklyn

Post autor: Brooklyn »

tkk sally=) pisze: i podła Kim rozumie ,że nikt jej nie chce
Tylko, że to nie jest prawdą, że nikt jej nie chce. A Brooke nie pomyślała nawet o Amber, zatrudniając Kim.
Awatar użytkownika
Cynthia

Post autor: Cynthia »

Brooklyn pisze:
Tylko, że to nie jest prawdą, że nikt jej nie chce. A Brooke nie pomyślała nawet o Amber, zatrudniając Kim.
Brooke posłużyła się Kimberly jak tarczą w obronie przez Spectrą. Faktycznie nie myślała wtedy o Amber, tylko o sobie i o swoich interesach. To samo CJ, myślał o interesach. A o czym myślała Kim to nikt nie wie, bo praca dla konkurencji, w firmie niedoszłego kochanka, to dość głupi pomysł. Ale czego można się po niej spodziewać ::plask wczolo: Niedomyśliła się, że z tego moga być problemy. :shock:
Tkk_Bolly

Post autor: Tkk_Bolly »

Brooklyn pisze:
Tylko, że to nie jest prawdą, że nikt jej nie chce. A Brooke nie pomyślała nawet o Amber,
zatrudniając Kim.
jak to nie?? jasne ,że pomyślała,że gdy rick zobaczy ją w sukni slubnej to się rozwiedzie ,naszczęście tak się nie stało
z 1000 kansydatek na podelki akurat kim była najładniejsza :roll: mnie się ona nie podoba całkiem :zmiesz::
Oglądam: Złotopolscy, Klan, Plebania, Barwy Szczęścia, Emmerdale, Samo Życie
Awatar użytkownika
Adex-fan Brooke

Post autor: Adex-fan Brooke »

No przeciez było pokazane że nie o Amber myślałą (to wyszło w rozmowie z Thorne'm) nawet Amber powiedziała aby sobie niepochlebiałaa
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city
MarjorieLecter

Post autor: MarjorieLecter »

Qrde... nie oglądałam odcinków wczoraj i dzisiaj... Mam nadzieję, że nadrobię... Z Waszych opisów wygląda na to, że trochę mnie ominęło :| Jutro MUSZĘ obejrzeć :D
Awatar użytkownika
Cynthia

Post autor: Cynthia »

Dziś nie było MNS, jutro też nie będzie. A w sobotę będzie jeden odcinek rano i o 15:55.
Awatar użytkownika
B@r

Post autor: B@r »

Cynthia pisze:Dziś nie było MNS, jutro też nie będzie. A w sobotę będzie jeden odcinek rano i o 15:55.
Ale ten sam odc. rano co o 15:55, tak?
Czemu jutro nie ma? ::kwasny:: ::kwasny::
"Stephanie is not for here you anymore. She's gone now. Things are going to be very different around you right now. I'm going to find a way to stop you".
MarjorieLecter

Post autor: MarjorieLecter »

Cynthia pisze:Dziś nie było MNS, jutro też nie będzie. A w sobotę będzie jeden odcinek rano i o 15:55.
Och... nie wiedziałam. A już się wnerwiłam, że znowu mi odcinki uciekły :P a tu sie dowiaduje... tylko, no właśnie, dlaczego jutro nie ma? :|
Awatar użytkownika
Brooklyn

Post autor: Brooklyn »

MarjorieLecter pisze:
Och... nie wiedziałam. A już się wnerwiłam, że znowu mi odcinki uciekły :P a tu sie dowiaduje... tylko, no właśnie, dlaczego jutro nie ma? :|
Może z powodu Mundialu?
Awatar użytkownika
mailo

Post autor: mailo »

No jasne że z powodu Mundialu:) czy tutaj wszyscy zyją tylko MNS? O 14:55 jest mecz Agrentyna/Serbia i Czarnogóra :P
Awatar użytkownika
Adex-fan Brooke

Kto przegapił ostatnie odcinki od pokazu niech żałuje bo były ciekawe! Bez spoilera powiem też abyście koniecznie oglądali następne tygodnie z B&B bo też będą ciekawe :wink: Najbliższy odcinek w sobote
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city
Awatar użytkownika
B@r

Post autor: B@r »

W poniedziałek i wtorek też nie ma Mody.... ::kwasny::
Dobrze, że chociaż jutro jest... :)
Adex, a ja nic nie przegapiłem... ::chytry::
"Stephanie is not for here you anymore. She's gone now. Things are going to be very different around you right now. I'm going to find a way to stop you".
Awatar użytkownika
Adex-fan Brooke

B@r pisze:Adex, a ja nic nie przegapiłem... ::chytry::
Grzeczny forumowicz ::jezyk:: :twisted:
Zablokowany