Domy mody

Dział NIESPOILEROWY - nie wolno odwoływać się do wydarzeń nie pokazanych w Polsce.
ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
Damians

Post autor: Damians »

Cieszy mnie ten wynik i to, że Brooke umie postąpić słusznie, jeżeli sytuacja tego wymaga.
Ryan Lavery

Post autor: Ryan Lavery »

Damians pisze:Cieszy mnie ten wynik i to, że Brooke umie postąpić słusznie, jeżeli sytuacja tego wymaga.
Dokładnie! Oraz fakt, że nie jest kompletnie zaślepiona uczuciem do niego, co się jej bezustannie zarzuca. :wink:
Awatar użytkownika
Boldfanka

Post autor: Boldfanka »

Ryan Lavery pisze:
Damians pisze:Cieszy mnie ten wynik i to, że Brooke umie postąpić słusznie, jeżeli sytuacja tego wymaga.
Dokładnie! Oraz fakt, że nie jest kompletnie zaślepiona uczuciem do niego, co się jej bezustannie zarzuca. :wink:
Jeśli chodzi o Brooke to jej się zawsze wszystko zarzuca. Jeśli powie TAK w jakiejś sprawie to żle, jeśli powie NIE w tej samej sprawie to też źle.
Teraz czekam do czego znowu przyczepi się Stephanie, że Brooke głosowała zgodnie z jej namową.
Stara intrygantka chciała dwie pieczenie upiec przy jednym ogniu - uratować Erica i zniszczyć małżeństwo Brooke z Ridgem. Aż się oblizywała z rozkoszy na samą myśl. :evil:
Czekam czy scenarzyści będą konekwentni w tym całym "cyrku Thorne'a" i wymyślą jakąś nową niemoralną intrygę Stephanie. ::bojesie::

Co do Ridge'a nie zgadzam się z Wami. Mimo, ze od dawna go nie lubiłam, teraz go popieram.
Thorne'owi należy się dać kopa w d... za złodziejstwo, oszustwa, szantaż - chęć wykupu FC na swoich warunkach (ciekawe skąd chciał wziąć pieniądze) i w zwiazku z tym wyrzucenie Erica. On był pierwszy przed Ridgem z pomysłem eliminacji Ojca.
No i te wieczne lamenty ::kwasny:: Ridge ma rację, że Eric zrobił z Firmy gabinet terapii psychoanalitycznej dla dupka Thorne'a.
No i ta durna Darla wiecznie wisząca na Thornie , głaszcząca i liżąca brr..
A kiedyś była taką miłą, zabawną dziewczyną jako sekretarka Sally. Teraz zgrywa się na przemądrzałą matronę co jest groteskowe gdy się ma intelekt na poziomie konika polnego.
Pozdrawiam 8)
Dawidek
Administrator

Post autor: Dawidek »

Dawno nie było takiej zgodności. Prawie 90% wszystkich respondentów poparło działania Brooke (17 osób). 2 osoby były przeciwnego zdania. W sumie głosowało 19 osób. :wink:
Awatar użytkownika
Damians

Minęło pół roku, a Sally jest na szczycie, więc dobrze Robi, że się Ciebie nie posłuchała :lol:

Oczywiście wielka w tym zasługa Thorne'a, a teraz Thomas'a.

Ale ogólnie wielka szkoda, że Dom Mody Spectra nie ma żadnego porządnego wątku, teraz niby cos tam ma, ale w ogóle nic nie pokazują.
Awatar użytkownika
Robi

Post autor: Robi »

Damians pisze:Minęło pół roku, a Sally jest na szczycie, więc dobrze Robi, że się Ciebie nie posłuchała
Ale w jakim sensie :?: że nie potrafi prowadzić firmy :?: to , fakt. Jest na szczycie ale dzięki Thorneowi i jego projektantom.
Awatar użytkownika
Damians

To przecież napisałem, że dzięki Thorne'owi i Thomas'owi. Ale gdyby wtedy zamknęła firmę, teraz by nic nie miała, a tak ma wszystko.
Awatar użytkownika
Robi

Damians pisze:To przecież napisałem, że dzięki Thorne'owi i Thomas'owi. Ale gdyby wtedy zamknęła firmę, teraz by nic nie miała, a tak ma wszystko.
Przecież napisałem :lol: w tym temacie to wcześniej.
Awatar użytkownika
Damians

Robi pisze:Przecież napisałem :lol: w tym temacie to wcześniej.
W którym miejscu napisałeś wcześniej ode mnie, że dzięki Thorn'owi i Thomas'owi firma Sally przetrwała, jak ostatni twój post z grudnia mówi o tym, że firma Sally znów ma problemy i powinna upaść??
Awatar użytkownika
Robi

Damians pisze:W którym miejscu napisałeś wcześniej ode mnie, że dzięki Thorn'owi i Thomas'owi firma Sally przetrwała, jak ostatni twój post z grudnia mówi o tym, że firma Sally znów ma problemy i powinna upaść??
Widzę ,że komuś się nudzi i wyciąga moje posty ,które zostały napisane wieki temu :lol: Pisałem nie raz ,że Sally nie potrafi prowadzić firmy ( w tym jak i w innych tematach ) I nie pisałem ,że jeżeli Thorne i Thomas to pogrążą firme Sally. Choć nie raz się wypowiadałem ( jeżeli nie w tym , to w innych tematach , nie mam zwyczaju ,ani czasu , ani chęci aby wertować dany temat bo komuś coś się nie podoba ) ,że Thorne jest dobrym menedżerem i organizatorem ( co było widać gdy odszedł z FC )
Awatar użytkownika
Damians

Robi pisze:I nie pisałem ,że jeżeli Thorne i Thomas to pogrążą firme Sally.
Chyba sam już nie wiesz, o co chodzi w twoich postach.
Mówię o obecnej sytuacji w Domu Mody Spectra, o obecnym wątku, a ty rozpisujesz się, że Sally zawsze pogrąża firmę, że piszesz o tym w różnych tematach itd., a to akurat nikogo nie obchodzi. Na jeden temat dyskutuje się w jednym temacie, a nie w całym forum.
Awatar użytkownika
Robi

Po prostu nie chcę abyś mi wmawiał coś czego nie powiedziałem i tyle. Już nie wspominając o tym ,że ten post napisałem pół roku temu.
Nie , to nie jest jedyny temat o Sally na forum.
Tomala

Post autor: Tomala »

Cała wasza dyskusja jest bez sensu i nic z niej nie rozumiem (myślę, że nie tylko ja), więc proponuję wam ją skończyć. Z góry przepraszam, że się wtrącam.
Awatar użytkownika
Damians

Teraz w FC prawdziwe trzęsienie ziemi.
Dla mnie ten wątek z tym funduszem powierniczym mega naciągany. Jeszcze, jakby te dokumenty znalazły się gdzieś w jakiejś skryte w banku, czy zostały przysłane skądś, ale nie, że Eric trzymał to przez tyle lat w sejfie. Nawet, jak Stephanie machała mu nimi przed nosem, to mógł je wyrwać, podrzeć, spalić...
Pomysł z zatrudnieniem Taylor - tragiczny. Ma bardzo złą figurę, szczególnie piersi, więc nie wyobrażam sobie, jak ma promować jakieś suknie...

Thorne - tu jestem na tak, tylko już kiedyś widzieliśmy jego współpracę z Ridge'm, a raczej jej brak. Ridge nie będzie akceptować jego decyzji, Stephanie i tak zawsze będzie za Ridge'm, więc Thorne znowu może zostać pokrzywdzony.
A Darla powiedziała coiś w stylu; "Nareszcie wróciliśmy tu, gdzie nasze miejsce" ::loll:: Tak, miejsce Darli jest w FC, ciekawo, co ona będzie tu roiła. Może sprzątała? :zeby: ::cojest::

FC przechodziło już różne kryzysy, odchodziła Brooke, Ridge, Thorne, Stephanie itd., ale zawsze był tam Eric. A teraz n został wyrzucony, filar firmy. Nie wyobrażam sobie trwania FC bez niego.
Awatar użytkownika
DeaconFan

Post autor: DeaconFan »

Damians pisze:Nawet, jak Stephanie machała mu nimi przed nosem, to mógł je wyrwać, podrzeć, spalić...
Przecież chyba je właśnie podarł, albo jakąś tam kopię tego.
Damians pisze:Thorne - tu jestem na tak, tylko już kiedyś widzieliśmy jego współpracę z Ridge'm, a raczej jej brak. Ridge nie będzie akceptować jego decyzji,
No kiedyś przez wiele lat jakoś współpracowali, więc może i teraz jeszcze dojdą do porozumienia. :wink:
Damians pisze:Może sprzątała?
A co robiła w Spectrze? Jakąś tam asystentką będzie, czy sekretarką. :P

Tak poza tym, to wkurza mnia jak lektor zawsze czyta "Dom Mody Forrester", albo sam "Forrester", a nie "Forrester Creations" (a przecież "Spectra Couture", czy "Marone Industries" czyta normalnie). :wink:
Aktualnie oglądam: B&B (MnS), Pierwsza miłość, Na dobre i na złe, Barwy szczęścia, Stulecie Winnych, Zadzwoń do Saula. :D
ODPOWIEDZ