I co oglądał ktos wczoraj? Dla mnie to był chyba najlepszy odcinek tej edycji. Skupiono się bardziej na tancerzach niż gwiazdach, co było ciekawe.
- Najbardziej rozśmieszył mnie filmik z Głogowską. Już kilka razy wspominałem, że podczas tańca ona kłapie dziobem jak Muppet, jakby gadała i podśpiewywała. I teraz jak pokazali ten skrót wszystkich edycji z nia to sie okazało, że zawsze tak robiła
- Choreografia Barcisia i Paulinki najlepsza

Fajnie zrobili z tym wiatrem i piosenka super
- Ogólnie wszystkie tańce mi się podobały, nikt mnie nie irytował, nawet Kamińska nie mówiła całkiem od rzeczy

Pozytywnie zaskoczyła mnie też Olga Bołądź
- Super występ samych tancerzy na końcu i fajny reportaż z ich próby jak gwiazdy ich dopingowały (teksty Grocholi i Barcisia kto jest lepszy)
- Fajne wypowiedzi jury , chociaz Tyszkiewicz powinni zabrac te 10-tki bo szastała za bardzo:)
- No i zakończenie - w sumie to teraz nie wiem czy odpadły 2 pary skoro Barciś zrezygnował? Mam nadzieję, że tak bo nie chcę żeby wstrętny Muppet-Głogowska wskoczyl na ich miejsce:/ Jeśli odpadną te 2 to zostaną najlepsze pary które wczoraj miały po 40pkt + najgorsza Grochola

- I oczywiście tango Glinki

Wygra ten program na bank