Gotowe na wszystko (Desperate Housewives)
-
Uwielbiam Desperatki. Zdążyłam już cały serial obejrzeć drugi raz. Jak Karen zmarła to aż się popłakałam. W zakończeniu brakło mi pokazania, że pomimo rozstania przyjaciółki raz na jakiś czas spotykały się przy pokerze wszystkie razem. Z pewnością kiedyś po raz trzeci wrócę do tego serialu, bo jest wspaniały.
Fajnie, że ci się podobał. Jak widzisz też sporo osób tutaj oglądało. Szkoda, że wcześniej cię tu nie było bo spory ruch był w tym temacie. Teraz twórcy serialu zrobili "Pokojówki z Beverly Hills"> Może ktoś oglądał? Leci na FoxLife http://www.foxlife.pl/seriale/pokojowki ... ls-sezon-1margo pisze:Uwielbiam Desperatki. Zdążyłam już cały serial obejrzeć drugi raz. Jak Karen zmarła to aż się popłakałam. W zakończeniu brakło mi pokazania, że pomimo rozstania przyjaciółki raz na jakiś czas spotykały się przy pokerze wszystkie razem. Z pewnością kiedyś po raz trzeci wrócę do tego serialu, bo jest wspaniały.
- Adex-fan Brooke
- x 66
http://www.tmz.com/2014/09/20/polly-ber ... -cry-baby/ Zmarła Polly Berger, grała matkę Lynette.
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city
Okazuje się, że mają bo właśnie się kończy tam 8 sezon. Śmiesznie i dziwnie, że serial, który w Polsacie był emitowany tylko do 5 sezonu, na niedostępnym wszędzie kanale siostrzanym emitowany jest po latach dalej i tam już ich na to stać. Mogliby też na zwykłym Polsacie kontynuować. To skandal, że w naszej polskiej telewizji nie szanuje się fanów bo jednak nie wszyscy mają internet czy dostęp do takich kanałów jak FOX, który na bieżąco wszystko emituje. Współczuję w takich sytuacjach starszym osobom.Nick pisze:Od najbliższego poniedziałku (16 lutego) kanał Polsat Romans będzie emitował "Gotowe na wszystko" od 1 sezonu. Emisja od poniedziałku do piątku o 20:00 z powtórką o 13:00.
Świetnie gdyby był cały serial, ale pewnie nie mają wszystkich sezonów.
Teraz jest moda na powroty seriali po latach. "Gotowe…" się stosunkowo niedawno skończyły, ale daje to nadzieję, że za kilka lat i na ich powrót przyjdzie czas. Brakuje mi ich strasznie!!!
"Stephanie is not for here you anymore. She's gone now. Things are going to be very different around you right now. I'm going to find a way to stop you".
Tyle że za kilka lat może już być moda na coś innego niż powroty seriali po latach, ale oczywiście życzę fanom DH kontynuacji ich ulubionego serialu.B@r pisze:Teraz jest moda na powroty seriali po latach. "Gotowe…" się stosunkowo niedawno skończyły, ale daje to nadzieję, że za kilka lat i na ich powrót przyjdzie czas. Brakuje mi ich strasznie!!!

Aktualnie oglądam: B&B (MnS), Pierwsza miłość, Na dobre i na złe, Barwy szczęścia, Stulecie Winnych, Zadzwoń do Saula. 

-
-
- Administrator
- x 75
Przeglądając ramówkę stacji telewizyjnych na okres noworoczny, zauważyłem, że "Desperatki" emituje Polsat Romas, od poniedziałku do piątku o godzinie 20.05. Nie wiem, który to sezon. Na stronie Cyfrowego Polsatu w ramówce kanału pisze, że jest to rok 2004. W poniedziałek ma być czwarty odcinek. Ramówkę tej stacji oglądam od święta, więc nie jestem na bieżąco. 

-
- Administrator
- x 75
"Desperatki" - obok TVN7 - są też dostępne w player.pl. Info na ten temat pojawiło się na facebooku serwisu. Każdy odcinek jest dostępny przez 14 dni: http://player.pl/seriale-online/gotowe- ... inki,4776/ .
Fajnie. Tak samo robią z "Chirurgami".
Tymczasem 19 pażdziernika Eva Longoria, czyli boska Gaby będzie w Poznaniu na otwarciu nowego centrum handlowego. Ktoś się wybiera?? Ja tak. Rozmawiałem z organizatorami i ponoć będzie możliwość przeprowadzenia krótkich wywiadów, a aktorka będzie podpisywała fanom zdjęcia i DVD "Gotowych".
Może Mareczek mi potowarzyszy?
Tymczasem 19 pażdziernika Eva Longoria, czyli boska Gaby będzie w Poznaniu na otwarciu nowego centrum handlowego. Ktoś się wybiera?? Ja tak. Rozmawiałem z organizatorami i ponoć będzie możliwość przeprowadzenia krótkich wywiadów, a aktorka będzie podpisywała fanom zdjęcia i DVD "Gotowych".
Może Mareczek mi potowarzyszy?

"Stephanie is not for here you anymore. She's gone now. Things are going to be very different around you right now. I'm going to find a way to stop you".
Niedawno aktorka, która grała Lynette została skazana m.in. na 2 tyg. więzienia za łapówkarstwo. Sytuację skomentował serialowy Carlos i jak widać, na tym planie dużo osób się nie lubiło, bo dolał oliwy do ognia. Więcej tu - https://www.weeklytimesnow.com.au/news/ ... 76f598e764