Taniec z gwiazdami

Dział poświęcony filmom i innym programom telewizyjnym.

Czy będzie Ci brakowało Ewy Kasprzyk jako jurorki?

Czas głosowania minął 2026-07-01, 22:00

Tak
1
17%
Nie
3
50%
Obojętne mi to
2
33%

Liczba głosów: 6
Tomala

Post autor: Tomala »

Dla mnie odcinek jak odcinek.
Najbardziej podobał mi się taniec Olgi Bołądź :serce:
Kasia Glinka też jak zawsze super.
Nie lubię Julii Kamińskiej. Chciałbym, żeby odpadła w najbliższym odcinku, ale to nierealne.
Oceany też nie lubię. Też mogłaby odpaść. Nawet będzie lepiej dla jej dziecka.
Wczoraj było mi obojętne czy odpadnie Barciś czy Szwedes. Obaj są mi na równi obojętni. W sumie nawet za nimi nie przepadam.
Ciekawy był reportaż o tancerzu Oceany. Prawdziwa z niego gwiazda. Występował m. in. z Kylie Minogue! :shock: :D
Awatar użytkownika
mailo

Post autor: mailo »

Tomala pisze:Ciekawy był reportaż o tancerzu Oceany. Prawdziwa z niego gwiazda. Występował m. in. z Kylie Minogue! :shock: :D
Ja po tych wszystkich reportażach o tancerzach uświadomiłem sobie, że teraz oni sa juz tak rozpoznawalni i popularni, że są na równi z gwiazdami. Tzn w pierwszysch seriach raczej gwiazdy były na 1 planie, ateraz sama osoba tancerza może czasami wpływać na głosowanie widzów. Szczególnie Maserak się tutaj wybija, czasem przyćmiewa tą Kamińską i widać , że mu zależy na wygranej.
Awatar użytkownika
kimberly1990

Post autor: kimberly1990 »

Tomala pisze:Najbardziej podobał mi się taniec Olgi Bołądź :serce:
Popieram :serce: :mrgreen:
To moja ulubiona para :: bow :: i byłoby fajnie, gdyby dotarli chociaż do finału, bo Olga z odcinka na odcinek radzi sobie coraz lepiej - widać jak rozwija się w tym programie, co zresztą zauważyła Iwona :wink:
Szkoda, że Barciś musiał odejść, no ale skoro jest kontuzjowany, to nie ma sensu dalej się forsować.
I nadal podtrzymuje swoje zdanie, że Grochola powinna już zrobić out ::jezyk:: Okej, babka z humorem, ma dystans do siebie itd., ale wykosi połoę osób ::kwasny:: , które naprawdę dobrze obie w tańcu radzą :wink:
Tkk_Bolly

Post autor: Tkk_Bolly »

Dziś po raz drugi odpadłby Piotr Szwedes ::loll:: Do trzech razy sztuka :lol:
Oglądam: Złotopolscy, Klan, Plebania, Barwy Szczęścia, Emmerdale, Samo Życie
Goku

Post autor: Goku »

Szwedes jeszcze wygra ten program, gdy wszyscy pozostali z jakichś powodów zrezygnują ::loll::.
Awatar użytkownika
mailo

Słyszeliście tekst Iwonki, że chciałaby nawiązać do programu You Can Dance ? I potem zaczęła wykład, że TZG wcale nie wygrywa się osobowościa , ale technika też jest ważna itp. Nie dość że jurorzy YCD pokłócili się między soba to jeszcze z jury innego programu :lol:

Co do tego czy osobowość pomaga, to się zgadzam, że w niektórych przypadkach tak. Chociaż bez umiejętności na pewno się nie wygra. Tzn np Grochola doszła dalego dzięki osobowości , ale nie wygra raczej. Czasem przez swoją zjebaną osobowość można też przegrać - Natasza Urbańska, oczywiście która dobrze tańczyła no ale wiadomo... Najgorzej jak się nie ma ani techniki ani osobowości i tu przypomina mi się Iga Wyrwał, która nawet od Wodeckiego i Tyszkiewicz dostawała 4-5 a od reszty 1 :lol:
Tomala

Anna Guzik wygrała osobowością. Była wtedy popularna, ludzie ją lubili, postać Żanety, którą gra w NW, a przecież wiadomo, że Steczkowska lepiej tańczyła.

Dobrze, że Oceana odeszła. Nie lubię jej i tej jej piosenki, która w wakacje była cały czas piłowana ::kwasny:: I ma paskudną fryzurę.
Awatar użytkownika
mailo

Tomala pisze:Anna Guzik wygrała osobowością. Była wtedy popularna, ludzie ją lubili, postać Żanety, którą gra w NW, a przecież wiadomo, że Steczkowska lepiej tańczyła.

Dobrze, że Oceana odeszła. Nie lubię jej i tej jej piosenki, która w wakacje była cały czas piłowana ::kwasny:: I ma paskudną fryzurę.
Na poziomie finału, to już liczy się wszystko. Guzik jednak umiała tańczyć na jakimś poziomie, podobnie jak Mucha (mimo, że Urbańska lepiej tańczyła). Chodziło mi , że sama osobowość nie wystarczy, bo nie przejdzie się dalej notami sędziów (np Grochola). Trzeba jednak w miarę dobrze tańczyć, aby dotrwać do finału.
Awatar użytkownika
Damians

Post autor: Damians »

Katie Melua ma wystąpić w półfinale Tańca z Gwiazdami :shock: :D
Na finał chcą ściągnąć Edytę, mam mieszane uczucia :P
Awatar użytkownika
fandantego

Post autor: fandantego »

Program zrobił się nudny i przewidywalny. Jakoś do 7 edycji śledziłem każdy odcinek, później jeszcze jakieś emocje wzbudzała 10 edycja - była ciekawa i tańczyła Mucha z Urbańską :) TVN na pewno jeszcze wyemituje 12 edycję (pakiety), a wątpliwe są kolejne (13,14,15). Jednak jeśli pojawi się info o 13 edycji to ze względu na tzw pakiety (czyli licencja sprzedawana stacji na 3 edycje) będziemy mogli się spodziewać 15. Mam nadzieję, że na 12 edycji się zakończy. :mrgreen:
http://www.facebook.com/NajciekawszaPostac - oficjalny profil Plebiscytu Najciekawsza Postać "Mody na sukces"! Zapraszam!
Awatar użytkownika
mailo

No i odpadła Grochola. Do Dzień Dobry TVN nie dotarła bo utknęla w korku ale połączyli się z nia telefonicznie. Pieńkowska stwierdzila, że była ona jedyna osoba od wielu edycji, która się naprawde tylko bawiła, bez rywalizacji. A ona na to, że jest już starsza no i ma inna sytuację, bo...już ma samochód i trochę kryształów na półce też u niej stoi :lol:
Tomala

Grochola to zdecydowanie najbardziej spontaniczna uczestniczka wszystkich edycji TzG. Tańczyła tak jak jej się podobało, chciała się po prostu dobrze bawić. Urocze było ze strony tego jej Janka jak wręczył jej ten swój puchar.
Awatar użytkownika
Damians

Stało się najgorsze, w finale wystąpi Edyta Górniak.
Występ na pewno będzie piękny i zjawiskowy, ale nie chciałem, żeby Edyta miała cokolwiek wspólnego z TzG, a tu niestety...
Awatar użytkownika
mailo

Damians pisze:Stało się najgorsze, w finale wystąpi Edyta Górniak.
Występ na pewno będzie piękny i zjawiskowy, ale nie chciałem, żeby Edyta miała cokolwiek wspólnego z TzG, a tu niestety...
Ja myślę, że pod opieką Mai, wkrótce pojawi się tam jako uczestniczka :zeby:
Awatar użytkownika
Damians

Śnił mi się dzisiaj finał i wygrała - Brzydula, niestety.
A na początku oglądałem w telewizji, potem byłem w studio, ale ktoś usiadł na moje miejsce i musiałem usiąść za Beatą Tyszkiewicz, a ona zaczęła palić i nic nie widziałem, bo tyle dymu narobiła ::loll:: Takie głupoty :P
ODPOWIEDZ