Beverly Hills 90210
- Adex-fan Brooke
- x 74
No wygląda, iż od dziś 2 seria. Na Tv4 dali tylko 3 serie? Pewnie Polsat zrobi tak samo
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city
- Adex-fan Brooke
- x 74
Wczoraj i dzisiaj w odcinku ten facet Murzyn mówił że ogląda "Młodych i niespokojnych"
czyli The young and restless!! 

Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city
- Adex-fan Brooke
- x 74
[shadow=black]Scott się zabił bawiąc bronią przed DavidemTomala pisze:Wyjechał na wakacje do dziadków.

Dziś pojawiło się coś takiego:
- Mamy tu "Dni naszego życia" (Days of our lives) na żywo
- Raczej... "Żar młodości"
Podoba mi się że wspominają o operach mydlanych. Szkoda że jak w poprzednich odcinkach wspomnieli o "Żarze młodości" to przetłumaczyli tytuł dosłownie "Młodzi niespokojni". Pewnie dopiero zorientowali się że to było emitowane w Polsce.
- Mamy tu "Dni naszego życia" (Days of our lives) na żywo
- Raczej... "Żar młodości"
Podoba mi się że wspominają o operach mydlanych. Szkoda że jak w poprzednich odcinkach wspomnieli o "Żarze młodości" to przetłumaczyli tytuł dosłownie "Młodzi niespokojni". Pewnie dopiero zorientowali się że to było emitowane w Polsce.
- Adex-fan Brooke
- x 74
Tak i od dwóch odcinków już tłumaczą "Żar młodości"
dziś był odcinek z wycieczką, jedna naciągana akcyjka z Brandonem i Dylanem, ogólnie dziwne te pierwsze odcinki, ale wkręciłem się na nowo i jak mogę oglądam i licze na przypomnienie dalszych serii np. zobaczyłbym odcinek z trzęsieniem ziemi, odejściem Jima i Sindy (szkoda i dziwne że Walshowie w końcu się wykruszyli), czekam też na zmianę Kelly (by była mądrzejsza dojrzalsza) i Steva (on wyładniał pod koniec serialu i ustatkował się), no i Donna i David przeszli dużą zmianę w dalszych odcinkach 

- Adex-fan Brooke
- x 74
Po dzisiejszym odcinku sobie pomyślałem że ten Brandon jest jakiś święty
taki dobry moralny itp.
A już wkrótce zmian pory emisji na rano po 10
bo "Chirurdzy" będa o 16.30 powtarzani

A już wkrótce zmian pory emisji na rano po 10

Ja pierdziu! Wolę Chirurgów od BH. Jakoś przeżyję rozstanie z tym serialem. Wkońcu się doczekałem.Adex-fan Brooke pisze:Po dzisiejszym odcinku sobie pomyślałem że ten Brandon jest jakiś świętytaki dobry moralny itp.
![]()
A już wkrótce zmian pory emisji na rano po 10bo "Chirurdzy" będa o 16.30 powtarzani
Tori Spelling chce zagrać seksowną mamę w nowej wersji kultowego serialu "Beverly Hills 90210".
Aktorka która jest w ciąży, bardzo chce wystąpić w nowej wersji serialu, który w latach 90. zgromadził przed ekranami telewizorów miliony nastolaktów. Tori myśli, że świetnie sprawdziłaby się w roli serialowej matki.
- Chciałabym być częścią tego serialu. Myślę, że to naprawdę świetny pomysł. "Beverly Hills 90210" był jedynym serialem w swoim rodzaju – wyznała gwiazda.
Amerykańska stacja telewizyjna CW nie zdecydowała się jeszcze ostatecznie na realizację spin-offu serialu "Beverly Hills, 90210", ale szczegóły scenariusza już ujrzały światło dzienne.
Serial miałby koncentrować się na mieszkającej w Beverly Hills rodzinie Millsów, ale pokazywałby większe zróżnicowanie rasowe, niż oryginalna produkcja. Tabitha Mills, żona i matka, to 60-letnia aktorka i alkoholiczka, która była gwiazdą w latach 70. Jej syn Harrison postanawia wrócić do Beverly Hills po latach spędzonych w St. Louis, by się nią zaopiekować. Zabiera ze sobą swoją żonę Celię, sportsmenkę i trenerkę.
Para ma dwójkę 16-letnich dzieci: córkę Annie i adoptowanego syna Dixona. Outsiderka Annie desperacko pragnie dopasować się do "fajnego" tłumu, a Dixon jest z kolei bardzo mądrymi i inteligentnym chłopcem. Producenci są rzekomo zainteresowani aktorami z wszystkich grup etnicznych w przypadku obsadzenia roli Dixona.
Aktorka która jest w ciąży, bardzo chce wystąpić w nowej wersji serialu, który w latach 90. zgromadził przed ekranami telewizorów miliony nastolaktów. Tori myśli, że świetnie sprawdziłaby się w roli serialowej matki.
- Chciałabym być częścią tego serialu. Myślę, że to naprawdę świetny pomysł. "Beverly Hills 90210" był jedynym serialem w swoim rodzaju – wyznała gwiazda.
Amerykańska stacja telewizyjna CW nie zdecydowała się jeszcze ostatecznie na realizację spin-offu serialu "Beverly Hills, 90210", ale szczegóły scenariusza już ujrzały światło dzienne.
Serial miałby koncentrować się na mieszkającej w Beverly Hills rodzinie Millsów, ale pokazywałby większe zróżnicowanie rasowe, niż oryginalna produkcja. Tabitha Mills, żona i matka, to 60-letnia aktorka i alkoholiczka, która była gwiazdą w latach 70. Jej syn Harrison postanawia wrócić do Beverly Hills po latach spędzonych w St. Louis, by się nią zaopiekować. Zabiera ze sobą swoją żonę Celię, sportsmenkę i trenerkę.
Para ma dwójkę 16-letnich dzieci: córkę Annie i adoptowanego syna Dixona. Outsiderka Annie desperacko pragnie dopasować się do "fajnego" tłumu, a Dixon jest z kolei bardzo mądrymi i inteligentnym chłopcem. Producenci są rzekomo zainteresowani aktorami z wszystkich grup etnicznych w przypadku obsadzenia roli Dixona.
"Stephanie is not for here you anymore. She's gone now. Things are going to be very different around you right now. I'm going to find a way to stop you".