Programy rozrywkowe

Dział poświęcony filmom i innym programom telewizyjnym.
Tkk_Bolly

Post autor: Tkk_Bolly »

Tomala pisze: A kto to taki :?: Nigdy o nim (niej?) nie słyszałem :?
Pawła Konjo Konnaka znam przede wszystkim z tego, że jeździł w trady koncertowe w Ich Troje. Przynajmniej na dwóch koncertach był, na których ja byłem, ale to jeszcze za czasów płyty Ad.4 i to taki kabareciarz, nawet śpiewał tam swoje piosenki, chociaz nie bardzo wiem po co on tam był.
Kiedyś krązyla plotka, że ma wziąc udział w BB5Vip Ale nie jestem do końca przekonany czy ta lista faktu okaże się prawdziwa, 8 nazwisk pewne ale reszta nie bardzo, zresztą tu jest 7 kobiet i 5 mężczyzn

A w TzG zobaczymy także Martę Żmudę Trzebiatowska to juz potwierdzone. Seriwisy plotkarskie jak narazie dosc spawnie wykrywaja uczestników, bo sie potwierdzaja
Oglądam: Złotopolscy, Klan, Plebania, Barwy Szczęścia, Emmerdale, Samo Życie
Awatar użytkownika
Damians

Post autor: Damians »

Nazwiska JOŚ się im potwierdziły, a programy te produkuje ta sama firma, więc i źródło pewno było takie same :wink:
Tomala

Post autor: Tomala »

Podobno "Mam talent" ma być emitowany w soboty. Nie pasuje mi ten dzień bo wtedy ma też być "Ford Boyard". I co ja mam zrobić skoro na obu programach bardzo mi zależy? Nie będę potrafił wybrać. Chyba że będzie się różniło porą emisji. Oby...
Tkk_Bolly

Sylwia Gruchała w TzG oficjalnie.TVN wymyślił sobie aby codziennie ujawniac jedną gwiazdę.Ciekawy sposób. Sylwia także była wcześniej w plotkach. Więc wszystko wksazuje na to, że sprawdzi się Otylia ::ke:: Oby. Narazie z pań to Sylwi będe kibicował najbardziej i może jszcze Kuleszy. Do piątku wszystkie kobiety powinny byc znane

Jest już finałowy odcinek The Mole. Marc wygrał, Craig agentem :zeby: dosc fajny ten odcinek trochę zabawny i fajnie były te wskazówki, które mogli zauważyc widzowie. No ale takim fanem tego programu nie jestem. Zresztą głupio, że można było odkryc finałową trójkę na samym początku i to dwa razy ::loll:: Oczywiscie mnie się to nie udało.
Miło było zobaczyc wszystkich uczestników, jak przebiegały głosowania, dlaczego kto odpadał z Victorią to był przekręt, 4 osoby wskazały ją na agentę , a ona Craiga i to ona odpadła, bo źle odpowiedziała na pytanie ::loll:: Dosc fajna edycja, ale jak pisalem faworyci odpadli na poczatku i ciezko się ogladalo
Awatar użytkownika
Beja

Post autor: Beja »

Czy jest jakieś alternatywne zakończenie The Mole, gdzie Mark jest agentem? 8)
Porażka na całej linii z mojej strony. Od niemal samego początku obstawiałam Marka i byłam tak zaślepiona, że nie mogłam dostrzec sabotażowania Craiga, tylko Victorii czy Nicole (gdy był z nimi w parze).
Gratuluję tym, którzy wyczuli, kto jest agentem. ::krzyw::
Nawet nie wiedziałam, że producenci zamieszczają różne wskazówki w poszczególnych odcinkach - gdyby wiedziała, pewnie bym uważnie ich wypatrywała, a tak nie dojrzałam żadnej z nich.
Kurczę, czyli jednak ten uśmieszek i teksty Marka nie były ironiczne, tylko płynące z głębi serca... Wzruszające. ::jezyk::
Ogólnie super program. Mam ochotę obejrzeć jeszcze jakąś edycję. Mógłby ktoś polecić jakiś ciekawy sezon (po polsku lub angielsku)?

PS. I pomyśleć, że Mark kilka razy był o włos od odpadnięcia... Ciekawe, jakbym przeżyła taki szok, gdyby on nagle odpadł. ::chytry::
Tkk_Bolly

Beja z trego co czytam, to Agent z USA jest ciekawszy niż z Australii i w poprzednich sezonach byli ciekawsi uczestnicy , ale gorsze zadania, więc ja bym Ci radził, ale nie osobiscie wrocic do poprzednich edycji z USA , 3 i 4 były celebrities, wiec pewnie dużo osób bedziesz znala, narazie nie sprawdzam kto był, bo moze kiedys do nich wroce. 1 i 2 ze zwykłymi i tam chyba bedzie nasz prowadzacy jako uczestnik ::jezyk::
Awatar użytkownika
wiwi

Post autor: wiwi »

Nie polecam tych edycji z celebrities. Zresztą nie tylko ja, oglądalność the mole drastycznie spadła odkąd zaczęli brać do programu gwiazdy. Australijskie i amerykańskie edycje są podobne. Zresztą większość zadań powtarza się w każdej edycji ;) Jedynie, w australijskich edycjach często traci się pieniądze już wygrane... no i język jest trochę trudniejszy do zrozumienia;)

A co do finału to cieszę się, że Mark wygrał, ale zwycięzcą powinien być Paul ;)
- cześć chłopaczki, jak leci?
- dobrze
- dla kogo dobrze, dla tego dobrze
- dla kogo kogo, dla tego kogo...
- celna riposta :D
Awatar użytkownika
Beja

Post autor: Beja »

Dzięki za wypowiedzi odnośnie innych edycji. Chyba na początek obejrzę pierwszą edycję z USA.
wiwi pisze: A co do finału to cieszę się, że Mark wygrał, ale zwycięzcą powinien być Paul ;)
Na pewno jest sympatyczniejszy od Marka, tylko jak to się stało, że podejrzewając Craiga od pierwszego dnia, nie wygrał programu? ::chytry::
Awatar użytkownika
Adex-fan Brooke

Post autor: Adex-fan Brooke »

A więc miałem rację Craig okazał się agentem :) no, ale najpierw innych podejrzewałem, podpowiedzi nigdy bym się nie domyślił nawet chyba jakbym wiedział że je dają ::jezyk:: Marka najmniej lubiłem i wygrał ::kwasny:: no, ale ok z tego co było pokazane przydadzą mu się pieniądze dla powiększającej się rodziny, fajnie wszystko podsumowali, jednak Craig faktycznie wtedy chorował a co śmieszniejsze od tamtej pory budził moje podejrzenia. Również chciałbym kolejną edycję z USA zobaczyć, fajny program. Mam nadzieję że fani w USA zadziałają - jak coś to informujcie mnie :wink:
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city
Awatar użytkownika
wiwi

Post autor: wiwi »

Często jest tak pod koniec, że wszystkie osoby które zostały wiedzą kto jest agentem i wszystko zależy od tego na ile zapamiętali szczegóły ;) Przecież takie pytania kto gdzie stał czy jaki miał kolor butów są trochę przegięte ;) A Paul odpadł mimo, że miał tyle samo punktów co Nicole ale ona była szybsza o 4 sekundy ;)
- cześć chłopaczki, jak leci?
- dobrze
- dla kogo dobrze, dla tego dobrze
- dla kogo kogo, dla tego kogo...
- celna riposta :D
Tkk_Bolly

Kolejna oficjalna gwiazda TzG to Krzysztof "Diablo" Włodarczyk znowu sprawdza się plotka

[ Dodano: 2008-08-14, 19:30 ]
“J&J - czyli Jola i Jarek” od 6 września w TV4

6 września na antenie TV4 zadebiutuje reality show z Jolantą Rutowicz i Jarkiem Jakimowiczem.
W programie “J&J - czyli Jola i Jarek” zobaczymy, jak główni bohaterowie przyjmują niespodziewanych gości w Domu Wielkiego Brata.

Wśród gości znajdą się między innymi: Gosia Andrzejewicz, Joanna Liszowska, Klaudiusz Sevković, Manuela Jabłońska i Piotr Zelt. W Domu pojawi się także grupa żołnierzy i wycieczka Japończyków.

Nowa produkcja ma być innowacyjnym połączeniem serialu komediowego z formułą reality show.

“J&J - czyli Jola i Jarek” będzie można oglądać w Czwórce od 6 września 2008 roku. Program emitowany będzie w soboty i niedziele ok. godziny 22:30.

[ Dodano: 2008-08-14, 19:39 ]
Sa już fotki na jendej nawet Isi Gee ::rad:: Nie mogę się doczekac, pora idealnie mi pasuje, w soboty tuż po JOŚ a w niedziele tuż po TzG i goście ciekawi ::rad::
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Awatar użytkownika
Damians

Tkk_Bolly pisze:Kolejna oficjalna gwiazda TzG to Krzysztof "Diablo" Włodarczyk znowu sprawdza się plotka
Przypominam, że do TzG mamy osobny temat: http://www.forummns.pl/viewtopic.php?p=145935#145935
Awatar użytkownika
Marek Forrester

Post autor: Marek Forrester »

Na Polsacie już rozpoczeła się kampania zapowiadająca FG i JOS! Widziałem Tomasza Stockingera który już nie śpiewa ale dowcipkuje, to samo z Fraszyńską która do piosenki Chylińskiej opowiada żart. A podczas emisji programu na ekranie wyskakuje Fabryka gwiazd i adres strony na której nic nie ma ::jezyk::
Nobody does it better
Awatar użytkownika
Damians

Reklamy FG już widziałem, a JOŚ jeszcze nie. Muszę je upolować ::jezyk:: ::rad::
Tomala

Post autor: Tomala »

Ja też widziałem reklamy JOŚ z Stockingerem i Fraszyńską. A ta reklama "Fabryki Gwiazd" to taka długa, rozbudowana. Ale jakoś mnie nie urzekła. Bardziej podoba mi się reklama "Fotru Boyard" chociaż to zupełnie inny program.
ODPOWIEDZ