Ta przerwa to nic dobrego. Ja bym nie był wcale pewien do końca czy "Moda" wróci wgl do ramówki we wrześniu, a co dopiero na 16
"MnS" w Polsce
- Sexi Ricky
W Tele Tygodni niby napisane, że Moda na sukces jest o tej 15:20 za tydzień
Więc już nie wiem. Chociaż zmiany nastąpiły kilka dni temu więc możliwe, że nie zdążyli wrzucić korekty.
Ta przerwa to nic dobrego. Ja bym nie był wcale pewien do końca czy "Moda" wróci wgl do ramówki we wrześniu, a co dopiero na 16
W dodatku znowu się oddalamy od odcinków z Usa, a akcja wlecze się niemiłosiernie.
Zwiastun ostatniego przed wakacyjną przerwą odcinka MNS http://www.facebook.com/photo.php?v=468393799853168
- bosskicinu
Czyżby już usunęli?Ipo pisze:Zwiastun ostatniego przed wakacyjną przerwą odcinka MNS http://www.facebook.com/p...468393799853168
Zajrzyjcie tu http://www.facebook.com/pages/TVP1-ofic ... 5108786481
Reklama już na YT
http://www.youtube.com/watch?v=4CzOVXG0AB0
Trzeba przyznać, że jest lepsza niż inne dotychczasowe, ale to nadal nie jest profesjonalna reklama
Trzeba przyznać, że jest lepsza niż inne dotychczasowe, ale to nadal nie jest profesjonalna reklama
- Sexi Ricky
Reklama naprawdę dobra
Mam nadzieję, że od września będzie ich więcej. Widać, że tym razem się postarali, bo wcześniejsze były zawsze robione na szybkiego. Tym razem jednak fajnie to wyszło :: bow Szkoda tylko, że lektor nie wspomniał nic w stylu "Do zobaczenia jesienią" :: Liczę na to, że pod koniec sierpnia ujrzę coś równie sympatycznego. Tym razem zwiastującego początek nowego sezonu.
Mam nadzieję, że od września będzie ich więcej. Widać, że tym razem się postarali, bo wcześniejsze były zawsze robione na szybkiego. Tym razem jednak fajnie to wyszło :: bow Szkoda tylko, że lektor nie wspomniał nic w stylu "Do zobaczenia jesienią" :: Liczę na to, że pod koniec sierpnia ujrzę coś równie sympatycznego. Tym razem zwiastującego początek nowego sezonu.
-
Dawidek
- Administrator
Potwierdzam, skorygowali już ramówkę TVP1 w "Programie dla prasy".Mareczek pisze:Czyżby już usunęli?Ipo pisze:Zwiastun ostatniego przed wakacyjną przerwą odcinka MNS http://www.facebook.com/p...468393799853168
- bosskicinu
A więc to oficjalna prawda - Moda wraca we wrześniu. Ja niewiem co za debile zarządzają ramówką. Najpierw zdecydowali, że Moda będzie przez całe wakacje potem, że 2 tygodnie przerwy, dzisiaj jeszcze że 3 tygodnie a teraz nagle wypięli sie na nas i usunęli na całe wakacje. Nie mogli odrazu zakomunikować że nie będzie przez wakacje serialu tylko kilka razy zmieniali decyzję. I na dodatek zamiast zrobić przerwę od 29 czerwca czyli zakończenie roku szkolnego to oni robią od 11 kiedy do wakacji jeszcze ponad 2 tygodnie jest i to mnie denerwuje tak samo było w tamtym roku. Najgorsze jest to, że dzisiaj zakończyli odcinek w wątku, gdzie Bill i Katie przejmują FC, a w następnym naprawde super odcinki się szykują, które niestety zobaczymy po wakacjach. Chyba porzuce oglądanie Mody i przerzuce sie na coś innego ;/
Nie ma się co boczyć na TVP, że zmienia program dla prasy bowiem pojawiają się tam dziesiątki zmian. Najpierw dają wstępny zarys ramówki, a z biegiem czasu wprowadzają zmiany i to jest zupełnie normalne. W przypadku MNS zmianę wprowadzono jednak na tyle późno, że na przykład "Świat Seriali" uwzględnił te emisje w najnowszym wydaniu, umieścił streszczenia, "Fakt TV" który wyszedł zaledwie wczoraj również nie uwzględnił tej zmiany.
Jeśli zaś chodzi o wakacyjną ramówkę to przecież nigdy nie wchodzi ona w życie wraz z rozpoczęciem wakacji tylko wcześniej. Nie jest opłacalne dla telewizji emitowanie premierowych programów w czasie kiedy świeci słońce i jest ciepło bo ludzie wybierają wtedy spędzanie czasu na wolnym powietrzu i wszystkie programy tracą wtedy widzów. W tym roku TVP wakacyjną ramówkę wprowadza wyjątkowo wcześnie no, ale to przez EURO.
Jeśli zaś chodzi o wakacyjną ramówkę to przecież nigdy nie wchodzi ona w życie wraz z rozpoczęciem wakacji tylko wcześniej. Nie jest opłacalne dla telewizji emitowanie premierowych programów w czasie kiedy świeci słońce i jest ciepło bo ludzie wybierają wtedy spędzanie czasu na wolnym powietrzu i wszystkie programy tracą wtedy widzów. W tym roku TVP wakacyjną ramówkę wprowadza wyjątkowo wcześnie no, ale to przez EURO.
Wiem, że jest przerwa wakacyjna, ale jednak lepiej, aby MNS była emitowana w wakacje. Bądźmy szczerzy, skoro mamy jeden odcinek dziennie i wątki, które ciągną się niemiłosiernie to lepiej, aby trochę przyspieszyć akcję
A nie emitować setny raz powtórki polskich seriali
Ech, gdzie te czasy kiedy mieliśmy 12 odcinków tygodniowo
Ech, gdzie te czasy kiedy mieliśmy 12 odcinków tygodniowo